Ruska invazija na Ukrajinu
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Rusi su popušili.
Zelenski je dobio Kijev, a Putin ništa osim obećanja da će se Ukrajina demilitarizirat, da neće ući u NATO i da više neće bit nacisti.
Zelenski je dobio Kijev, a Putin ništa osim obećanja da će se Ukrajina demilitarizirat, da neće ući u NATO i da više neće bit nacisti.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Šta je zabranjeno mijenjati nickove?
Čime se vi zamarate mjesec dana...
Sovak je na temi 'korona' bio razočarenje, potpuno provax, militantno pro establishment upisi......
Ako je on ovaj 'dragovit', malo je izgleda progledao...
Pozitivno za njega...
Ne treba vjerovati medijima i političarima...
Sovak je na temi 'korona' bio razočarenje, potpuno provax, militantno pro establishment upisi......
Pozitivno za njega...
Hektorović wrote:Kijev obranjen, Rusi se potpuno povlače u Bjelorusiju.
Došli, probali, zube prosuli....rikverc.
Guest- Guest
deda, ja ti dao toliko knjiga i ti se zamaraš s glupostima.niels wrote:Ne znam što za napisati - ako je uistinu Sovak, nevjerojatno, potpuno drukčija osoba.
I moram reći promjena bitno na gore kaj se tiče kvalitete upisa.
čitaj, okan se babo foruma.
;):
veber-
2014-12-30
A što se tiče teme, kijevsko bojište je slomljeno, opsada Chisnjeva je probijena. Na jugu, svi dobici u prvih par dana zapadno od Dnjepra su izgubljeni, Ukrajinci su navodno izvršili desant na krajnji zapadni poluotok na Krimu.
Donbass i Luganetsk su u ruskim rukama, do Mariupolja se ne može, iako Ukrajinci i tamo kopaju.
I da, vjerojatno je netko isprobao nove igračke na ruskom teritoriju.
Nažalost, Rusija ima još jednu opciju, a razvoj događaja vodi u tom smjeru - upotreba taktičkih bojevih glava.
Rusiju čekaju gladne godine/desetljeća i puno poniženja, i svaki puta bi mogla pasti u iskušenje da sama ili preko nekog drugog upotrijebi nuklearno naoružanje.
Donbass i Luganetsk su u ruskim rukama, do Mariupolja se ne može, iako Ukrajinci i tamo kopaju.
Nažalost, Rusija ima još jednu opciju, a razvoj događaja vodi u tom smjeru - upotreba taktičkih bojevih glava.
Rusiju čekaju gladne godine/desetljeća i puno poniženja, i svaki puta bi mogla pasti u iskušenje da sama ili preko nekog drugog upotrijebi nuklearno naoružanje.
niels-
2021-04-26
veber wrote:deda, ja ti dao toliko knjiga i ti se zamaraš s glupostima.niels wrote:Ne znam što za napisati - ako je uistinu Sovak, nevjerojatno, potpuno drukčija osoba.
;):
Ama pa čitam lima…pa ja spavam 3-4 sata na dan. :)
Da si strovalio cijelu svoju biblioteku na mene, opet moram malo i hodati, vrtlariti, primati familiju u goste, itd.
Ne mogu čitati satima, kao nekad, starački nemir.
niels-
2021-04-26
njemačka se zaigrala 36e.niels wrote:A što se tiče teme, kijevsko bojište je slomljeno, opsada Chisnjeva je probijena. Na jugu, svi dobici u prvih par dana zapadno od Dnjepra su izgubljeni, Ukrajinci su navodno izvršili desant na krajnji zapadni poluotok na Krimu.
znamo kako je završilo.
isto šteta kaj je peder monti bio zapovjednik savezničkih snaga, a ne patton koji je forsirao da se ide na berlin i da se treća hiti na moskvu.
čovjek je bio vizionar, a zbog šupaka britanca i njihovih imperijalističkih pobuda imamo smrdljive trofazne u blizini.
a, moglo se sve riješiti 45e.
a, nije.
sada svakako odjebati ugre i srblje pa neka se čohaju.
veber-
2014-12-30
michaellcmacha likes this post
deda, dođe to s vremenom.niels wrote:veber wrote:deda, ja ti dao toliko knjiga i ti se zamaraš s glupostima.niels wrote:Ne znam što za napisati - ako je uistinu Sovak, nevjerojatno, potpuno drukčija osoba.
;):
Ama pa čitam lima…pa ja spavam 3-4 sata na dan. :)
Da si strovalio cijelu svoju biblioteku na mene, opet moram malo i hodati, vrtlariti, primati familiju u goste, itd.
Ne mogu čitati satima, kao nekad, starački nemir.
velim svom starom, nikaj ti ne brini. ionako si sve prenesao na mene
malo crnog humora.
isto stari mi veli, auto je i dalje na mene, bum ga poklonio
držse deda
veber-
2014-12-30
niels likes this post
Ne vidin šta će in taktička kad su ih demilitizrali i industrijski vratili u kameno doba a vamo će prije il poslije skršiti taj ostatak u Mariupolju.niels wrote:
Šta će ti Ukrajinci ? Pa nemaju avione, nemaju ništa. Sve su in aerodrome razvalili a ako vide da šta tamo leti opet će dolet nešto hipersonično.
