ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska više nije druga najgora ekonomija EU

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Hrvatska više nije druga najgora ekonomija EU - Page 3 Empty Re: Hrvatska više nije druga najgora ekonomija EU

Post by niels 25/3/2022, 22:28

Serbinho-3 wrote:
niels wrote:
Serbinho-3 wrote:HRVATSKA "NA KOLJENIMA" Hleb će jesti samo najbogatiji, komunalije rastu 50 odsto! (FOTO)

https://www.alo.rs/svet/planeta/611375/hrvatska-poskupljenja-rast-cena/vest

Serbinho, pusti to, dobiti ćeš žuticu.

Uzmi Eurostat, UN, štogod, procjene iz 2021. pa gledaj sinko. :)

Što se goriva tiče, čitaj @veber upis na ovoj temi. Nabavljate energente preko nas, znači terminski ugovori u prvoj tranši teško da će biti ispod naših osnovnih cijena, tu su i troškovi manipulacije i transporta.

Pa pojede vas sujeta...

Niels, mi od vas nikakav gas i nista necemo uzimati.

Dovoljno je bilo Jugoslavije.

Vidite vi sa vasim saveznicima u Sarajevu, Pristini,

Podgorici.

Srbija ima vise sa Orbanom, nego sa tom bivsom

Jugoslavijom.

Vi sirite Bratatvo&Jedinstvo, pravite Jugoslaviju,

fali vam Slovenija, ali to bi se kao bilo to otprilike.

Srbija je otisla, ali je vi ne vadite iz usta, zalite se

po Savetu Evrope i gde sve ne, kao za vreme Tita,

kada je istu na 3 dela podelio.

Hej, nisam ja rekao da Srbija preko Hrvatske uvozi naftu, rekao je vaš predsjednik.

Od Eurostata naštelovane brojke, ali alo! i tvoj dron skroz pouzdani ekonomski indikatori?

Alal vera Serbinho…

niels

2021-04-26

Back to top Go down

Hrvatska više nije druga najgora ekonomija EU - Page 3 Empty Re: Hrvatska više nije druga najgora ekonomija EU

Post by Serbinho-3 25/3/2022, 22:35

Niti ce Hrvarska zavisiti od Srbije, niti Srbija od Hrvtsske.

Eurostat, bas me briga.

Stelovali su se rezultati oko prijema novih EU Clanica.

Ko veruje, neka veruje u cifre.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by niels 25/3/2022, 22:36

Što se Jugoslavije tiče, ja sam u toj zemlji živio kojih 47 godina, što monarhija, što federacija.

I nijedan dan 1918-1991 Hrvati nisu proveli a da im Hrvatska nije bila na prvom mjestu. Nismo htjeli biti podstanari, a posebno ne sa vama. Zapravo, nitko i nije i ne želi biti s vama, uključujući i Mađarsku, naravno.

Ponudi Mađarima na referendumu državnu zajednicu ili s Hrvatskom ili Srbijom, oni bi samo vidjeli cestu, prugu, luku i more…glasovali bi za nad 98%, ostalo bi bili nevažeći listići.

Uostalom i bili smo skupa 816 godina, dobro se znamo, nešto kao vi sa Šiptarima ili Turcima.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by niels 25/3/2022, 22:43

Serbinho-3 wrote:Niti ce Hrvarska zavisiti od Srbije, niti Srbija od Hrvtsske.

Eurostat, bas me briga.

Ma ja bih stavio žicu, napon, minsko polje, zid, tornjeve, senzore kretanja…

Proveo sam skoro dvije godine kao graničar između Srbije i Rumunjske, svaki dan sam čuvao s drugima taj narod iza mojih leđa, cijela jedinica.

Tad su bila olovna vremena na toj granici, narod se bojao i Rumunja i Rusa, graničari su ginuli. Premlad si da se sjećaš.

U nama su gledali heroje, nisu me nijednom pitali odakle sam, samo su iznosili jela, sad da dođem tamo zaklali bi me kao ustašu.

To je uostalom njihovo pravo da tako misle.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by mentalitet 25/3/2022, 23:51

epikur37 wrote:Nama pokazatelji idu dobro, Hrvatska staje na noge a kumulativni učinak članstva u EU i stabilnosti dolazi do izražaja.

To je naprosto činjenica, a kao mala zemlja s dosta komparativnih prednosti, dobrom zemljopisnom pozicijom to je i posve očekivano.

