Ruski zastupnik trazi daljnju 'denacificiranje' ovaj put Kazahstana,Poljske,Moldavije,Estonije,Litve,Latvije
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ruski zastupnik trazi daljnju 'denacificiranje' ovaj put Kazahstana,Poljske,Moldavije,Estonije,Litve,Latvije
Kad dođu Rusi, reći ćemo im da smo mi isto Srbi, samo se zovemo Hrvati.
Možda nam neće ništa. Slično je bilo i prošli put.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Ruski zastupnik trazi daljnju 'denacificiranje' ovaj put Kazahstana,Poljske,Moldavije,Estonije,Litve,Latvije
Ako i dodju tebi ce biti isto.crvenkasti wrote:Kad dođu Rusi, reći ćemo im da smo mi isto Srbi, samo se zovemo Hrvati.
Naime dok rusi uspiju osvojiti par ukrajinskih sela sa babetinama dotle srba nebu vise bilo.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Ako i dodju tebi ce biti isto.crvenkasti wrote:Kad dođu Rusi, reći ćemo im da smo mi isto Srbi, samo se zovemo Hrvati.
Naime dok rusi uspiju osvojiti par ukrajinskih sela sa babetinama dotle srba nebu vise bilo.
Čim su oni krenuli, gotovo je.
Možda im treba malo duže da krenu, ali kad krenu, to samo ide.
A stvarno smo prekrdašili: useljavaju se islamisti, žene se pederi, kažnjavaju se ljudi jer ne nose maske..
Jedva čekam.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» Ruski zastupnik predlaže porez za ljude bez djece
» Američki zastupnik traži sankcije za mađarske kompanije
» Ruski zastupnik priznao: Crnomorska flota više ne postoji, pretrpjeli smo razoran poraz
» Afganistan traži Ruski intervenciju
» Ruski zastupnik predlaže porez za ljude bez djece
» Američki zastupnik traži sankcije za mađarske kompanije
» Ruski zastupnik priznao: Crnomorska flota više ne postoji, pretrpjeli smo razoran poraz
» Afganistan traži Ruski intervenciju
Page 5 of 5