Ruska invazija na Ukrajinu
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Boli te uvo, bitno je da te mogu poklopiti u svakoj gluposti koju napišeš.ebenica wrote:sve časnici. jel atomski smjer?Šandor Winnetou wrote:Gle dječače, iza mene je solidna vojna karijera časnika HV za razliku od tebe gdje ti je bio domet čišćenje WCa tako da ono bolje nemoj da skrećemo na taj kolosjek :)ebenica wrote:a ti si stručnjak za obranu od atomskog napada? koliko ih se dogodilo do sad da je tvoje znanje imalo neku ulogu i bilo potvrđeno u praksi? broji se to kaj si bio u ratu u kojem nije bilo nuklearnog napada? jel i ti listaš časopise?Šandor Winnetou wrote:Da, pišeš pizdarije, prvenstvenbo oko vremena reakcije na ispaljeni nuklearni projektil. Ajde barem to više ne spominješ i sad spamaš da rusi ne žele NATO na granici iako ukrajina niti u jednom trenu nije bila kandidat za NATO savez. Već sam ti napisao pa ću ti opet pokušati objasniti kako je sve išlo.ebenica wrote:ja pišem pizdarije? jel čitaš ti sebe?Šandor Winnetou wrote:Jebiga kad piše zvizdarije na koje se onda ulovi neki "ringo" i onda to gura kao jedinu moguću istinu. Takve zvizdarije se šire kao zaraza među ljudima koji su skloni teorijama urote a onda i oni sami to guraju kako su ih naučili predhodnica, nema veze što tu nema nigdje veze niti logike, bitno je brslati do besvjesti da se što više skupi ekipe koja će ispasti još gluplja nego oni sami.michaellcmacha wrote:ma šta debilu pojašnjavati kad autentične ratne snimke za koje mu je Maxo pojasnio da imaju svoj smisao još od pojave fotoaparata... a sustavno od ww2 na ovamo, iako se i u ww1 značajno slikalo i snimalo, dovodi u pitanje i to pazi lik koji apsolutne veze sa ratom nema, ali ono ni u primislima... a u pičku materinu i debili kojima ne vrijedi ni crtati...
Ukrajinska vlada donosi odluku o pristupanju evropskoj uniji ( prati dobro, NATO se nigdje ne spominje) ruska kujica blokira pregovore, izbijaju neredio na Majdanu, pogine 100 ljudi u neredima, januković bježi u rusiju, rusija okiupira krim i šalje vojsku u donbas. Jel trebam dalje?
dakle iz osnova si sve okrenio naopačke i stao otvoreno na stranu agresora. Jedino je pitanje dali zbog nepoznavanja materije ili si ne možeš pomoći kao rusofil u cijeloj toj priči pa smišljaš pizdarije da opravdaš ono govno od kepeca.
U svakom slučaju pišeš pizdarije ma koja podloga koju sam naveo bila iza toga.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
znam da nemaš veze s nuklearnim naoružanjem niti ratovanjem. al je lijepo zvučalo kad si svoju vojnu karijeru htio prikazat kao pokriče istome.Šandor Winnetou wrote:Boli te uvo, bitno je da te mogu poklopiti u svakoj gluposti koju napišeš.ebenica wrote:sve časnici. jel atomski smjer?Šandor Winnetou wrote:Gle dječače, iza mene je solidna vojna karijera časnika HV za razliku od tebe gdje ti je bio domet čišćenje WCa tako da ono bolje nemoj da skrećemo na taj kolosjek :)ebenica wrote:a ti si stručnjak za obranu od atomskog napada? koliko ih se dogodilo do sad da je tvoje znanje imalo neku ulogu i bilo potvrđeno u praksi? broji se to kaj si bio u ratu u kojem nije bilo nuklearnog napada? jel i ti listaš časopise?Šandor Winnetou wrote:Da, pišeš pizdarije, prvenstvenbo oko vremena reakcije na ispaljeni nuklearni projektil. Ajde barem to više ne spominješ i sad spamaš da rusi ne žele NATO na granici iako ukrajina niti u jednom trenu nije bila kandidat za NATO savez. Već sam ti napisao pa ću ti opet pokušati objasniti kako je sve išlo.ebenica wrote:ja pišem pizdarije? jel čitaš ti sebe?Šandor Winnetou wrote:Jebiga kad piše zvizdarije na koje se onda ulovi neki "ringo" i onda to gura kao jedinu moguću istinu. Takve zvizdarije se šire kao zaraza među ljudima koji su skloni teorijama urote a onda i oni sami to guraju kako su ih naučili predhodnica, nema veze što tu nema nigdje veze niti logike, bitno je brslati do besvjesti da se što više skupi ekipe koja će ispasti još gluplja nego oni sami.michaellcmacha wrote:ma šta debilu pojašnjavati kad autentične ratne snimke za koje mu je Maxo pojasnio da imaju svoj smisao još od pojave fotoaparata... a sustavno od ww2 na ovamo, iako se i u ww1 značajno slikalo i snimalo, dovodi u pitanje i to pazi lik koji apsolutne veze sa ratom nema, ali ono ni u primislima... a u pičku materinu i debili kojima ne vrijedi ni crtati...