Lazu vas gdje god stignu sa razlogom jer svaki lopov laze miisleci da ce neshto ushicariti.99.9% mushkaraca kada vidi neku dobru zensku lagat ce je i govoriti o njoj sve u superlativu da bi je mrkno jer to zene ochekuju od mushkaraca zato shto su vecinom jebeno iskompleksiirane tako ii ovo pisanje o nekom rastu i to preko noci .Jadan obichan chovjek zel chutii neshto lijepo nadajuce se da ce bitii bolje i zato se plasiraju ovakve vijesti.Ovaj video dole vishe pokazuje o stanje u Hrvatskoj nego o Ukrajini
Lako je biti general poslije bitke ,ali biti general prije bitke je velichina ljudi.koje vide dalje nego neki takozvani pametnii ljudi koji ne vide ni svoj prst pred nosem.Ja vjerujem ovom chovjeku iako nemam pojma tko je mada me boli njonjo za to jer mi ja vazno da govori iskreno i istinu ma kakva ona bila.Mozda je ovaj chetnik majku mu jebem jer misli isto kao ja a ja sam naravno na ovome forumu chetnik iako mi jedan frend kaze da sam veci domoljub od veciine onih koji kad ziinu lazu pa i ona hrvatska floskula da kad netko laze laze kao Srbiin a ja bi to ipak preinachio kad netko laze laze kao Hrvat i to znate zbog chega.Ne lazu oni zbog drugih nego zbog sebe.Alagatii sebe je bolest koju treba lijechiiti.Nevjerojatno da chovjek razmishlja isto kao ja to znachi da smo glupi,jel'tak'.Ovo mi se posebno dopada kada pricha o hrvatskom mentalitetu.Poslushajte ga ,najvishe zbog sebe ii recite mi hvala shto sam zakeljio ovaj video

PODCAST VELEBIT – Kulić: Zapad izaziva Rusiju da reagira i napadne Ukrajinu

https://www.youtube.com/watch?v=BaXd40ERKmA

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 26/3/2022, 04:20

PODCAST VELEBIT – Kulić: Za manje od dvije godine Hrvatska će bankrotirati

https://www.youtube.com/watch?v=PhzkH_pRcIs

2020-07-05

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/3/2022, 05:54

mentalitet wrote:PODCAST VELEBIT – Kulić: Za manje od dvije godine Hrvatska će bankrotirati

kulic to govori vec dvadeset godina..to vec postalo dosadno ko ono 'dogodine u kninu' :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/3/2022, 05:57

inace kulica znam iz vidjenja..isao sam na neka njegova zborovanja...lik je pametan ali kao mnogi malo ga samodopadnost puca..pa je rekao da jedino sa njim i bogom na celu hrvatska ce u ekonomiji nadmasiti gotovo sve clanice eu-a
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 26/3/2022, 11:06

niels wrote:Što se Jugoslavije tiče, ja sam u toj zemlji živio kojih 47 godina, što monarhija, što federacija.

I nijedan dan 1918-1991 Hrvati nisu proveli a da im Hrvatska nije bila na prvom mjestu. Nismo htjeli biti podstanari, a posebno ne sa vama. Zapravo, nitko i nije i ne želi biti s vama, uključujući i Mađarsku, naravno.

Ponudi Mađarima na referendumu državnu zajednicu ili s Hrvatskom ili Srbijom, oni bi samo vidjeli cestu, prugu, luku i more…glasovali bi za nad 98%, ostalo bi bili nevažeći listići.

Uostalom i bili smo skupa 816 godina, dobro se znamo, nešto kao vi sa Šiptarima ili Turcima.

Orban vidim najvise preferira Srbiju.

Razlog ne znam, ali je to cinjenica.

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 26/3/2022, 11:17

niels wrote:
Serbinho-3 wrote:Niti ce Hrvarska zavisiti od Srbije, niti Srbija od Hrvtsske.

Eurostat, bas me briga.

Ma ja bih stavio žicu, napon, minsko polje, zid, tornjeve, senzore kretanja…

Proveo sam skoro dvije godine kao graničar između Srbije i Rumunjske, svaki dan sam čuvao s drugima taj narod iza mojih leđa, cijela jedinica.

Tad su bila olovna vremena na toj granici, narod se bojao i Rumunja i Rusa, graničari su ginuli. Premlad si da se sjećaš.

U nama su gledali heroje, nisu me nijednom pitali odakle sam, samo su iznosili jela, sad da dođem tamo zaklali bi me kao ustašu.

To je uostalom njihovo pravo da tako misle.

Istocna Srbija su mirni ljudi, to prema Rumuniji.

