Kastrirajte ruske vojnike,to su zohari
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kastrirajte ruske vojnike,to su zohari
Šandor Winnetou wrote:Potpuno isto ponašanje divljih hordi sa istoka, srbe i ruse treba skupa humano preseliti u neku azijsku vukojebinu, srbe pod jednu šljivu a ruse u šljivik pa nek si tamo daju podršku kako god im bude drago.kaya wrote:To mi tako i izgleda. Srpska braća azijati. To je.marcellus wrote:dakle, pravi rusi (porijeklom švedi) su zapravo ukrajinci (gornji slojevi društva, povijesno) a "moskalji" su zapravo azijati kojima su ovi prvo donijeli jezik i kakvu takvu kulturu a kasnije su ovi ojačali i preuzeli ime i državu
humano, zašto humano
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Dragovit wrote:marcellus wrote:dakle, pravi rusi (porijeklom švedi) su zapravo ukrajinci (gornji slojevi društva, povijesno) a "moskalji" su zapravo azijati kojima su ovi prvo donijeli jezik i kakvu takvu kulturu a kasnije su ovi ojačali i preuzeli ime i državu
hahahahahjebooooteeeee .... :D
uči povijest, bre... ne historiju
Sjebao sam se, trebao sam staviti navodnike na humanomarcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Potpuno isto ponašanje divljih hordi sa istoka, srbe i ruse treba skupa humano preseliti u neku azijsku vukojebinu, srbe pod jednu šljivu a ruse u šljivik pa nek si tamo daju podršku kako god im bude drago.kaya wrote:
To mi tako i izgleda. Srpska braća azijati. To je.
humano, zašto humano
Neću otvarat stranicu niti čitat to al me zanima zašto ih uopće vode u bolnicu i troše zavoje, lijekove i energiju i vrijeme medicinskih djelatnika na iste ?
Oni ruski general je na početku napada rekao da ruska vojska može istrpit 50 tisuća mrtvih pa onda fino počmite mu popunjavat tu brojku.
To treba likvidrat na licu mjesta a ne vodit u bolnicu a žive zarobljenike dakle koji nisu ranjeni il razmjena il zavezat lancima sprijeda na neko vozilo u borbi pa ako će njegovi pucat na to vozilo prvo će ubiti svoga.
Oni ruski general je na početku napada rekao da ruska vojska može istrpit 50 tisuća mrtvih pa onda fino počmite mu popunjavat tu brojku.
To treba likvidrat na licu mjesta a ne vodit u bolnicu a žive zarobljenike dakle koji nisu ranjeni il razmjena il zavezat lancima sprijeda na neko vozilo u borbi pa ako će njegovi pucat na to vozilo prvo će ubiti svoga.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rado Srbin ide u ruske vojnike
» Ukrainci opet zarobili vojnike Ruske Federacije
» Epifanije: Strukture Ruske pravoslavne crkve su bile uključene u pripremu ruske invazije na Ukrajinu
» Dosao po vojnike za Ukrajinu
» Rado Sr..Rusi idu u vojnike...
» Ukrainci opet zarobili vojnike Ruske Federacije
» Epifanije: Strukture Ruske pravoslavne crkve su bile uključene u pripremu ruske invazije na Ukrajinu
» Dosao po vojnike za Ukrajinu
» Rado Sr..Rusi idu u vojnike...
Page 3 of 3