Merkelica sa EU trabantima priprema napad na Poljsku
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Merkelica sa EU trabantima priprema napad na Poljsku
Ti si otišo totalno...epikur37 wrote:Zato najbolje da se Njemačka razguzi s još par milijuna imigranata te da krene pušđkaranje po njihovim gradovima a onda se prenese na Britaniju...ajme :)
P.S. Puna podrška poljacima. Švabama još veća
Napad nije samo kad uđeš u tenku ili bombardiraš, sankcije su napad, blokada je napad, a ovi misle ekonomske stavitijastreb wrote:Njemačka danas niti ima volje,niti snage,a niti ikakvog valjanog razloga za napad na Poljsku.
Međutim danas se agresija vrši drugačijim sredstvima nego 1939-1941.pa se ne bih začudio da Ameri i ondje donesu val demokracije.
Kermit-
2014-04-17
Poljaci mogu pokrenuti anti-EUSSR propagandu i nakupiti materijale s terena po Njemačkoj i puštati po medijma kako se zlo drugih civilizacija tolerira, a domaća obrana i sitni prekršaji u korijenu hoće sijeći.
Guest- Guest
Fénix wrote:Poljaci mogu pokrenuti anti-EUSSR propagandu i nakupiti materijale s terena po Njemačkoj i puštati po medijma kako se zlo drugih civilizacija tolerira, a domaća obrana i sitni prekršaji u korijenu hoće sijeći.
to bi i trebali
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Time Poljska samo obriše pod s Nijemcima kakve su šonje kada im jedna qurva stvara probleme za budućnost.
Ali dobro... Barem su pokazali što misle o svojim "prijateljima" Ukrajincima. Kako su ih pokušali preveslati, ali gazde Ameri opalili jednu iza ušiju i mir Njemačka!
Ali dobro... Barem su pokazali što misle o svojim "prijateljima" Ukrajincima. Kako su ih pokušali preveslati, ali gazde Ameri opalili jednu iza ušiju i mir Njemačka!
Guest- Guest
Evo sad cijela frka protiv Poljske jer je neposlušna i jer neće da igra po švapskim notama.
Stvarno, šta ti Švabovi sebi umišljaju ko su i šta su oni. Ko god ne kleči pred njima zalijepi mu sankcije.
Jbu mater svoju. Treba im utrpati još 10 milijuna izbjeglica.
Stvarno, šta ti Švabovi sebi umišljaju ko su i šta su oni. Ko god ne kleči pred njima zalijepi mu sankcije.
Jbu mater svoju. Treba im utrpati još 10 milijuna izbjeglica.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
hahahah gazde crkle ali konjušari ne odustajuRiplex wrote:P.S. Puna podrška poljacima. Švabama još veća
Kermit-
2014-04-17
Tako je.Riplex wrote:P.S. Puna podrška poljacima. Švabama još veća
Ti Poljaci moraju sebi utuviti u glavu tko je gazda.
Nijemci su ih izvukli iz sovjetskog blata i učinili od njih gospodu,a ovi im tako vraćaju.
Tipična slavenska nezahvalnost i bezobrazluk.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ko jebe mater i jednima i drugima... Sve su to rusi trebali da pogaze...
Ti Nemci su ih u uvukli u blato finansirajući Lenjina i šaljući ga u Rusiju.jastreb wrote:Tako je.Riplex wrote:P.S. Puna podrška poljacima. Švabama još veća
Nijemci su ih izvukli iz sovjetskog blata i učinili od njih gospodu,a ovi im tako vraćaju.
Ima tu istine. Da nije bilo njemačke pobjede nad Rusima u ww1, Poljska ne bi bila država, nego ruska provincija.jastreb wrote:Tako je.Riplex wrote:P.S. Puna podrška poljacima. Švabama još veća
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Podrska Poljskoj..odoh odmah mojoj Ekipi Poljaka navuci koju kištu Pive,naravno ne svabske
Guest- Guest
Podrška da se odbrane od spodoba na vlasti, koji oće i poljake sjebat.asilovski wrote:hahahah gazde crkle ali konjušari ne odustajuRiplex wrote:P.S. Puna podrška poljacima. Švabama još veća
Ćaća budi bezobrazan
[VIDEO] Evo kako se poljski rukometaši pripremaju za Europsko prvenstvo
Na motivacijskom videu objavljenom uoči Europskog prvenstva u rukometu koje počinje 15. siječnja u Poljskoj, može se vidjeti poljsku rukometnu legendu Karola Bieleckog kako moli krunicu ili pak golmana Sławomira Szmala kako se križa s omotanom krunicom oko ruke. Jedan od igrača omotava oko ruke crveno-bijeli povez, znak prepoznavanja Armije Krajowe, poljskog pokreta otpora tijekom Drugog svjetskog rata čije je pripadnike nakon završenog rata komunistički režim zatvarao ili ubijao.
Video je nabijen poljskim nacionalnim simbolima i završava s natpisom: Ponos, domovina i – rukomet. Pogledajte ga.