Pizzon je ka Bugarskoj i nije deo te price.

Imas finu Zonu, Dunav ispred Golupca,

sirok nekih 8 km, izgleda kao more, brda na

Rumunskoj strani, daje osecaj kao da si u Kaliforniji.

Ima zlata koliko hoces, reka Zlatni Pek se ne zove slucajno.

Mislio sam sa metal detektorom malo pretraziti.

Italijani tu kupuju vrganj na veliko.

Pravi se riblja corba od ribolovaca, koji dolaze iz

raznih krajeva, Zalazak Sunca, krcka se riblji paprikas.

Nema nikakav Cruse kroz taj "fjord" Dunava dalje,

ali je fina priroda.

Takodje i Manastir Tumane, mnogi tamo idu radi izlecenja.

Ima i Rumuna koji tu idu tim seoskim putevima ka Bukurestu

iz Italije i slicno, skrate put za 600 km i ne plate putarinu.

Mozda u nekoj Sremskoj birtiji bi te lokalne neradiske

i provokatori napali, mada svuda treba dati neki povod, ali

generalno mozes ici gde hoces.

Ako se negde pokace, to je uglavnom krajnji rezultat nekih

nesuglasica.

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by mentalitet 26/3/2022, 22:22

vuksadinare wrote:
mentalitet wrote:PODCAST VELEBIT – Kulić: Za manje od dvije godine Hrvatska će bankrotirati

kulic to govori vec dvadeset godina..to vec postalo dosadno ko ono 'dogodine u kninu' :)

Zamiislii, pametan chovjek priiicha toliiko vremena i to kome? Budalama!A njima je dzabe bilo shto prichat kao ii vama ovdje na forumu.Vi imate ugradjen neki jebeni samoubilachkii senzor u sebi,vas ne trebaju chipratii vi ste vec chipirani i tako se ponashate.Orvel je kurac za ono shto vas slijedi , a chovjek fino objashnjava shto trebate chiniti da se spasite. Jok,ljepshe je skochiti kolektivno u provalju i ubiti se .Ajde bash kada ste navalili, podrzavam vas jer onaj tko prezivi prichati ce kakva su to vremena bila u kojiima je svaka budala mislila da je Dr. nauka::::))))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by veber 26/3/2022, 22:26

pa di si jebaču zagreBčanki i koljču s citrus nožem?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mentalitet 26/3/2022, 22:34

Tucker: We may not have enough food soon

https://www.youtube.com/watch?v=ohGa1DcA6BI

Medju vama forumshma ce samo Epi preziivjeti jer ima svoje.Ashto cete vi jadnicii kojii visiite na forumu 24 sata?Jest ce te travu ko srbi?:::)))))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 26/3/2022, 22:43

veber wrote:pa di si jebaču zagreBčanki i koljču s citrus nožem?

Gdje si Pichko?Nisam znao da ti je to prezime.Ja sam miislio da si ameriichka kujiica:::)))

Je lii se Svetoje smilovao ii dao t da mu podudlash da toliko ne patish..

Jebiga,ja zivim van tiih prostora vec 30 god.pa mii ljudi kada sam dolazio dole ne vjeruju da sam toliiko dugo vani a ti se ulovio za jedno slovo koje sam pogrijeshio dok ti govoriish i pishesh perfektno srpski,josh malo pochet cesh i breketat.A to o tebi govori kolika si ush kada se uloviish za jedno slovo .Dobro ubuduce cu ti jebati kevu na srPskomkoji bolje razumijesh.
A je li ti to nova hrvatska rijech koljču?

2020-07-05

Back to top Go down

Post by veber 26/3/2022, 22:59

ti si jebač, koljač, u zagrebu skupljao sekundarne sirovine.

dok nisi natipkao, nisam niti znao da si "jebavao" zagreBčanke
ali dobro, sam priznaješ.

zagreBčanke su kao i ti zagreBčanin.

eto sam si se definirao u kozari puteve.

a kaj se tiče svetoja, tebe ili serbinja-ne znaš koji je lik, veći patetik.

iliti 
luzer

ringo. taj je s vama u klubu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 26/3/2022, 23:01

nisam ni skužio da si pisao B umjesto p.

samo sam te po tvojem opisu smjestio u tvoj habitat.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mentalitet 26/3/2022, 23:41

veber wrote:nisam ni skužio da si pisao B umjesto p.

