Jesu li novogodišnji spolni napadi u njemačkim gradovima bili organizirani?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jesu li novogodišnji spolni napadi u njemačkim gradovima bili organizirani?
Ne to je bio mrijest šarana
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Preporučam. Na cesti između čeha i poljaka, zaustavlja nas patrola, auto KR registracija ko i krakow. Pitaju di ćemo, kako put ide, savjetuju rute i šta vidit i kažu vidimo se na lito dole :)dijagram wrote:Nikad bio u Poljskoj, valjalo bi je posjetiti.Riplex wrote:omni wrote:Proslu Novu slavio u Poljskoj, na trgu u Krakow rulja nevidjena, prepijane mozes prebrojat na prste, ljudi se zabavljaju, nigdje murije nikakve pizdarije, nisam doduse vidio ni arapa.abraham wrote:Bilo kako bilo ali siti problem od Bavarks edo Finske. Ne znam kako to komentirati. Na Islandu nije bilo takovih problema. Bas cudno.
Odličan grad, ekipa priđe i upozori, pomogne ako triba.
Tako su meni za pivu na ulici, da će me drotovi kaznot, pa da je zamotam u nešto
Centar Krakowa, klub oko 1h krenuše colonia i karma, opća ludnica, mi u šoku.
Inače mi je tako bilo po zemljama komunizma. Mađarska, Ukraina itd.
Agencije javljaju da su napadi bili dogovoreni na fejsu,ali ja mislim da je to pušteno samo kako bi se ljudi malo primirili.
Moje je mišljenje da to kreće spontano. Kod nas dečki kad popiju,obično grle konobaricu,ili ako je i ona malo vesele naravi,onda je pipkaju ili dirkaju.
Dočim ovi kozoidi idu do kraja i odmah.
I to treba javno i otvoreno reći,a ne farbati raju kako je to bila naredba iz glavnog stana DAIŠ-a.
Moje je mišljenje da to kreće spontano. Kod nas dečki kad popiju,obično grle konobaricu,ili ako je i ona malo vesele naravi,onda je pipkaju ili dirkaju.
I to treba javno i otvoreno reći,a ne farbati raju kako je to bila naredba iz glavnog stana DAIŠ-a.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Naš ide instant u zatvor, njih donosi dodatne vrijednosti i još dobije novčanu naknadu i ispriku ministara za privođenje i optužbe.jastreb wrote:Agencije javljaju da su napadi bili dogovoreni na fejsu,ali ja mislim da je to pušteno samo kako bi se ljudi malo primirili.
Slična stvar s Nijemcima; vi lijepo u zatvore, a ovi i dalje žive i rade što hoće.
Guest- Guest
Bio si pijan pa ih nisi vidio. Da nisi pio, shvatio bi kako su sve oko tebe Arapi bili. Ali dobro... Mi se nećemo naljutiti na tebe.omni wrote:Proslu Novu slavio u Poljskoj, na trgu u Krakow rulja nevidjena, prepijane mozes prebrojat na prste, ljudi se zabavljaju, nigdje murije nikakve pizdarije, nisam doduse vidio ni arapa.abraham wrote:Bilo kako bilo ali siti problem od Bavarks edo Finske. Ne znam kako to komentirati. Na Islandu nije bilo takovih problema. Bas cudno.
Guest- Guest
Da, ispricavam se na politickoj nekorektnosti. :DFénix wrote:Bio si pijan pa ih nisi vidio. Da nisi pio, shvatio bi kako su sve oko tebe Arapi bili. Ali dobro... Mi se nećemo naljutiti na tebe.omni wrote:Proslu Novu slavio u Poljskoj, na trgu u Krakow rulja nevidjena, prepijane mozes prebrojat na prste, ljudi se zabavljaju, nigdje murije nikakve pizdarije, nisam doduse vidio ni arapa.abraham wrote:Bilo kako bilo ali siti problem od Bavarks edo Finske. Ne znam kako to komentirati. Na Islandu nije bilo takovih problema. Bas cudno.
omni-
2014-04-12
Kako god institucije u ocajanju traze dokaze da je ovo ucinjeno od strane nekih tamo zlih bandi iz podzemne, prerusenih pripadnika ekstremne desnice ili da se radi o masovnoj histeriji jer seksualna napastvovanja su eto sasvim normalna stvar kad ljudi popiju i uvijek su se dogadjala, jelte. Sad treba pojest govno al sa stilom, mada ce sve uciniti da do toga ne dodje.jastreb wrote:Agencije javljaju da su napadi bili dogovoreni na fejsu,ali ja mislim da je to pušteno samo kako bi se ljudi malo primirili.