Ukrajinska vlada donosi odluku o pristupanju evropskoj uniji ( prati dobro, NATO se nigdje ne spominje) ruska kujica blokira pregovore, izbijaju neredio na Majdanu, pogine 100 ljudi u neredima, januković bježi u rusiju, rusija okiupira krim i šalje vojsku u donbas. Jel trebam dalje?
dakle iz osnova si sve okrenio naopačke i stao otvoreno na stranu agresora. Jedino je pitanje dali zbog nepoznavanja materije ili si ne možeš pomoći kao rusofil u cijeloj toj priči pa smišljaš pizdarije da opravdaš ono govno od kepeca.
Guest- Guest
Ne ti si mi osporio znaje što automatski implicira da si ti stručnjak jer mi drugačije to ne bi mogao osporiti. Čisti logički niz.ebenica wrote:ja te nisam optužio za ništa nego sam jasno rekao da si stručan o atomskom ratovanju kao i ja ali ti je to očito teško za skužit jer misliš da zato što si imao vojnu karijeru da po nekoj logici nisi jer eto atomsko ratovanje je bio tvoj smjer?Šandor Winnetou wrote:Samo polako i vidiš kako izađu na čistinu. Kad nema argumenata onda te optuže da ti nisi sudjelovao u nuklearnom ratu (kao da netko je jel) a da pri tome nisu vjerojatno završili ni osnovni tečaj u rukovanju sa osobnim naoružanjem ali da pri tome znaju sve o nuklearnim projektilima a čije znajne tebi ospoaravaju kao aktivnom časniku gardijske brigade :DDD Da nije smješno bilo bi žalosno.michaellcmacha wrote:znači sad smo došli i do teze da je SPO pokrenuta zbog rušenja legalnog ali ne i legitimnog bivšeg predsjednika ukrajine... problem su 2 političara koja su se mijšala u izborni proces u drugoj državi, a nije problem što je susjedna država iscenirala i kanalizirala kontra prosvjede, potom pobunjenike naoružavala, potom sa pobunjenicima ubijala po ukrajini, i potom evo započela SPO... kao rekoh bandi jebat mater na svakom koraku, a kad budemo i mi izloženi agresiji bandu živu hvatati i "procesuirati"
i to ti je argument?ebenica wrote:ti jesi spor...kak tebe plaćaju tak puno?veber wrote:kretenčino nepodojena.ebenica wrote:samo si ti falio u 3 pičke mile materineveber wrote:uznojeni.ebenica wrote:uzmi značku, znam da je nisi vratio, odi privedi neko dijete na benzinsku veži i pendreči. kao u dobra stara vremena. stoko pandurska.michaellcmacha wrote:jebalo ti to dijete mater a i ti njemu, usput se i međusobno izjebite dječice... mišljenja su ti nakaradnaebenica wrote:nemam veze ni s pendrečenjem djece po školskim dvoranama pa i o tome imam svoje mišljenje smeće drotovsko.michaellcmacha wrote:ma šta debilu pojašnjavati kad autentične ratne snimke za koje mu je Maxo pojasnio da imaju svoj smisao još od pojave fotoaparata... a sustavno od ww2 na ovamo, iako se i u ww1 značajno slikalo i snimalo, dovodi u pitanje i to pazi lik koji apsolutne veze sa ratom nema, ali ono ni u primislima... a u pičku materinu i debili kojima ne vrijedi ni crtati...
značke se ne vraćaju.
ostaju u stalnom posjedu.
isto tako i broj.
u njemačkoj su skratili za zadnje tri nule jer je na znački prešlo 100 000 000.
kao i u NYPD
tvoj broj je jedinstven i nema repeticije.
sada nastavi gnojiti.
figurativno kretenu, figurativno, kužiš, i dalje ima značku i dalje je "jak", jel kužiš čobane retardirani?
pičku materinu di se kotite, jel ti bicikl snima?
kada sam otišao iz jna ostala mi je značka graničara, kada sam otišao iz rezerve policije ostala mi je značka.
sin ju je stavio s ostalim značkama uz djeda, prapradjeda i neke poginule bliže članove obitelji.
kaj si se uznojio?
i ne bicikl nema kameru ali ima gps. u čemu je problem uznojeni?
pa nisam ja uznojeni cigojner ili jebač svetoje.
kaj ti znaš kolika je moja plaća?
