ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Isplivali dokazi: Bajdenov sin umešan u finansiranje biolaboratorija?

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Isplivali dokazi: Bajdenov sin umešan u finansiranje biolaboratorija? - Page 3 Empty Re: Isplivali dokazi: Bajdenov sin umešan u finansiranje biolaboratorija?

Post by AssadNaPodmornici 27/3/2022, 22:07

pizzon wrote:ko je video te labor.
ko ima konkretne dokaze.
informbirovci kenjaju da u srbiji
postoji nesto sl.u bg, ni i cacku.
u vlasnistvu amerike.
sem supljih reci nema dokaza.
pa postoje pusti takvi labaratoriji. 
amerikanci su subvencionirali i lab u wuhanu , samo je ispalo da je ovaj lab stvorio korona virus i onda drljavim kinezima uteka, i zato je krenulo zataškavanje i sve ostalo. 

ne bi me čudilo da ameri financiraju labove i u rusiji itd. to je normalna suradnja.  najgore što mogu mediji sada govoriti "labovi ne postoje" , kada postoje. većina njih su bezopasni, zapravo vjerojatno su svi bezopasni, jer rusi su znali šta se u njima istražuje i prije tjedan dana nisu nikada baš nikada nigdje spominjali te labove. 

međutim glupi mediji će upravo cenzurama i sličnim pizdarijama potaknuti teorije zavjere, kao što su zataškavali cijelo vrijeme sve oko korone, pa je na kraju ispalo da je običan mali čovjek bio više u pravu kada je natucao razne teorije zavjere, nego prosječni "mainstream novinar".. 

u ostalom i trenutno, ne znam da li su rusi osvojili iti jedan labaratorij. i dalje su svi ti labaratoriji pod kontrolom ukrainaca itd...

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Isplivali dokazi: Bajdenov sin umešan u finansiranje biolaboratorija? - Page 3 Empty Re: Isplivali dokazi: Bajdenov sin umešan u finansiranje biolaboratorija?

Post by mentalitet 27/3/2022, 22:26

Pazi ovo Putiin kaze kako mu je Bajden osobno rekao da sjevernii tok ne dolazii u obzir ali da preko Ukrajine moze snabdijevatii Europu sa naftom i plinom.Zashto preko Ukraiine moze a sjevernim tokom ne moze??!!Pa zato shto mu je sin vlasnik viishe od polovine akciija u energetskom sektoru.To su u USA dokazali,dakle dokazano je da se protuzakonito bogatiio preko ocheve politichke moci kada je bio Obamin zamjeniik.Jebesh tkvu drzavu koja je korumpirana gore od Ukrajine i Hrvatske zajedno ,pazi i spochitava Putiinu ono shto radii u Ukrajini a on se pjeni kako bi bombardovao sve mostove na Drini prije dok je josh Amerika zarila i palila po svijetu.Ajde sada mamu tii jebem bombardiraj Rusiju ako smijesh pichkice dementna .Da vidimo kako cete zashtiititi izbjeglice kojih je sada 7.000 000 a shipaca je bilo 100 000 koje ste vi pokrenuli u vec pripremljene shatore.Znachi sedam miliiuna slaavena je manje vrijedno od sto tisuca shiptara.Eto vam glupi slaveni u Ukrajini dokaz da ste stoka sitnog zuba koju ne treba zaliti kada je dozvolila da im jedan zidov upravlja drzavom .On vec ima izraelsku putovnicu,a kuda cete vi pichka vam materina?

Kako se Bajden pjeni na jednu malu drzavu
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=03&dd=17&nav_category=78&nav_id=2123613

Shto o njemu i njegovom sinu misli Tramp
Tramp o Ukraini kao najkoruptivnijoj zemlji na svijetu
You talk to me
https://www.youtube.com/watch?v=l71HR9F5Hoc

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 27/3/2022, 22:44

ko ima konkretne dokaze.
u vlasnistvu amerike.

Gledao neku srpsku televiziju i srbi tvrde da postoje najmanje dvije takve laboratorije u Srbiji otvorene za vrijeme tvojih zutih,a ne bi se iznenadio da postoje u BiH i u Hrvatskoj.Onaj Miridije kaze da nema logike da takve laboratorije postoje izvan USA ,a ja cu mu reci da mu je logika u kurcu jer takvi labosi u USA koshtaju za izdrzavanje i odrzavanje stotine milijuna dolara plus prijeti opsnost da neki kurac ne izleti vani i pobije vlastiti narod ,takodje je poznto da je USA deficitarna sa takvim tipom znanstvenika ,ovako ako izadje kojim sluchajem neka pobiije urajince ,hrvate,ili musllimane i srbe.Kud cesh bolje jedniim udarcem par glupih mushica .Ako se dokkaze da postoje na Balkanu pod hitno te znaanstvenike koji su za sitnu lovu radili za amere (duboku drzavu) pobiti bez sudjenja.Amerika je postala najkoruptivnija drzava na sviijetu za vriijeme Klintona a to se samo sada usavrshilo i po mojim procjenma neka joj je bog na pomoci jer gradjaniski rat je ovdje sve bizi i biizi. A ako se to desii onda neka je i vama tamo na Balkanu bog u pomocii jer nishta drugo nas i vas nece moci spasiiti.

Last edited by mentalitet on 27/3/2022, 22:51; edited 1 time in total

2020-07-05

Back to top Go down

Post by pizzon 27/3/2022, 22:49

AssadNaPodmornici wrote:
ko ima konkretne dokaze.
u vlasnistvu amerike.
amerikanci su subvencionirali i lab u wuhanu , samo je ispalo da je ovaj lab stvorio korona virus i onda drljavim kinezima uteka, i zato je krenulo zataškavanje i sve ostalo. 

ne bi me čudilo da ameri financiraju labove i u rusiji itd. to je normalna suradnja.  najgore što mogu mediji sada govoriti "labovi ne postoje" , kada postoje. većina njih su bezopasni, zapravo vjerojatno su svi bezopasni, jer rusi su znali šta se u njima istražuje i prije tjedan dana nisu nikada baš nikada nigdje spominjali te labove. 

međutim glupi mediji će upravo cenzurama i sličnim pizdarijama potaknuti teorije zavjere, kao što su zataškavali cijelo vrijeme sve oko korone, pa je na kraju ispalo da je običan mali čovjek bio više u pravu kada je natucao razne teorije zavjere, nego prosječni "mainstream novinar".. 
----------------------------------
[ u ostalom i trenutno, ne znam da li u rusi osvojili iti jedan labaratorij. i dalje su svi ti labaratoriji pod kontrolom ukrainaca itd...]

ovo  je moj utisak,
da nisu ni omirisali neku labor.
trenutno

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by mentalitet 27/3/2022, 22:58

pizzon wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
ko ima konkretne dokaze.
u vlasnistvu amerike.

----------------------------------
[ u ostalom i trenutno, ne znam da li u rusi osvojili iti jedan labaratorij. i dalje su svi ti labaratoriji pod kontrolom ukrainaca itd...]

ovo  je moj utisak,
da nisu ni omirisali neku labor.
trenutno
Ma vi srbi isto kao i hrvati prodali bi rodjenu majku za par dolara tako da taj tvoj utisak objesi machki o rep.Davno sam napisao da si ti mentaalni Hrvat ali i ziva kopija srba u Srbiji koji bi na takkozvani Zapaad koji je krepao 1991 ako ne i prije .Svijetom vlada mafija u njoj su na visokim pozicijama zidovi.To je nasha ovozemaljska stvarnost.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by pizzon 27/3/2022, 22:59

mentalitet wrote:
ko ima konkretne dokaze.
u vlasnistvu amerike.