Last edited by omni on 10/1/2016, 23:23; edited 2 times in total
omni-
2014-04-12
Ne bih rekao da su isplanirani nego im je to nova svakodnevica.
Ovo je patka za smirivanje javnosti i nastavak uvoza nove radne snage i obogaćivanja kulture Njemačke.
Ovo je patka za smirivanje javnosti i nastavak uvoza nove radne snage i obogaćivanja kulture Njemačke.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jako puno poreza plaćaju a zadnjih 20 godina nisu vidjeli kako bi se to moglo i preispitati.
Plaćati poreze za razjebavanje društva? Nijemci to mogu. Hrvati općenito ne vole nikakve poreze, ali kada bi se narod i vlast išli dogovarati što sve maknuti ili prestati financirati, jako brzo bi se problemi riješili.
Samo uvijek neki Inzko, Pietrich i slični će doći i reći kako je 5 od 17 = 1/3 ili ti kako je apsolutna manjina > od apsolutne većine ili ti hrvatskog naroda.
Kriza društvenog poretka Zapad trese već desetljećima a sad sve dolazi na naplatu što su se mozgovi ispirali.
Plaćati poreze za razjebavanje društva? Nijemci to mogu. Hrvati općenito ne vole nikakve poreze, ali kada bi se narod i vlast išli dogovarati što sve maknuti ili prestati financirati, jako brzo bi se problemi riješili.
Samo uvijek neki Inzko, Pietrich i slični će doći i reći kako je 5 od 17 = 1/3 ili ti kako je apsolutna manjina > od apsolutne većine ili ti hrvatskog naroda.
Kriza društvenog poretka Zapad trese već desetljećima a sad sve dolazi na naplatu što su se mozgovi ispirali.
Guest- Guest
Ovima više ni bombe ne trebaju. Počeli su kurčevima da terorišu. Kurčeve terorističke brigade.
znaju oni gdje se najveća para vrti, jebo auto i vojnu industriju... jenna jameson biznis je over the top... a i vjeruju u ljubav, onako pomalo stidljivo....
2015-08-08
Evo malo inzinjer, doktora i samo jedan nobelovac. Srteanradni tjedan..
2014-04-14
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/01/10/20/2FFAE53D00000578-3392951-image-a-22_1452457811635.jpg
2014-04-14
2014-04-14
Uskoro ce biti veselo.
Kako se politicki korektno izjasnit?
Ugljikovodicki spoj i cisti element cine cuda.
Kako se politicki korektno izjasnit?
Ugljikovodicki spoj i cisti element cine cuda.
2014-12-30
Pa naravno da su organizirani.sve povrh pojedinca jeste organizirano,sto veci broj,to ozbiljnijea organizacvija..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Od svibnja Eurowings Mostar ponovo povezuje s njemačkim gradovima
» Njemački apelacioni sud dozvolio šerijatske patrole po njemačkim gradovima
» Škoro: Organizirani napadi bošnjačkog političkog vodstva na vjersku komemoraciju žrtava pokazuju njihov totalitaristički mentalitet i komunističko nasljeđe"
» Pod Njemačkim pritiskom Amerika odustaje od sankcija Njemačkim poslovnjacima zbog sudjelovanja u Sjevernom Toku 2
» JESU LI ŽRTVE NA BLEIBURGU I JASENOVCU JEDNAKE? UBOJICE SIGURNO JESU!
» Njemački apelacioni sud dozvolio šerijatske patrole po njemačkim gradovima
» Škoro: Organizirani napadi bošnjačkog političkog vodstva na vjersku komemoraciju žrtava pokazuju njihov totalitaristički mentalitet i komunističko nasljeđe"
» Pod Njemačkim pritiskom Amerika odustaje od sankcija Njemačkim poslovnjacima zbog sudjelovanja u Sjevernom Toku 2
» JESU LI ŽRTVE NA BLEIBURGU I JASENOVCU JEDNAKE? UBOJICE SIGURNO JESU!
Page 2 of 2