veber-
2014-12-30
ne ne znači bistri. znači upravo to da kao i ja nemaš pojma o istome kao što logističar nema pojma o specijalnim operacijama ili tenkovima, zato postoje rodovi.Šandor Winnetou wrote:Ne ti si mi osporio znaje što automatski implicira da si ti stručnjak jer mi drugačije to ne bi mogao osporiti. Čisti logički niz.ebenica wrote:ja te nisam optužio za ništa nego sam jasno rekao da si stručan o atomskom ratovanju kao i ja ali ti je to očito teško za skužit jer misliš da zato što si imao vojnu karijeru da po nekoj logici nisi jer eto atomsko ratovanje je bio tvoj smjer?Šandor Winnetou wrote:Samo polako i vidiš kako izađu na čistinu. Kad nema argumenata onda te optuže da ti nisi sudjelovao u nuklearnom ratu (kao da netko je jel) a da pri tome nisu vjerojatno završili ni osnovni tečaj u rukovanju sa osobnim naoružanjem ali da pri tome znaju sve o nuklearnim projektilima a čije znajne tebi ospoaravaju kao aktivnom časniku gardijske brigade :DDD Da nije smješno bilo bi žalosno.michaellcmacha wrote:znači sad smo došli i do teze da je SPO pokrenuta zbog rušenja legalnog ali ne i legitimnog bivšeg predsjednika ukrajine... problem su 2 političara koja su se mijšala u izborni proces u drugoj državi, a nije problem što je susjedna država iscenirala i kanalizirala kontra prosvjede, potom pobunjenike naoružavala, potom sa pobunjenicima ubijala po ukrajini, i potom evo započela SPO... kao rekoh bandi jebat mater na svakom koraku, a kad budemo i mi izloženi agresiji bandu živu hvatati i "procesuirati"
a sumnju u moje služenje vojnog roka je spomenuo pandurski šit jer eto ja nemam pojma o atomskom oružju znači nisam služio vojsku. jel pratiš?
Guest- Guest
hoćeš reći da je to ispravno? Hoćeš reći da rusi imaju pravo instalirati kujicu ali narod nema pravo izaći na prosvjede ako zaključi da kujica ide protiv njihovih interesa?ebenica wrote:narod svake godine izlazi na američke ulice i policija briše pod s tim narodom svaki put kad se taj narod pobuni protiv neke "kujice".Šandor Winnetou wrote:Pa što se onda buniš kad je narod izašao na ulice i smjenio ruskog bandita? Ili misliš da kujica može takvo nešto blokirati iako je narod jasno rekao što misli o tome?ebenica wrote:da. kao što i ameri imaju pravo financirat koga hoće.Šandor Winnetou wrote:A rusi imaju pravo financirati njegovu kampanju da on pleše kako rusi svioraju?? De stvarno si neozbiljan lik.ebenica wrote:io.
ja nemam živaca za tebe. nevjerojatno si dosadan.veber wrote:i to ti je argument?ebenica wrote:ti jesi spor...kak tebe plaćaju tak puno?veber wrote:kretenčino nepodojena.ebenica wrote:samo si ti falio u 3 pičke mile materineveber wrote:uznojeni.ebenica wrote:uzmi značku, znam da je nisi vratio, odi privedi neko dijete na benzinsku veži i pendreči. kao u dobra stara vremena. stoko pandurska.michaellcmacha wrote:jebalo ti to dijete mater a i ti njemu, usput se i međusobno izjebite dječice... mišljenja su ti nakaradnaebenica wrote:nemam veze ni s pendrečenjem djece po školskim dvoranama pa i o tome imam svoje mišljenje smeće drotovsko.michaellcmacha wrote:ma šta debilu pojašnjavati kad autentične ratne snimke za koje mu je Maxo pojasnio da imaju svoj smisao još od pojave fotoaparata... a sustavno od ww2 na ovamo, iako se i u ww1 značajno slikalo i snimalo, dovodi u pitanje i to pazi lik koji apsolutne veze sa ratom nema, ali ono ni u primislima... a u pičku materinu i debili kojima ne vrijedi ni crtati...
značke se ne vraćaju.
ostaju u stalnom posjedu.
isto tako i broj.
u njemačkoj su skratili za zadnje tri nule jer je na znački prešlo 100 000 000.
kao i u NYPD
tvoj broj je jedinstven i nema repeticije.
sada nastavi gnojiti.
figurativno kretenu, figurativno, kužiš, i dalje ima značku i dalje je "jak", jel kužiš čobane retardirani?
pičku materinu di se kotite, jel ti bicikl snima?
kada sam otišao iz jna ostala mi je značka graničara, kada sam otišao iz rezerve policije ostala mi je značka.
sin ju je stavio s ostalim značkama uz djeda, prapradjeda i neke poginule bliže članove obitelji.
kaj si se uznojio?
i ne bicikl nema kameru ali ima gps. u čemu je problem uznojeni?
pa nisam ja uznojeni cigojner ili jebač svetoje.