Šta kažu ono za poljske medije... Evo odvrtit će im ovo.
Poljski klub Vive Tauron Kielce objavio je zanimljiv i dojmljiv video na kojem su prikazani rukometaši iz tog kluba koji igraju za poljsku reprezentaciju.
Na motivacijskom videu objavljenom uoči Europskog prvenstva u rukometu koje počinje 15. siječnja u Poljskoj, može se vidjeti poljsku rukometnu legendu Karola Bieleckog kako moli krunicu ili pak golmana Sławomira Szmala kako se križa s omotanom krunicom oko ruke. Jedan od igrača omotava oko ruke crveno-bijeli povez, znak prepoznavanja Armije Krajowe, poljskog pokreta otpora tijekom Drugog svjetskog rata čije je pripadnike nakon završenog rata komunistički režim zatvarao ili ubijao.
Video je nabijen poljskim nacionalnim simbolima i završava s natpisom: Ponos, domovina i – rukomet. Pogledajte ga.
Šta kažu ono za poljske medije... Evo odvrtit će im ovo.
Guest- Guest
OŠTAR ODGOVOR
Biskup brani svoju zemlju od napada šefa Europarlamenta: Ne, naša demokracija nije ugrožena
Biskup włocławeski Wiesław Mering napisao je pismo šefu Europskog parlamenta Martinu Schulzu u kojem mu je odgovorio na njegove tvrdnje kako se u Poljskoj ‘dogodio državni udar’, te da je ‘demokracija ugrožena’ nakon pobjede konzervativne stranke Pravo i pravda (PiS).
O uvjerljivoj pobjedi PiS-a i njihovim odlučnim potezima nakon što su došli na vlast već smo pisali OVDJE. Ono što se sada događa jest jaki pritisak iz europskih centara moći – Bruxellesa i Berlina – na stranku Jarosława Kaczyńskog. Tvrdi se kako je PiS nekim od svojih poteza ugrozio demokraciju (spor oko imenovanja ustavnih sudaca, smjena ravnatelja javnih medija), te je u Europskom parlamentu već najavljenja rasprava o stanju u Poljskoj. Sam šef parlamenta Martin Schulz izgovorio je ove ozbiljne optužbe protiv PiS, nakon čega je Varšava tražila da se ispriča, što on nikada nije učinio.
“S velikim iznenađenjem i čuđenjem pročitao sam vaše mišljenje o tome kako je u Poljskoj izvršen ‘državni udar’. Sigurno znam svoju zemlju bolje od vas, živim u njoj 70 godina. Uvjeravam vas da izbor novog predsjednika i vlade ne znače nedostatak demokracije”, napisao je biskup Włocławeka europskom političaru.
“Izbori su pokazali kako je većina građana naše zemlje željela promjene”, nastavio je biskup i dodao:
“Problem je u tome što oni koji su izgubili izbore to ne žele prihvatiti, ne žele poštivati rezultate izbora i iskorištavaju i Europski parlament za svoje interese”.
Pri čemu je aludirao na stranku Građanska platforma koja, tvrde mnogi, iskorištavaju svoje međunarodne političke veze za osporavanje legalne i legitimne vlasti u Poljskoj. U kritici PiS-a posebno su bili glasni njemački političari (među njima i socijaldemokrat Sculz), te njemački mediji. Kako pišu analitičari, nije neobično da je Njemačka, zemlja koja ima razne političke i gospodarske interese u Poljskoj loše reagirala na promjenu vlasti i dolazak nove koja neće biti spremna, za razliku od prijašnje, uvijek djelovati u skladu s željama Berlina.
Biskup Mering je, međutim, sada oštro reagirao na pritiske na njegovu domovinu.
“Nema danas u Bruxellesu političara visoke klase, ljudi koji traže zajedničko dobro svih država koji čine Europsku uniju. Politička korektnost u paru s uskogrudnošću ne pogoduje mudrosti. Kako je to svojedobno rekao Jacques Chirac: Propustili ste prigodu da budete tiho. Znam da nećete promijeniti svoje stanovište i nećete se ispričati Poljacima. Potrebna je veličina kako bi priznali svoju grešku”, napisao je biskup.
Svoje pismo napisao je još 15. prosinca, ali tek sada je ono odjeknulo u poljskim medijima.
Sam Mering je izjavio kako nije mogao šutjeti dok se o njegovoj domovini laže.
“Gospodin Schulz je na visokom položaju i njegovi neargumentirani i zlonamjerni komentari ne smiju se prešutjeti. Rimljani su govorili – tko šuti, taj se slaže. Biskup sam, ali ujedno i građanin i imam pravo izraziti svoje neslaganje na odlučan način. I to sam napravio”, poručio je.
Biskup brani svoju zemlju od napada šefa Europarlamenta: Ne, naša demokracija nije ugrožena
“S velikim iznenađenjem i čuđenjem pročitao sam vaše mišljenje o tome kako je u Poljskoj izvršen ‘državni udar’. Sigurno znam svoju zemlju bolje od vas, živim u njoj 70 godina. Uvjeravam vas da izbor novog predsjednika i vlade ne znače nedostatak demokracije”, napisao je biskup
Biskup włocławeski Wiesław Mering napisao je pismo šefu Europskog parlamenta Martinu Schulzu u kojem mu je odgovorio na njegove tvrdnje kako se u Poljskoj ‘dogodio državni udar’, te da je ‘demokracija ugrožena’ nakon pobjede konzervativne stranke Pravo i pravda (PiS).
O uvjerljivoj pobjedi PiS-a i njihovim odlučnim potezima nakon što su došli na vlast već smo pisali OVDJE. Ono što se sada događa jest jaki pritisak iz europskih centara moći – Bruxellesa i Berlina – na stranku Jarosława Kaczyńskog. Tvrdi se kako je PiS nekim od svojih poteza ugrozio demokraciju (spor oko imenovanja ustavnih sudaca, smjena ravnatelja javnih medija), te je u Europskom parlamentu već najavljenja rasprava o stanju u Poljskoj. Sam šef parlamenta Martin Schulz izgovorio je ove ozbiljne optužbe protiv PiS, nakon čega je Varšava tražila da se ispriča, što on nikada nije učinio.
“S velikim iznenađenjem i čuđenjem pročitao sam vaše mišljenje o tome kako je u Poljskoj izvršen ‘državni udar’. Sigurno znam svoju zemlju bolje od vas, živim u njoj 70 godina. Uvjeravam vas da izbor novog predsjednika i vlade ne znače nedostatak demokracije”, napisao je biskup Włocławeka europskom političaru.
“Izbori su pokazali kako je većina građana naše zemlje željela promjene”, nastavio je biskup i dodao:
“Problem je u tome što oni koji su izgubili izbore to ne žele prihvatiti, ne žele poštivati rezultate izbora i iskorištavaju i Europski parlament za svoje interese”.
Pri čemu je aludirao na stranku Građanska platforma koja, tvrde mnogi, iskorištavaju svoje međunarodne političke veze za osporavanje legalne i legitimne vlasti u Poljskoj. U kritici PiS-a posebno su bili glasni njemački političari (među njima i socijaldemokrat Sculz), te njemački mediji. Kako pišu analitičari, nije neobično da je Njemačka, zemlja koja ima razne političke i gospodarske interese u Poljskoj loše reagirala na promjenu vlasti i dolazak nove koja neće biti spremna, za razliku od prijašnje, uvijek djelovati u skladu s željama Berlina.
Biskup Mering je, međutim, sada oštro reagirao na pritiske na njegovu domovinu.
“Nema danas u Bruxellesu političara visoke klase, ljudi koji traže zajedničko dobro svih država koji čine Europsku uniju. Politička korektnost u paru s uskogrudnošću ne pogoduje mudrosti. Kako je to svojedobno rekao Jacques Chirac: Propustili ste prigodu da budete tiho. Znam da nećete promijeniti svoje stanovište i nećete se ispričati Poljacima. Potrebna je veličina kako bi priznali svoju grešku”, napisao je biskup.
Svoje pismo napisao je još 15. prosinca, ali tek sada je ono odjeknulo u poljskim medijima.
Sam Mering je izjavio kako nije mogao šutjeti dok se o njegovoj domovini laže.
“Gospodin Schulz je na visokom položaju i njegovi neargumentirani i zlonamjerni komentari ne smiju se prešutjeti. Rimljani su govorili – tko šuti, taj se slaže. Biskup sam, ali ujedno i građanin i imam pravo izraziti svoje neslaganje na odlučan način. I to sam napravio”, poručio je.
Guest- Guest
Bravo , Poljaci. Čitam da se Kaczynski sastao s Orbanom, nadam se da je to uvod u katoličku restauraciju te da će Koli i Tomo prići toj zajednici.
Regoč wrote:Bravo , Poljaci. Čitam da se Kaczynski sastao s Orbanom, nadam se da je to uvod u katoličku restauraciju te da će Koli i Tomo prići toj zajednici.
Bilo bi odlično...da tu još uđu Hrvatska i slovenije te da se ova skupina jače poveže i uskladi politike.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tocno...kukavno negoduju i sapucu,boje se da im Merkelica ne posalje Kripovce..BUUUUUUU...!!!veber wrote:Nijemci ne razmisljaju kao Merkelica.
Guest- Guest
Za uspjeh Poljske i katolištva:
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Al Nusra Front priprema kemijski napad u Idlibu
» New York Times: Amerika priprema veliki kibernetički napad na Rusiju kao signal Putinu
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» bojna HV-a ošla u poljsku polupripita
» New York Times: Amerika priprema veliki kibernetički napad na Rusiju kao signal Putinu
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» bojna HV-a ošla u poljsku polupripita
Page 2 of 3