Iti nesvjesno priimijetiish neku greshku ko koka kada pogodi sluchajno i neko zrno,a ja miislio sa znash neshto o hrvatskoj gramatici ,ako nishta iskren si ,znachi da vaspitne mjere djeluju.Ja se ne hvalim shto imam materijalno ali oduvijek sam ziivio komotno i novac mi nikada nije bio problem nisam trebao ici u Njemachku niti u Ameriku.Meni je tamo bila Ameriika kao ni zenske koje su to primjecivale pa su bile "zaljubljene"u mene na prvi pogled zbog mercedesa i talijanske obleke .Ja se ne hvalim time ,sada mislim da sam u to vrijeme bio primitivan jer am ih haakaao materijniim ali ti znash valjda kakve su zenske sa Kvatrica,,Stanovao sam u Shubiicevoj 64,Tko zna mozda je i neka tvoja iz bize obiteji zagreBchanka sjela mi na kurac na zadnjem sjedishtu moga auta.Jebig tv su biila vremena, komunizam ,siirotinja koja se zeli pokazati kao i danas. A danas iidem ovdje u ducn u pidzami ii boli me kurac shto ce netkko misliti.Nosim kuharske majice (to je bila primjedba jedne dalmoshice pri zadnjem posjetu Zagrebu.) po nashki potkoshulje.SShto cu kada sam i u tome zgodan.:::))))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by veber 27/3/2022, 01:06

mentalitet wrote:
veber wrote:nisam ni skužio da si pisao B umjesto p.

Iti nesvjesno priimijetiish neku greshku ko koka kada pogodi sluchajno i neko zrno,a ja miislio sa znash neshto o hrvatskoj gramatici ,ako nishta iskren si ,znachi da vaspitne mjere djeluju.Ja se ne hvalim shto imam materijalno ali oduvijek sam ziivio  komotno i novac mi nikada nije bio problem nisam trebao ici u Njemachku niti u Ameriku.Meni je tamo bila Ameriika  kao ni zenske koje su to primjecivale pa su bile "zaljubljene"u mene na prvi pogled zbog mercedesa i talijanske obleke .Ja se ne hvalim time ,sada mislim da sam u to vrijeme bio primitivan  jer am ih haakaao materijniim ali ti znash valjda kakve su zenske sa Kvatrica,,Stanovao sam u Shubiicevoj 64,Tko zna mozda je i neka tvoja iz bize obiteji zagreBchanka sjela mi na kurac na zadnjem sjedishtu moga auta.Jebig tv su biila vremena, komunizam ,siirotinja koja se zeli pokazati kao i danas. A danas iidem ovdje u ducn u pidzami ii boli me kurac shto ce netkko misliti.Nosim kuharske majice (to je bila primjedba jedne dalmoshice pri zadnjem posjetu Zagrebu.) po nashki potkoshulje.SShto  cu kada sam i u tome zgodan.:::))))
živio si u šubićevoj 64 a jebavao si na zadnjem sjedištu auta.
šubićeva 64 je plac.

ja sam živio u anke butorac i išao u silvija strahimira kranjčića.

s obzirom da si bio konobar prije 30 godina da se zaključiti da si sada +/-6 47g.

porjeklom cigo koji je prodavao na placu.

palio se, kao i sada na plave i na zagreBčanke.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 27/3/2022, 01:14

a kao relevantni poznavatelj prilika u tom dijelu grada onda.
ziher si išao po šiziku nakon kaj bi izašao iz kulušića ili se eventualno vraćao iz saloona.

naravno da si pohodio podmornicu.

isto tako išao u blato.

lap, jabuku, saloon, mošu
sve si to obišao.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 27/3/2022, 01:19

ti si kao i ostali eminenti pripadnici malo više primljnih zraka. UV zraka pa vam je koža malo brončanije boje-u ben
garant.

jedini cigojnerski disko u zg bio je ben.

a, pride si uz jebavanje vikao;-kikiriki, koštice, zanimacija, kikiriki, koštice, zanimacija.

od tuda zingaro.
zingeuren. i meni treba dok mi se upali lampica.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 27/3/2022, 07:02

Veber, ti izgleda isao okolo i klosario po diskotekama.

Znas svaku.

Ja sam otisao u USA sa 18-19 godina i pravac

posao.

Bio u USA nekoliko puta u nekim diskotekama,

toliko me "impresioniralo", da vise

nisam isao.

Bolje da sam ostao na poslu da radim.

Seoski Vasar, navuku sto krace suknje da

im se skoro vide gace a oni kao spreme,

kao da ce nesto uhvatiti.

Cirkus ekipa.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics