Pametno za Split i Dalmaciju zamrzava odnose sa Puljkom sve dok se ne rijesi Bojana Ivosevica
Page 1 of 1
Pametno za Split i Dalmaciju zamrzava odnose sa Puljkom sve dok se ne rijesi Bojana Ivosevica
https://m.vecernji.hr/vijesti/zamrzavamo-suradnju-s-puljkom-dok-ne-ode-bojan-ivosevic-1574601
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pametno za Split i Dalmaciju zamrzava odnose sa Puljkom sve dok se ne rijesi Bojana Ivosevica
..sto Pametno nije stranka Puljka ili bracnog para Puljak..ja vise nista ne kuzim..udario svoj na svoga..ludnica..
2015-09-08
Re: Pametno za Split i Dalmaciju zamrzava odnose sa Puljkom sve dok se ne rijesi Bojana Ivosevica
a ostijati smijavuksadinare wrote:..sto Pametno nije stranka Puljka ili bracnog para Puljak..ja vise nista ne kuzim..udario svoj na svoga..ludnica..
2014-04-19
to mi zvuci vako..ne-mozemo zamrzava odnose sa senfom dok ovaj se ne rjesi grbinaprckov wrote:a ostijati smijavuksadinare wrote:..sto Pametno nije stranka Puljka ili bracnog para Puljak..ja vise nista ne kuzim..udario svoj na svoga..ludnica..
2015-09-08
onda se pitaju zasto je hdz na vlasti..
2015-09-08
a neznan ti ja nista, ja nako usputvuksadinare wrote:to mi zvuci vako..ne-mozemo zamrzava odnose sa senfom dok ovaj se ne rjesi grbinaprckov wrote:a ostijati smijavuksadinare wrote:..sto Pametno nije stranka Puljka ili bracnog para Puljak..ja vise nista ne kuzim..udario svoj na svoga..ludnica..
2014-04-19
...nece imat ljevicari glasat za koga ako njihovi zaledjuju odnose sa svojima..bog te pitaj tko tu koga jebe..shitting bi to najbolje pojasnioprckov wrote:a neznan ti ja nista, ja nako usputvuksadinare wrote:to mi zvuci vako..ne-mozemo zamrzava odnose sa senfom dok ovaj se ne rjesi grbinaprckov wrote:a ostijati smijavuksadinare wrote:..sto Pametno nije stranka Puljka ili bracnog para Puljak..ja vise nista ne kuzim..udario svoj na svoga..ludnica..
2015-09-08
Similar topics
» ''Bura razvaljuje Dalmaciju: Split, Omiš, Makarska, Brač... Šteta je ogromna''
» Krešendo Peovićke iz RF-a i Huića iz opcije 'Pametno'!Peovićka optužila 'Pametno' da su sociopatska politička opcija
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» Puljku dosta Ivosevica?!Ima grceve
» bojana lekić i milo c.gorac
» Krešendo Peovićke iz RF-a i Huića iz opcije 'Pametno'!Peovićka optužila 'Pametno' da su sociopatska politička opcija
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» Puljku dosta Ivosevica?!Ima grceve
» bojana lekić i milo c.gorac
Page 1 of 1