Gledao neku srpsku televiziju i srbi tvrde da postoje najmanje dvije takve laboratorije u Srbiji otvorene za vrijeme tvojih zutih,a ne bi se iznenadio  da postoje u BiH i u Hrvatskoj.Onaj Miridije kaze da nema logike da takve laboratorije postoje izvan USA ,a ja cu mu reci da mu je logika u kurcu jer takvi labosi u USA koshtaju za izdrzavanje i odrzavanje stotine milijuna dolara plus prijeti opsnost da neki kurac ne izleti vani i pobije vlastiti narod ,takodje je poznto da je USA deficitarna sa takvim tipom znanstvenika ,ovako ako izadje kojim sluchajem neka pobiije urajince ,hrvate,ili musllimane i srbe.Kud cesh bolje jedniim udarcem par glupih mushica .Ako se dokkaze da postoje na Balkanu pod hitno te znaanstvenike koji su za sitnu lovu radili za amere (duboku drzavu) pobiti bez sudjenja.Amerika je postala najkoruptivnija drzava na sviijetu za vriijeme Klintona a to se samo sada usavrshilo i po mojim procjenma neka joj je bog na pomoci jer gradjaniski rat je ovdje sve bizi i biizi. A ako se to desii onda neka je i vama tamo na Balkanu bog u pomocii jer nishta drugo nas i vas nece moci spasiiti.

USA armija EU  donira
zdravstvo u Srbiji.
konkretno KC u Nisu i neke druge.
i to vrlo skupom opremom.
odatle krecu te price.

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by mentalitet 27/3/2022, 23:13

I ti si uvjeren da je to dzabe.pa jebo te bog blesavi i naivni,jesi ti chuo za balkansku da nema dzabe ni kod stare babe.Neoliberalni kapitalista kada neshto kao fol da dzabe uzima nazad 100 puta vishe .Zapamtite glupi balkanci da nema nishta dzabe.Oni imaju institute za balkanske zemlje koji vas poznaju boje nego vi sami sebe i znaju za taj vash fetish da neshto dobijete dzabe pa vas kao somove love na buckalicu i obecanja .Pa ameri vishe ne poshtuju ni potpisane medjunarodne ugovore a kamo li da poshtivaju obecanja.Na to se vishe nitko ne pali osim glupih balkanjerosa koji bi neshto ako moze dzabe i koji vjeruju u medju drzvna prijteljtva...Halooooooo bog vas jebo ..

2020-07-05

Back to top Go down

Post by pizzon 27/3/2022, 23:16

rusi imaju humanitarni centar
a niko ne zna sta se tamo dogadja
usa i v.b.doniraju KC
a glavna prica je geg.polozaj
kao i sam aerodrom koji moze
da prihvati vojne transportne avione
antonov ili c-111 
slecu bez problema

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by mentalitet 27/3/2022, 23:33

pizzon wrote:rusi imaju humanitarni centar
a niko ne zna sta se tamo dogadja
usa i v.b.doniraju KC
a glavna prica je geg.polozaj
kao i sam aerodrom koji moze
da prihvati vojne transportne avione
antonov ili c-111 
slecu bez problema

Pa vjerojatno i rusii imaju svoj interes , ne bi vam dzabe ostavljali S400 nakon vjezbe sakriven negdje u nekom tunelu nedostupan satelitima.Kako rekoh nema dzabe ni kod stare babe ali vas sigurno ne uvjetuju shta i kako morate da radite.Mozete vi i u NATO ali ste onda legitimna ruska meta pa vidite shto vam je bolje,mada mislimda samo shupci mogu biti dobri frendovi sa onima koji su vas zasipali osiromashenim uranijom i tako se rjeshavali svoga atomskog otpada,Dakle samo bolestan chovjek moze zeljetii da bude u drushtvu onih koji su vam unishtili buduce generacije.Sjecam se kao danas na onom starom forumu kako su 'rvatici pljeskali ruchicama zbog tih bombardiranja a iidioti ne znaju da kisha sapire tlo i da sve rijeke utichu u mora pa sada jedu ozrachene shkoljke i ribu i kriju koliki je porast cancerogenih oboljenja u Cro.I nitko se nije bunio shto su prije slijetanja na Aviano bomarderi neisporucheni teret ostavljali u Jadran.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2022, 23:36