Guest- Guest
hoću reć' da u demokraciji postoji samo jedan legitimni način promjene vlasti a to su izbori. tebi koji braniš demokraciju od ruskog bolješvizma i komunizma bi to trebalo bit jasnije nego meni, kaj ne?Šandor Winnetou wrote:hoćeš reći da je to ispravno? Hoćeš reći da rusi imaju pravo instalirati kujicu ali narod nema pravo izaći na prosvjede ako zaključi da kujica ide protiv njihovih interesa?ebenica wrote:narod svake godine izlazi na američke ulice i policija briše pod s tim narodom svaki put kad se taj narod pobuni protiv neke "kujice".Šandor Winnetou wrote:Pa što se onda buniš kad je narod izašao na ulice i smjenio ruskog bandita? Ili misliš da kujica može takvo nešto blokirati iako je narod jasno rekao što misli o tome?ebenica wrote:da. kao što i ameri imaju pravo financirat koga hoće.Šandor Winnetou wrote:A rusi imaju pravo financirati njegovu kampanju da on pleše kako rusi svioraju?? De stvarno si neozbiljan lik.ebenica wrote:io.
Guest- Guest
A ti si svoje znanje stekao čitajući ringa, bravo majestoreebenica wrote:znam da nemaš veze s nuklearnim naoružanjem niti ratovanjem. al je lijepo zvučalo kad si svoju vojnu karijeru htio prikazat kao pokriče istome.Šandor Winnetou wrote:Boli te uvo, bitno je da te mogu poklopiti u svakoj gluposti koju napišeš.ebenica wrote:sve časnici. jel atomski smjer?Šandor Winnetou wrote:Gle dječače, iza mene je solidna vojna karijera časnika HV za razliku od tebe gdje ti je bio domet čišćenje WCa tako da ono bolje nemoj da skrećemo na taj kolosjek :)ebenica wrote:a ti si stručnjak za obranu od atomskog napada? koliko ih se dogodilo do sad da je tvoje znanje imalo neku ulogu i bilo potvrđeno u praksi? broji se to kaj si bio u ratu u kojem nije bilo nuklearnog napada? jel i ti listaš časopise?Šandor Winnetou wrote:Da, pišeš pizdarije, prvenstvenbo oko vremena reakcije na ispaljeni nuklearni projektil. Ajde barem to više ne spominješ i sad spamaš da rusi ne žele NATO na granici iako ukrajina niti u jednom trenu nije bila kandidat za NATO savez. Već sam ti napisao pa ću ti opet pokušati objasniti kako je sve išlo.ebenica wrote:ja pišem pizdarije? jel čitaš ti sebe?Šandor Winnetou wrote:Jebiga kad piše zvizdarije na koje se onda ulovi neki "ringo" i onda to gura kao jedinu moguću istinu. Takve zvizdarije se šire kao zaraza među ljudima koji su skloni teorijama urote a onda i oni sami to guraju kako su ih naučili predhodnica, nema veze što tu nema nigdje veze niti logike, bitno je brslati do besvjesti da se što više skupi ekipe koja će ispasti još gluplja nego oni sami.michaellcmacha wrote:ma šta debilu pojašnjavati kad autentične ratne snimke za koje mu je Maxo pojasnio da imaju svoj smisao još od pojave fotoaparata... a sustavno od ww2 na ovamo, iako se i u ww1 značajno slikalo i snimalo, dovodi u pitanje i to pazi lik koji apsolutne veze sa ratom nema, ali ono ni u primislima... a u pičku materinu i debili kojima ne vrijedi ni crtati...
ja se nisam niti pravio da nešto znam o tome. gdje si to pročitao?Šandor Winnetou wrote:A ti si svoje znanje stekao čitajući ringa, bravo majestoreebenica wrote:znam da nemaš veze s nuklearnim naoružanjem niti ratovanjem. al je lijepo zvučalo kad si svoju vojnu karijeru htio prikazat kao pokriče istome.Šandor Winnetou wrote:Boli te uvo, bitno je da te mogu poklopiti u svakoj gluposti koju napišeš.ebenica wrote:sve časnici. jel atomski smjer?Šandor Winnetou wrote:Gle dječače, iza mene je solidna vojna karijera časnika HV za razliku od tebe gdje ti je bio domet čišćenje WCa tako da ono bolje nemoj da skrećemo na taj kolosjek :)ebenica wrote:a ti si stručnjak za obranu od atomskog napada? koliko ih se dogodilo do sad da je tvoje znanje imalo neku ulogu i bilo potvrđeno u praksi? broji se to kaj si bio u ratu u kojem nije bilo nuklearnog napada? jel i ti listaš časopise?Šandor Winnetou wrote:Da, pišeš pizdarije, prvenstvenbo oko vremena reakcije na ispaljeni nuklearni projektil. Ajde barem to više ne spominješ i sad spamaš da rusi ne žele NATO na granici iako ukrajina niti u jednom trenu nije bila kandidat za NATO savez. Već sam ti napisao pa ću ti opet pokušati objasniti kako je sve išlo.ebenica wrote:ja pišem pizdarije? jel čitaš ti sebe?Šandor Winnetou wrote:Jebiga kad piše zvizdarije na koje se onda ulovi neki "ringo" i onda to gura kao jedinu moguću istinu. Takve zvizdarije se šire kao zaraza među ljudima koji su skloni teorijama urote a onda i oni sami to guraju kako su ih naučili predhodnica, nema veze što tu nema nigdje veze niti logike, bitno je brslati do besvjesti da se što više skupi ekipe koja će ispasti još gluplja nego oni sami.michaellcmacha wrote:ma šta debilu pojašnjavati kad autentične ratne snimke za koje mu je Maxo pojasnio da imaju svoj smisao još od pojave fotoaparata... a sustavno od ww2 na ovamo, iako se i u ww1 značajno slikalo i snimalo, dovodi u pitanje i to pazi lik koji apsolutne veze sa ratom nema, ali ono ni u primislima... a u pičku materinu i debili kojima ne vrijedi ni crtati...
