ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bugarski general ne sumnja u pobjedu Rusije: Zelenski će uskoro objaviti predaju Ukrajine

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Bugarski general ne sumnja u pobjedu Rusije: Zelenski će uskoro objaviti predaju Ukrajine - Page 2 Empty Re: Bugarski general ne sumnja u pobjedu Rusije: Zelenski će uskoro objaviti predaju Ukrajine

Post by vuksadinare 26/3/2022, 07:36

abraham wrote:
vuksadinare wrote:
Šandor Winnetou wrote:
MDMiridije wrote:Tip je proruski-raspolozen odkad je ovo krenulo longi (ne invazija direktna nego od aneksije Krima). Tip je daleko od nekakvog realnog promatraca. Pizdarije koje prica su u potpunosti u liniji s narativom degenerika koji su napravili invaziju. Proguglaj :)

Osim toga, pokusava politicku karijeru zapoceti. Poprilicno neuspjesno do sada. Najveci podvig mu je bilo pojavljivanje na demonstracijama...u uniformi. :D
prorusko smeće, dobra je stvar da sad svi takvi izlaze iz ormara i otkrivaju svoju agendu što će biti korisno u slučaju sukoba sa rusijom
...ja mislim da je kod takvih panika zavladala..putin ih je zajebo ovom agresijom a jos vise sto ruska vojska nije napravila ono sto su ocekivali te da se pokazalo da je rusija ipak tigar od papira koji je nerealno plasio sve oko sebe nudeci laznu zastitu..ja sam uvijek govorio ne srljajte prema rusiji to je sve staklo koje sutra se moze razbiti..ako zelis biti suveren ali doista suveren moras imati bas svoj stav i politiku..to je ono sto imaju poljaci..slovaci...npr.orban i madjarska su se uvukli u putlerov i ruski supak da im prstici samo vire..i sad orban kusa govna...zapad i nato mu totalno ne vjeruju i valjda razanj za njega prave a rusija i putler tesko vise da ga mogu zastiti osim ak ne pobjegne u moskvu...orban je jednostavno ko zadnji naivko popusio rusku i putinovu pricu...sjebao je sa tim sve ono sto je pozitivno radio do 2015
Opet vi proklizavate kolega. Nista se nece desiti sa Orbanom. Vidjet cemo nakon izbora. Osobno mislim da ce pobijediti ali bumo videli. Ukoliko ne pobijedi izvuci ce mu neke muljaze sa lovom , tresti ce se brda a dogoditi se nece nista. Pogledajte samo DNRH. Sto ce se desiti Mesicu???? Antunocivki, Radosu isl.... Nista. Potkopali su sigurnosni sustav i potkopavaju ga do danas ali nitko nece odgovarati. Jedini sta ce odgovarati su ruski vojni vrh, vrh obavjestajne zajednic, ne samo vrh i to je sve. Zasto??? Zato sta je to jedino moguce ako kepec misli prezivjeti. Narod????Muhahahahahaaa kila mozga
naceo si bolnu temu..kako su ljevicari od 2000-te sjebali vojsku..ali plenki je kriv koji je nabavio rafale,bredlije,kiowe,apache...inace ovi prije njega bi ali nisu imali vremena..a trebalo je graditi vrtice od kojih su napravljeni jedan i pol..

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Bugarski general ne sumnja u pobjedu Rusije: Zelenski će uskoro objaviti predaju Ukrajine - Page 2 Empty Re: Bugarski general ne sumnja u pobjedu Rusije: Zelenski će uskoro objaviti predaju Ukrajine

Post by vuksadinare 26/3/2022, 07:39

necemo o tome..shitting bu uletio sa nekim biserom..poput..kriv je rojs sto zoki i kotromanovic su sjebali remont migova i nabavili vojnicki pribor za jelo..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/3/2022, 07:43

nadam se da cemo jednog dana na koju celnu poziciju u drzavi staviti dokazanog branitelja i vojnika..mada sam mozda previse optimistican..ali imam pravo na zelju
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by immortal 26/3/2022, 08:57

vuksadinare wrote:
Šandor Winnetou wrote:
MDMiridije wrote:Tip je proruski-raspolozen odkad je ovo krenulo longi (ne invazija direktna nego od aneksije Krima). Tip je daleko od nekakvog realnog promatraca. Pizdarije koje prica su u potpunosti u liniji s narativom degenerika koji su napravili invaziju. Proguglaj :)

Osim toga, pokusava politicku karijeru zapoceti. Poprilicno neuspjesno do sada. Najveci podvig mu je bilo pojavljivanje na demonstracijama...u uniformi. :D
prorusko smeće, dobra je stvar da sad svi takvi izlaze iz ormara i otkrivaju svoju agendu što će biti korisno u slučaju sukoba sa rusijom
...ja mislim da je kod takvih panika zavladala..putin ih je zajebo ovom agresijom a jos vise sto ruska vojska nije napravila ono sto su ocekivali te da se pokazalo da je rusija ipak tigar od papira koji je nerealno plasio sve oko sebe nudeci laznu zastitu..ja sam uvijek govorio ne srljajte prema rusiji to je sve staklo koje sutra se moze razbiti..ako zelis biti suveren ali doista suveren moras imati bas svoj stav i politiku..to je ono sto imaju poljaci..slovaci...npr.orban i madjarska su se uvukli u putlerov i ruski supak da im prstici samo vire..i sad orban kusa govna...zapad i nato mu totalno ne vjeruju i valjda razanj za njega prave a rusija i putler tesko vise da ga mogu zastiti osim ak ne pobjegne u moskvu...orban je jednostavno ko zadnji naivko popusio rusku i putinovu pricu...sjebao je sa tim sve ono sto je pozitivno radio do 2015
Mislim da je Orban podržao Putina za vrijeme ovih 2-3 godine korona pritisaka i uništavanja gospodarstva, prisilnog cijepljenja, isto tako pitanja koja se tiču lgbt skupina i njihovog izjednačavanja s muškarcima i ženama. Tu mu i ja dajem podršku, ali sva podrška prestaje kad je u pitanju napad na susjednu državu i planove o kontroli Rusije nad zemljama do pola Europe tj Njemačke.
Hrvatska mora naučiti čuvatzi sama sebe.
Putin je spreman kako je pokazao poslati tisuće svojih mladih ljudi u pogibiju kako bi ostvario svoje ideje kratko prije vlastite smrti, kako bi tek onda štitio druge narode?? Nikako. NATO planira mobilizirati nove pripadnike ili ne daj Bože trećeg sv. rata ako uvedu obaveznu mobilizaciju Hrvatska je dužna mobilizirati i vlastiti narod, znači ne samo dobrovoljce a išli bi tamo gdje NATO odredi. 
Nitko te ne treba niti će te zaštititi ako od tebe korist ne izvuče. 
Trebalo je raditi na naoružavanju i zaštiti od 91 do danas, štititi privredu i gospodarstvo, svu zemlju i resurse a ne prodati. Ovako smo skoro kao robovi na ne potpuno svojoj zemlji. Izborili se kao za samostalnost a sve smo samo ne samostalni.
Kako vidimo ni Srbima nije bolje, a podjeljeni su više nego mi.
Značenje riječi civilizacija za kojom smo težili krije u sebi mnoge podvale.

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/3/2022, 10:43

Ringo10 wrote:Loso kaze da nije agresija vec specijalna operacija
Jedno ne isključuje drugo. Može i specijalna vojna operacija biti upravo to tj koncentrirana je na vojne mete itd a isto tako može biti i to i agresija. Naziv kako se nešto zove ne mijenja sadržaj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/3/2022, 11:22

abraham wrote:
vuksadinare wrote:
Opet vi proklizavate kolega. Nista se nece desiti sa Orbanom. Vidjet cemo nakon izbora. Osobno mislim da ce pobijediti ali bumo videli. Ukoliko ne pobijedi izvuci ce mu neke muljaze sa lovom , tresti ce se brda a dogoditi se nece nista. Pogledajte samo DNRH. Sto ce se desiti Mesicu???? Antunocivki, Radosu isl.... Nista. Potkopali su sigurnosni sustav i potkopavaju ga do danas ali nitko nece odgovarati. Jedini sta ce odgovarati su ruski vojni vrh, vrh obavjestajne zajednic, ne samo vrh i to je sve. Zasto??? Zato sta je to jedino moguce ako kepec misli prezivjeti. Narod????Muhahahahahaaa kila mozga

Ako ne pobjedi tu je ova koja je instalirana na mandat na pet godina.

------

E , ako mu uvedeš embargo Rusija će smanjit proizvodnju nafte i plina općenito i onda cijene nafte i plina na ovoj planeti doživljavaju ovo :

"Nafta bi mogla koštati 300 do 500 dolara za barel, a plin više od 4000 dolara za 1000 kubičnih metara", rekao je.

Zajebana je to sorta.

Sad smo instalirali još jednu Novak na čelo Mađarske na pet godina a ova je još ekstremnija od Orbana.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t50789-maarska-dobila-predsjednicu-katalin-novak-preuzima-duznost-od-janosa-adera
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 26/3/2022, 11:50

Covek lepo sve rekao, nemam nista da dodam.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/3/2022, 13:36

Serbinho-3 wrote:Covek lepo sve rekao, nemam nista da dodam.
ha ha..lika u bigarskoj smatraju za ridikula..u stvari vecina rusofila i jesu ridikuli
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by catabbath 26/3/2022, 15:29

Zelenski je ionako već odavno sklonjen u Poljsku

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by mentalitet 26/3/2022, 22:10

abraham wrote:Svaki narod ima svog Losu. Problem je kada to postane sluzbena politika. Dok ovakovi gostuju kod Bujanca i Marka, sve je jos ok. Bugarski general je jako bitna osoba na razini EU, NATO itd. Sta kaze Stickov????? Kila mozga...

Loso je Chetniik pzda mu materina,svi su chetnici koji ne razmishljaju kao chopor bijesnih pasa,i onda kazesh kila mozga ,ma imash jednu vijugu vishe od tuke da ne seresh po dvorshtu al pak seresh po forumu.Zar za to treba mozga?

2020-07-05

Šandor Winnetou dislikes this post

Back to top Go down

Post by mentalitet 26/3/2022, 23:50

Serbinho-3 wrote:Covek lepo sve rekao, nemam nista da dodam.

Ja imam priistup svim balkanskim medijima,zar ovaj niije bio prije chedo?

Bokan - "Duboka drzava je izgubili evroazijski deo svoje price i zato sada pritiska u Ukrajini"

https://www.youtube.com/watch?v=niaAWkRQkEY

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics