NATO zastavom: Je*ite se, Srbi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: NATO zastavom: Je*ite se, Srbi
zganci_i_jetrica wrote:Ti si bio išao mahati sa 4xC zastavom u Hrvatsku, a znamo kako je to završilo Pa se sad opet kurčiš mlohavom ćunomSerbinho-3 wrote:NATO zastave???zganci_i_jetrica wrote:Njega ne svrbi, i boli ga kiki koliko je superiorno indiferentan, dok mu kroz krnje zube na nasmijane usne probija krvava pjena jer svaka kritika Srbije je automatski genocid nad SrbimaSerbinho-3 wrote:...meni puca Cazzo, samo se smejem jeftinojomni wrote:Opet vas netko genocidise? Ne da mi se citati, obicna stvar, mislim ne dajte se jbg smrc smrc......
patetici. Ne svrbi mene, nego njih.
Olos i Sljam.
Neka dodju u Beograd da masu istim.
HR, bio kao dete zadnji put na moru, poceo rat i vise
nisam dolazio.
Kao da HR nekoga zanima.
Euroliga ovako nece daleko, Ruse su izbacili a ovaj
totalno nebitan klub divlja i gura u pravcu Politike, Ukrajine
i rata.
Nisu isto radili 1999.
Ako budem naleteo na iste a sumnjam, pasce smotra.
Trazis probleme, nadjes.
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Koji god mi Litvanac naleti, ima da objasnjava za Fuck You
Serbia, NATO zastave i izbacivanje Brata Zvezdasa sa.
Srpskom zastavom.
Srpskom zastavom.
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Kome ti pokušavaš mazati oči? Danonoćno visiš na hrvatskom forumu tako da tebe očito zanimaSerbinho-3 wrote:Kao da HR nekoga zanima.zganci_i_jetrica wrote:Ti si bio išao mahati sa 4xC zastavom u Hrvatsku, a znamo kako je to završilo Pa se sad opet kurčiš mlohavom ćunomSerbinho-3 wrote:NATO zastave???zganci_i_jetrica wrote:Njega ne svrbi, i boli ga kiki koliko je superiorno indiferentan, dok mu kroz krnje zube na nasmijane usne probija krvava pjena jer svaka kritika Srbije je automatski genocid nad SrbimaSerbinho-3 wrote:...meni puca Cazzo, samo se smejem jeftinojomni wrote:Opet vas netko genocidise? Ne da mi se citati, obicna stvar, mislim ne dajte se jbg smrc smrc......
patetici. Ne svrbi mene, nego njih.
Olos i Sljam.
Neka dodju u Beograd da masu istim.
zganci_i_jetrica- Posts : 1421
2021-06-05
ne zezaj, vratit ce te netko na tvornicke postavke pa kako ces objasnit Talijancima da si ti to zbog NATO zastava ganjao ljude po ulici pa te netko resetirao, sramota bre.Serbinho-3 wrote:Koji god mi Litvanac naleti, ima da objasnjava za Fuck You
Srpskom zastavom.
omni-
2014-04-12
Brutalno, Srbo placa porez da se moze odrzavati baza s koje je peglana Srbija. Neprocjenjivo. Visi na hr portalu a talijani im jebali majku uzduz i poprijeko. Dobro nisu talijani kao sta nisu ni bjelorusi sudjelovali u agresiji na Ukrajinu. Kila jabenog mozga
abraham-
2014-04-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbi postali sterilni zbog Nato bombardovanja
» POTVRDIO DOLAZAK Bora Čorba ne odustaje od koncerta u Parizu! (VIDEO)
» Trampov novi savetnik: Srbi su 1999. znali sve poteze NATO
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» POTVRDIO DOLAZAK Bora Čorba ne odustaje od koncerta u Parizu! (VIDEO)
» Trampov novi savetnik: Srbi su 1999. znali sve poteze NATO
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
Page 3 of 3