Guest- Guest
Gle, za razliku od tebe ja poznajm solidno tu materiju, ti o njoj nemaš pojma i samo lupetaš nečije gluposti u želji da opravdaš ruska sranja pa tako lupetaš i o vremenu reakcije i tko zna što sve ne.ebenica wrote:ne ne znači bistri. znači upravo to da kao i ja nemaš pojma o istome kao što logističar nema pojma o specijalnim operacijama ili tenkovima, zato postoje rodovi.Šandor Winnetou wrote:Ne ti si mi osporio znaje što automatski implicira da si ti stručnjak jer mi drugačije to ne bi mogao osporiti. Čisti logički niz.ebenica wrote:ja te nisam optužio za ništa nego sam jasno rekao da si stručan o atomskom ratovanju kao i ja ali ti je to očito teško za skužit jer misliš da zato što si imao vojnu karijeru da po nekoj logici nisi jer eto atomsko ratovanje je bio tvoj smjer?Šandor Winnetou wrote:Samo polako i vidiš kako izađu na čistinu. Kad nema argumenata onda te optuže da ti nisi sudjelovao u nuklearnom ratu (kao da netko je jel) a da pri tome nisu vjerojatno završili ni osnovni tečaj u rukovanju sa osobnim naoružanjem ali da pri tome znaju sve o nuklearnim projektilima a čije znajne tebi ospoaravaju kao aktivnom časniku gardijske brigade :DDD Da nije smješno bilo bi žalosno.michaellcmacha wrote:znači sad smo došli i do teze da je SPO pokrenuta zbog rušenja legalnog ali ne i legitimnog bivšeg predsjednika ukrajine... problem su 2 političara koja su se mijšala u izborni proces u drugoj državi, a nije problem što je susjedna država iscenirala i kanalizirala kontra prosvjede, potom pobunjenike naoružavala, potom sa pobunjenicima ubijala po ukrajini, i potom evo započela SPO... kao rekoh bandi jebat mater na svakom koraku, a kad budemo i mi izloženi agresiji bandu živu hvatati i "procesuirati"
a sumnju u moje služenje vojnog roka je spomenuo pandurski šit jer eto ja nemam pojma o atomskom oružju znači nisam služio vojsku. jel pratiš?
Prosvjedi nisu legitimni oblik u demokratskim društvima? Ajde da i to čujemebenica wrote:hoću reć' da u demokraciji postoji samo jedan legitimni način promjene vlasti a to su izbori. tebi koji braniš demokraciju od ruskog bolješvizma i komunizma bi to trebalo bit jasnije nego meni, kaj ne?Šandor Winnetou wrote:hoćeš reći da je to ispravno? Hoćeš reći da rusi imaju pravo instalirati kujicu ali narod nema pravo izaći na prosvjede ako zaključi da kujica ide protiv njihovih interesa?ebenica wrote:narod svake godine izlazi na američke ulice i policija briše pod s tim narodom svaki put kad se taj narod pobuni protiv neke "kujice".Šandor Winnetou wrote:Pa što se onda buniš kad je narod izašao na ulice i smjenio ruskog bandita? Ili misliš da kujica može takvo nešto blokirati iako je narod jasno rekao što misli o tome?ebenica wrote:da. kao što i ameri imaju pravo financirat koga hoće.Šandor Winnetou wrote:A rusi imaju pravo financirati njegovu kampanju da on pleše kako rusi svioraju?? De stvarno si neozbiljan lik.ebenica wrote:io.
znači ti si završio vojni fakultet? ispričavam se onda.Šandor Winnetou wrote:Gle, za razliku od tebe ja poznajm solidno tu materiju, ti o njoj nemaš pojma i samo lupetaš nečije gluposti u želji da opravdaš ruska sranja pa tako lupetaš i o vremenu reakcije i tko zna što sve ne.ebenica wrote:ne ne znači bistri. znači upravo to da kao i ja nemaš pojma o istome kao što logističar nema pojma o specijalnim operacijama ili tenkovima, zato postoje rodovi.Šandor Winnetou wrote:Ne ti si mi osporio znaje što automatski implicira da si ti stručnjak jer mi drugačije to ne bi mogao osporiti. Čisti logički niz.ebenica wrote:ja te nisam optužio za ništa nego sam jasno rekao da si stručan o atomskom ratovanju kao i ja ali ti je to očito teško za skužit jer misliš da zato što si imao vojnu karijeru da po nekoj logici nisi jer eto atomsko ratovanje je bio tvoj smjer?Šandor Winnetou wrote:Samo polako i vidiš kako izađu na čistinu. Kad nema argumenata onda te optuže da ti nisi sudjelovao u nuklearnom ratu (kao da netko je jel) a da pri tome nisu vjerojatno završili ni osnovni tečaj u rukovanju sa osobnim naoružanjem ali da pri tome znaju sve o nuklearnim projektilima a čije znajne tebi ospoaravaju kao aktivnom časniku gardijske brigade :DDD Da nije smješno bilo bi žalosno.michaellcmacha wrote:znači sad smo došli i do teze da je SPO pokrenuta zbog rušenja legalnog ali ne i legitimnog bivšeg predsjednika ukrajine... problem su 2 političara koja su se mijšala u izborni proces u drugoj državi, a nije problem što je susjedna država iscenirala i kanalizirala kontra prosvjede, potom pobunjenike naoružavala, potom sa pobunjenicima ubijala po ukrajini, i potom evo započela SPO... kao rekoh bandi jebat mater na svakom koraku, a kad budemo i mi izloženi agresiji bandu živu hvatati i "procesuirati"
Guest- Guest
nasilni prosvjedi nisu. ti ne gledaš televiziju? pa to te hrvatski političari uče zadnjih 30 godina.Šandor Winnetou wrote:Prosvjedi nisu legitimni oblik u demokratskim društvima? Ajde da i to čujemebenica wrote:hoću reć' da u demokraciji postoji samo jedan legitimni način promjene vlasti a to su izbori. tebi koji braniš demokraciju od ruskog bolješvizma i komunizma bi to trebalo bit jasnije nego meni, kaj ne?Šandor Winnetou wrote:hoćeš reći da je to ispravno? Hoćeš reći da rusi imaju pravo instalirati kujicu ali narod nema pravo izaći na prosvjede ako zaključi da kujica ide protiv njihovih interesa?ebenica wrote:narod svake godine izlazi na američke ulice i policija briše pod s tim narodom svaki put kad se taj narod pobuni protiv neke "kujice".Šandor Winnetou wrote:Pa što se onda buniš kad je narod izašao na ulice i smjenio ruskog bandita? Ili misliš da kujica može takvo nešto blokirati iako je narod jasno rekao što misli o tome?ebenica wrote:da. kao što i ameri imaju pravo financirat koga hoće.Šandor Winnetou wrote:A rusi imaju pravo financirati njegovu kampanju da on pleše kako rusi svioraju?? De stvarno si neozbiljan lik.ebenica wrote:io.
Guest- Guest
znam da sam vam dosadan jer pitam pitanja na koja nemate odgovore.ebenica wrote:ja nemam živaca za tebe. nevjerojatno si dosadan.veber wrote:pa nisam ja uznojeni cigojner ili jebač svetoje.ebenica wrote:veber wrote:ebenica wrote:veber wrote:ebenica wrote:michaellcmacha wrote:ebenica wrote:michaellcmacha wrote:i to ti je argument?
onda se uznojite, navlažite i više nemate "živaca" i "dosadan" sam vam.
da malo pratiš kaj drugi pišu znao bi da je moj posao analitika u proizvodnji i algoritmi za istu.
kada se pojave devijacije, tražiš uzrok.
sa strojevima je lako, sa ljudima je teže.
postavljam ti obična pitanja, koja sam postavio cigojneru, svetoju i sličnima.
na jednostavno pitanje dobijem odgovor-"dosadan si, glup si, nemam živaca"
pitanja su prilagođena upitanom, a obrazac odgovora je isti.
znači nije problem u onome koji pita već je problem u onome koji je upitan.
veber-
2014-12-30
darth_vader likes this post
ebenica wrote:ne veberu, ti si samo dosadan i to je sve.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa danima pišeš o vremenu reakcije na ispaljene projektile a da pri tome čak ni kartu svijeta nisi pogledao i vidio da su litva, estonija i latvija puno bliži ili približno iste udaljenosti od moskve kao i kijev a ako bi NATO htio sjebati dragu ti rusiju nuklearnim projektilima. Da to NATO želi onda bi te iste projektile instalirao u ove tri zemlje a svjedoci smo tome da to nema veze s vezom.ebenica wrote:ja se nisam niti pravio da nešto znam o tome. gdje si to pročitao?Šandor Winnetou wrote:A ti si svoje znanje stekao čitajući ringa, bravo majestoreebenica wrote:znam da nemaš veze s nuklearnim naoružanjem niti ratovanjem. al je lijepo zvučalo kad si svoju vojnu karijeru htio prikazat kao pokriče istome.Šandor Winnetou wrote:Boli te uvo, bitno je da te mogu poklopiti u svakoj gluposti koju napišeš.ebenica wrote:sve časnici. jel atomski smjer?Šandor Winnetou wrote:Gle dječače, iza mene je solidna vojna karijera časnika HV za razliku od tebe gdje ti je bio domet čišćenje WCa tako da ono bolje nemoj da skrećemo na taj kolosjek :)ebenica wrote:a ti si stručnjak za obranu od atomskog napada? koliko ih se dogodilo do sad da je tvoje znanje imalo neku ulogu i bilo potvrđeno u praksi? broji se to kaj si bio u ratu u kojem nije bilo nuklearnog napada? jel i ti listaš časopise?Šandor Winnetou wrote:Da, pišeš pizdarije, prvenstvenbo oko vremena reakcije na ispaljeni nuklearni projektil. Ajde barem to više ne spominješ i sad spamaš da rusi ne žele NATO na granici iako ukrajina niti u jednom trenu nije bila kandidat za NATO savez. Već sam ti napisao pa ću ti opet pokušati objasniti kako je sve išlo.ebenica wrote:ja pišem pizdarije? jel čitaš ti sebe?Šandor Winnetou wrote:Jebiga kad piše zvizdarije na koje se onda ulovi neki "ringo" i onda to gura kao jedinu moguću istinu. Takve zvizdarije se šire kao zaraza među ljudima koji su skloni teorijama urote a onda i oni sami to guraju kako su ih naučili predhodnica, nema veze što tu nema nigdje veze niti logike, bitno je brslati do besvjesti da se što više skupi ekipe koja će ispasti još gluplja nego oni sami.michaellcmacha wrote:ma šta debilu pojašnjavati kad autentične ratne snimke za koje mu je Maxo pojasnio da imaju svoj smisao još od pojave fotoaparata... a sustavno od ww2 na ovamo, iako se i u ww1 značajno slikalo i snimalo, dovodi u pitanje i to pazi lik koji apsolutne veze sa ratom nema, ali ono ni u primislima... a u pičku materinu i debili kojima ne vrijedi ni crtati...
ebenica wrote:uzmi značku, znam da je nisi vratio, odi privedi neko dijete na benzinsku veži i pendreči. kao u dobra stara vremena. stoko pandurska.michaellcmacha wrote:jebalo ti to dijete mater a i ti njemu, usput se i međusobno izjebite dječice... mišljenja su ti nakaradnaebenica wrote:nemam veze ni s pendrečenjem djece po školskim dvoranama pa i o tome imam svoje mišljenje smeće drotovsko.michaellcmacha wrote:ma šta debilu pojašnjavati kad autentične ratne snimke za koje mu je Maxo pojasnio da imaju svoj smisao još od pojave fotoaparata... a sustavno od ww2 na ovamo, iako se i u ww1 značajno slikalo i snimalo, dovodi u pitanje i to pazi lik koji apsolutne veze sa ratom nema, ali ono ni u primislima... a u pičku materinu i debili kojima ne vrijedi ni crtati...
Stari nemoj se chuditi tome mentalitetu jer sam ga imao u zivo upoznati kada mi se jedan krimos obratio sa rijechima misleci da sam i ja iz njihove branshe ,zar ti nemash MUP-u znachku.Od tada sam postao sumnjiv pa sam se morao maknuti iz Zagreba a sve policijske postaje su oni preuzeli .Hej ubiice i kriminalcii raznih fela preuzimaju poliiciju pa samo je lud i neobaviijeshten mogao ostati u takvoj drzavi. Dok je Vekuc bio ministaar unutrashnjiih poslova svi kriminalcii i ubojice su pushteni iz zatvora,dobili su MUP-ovu znachku i jedina im je obveza bila da odu na ratishte gdje su palili ,pljachkali i ubijali civile a tako i po Zagrebu a i drugim gradovima.Igrao sam tenis u hali 38 kada su doshli u kafic i kada su sve rastjerali i u toj hali napravili logor za srbe i hrvate koji se nisu slagali sa njima.Dakle to ti je murjak koji nije vidio i ne zna gdje Shimunska shkola ali vecina kriminalaca koji su postali murjaci se kunu da su je zavrshili u chetvorogodishnjem roku.Kriminalcii i olosh vladaju Hrvatskom uz odobrenje takozvanog Zapada.Starii to je americhko shvapskii potpis kojii se nedavno pojaviio ii u Ukrajini gdje su pustili sve kriminalce da bi obavljali prljave poslove za Zapad jer obichan ii normalan chovjek to ne moze da radii zbog etike i morala koji je to dobio kucnim odgojem a i u ondashnjoj shkoli.To ne smije nitko istrazivati ili nedaj boze objaviti jer bi onda njiihov takozvani domovinski rat postao onako kako ga ja zovem pljachkashki rat i to ti je jedina istina a tako je i zapocheo rat u Hrvatskoj.Sjeti se samo onog Kiriina poshtenog policajca koga su takvii ubili i preuzeli vodjenje rata.
Last edited by mentalitet on 27/3/2022, 23:59; edited 1 time in total
ne postoji vojni fakultet.ebenica wrote:znači ti si završio vojni fakultet? ispričavam se onda.Šandor Winnetou wrote:Gle, za razliku od tebe ja poznajm solidno tu materiju, ti o njoj nemaš pojma i samo lupetaš nečije gluposti u želji da opravdaš ruska sranja pa tako lupetaš i o vremenu reakcije i tko zna što sve ne.ebenica wrote:ne ne znači bistri. znači upravo to da kao i ja nemaš pojma o istome kao što logističar nema pojma o specijalnim operacijama ili tenkovima, zato postoje rodovi.Šandor Winnetou wrote:Ne ti si mi osporio znaje što automatski implicira da si ti stručnjak jer mi drugačije to ne bi mogao osporiti. Čisti logički niz.ebenica wrote:ja te nisam optužio za ništa nego sam jasno rekao da si stručan o atomskom ratovanju kao i ja ali ti je to očito teško za skužit jer misliš da zato što si imao vojnu karijeru da po nekoj logici nisi jer eto atomsko ratovanje je bio tvoj smjer?Šandor Winnetou wrote:Samo polako i vidiš kako izađu na čistinu. Kad nema argumenata onda te optuže da ti nisi sudjelovao u nuklearnom ratu (kao da netko je jel) a da pri tome nisu vjerojatno završili ni osnovni tečaj u rukovanju sa osobnim naoružanjem ali da pri tome znaju sve o nuklearnim projektilima a čije znajne tebi ospoaravaju kao aktivnom časniku gardijske brigade :DDD Da nije smješno bilo bi žalosno.michaellcmacha wrote:znači sad smo došli i do teze da je SPO pokrenuta zbog rušenja legalnog ali ne i legitimnog bivšeg predsjednika ukrajine... problem su 2 političara koja su se mijšala u izborni proces u drugoj državi, a nije problem što je susjedna država iscenirala i kanalizirala kontra prosvjede, potom pobunjenike naoružavala, potom sa pobunjenicima ubijala po ukrajini, i potom evo započela SPO... kao rekoh bandi jebat mater na svakom koraku, a kad budemo i mi izloženi agresiji bandu živu hvatati i "procesuirati"
postoji vojna akademija.
da bi napredovao moraš završiti oboje.
ili biti zaslužan u ratu pa kao promociju dobiti čin.
kada je moj frend promoviran u brigadira i dalje je bio dipl. ing strojarstva sa završenom akademijom na west pointu.
ali ti kao sveznadar, nastavi drobit.
veber-
2014-12-30
Možda jesam možda nisam no ti svakako ne bi smio ni spomenuti nuklearni arsenal ako iole držiš do svog integriteta, jednostavno se prospeš svaki put ka o tome počneš pisati.ebenica wrote:znači ti si završio vojni fakultet? ispričavam se onda.Šandor Winnetou wrote:Gle, za razliku od tebe ja poznajm solidno tu materiju, ti o njoj nemaš pojma i samo lupetaš nečije gluposti u želji da opravdaš ruska sranja pa tako lupetaš i o vremenu reakcije i tko zna što sve ne.ebenica wrote:ne ne znači bistri. znači upravo to da kao i ja nemaš pojma o istome kao što logističar nema pojma o specijalnim operacijama ili tenkovima, zato postoje rodovi.Šandor Winnetou wrote:Ne ti si mi osporio znaje što automatski implicira da si ti stručnjak jer mi drugačije to ne bi mogao osporiti. Čisti logički niz.ebenica wrote:ja te nisam optužio za ništa nego sam jasno rekao da si stručan o atomskom ratovanju kao i ja ali ti je to očito teško za skužit jer misliš da zato što si imao vojnu karijeru da po nekoj logici nisi jer eto atomsko ratovanje je bio tvoj smjer?Šandor Winnetou wrote:Samo polako i vidiš kako izađu na čistinu. Kad nema argumenata onda te optuže da ti nisi sudjelovao u nuklearnom ratu (kao da netko je jel) a da pri tome nisu vjerojatno završili ni osnovni tečaj u rukovanju sa osobnim naoružanjem ali da pri tome znaju sve o nuklearnim projektilima a čije znajne tebi ospoaravaju kao aktivnom časniku gardijske brigade :DDD Da nije smješno bilo bi žalosno.michaellcmacha wrote:znači sad smo došli i do teze da je SPO pokrenuta zbog rušenja legalnog ali ne i legitimnog bivšeg predsjednika ukrajine... problem su 2 političara koja su se mijšala u izborni proces u drugoj državi, a nije problem što je susjedna država iscenirala i kanalizirala kontra prosvjede, potom pobunjenike naoružavala, potom sa pobunjenicima ubijala po ukrajini, i potom evo započela SPO... kao rekoh bandi jebat mater na svakom koraku, a kad budemo i mi izloženi agresiji bandu živu hvatati i "procesuirati"
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 40 of 50