Svi jebeni.laboratoriji suraduju na ovaj ili onaj nacin. U svemiru trenutno imajebeni laboratorij u kojem rusi i ameri suraduju. Rusi traze Casus Belli da prilagode proslost buducnosti za vlastitu raju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 27/3/2022, 23:43

AssadNaPodmornici wrote:
ko ima konkretne dokaze.
u vlasnistvu amerike.

u ostalom i trenutno, ne znam da li su rusi osvojili iti jedan labaratorij. i dalje su svi ti labaratoriji pod kontrolom ukrainaca itd...
Pa inus baš obične laboratorije kao ostale u svetu:

But emails from Hunter's abandoned laptop show he helped secure millions of dollars of funding for Metabiota, a Department of Defense contractor specializing in research on pandemic-causing diseases that could be used as bioweapons.
He also introduced Metabiota to an allegedly corrupt Ukrainian gas firm, Burisma, for a 'science project' involving high biosecurity level labs in Ukraine.
And although Metabiota is ostensibly a medical data company, its vice president emailed Hunter in 2014 describing how they could 'assert Ukraine's cultural and economic independence from Russia' – an unusual goal for a biotech firm.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kaya 27/3/2022, 23:58

Jao bre, laboratorija.
A jel se možete vi iz azijske europe dogovoriti o jednoj lažnoj propagandi pa da držite toga.
Jer mi sada ne znamo jel su napadnuti zato što su rusku nejač bacali lavovima, zato što su nacisti, zato što su rusi a to ne znaju ili zato jer imaju laboratorije?!
Ili sve zajedno..
kaya
kaya

2015-08-15

veber and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by veber 28/3/2022, 00:06

kaya wrote:Jao bre, laboratorija.
A jel se možete vi iz azijske europe dogovoriti o jednoj lažnoj propagandi pa da držite toga.
Jer mi sada ne znamo jel su napadnuti zato što su rusku nejač bacali lavovima, zato što su nacisti, zato što su rusi a to ne znaju ili zato jer imaju laboratorije?!
Ili sve zajedno..
daj priupitaj uznojene, da li je legitimno da japan napokon vrati kurilske otoke koje su uznojeni maznuli.
i isto da li je legitimno upasti u rusiju s istoka kada se zna da su na samim kurilskim otocima 4 kemijska laboratorija.

zašto ne preventivno zauzeti pacifički dio rusije da ne napadne japan.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by crvenkasti 28/3/2022, 00:07

Ili sve zajedno..

A kad su agresiju na izvršili hrvatsko što samo zato jer, jer državu sve Srbija napali mrze, a Hrvatska ne što nezavisnu?
Ili sve zajedno?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by mentalitet 28/3/2022, 00:07

MDMiridije wrote:Svi jebeni.laboratoriji suraduju na ovaj ili onaj nacin. U svemiru trenutno imajebeni laboratorij u kojem rusi i ameri suraduju. Rusi traze Casus Belli da prilagode proslost buducnosti za vlastitu raju.
Ma da pametnjakovicu ,posebno vojni americhko -ruskii suradjuju i jednii drugima daju rezultate istrazivanja.Pjebo te bog ,gdje ti zivish,u nekoj trecoj dimenziiji ili u godini 3022.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Noor 28/3/2022, 00:07

Ili sve zajedno..
to ti ovisi koji je dan u tjednu, petkom je zbog denacifikacije, subotom zbog bombardovanja nejači, a nedjeljom zbog laboratorija
ostale dane je zbog toga što je to sve jedan narod i ima da se vrati gdje pripada

2017-10-06

kaya likes this post

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 28/3/2022, 00:08

Ringo10 wrote:Rusi ako imaju uopce te laboratorije drze ih kod sebe
:doh
I oćel sebe napasti zbog toga ili kinu?

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 28/3/2022, 00:10

Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:Ništa posebno. Sem što pišu u drugom članku da Ameri imaju 30 ovakvih laboratorija po svetu. Od toga 26 u Ukrajini. Samo zbog toga da ih izrokaš.
ujebote...a koliko imaju ruje?
Pitaj Daily mail. Za sada nisu našli ni jednu. Pogotovu ne pored američke granice.
pitam tebe, istražuješ američke, pa što ne bi i ruske
Ovo su američke biolaboratorije na granici Rusije. Ruske laboratorije u Rusiji su samo ruska stvar. Kao što bi američke u Americi, bile samo američka stvar. I to još finansirane od sina američkog predsenika. Kako onda da ih ne izrokaš?
dabome..i iz njih će puštati patogene na ruse, jelde?!
 Isplivali dokazi: Bajdenov sin umešan u finansiranje biolaboratorija? - Page 3 1f602
Samo će ruski gen sjebati, ringo lupi a ostali rusofili to prihvatiše u širenju enormnih idiotarija.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 28/3/2022, 00:12

MDMiridije wrote:Znaci Bidenov sinek je bio umjesan u to za vrijeme kad realnu vlast u zemlji je imala skroz druga strana politickog spektra. I dokaz ti je pisanje Daily Maila. Zvuci apsolutno logicno  flower

Postajemo pomalo ocajni u trazenju opravdanja za invaziju  :D

Nitko na svijetu ne radi tajne laboratorije ili oruzja te vrste na podrucjima na kojima nemaju apsolutnu kontrolu i koja ne mogu lako izolirati.
a jebiga, u glavi rusofila je što luđe to realnije a to što to nema veze s logikom ko je jebe, tim gore za logiku!

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 28/3/2022, 00:13

vuksadinare wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:Ništa posebno. Sem što pišu u drugom članku da Ameri imaju 30 ovakvih laboratorija po svetu. Od toga 26 u Ukrajini. Samo zbog toga da ih izrokaš.
ujebote...a koliko imaju ruje?
Pitaj Daily mail. Za sada nisu našli ni jednu. Pogotovu ne pored američke granice.
pitam tebe, istražuješ američke, pa što ne bi i ruske
Ovo su američke biolaboratorije na granici Rusije. Ruske laboratorije u Rusiji su samo ruska stvar. Kao što bi američke u Americi, bile samo američka stvar. I to još finansirane od sina američkog predsenika. Kako onda da ih ne izrokaš?
dabome..i iz njih će puštati patogene na ruse, jelde?!
...da mjenjaju rusku genetiku i da rusi onda postaju ameri :D
 Isplivali dokazi: Bajdenov sin umešan u finansiranje biolaboratorija? - Page 3 1f602

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 28/3/2022, 00:14

MDMiridije wrote:
dzango wrote:
MDMiridije wrote:Znaci Bidenov sinek je bio umjesan u to za vrijeme kad realnu vlast u zemlji je imala skroz druga strana politickog spektra. I dokaz ti je pisanje Daily Maila. Zvuci apsolutno logicno  flower

Postajemo pomalo ocajni u trazenju opravdanja za invaziju  :D

Nitko na svijetu ne radi tajne laboratorije ili oruzja te vrste na podrucjima na kojima nemaju apsolutnu kontrolu i koja ne mogu lako izolirati.
Bajdenov sin je bio iskorišćen zbog svojih poslova u Ukrajini. To nije politika koju vodi predsenik već tajne službe i duboka država. To što je matori i senilni Bajden doveden za predsednika, drugi je par rukavica i druga priča.

To nije razlog za invaziju. Razlog je  dovođenje NATO-a na rusku granicu. Ovo je samo pride. 

Niko normalan ne pravi ovakve laboratorije na granici neprijatelja ako nema nameru da ih upotrebi protiv tog neprijatelja.

Apsolutno. A upotreba se vrsi tako da seotvore vratai prozori na laboratoriju u trenutku kad puse vjetar u smjeru rusije
:rofl

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics