Biden je jedan od rijetkih koji je na pocetku znao tko je agresor.Milosevic i Srbija
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Biden je jedan od rijetkih koji je na pocetku znao tko je agresor.Milosevic i Srbija
https://www.dnevno.hr/vijesti/biden-je-razumio-stao-na-stranu-hrvata-i-bosnjaka-analiticar-podsjeca-medu-prvima-je-milosevica-proglasio-ratnim-zlocincem-1933711/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Biden je jedan od rijetkih koji je na pocetku znao tko je agresor.Milosevic i Srbija
Biden je crkotina koja nece docekati kraj mandata. Njegova stranka ce zahvaljujuci kepecu ispusit izbore , iako to sada ne izgleda bas tako. Uglavnom nije sve negativno sa kepecom. Ono joj dobar je on al pije, svima je dobar osim zeni i dijeci. Udara ih.... Kila jebenog mozga.... Da, dijete odraslo pa samara natrag......
2014-04-14
Re: Biden je jedan od rijetkih koji je na pocetku znao tko je agresor.Milosevic i Srbija
Da je moguce vratiti Reagana. Taj je unistio sssr.vuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/biden-je-razumio-stao-na-stranu-hrvata-i-bosnjaka-analiticar-podsjeca-medu-prvima-je-milosevica-proglasio-ratnim-zlocincem-1933711/
Nakon njega do trumpa sve kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
gle boli me kurac ovakav onakav ali realno jedan od rijetkih narocito amera na visim pozicijama koji je tada jasno i glasno rekao je tko je agresor i tko krivac..ocito bar u tome ne omane...o drugim stvarima mozemo razgovarati..ali pitam se gdje su ti silni desnicari u europi i svijetu koji su stali ikad na hrvatsku stranu..pa kad smo gorili..istina orban je jedini rekao da je tudjman bio ok..i da svi nakon tudjmana u hrvatskoj su izdali ili napustili njegove ideale..ali to je bio neki drugi orban prije desetak petnaestak godina..mock,biden i gencher su bili ti koji su javno govorili tko je tada bio agresor a tko zrtva..
2015-09-08
I margareth tachervuksadinare wrote:gle boli me kurac ovakav onakav ali realno jedan od rijetkih narocito amera na visim pozicijama koji je tada jasno i glasno rekao je tko je agresor i tko krivac..ocito bar u tome ne omane...o drugim stvarima mozemo razgovarati..ali pitam se gdje su ti silni desnicari u europi i svijetu koji su stali ikad na hrvatsku stranu..pa kad smo gorili..istina orban je jedini rekao da je tudjman bio ok..i da svi nakon tudjmana u hrvatskoj su izdali ili napustili njegove ideale..ali to je bio neki drugi orban prije desetak petnaestak godina..mock,biden i gencher su bili ti koji su javno govorili tko je tada bio agresor a tko zrtva..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
...nekom se ne svidja ali doista bidni je onda jedan od rijetkih koji je znao tko je tad agresor i zrtva..da li je znao trump
2015-09-08
tocnoFRANK wrote:I margareth tachervuksadinare wrote:gle boli me kurac ovakav onakav ali realno jedan od rijetkih narocito amera na visim pozicijama koji je tada jasno i glasno rekao je tko je agresor i tko krivac..ocito bar u tome ne omane...o drugim stvarima mozemo razgovarati..ali pitam se gdje su ti silni desnicari u europi i svijetu koji su stali ikad na hrvatsku stranu..pa kad smo gorili..istina orban je jedini rekao da je tudjman bio ok..i da svi nakon tudjmana u hrvatskoj su izdali ili napustili njegove ideale..ali to je bio neki drugi orban prije desetak petnaestak godina..mock,biden i gencher su bili ti koji su javno govorili tko je tada bio agresor a tko zrtva..
2015-09-08
Znali su svi da je Slobo bio stoka...ali su gajili iluzije da se sa stokom moze razgovarati. Neki su samo bili.malo jasniji od drugih.
Guest- Guest
jebo te biden u šupak
rekoh bidni ovakav onakav ali u onom periodu je bio za nas..ja to postujem kao i tacericu mocka genchera..osobno ne vjerujem da bi trump bio tad uz nas da je bio predsjednik..mozda kasnije ali u pocetku ne..dokaz?..pa evo ukrajina..da ga mediji nisu razapeli zbog bliskosti sa putlerom ne bi se od njega ogradio ni do danasAssadNaPodmornici wrote:jebo te biden u šupak
2015-09-08
..u to vrijeme i desnica i ljevica su podupirali jugu narocito ljevica...centar je bio suzdrzan ili vise neskloniji slobi i srbiji sa nekom dozom vise simpatije prema nama
2015-09-08
Tada je znao a danas ne zna. Ne može da se seti.
star čo'ek.dzango wrote:Tada je znao a danas ne zna. Ne može da se seti.
za razliku od mladih srba koji se ni ne sećaju srpske agresije na hrvatsku i bosnu i još se u čudu pitaju 'ko nas, bre, zavadi?
sitting_bull-
2015-09-28
Ja ne znam nikoga ko se to pita.sitting_bull wrote:star čo'ek.dzango wrote:Tada je znao a danas ne zna. Ne može da se seti.
za razliku od mladih srba koji se ni ne sećaju srpske agresije na hrvatsku i bosnu i još se u čudu pitaju 'ko nas, bre, zavadi?
Kao da se dementni prdonja Biden toga sjeća hahahaha
Bajden je samo figura za javnost...kao i svi USA Predsjednici...lakrdijas za publiku
Pravda vlast i moc u Americi je drugdje
Bio je jedan koji je htio biti prava vlast I nije se dao urazumit
Pa su ga urazumili kuglom u glavu ...u Dalasu
Pravda vlast i moc u Americi je drugdje
Bio je jedan koji je htio biti prava vlast I nije se dao urazumit
Pa su ga urazumili kuglom u glavu ...u Dalasu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
vuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/biden-je-razumio-stao-na-stranu-hrvata-i-bosnjaka-analiticar-podsjeca-medu-prvima-je-milosevica-proglasio-ratnim-zlocincem-1933711/
a da?
znam da je lobirao za muslimane u bih tamo godinu pred kraj rata.
ili tako nekako.
ali 1991. ga nisam ništa čuo niti vidio da za hrvatsku govori.
tako da ono malo puno serendate i ti i dnevno s ekipom.
catabbath wrote:Kao da se dementni prdonja Biden toga sjeća hahahaha
on k'o franz jozef 1914. - opet ti prusi napadaju.
:)
AssadNaPodmornici wrote:jebo te biden u šupak
nu, nu ..... tko te tako jutrom ranim raspizdio?
:)
FRANK wrote:Da je moguce vratiti Reagana. Taj je unistio sssr.vuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/biden-je-razumio-stao-na-stranu-hrvata-i-bosnjaka-analiticar-podsjeca-medu-prvima-je-milosevica-proglasio-ratnim-zlocincem-1933711/
Nakon njega do trumpa sve kurac
i stvorio mudžahedine fridmfajterse u afganistanu iz kojih se poslije iznjedriše talibani.
jeb'o ja sve što dolazi iz amerike zadnjih četrdesetak godina.
da hoće više odjebati iz europe prodisali bismo.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Milošević je 1999. znao svaki naš potez,
» Kandić: Milošević odgovoran, a ne "svet koji mrzi Srbiju"
» Zasto bismo zaboravili da Slovenija laze a Srbija je agresor
» biden pokrenuo jos jedan rat
» Vladimir Zivkovic covjek koji nije htio biti agresor
» Kandić: Milošević odgovoran, a ne "svet koji mrzi Srbiju"
» Zasto bismo zaboravili da Slovenija laze a Srbija je agresor
» biden pokrenuo jos jedan rat
» Vladimir Zivkovic covjek koji nije htio biti agresor
Page 1 of 2