Imaju Rusi hrane a nafta plin i ugljen i razne rude i zlato, to uvik ima kupca.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne znam kako ću to preživjet, sad sam 2 sata plakao u fetus položaju dok su mi koljena pritiskala yaya. grcao sam kao pravi homićviolator wrote:@ebenica, jesi li dobro? Hoces li se moci pribrati i nastaviti sa zivotom sad kad su ti otvoreno rekli da nisi dio forumskih uglednika?
Vidis, tako je to kad pravis budalu od sebe - na forumu. A mogao si lijepo i tu cast pribiljezit' u CV.
Guest- Guest
ti čobane stvarno misliš da je nekome bitno kaj vas 5-6-10-100 nekome spočitava?michaellcmacha wrote:onda kad mu ne jedan nego 5-6 forumaša spočitaju da se prestane glumatati i praviti budalu od sebe
u kojoj vi stvarnosti živite majketibožje
Guest- Guest
veber wrote:njemačka se zaigrala 36e.niels wrote:A što se tiče teme, kijevsko bojište je slomljeno, opsada Chisnjeva je probijena. Na jugu, svi dobici u prvih par dana zapadno od Dnjepra su izgubljeni, Ukrajinci su navodno izvršili desant na krajnji zapadni poluotok na Krimu.
znamo kako je završilo.
isto šteta kaj je peder monti bio zapovjednik savezničkih snaga, a ne patton koji je forsirao da se ide na berlin i da se treća hiti na moskvu.
čovjek je bio vizionar, a zbog šupaka britanca i njihovih imperijalističkih pobuda imamo smrdljive trofazne u blizini.
a, moglo se sve riješiti 45e.
a, nije.
sada svakako odjebati ugre i srblje pa neka se čohaju.
Eisenhower je bio zapovjednik savezničkih snaga u Europi.
Montgomery je izgubio svaki kredibilitet u Operaciji Market Garden, kad je baš Patton spasio stvar. Uostalom, i na zadnji dan, njemački Generalštab je bio najbolji od svih kojim su raspolagale strane u sukobu. Samo je ostao bez žive sile s kojom je mogao planirati, pa bi Kaitel i Vrhovna komanda to minuciozno sproveli.
Al su služili koljačima, iako su bili majstori zanata, šteta.
Bil sam živ svjedok, istina ne na toj strani bojišnice :)
niels-
2021-04-26
Pattona su skoro potjerali u više navrata. Tip je bio totalni degenerik i prenapuhan kao general preko svake mjere.
Guest- Guest
teška paranoja, to bi kic trebao satrat u korjenu sa ip-om, nije zdravo tak odlijepit od stvarnosti.T. wrote:Šta je zabranjeno mijenjati nickove?
Pozitivno za njega...
ovak su ludi a još s tim sranjem.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Pattona su skoro potjerali u više navrata. Tip je bio totalni degenerik i prenapuhan kao general preko svake mjere.
Jedno ne isključuje drugo :)
Patton je bio…čudan lik, George C. Scott ga je fenomenalno odglumio, ali to je film.
Taktički, na bojišnici, bio je besprijekoran.
niels-
2021-04-26
Ja san se zajebava kad san stavlja sliku dvokrilca iz prvog svjetskog rata a ispod bi napisa : ukrajinska ratna avijacija godine gospodnje 2023 al izgleda da san falija godinu, morat ćemo to ispravit u : godine gospodnje 2022.
2014-04-11
Rusi više nemaju čak ni časnog uzmaka, previše su si sapetljali noge da bi se mogli izvući bez padanja. Oni čak više ne mogu ponuditi ni donbasu ni krimu autonomiju u sklopu ukrajine jer su donbas i luganjsk priznali kao države a krim prisvojili i tamo stanovništvo ne očekuje ništa manje od toga a vjerojatno i dobar dio rusa u rusiji. S druge strane sankcije će ih nagrizati, standard padati, oštrenje kurca u gruziji već počinje, vjerojatno i u moldaviji, azeri ih više ne jebu ni za suvu šljivu, japanci potežu pitanje kurilskih otoka, kinezi vjerojatno gledaju svoj dio kolača ugrabiti...sami pali sami se ubiliniels wrote:A što se tiče teme, kijevsko bojište je slomljeno, opsada Chisnjeva je probijena. Na jugu, svi dobici u prvih par dana zapadno od Dnjepra su izgubljeni, Ukrajinci su navodno izvršili desant na krajnji zapadni poluotok na Krimu.
niels likes this post
Uglavnom, ukrajinci imaju više sreće nego pameti da je na čelu rusije putin a ne neki luđak...
Inače bi već odavno na mjestu kijeva bila hrpa radioaktivne prašine...
Najgore od svega, čini se da i 'zapad' zagovara tu opciju...
Inače bi već odavno na mjestu kijeva bila hrpa radioaktivne prašine...
Najgore od svega, čini se da i 'zapad' zagovara tu opciju...
Sad žicaju ove Su-25 u Češke da in Amerika odobri al izgleda da Amerikance to ne zanima jer to bi in kako stvari stoje trajalo tri dana.
Pušiona.
Pušiona.
2014-04-11
Evo, taman za njih, mogu počet od nule.
2014-04-11
Popušili mornaricu, popušili avijaciju, popušili PZO al dobro to se da skrpit al onda u par tjedana potrošiš i tu municiju pa opet nemaš.
Popušili infrastrukturu, popušili ekonomiju, popušili izlaz na more.
Pušing rođo.
Popušili infrastrukturu, popušili ekonomiju, popušili izlaz na more.
Pušing rođo.
2014-04-11
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu