Nemački ministar ima plan: "Jedite manje mesa za borbu protiv Putina"
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nemački ministar ima plan: "Jedite manje mesa za borbu protiv Putina"
aaaaaaaaaaa zato se ti ne skidaš s ovog forumamentalitet wrote:crvenkasti wrote:kaya wrote:Ako to može pripomoći padu nacista iz kremlja gasi odmah grijanje i makni meso s polica.
Ja sam za..
Znao sam da ćeš ti biti za.
Pa ona i ne treba jesti meso vec prdi i brez toga ovdje na forumu i zagadjuje virtualni svijet.
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
nemas ti love za mac inace bi visio tamo i prste lizao..ovako se pahuljicama zadovoljavasmentalitet wrote:crvenkasti wrote:Bolje američko govno, nego ruske krmenadle!
Zato Srbi i Hrvati kad vide Mc Donalds ide im voda na usta.Posebno ovi koji su drogirani holivudskim filmovima i takozvanom americhkom demokraciom.Mozesh ih prepoznati iz zrakoplova.Posebno hrvati stoje u redovima pred tim smecem i ponosni su shto piiju Cca-Colu dok chak i ovdje to ameri izbjegavaju osim crnaca i bijelog smeca.
Jebo te ponosan sam na sebe shto ovoliko dugo zivim ovdje a da me taj restoran josh nije vidio .
vuksadinare- Posts : 100233
2015-09-08
to mu je zivot..bar ce ga netko dozivjet npr.zemo mu crvenkomortal wrote:aaaaaaaaaaa zato se ti ne skidaš s ovog forumamentalitet wrote:crvenkasti wrote:
Znao sam da ćeš ti biti za.
Pa ona i ne treba jesti meso vec prdi i brez toga ovdje na forumu i zagadjuje virtualni svijet.
vuksadinare- Posts : 100233
2015-09-08
vuksadinare wrote:nemas ti love za mac inace bi visio tamo i prste lizao..ovako se pahuljicama zadovoljavasmentalitet wrote:crvenkasti wrote:Bolje američko govno, nego ruske krmenadle!
Zato Srbi i Hrvati kad vide Mc Donalds ide im voda na usta.Posebno ovi koji su drogirani holivudskim filmovima i takozvanom americhkom demokraciom.Mozesh ih prepoznati iz zrakoplova.Posebno hrvati stoje u redovima pred tim smecem i ponosni su shto piiju Cca-Colu dok chak i ovdje to ameri izbjegavaju osim crnaca i bijelog smeca.
Jebo te ponosan sam na sebe shto ovoliko dugo zivim ovdje a da me taj restoran josh nije vidio .
McDonalds dakle burger njihov je nevidjeno sterilan okusom, precijenjen preko svake mjere jedino što ga vadi je namaz. Sve u svemu debelo dno kad su hamburgeri u pitanju. Imaju super hrane ameri ali ovo je dno dna doslovno.
Guest- Guest
dzango wrote:Stiskaj bulju, pasi travu, stoko beslovesna.
pa vi već stisnuli, udarate kontru rusima sve u šesnaest
švabe da skinu potrošnju 10 kila još podržavaju ruse duplo više od vas...travopasci nijedni
https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/gradjani-srbije-u-proseku-pojedu-25-kilograma-mesa-manje-nego-stanovnici-eu/
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ti da mi pošalješ svoju slaninu sa tavanu ovamo u Zemun inače ću da te tužim tvojima da podržavaš Ruse i da si četnik.ljubo1212 wrote:dzango wrote:Stiskaj bulju, pasi travu, stoko beslovesna.
pa vi već stisnuli, udarate kontru rusima sve u šesnaest
švabe da skinu potrošnju 10 kila još podržavaju ruse duplo više od vas...travopasci nijedni
https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/gradjani-srbije-u-proseku-pojedu-25-kilograma-mesa-manje-nego-stanovnici-eu/
lako ti je meni prijetiti, čik probaj miridiju ako smiješ...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
a ti bi demokratski odlucila koje su teme preporucljivemortal wrote:Za početak bi i za Njemačku bilo zdravije da umjesto džemova namjeste svoje ljude u vlast, a
za ovaj forum ovako rusofilne teme nisu preporučljive!!!
a licemjerko?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Eh sad Dobrica Cosic mozda al CNN, oni lazu malo manje od prosjecnog SANU srbende.dzango wrote:On je zajeban. Odmah laže. Kada je bio mali, zvali su ga CNN.ljubo1212 wrote:lako ti je meni prijetiti, čik probaj miridiju ako smiješ...
omni-
2014-04-12
dzango wrote:On je zajeban. Odmah laže. Kada je bio mali, zvali su ga CNN.ljubo1212 wrote:lako ti je meni prijetiti, čik probaj miridiju ako smiješ...
Evo da kazem svima. Dzango nije nikada djevojkama slao slike svoga spolovila.
Zanemarite ovaj dio u kom kaze da lazem ovo je stvarno istina
Guest- Guest
Znaci ipak lazes da nije slao. Nije to u redu.MDMiridije wrote:dzango wrote:On je zajeban. Odmah laže. Kada je bio mali, zvali su ga CNN.ljubo1212 wrote:lako ti je meni prijetiti, čik probaj miridiju ako smiješ...
Evo da kazem svima. Dzango nije nikada djevojkama slao slike svoga spolovila.
Zanemarite ovaj dio u kom kaze da lazem ovo je stvarno istina
omni-
2014-04-12
Dobrica je bio četnik i ne bi bilo lepo. CNN je demokratski i to je bio proevropski nadimak za malog Hrvata.omni wrote:Eh sad Dobrica Cosic mozda al CNN, oni lazu malo manje od prosjecnog SANU srbende.dzango wrote:On je zajeban. Odmah laže. Kada je bio mali, zvali su ga CNN.ljubo1212 wrote:lako ti je meni prijetiti, čik probaj miridiju ako smiješ...
Dzango nikada nikome nije pokazao svoje spolovilo!
Guest- Guest
Dzango sam si sjebao svoju temu za koju ti se jebe, sad se ne mozemo vise radovati Nemcima koji jedu manje mesa. Ako im Srbi strucnjaci za cevape sada ne pomognu nece nitko.
omni-
2014-04-12
Jebeš temu. Važno je da ima salate.omni wrote:Dzango sam si sjebao svoju temu za koju ti se jebe, sad se ne mozemo vise radovati Nemcima koji jedu manje mesa. Ako im Srbi strucnjaci za cevape sada ne pomognu nece nitko.
Nema, crko Slobo.dzango wrote:Jebeš temu. Važno je da ima salate.omni wrote:Dzango sam si sjebao svoju temu za koju ti se jebe, sad se ne mozemo vise radovati Nemcima koji jedu manje mesa. Ako im Srbi strucnjaci za cevape sada ne pomognu nece nitko.
omni-
2014-04-12
T. wrote:Gasi sve, ovo je kraj...dzango wrote:Nemački ministar poljoprivrede Džem Ozdemir...
baš pomislih je li to neki zajeb pa kao ...... je l' ..... kad ono nije zajeb.
Last edited by Dragovit on 20/3/2022, 23:30; edited 1 time in total
omni wrote:Nema, crko Slobo.dzango wrote:Jebeš temu. Važno je da ima salate.omni wrote:Dzango sam si sjebao svoju temu za koju ti se jebe, sad se ne mozemo vise radovati Nemcima koji jedu manje mesa. Ako im Srbi strucnjaci za cevape sada ne pomognu nece nitko.
kaže mi lega u kurcu smo.
pitam ga što, a on kaže da imaju ulja za proizvodnju još par tjedana jer srbijanci zabranili izvoz svojeg ulja.
a nama pola slavonije zaraslo u korov.
ma ključ u bravu.
Džemo ima značku Ukrajine na reveru, kao ovi naši sa foruma. Džemo ne jede svinjetinu, kao i ovi naši sa fouma. Džemo je budala...Dragovit wrote:T. wrote:Gasi sve, ovo je kraj...dzango wrote:Nemački ministar poljoprivrede Džem Ozdemir...
baš pomislih je li to neki zajeb pa kao ...... je l' ..... kad ono nije zajeb.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nemački ministar moli građane: "Ne pravite zalihe"
» Al-Kaida poziva na borbu protiv Rusije
» Macron pozvao na ljubav i borbu protiv mržnje
» SAD u borbu protiv ISIL-a sa avionima iz Vijetnamskog rata
» Albanija šalje svoje trupe u borbu protiv ID
» Al-Kaida poziva na borbu protiv Rusije
» Macron pozvao na ljubav i borbu protiv mržnje
» SAD u borbu protiv ISIL-a sa avionima iz Vijetnamskog rata
» Albanija šalje svoje trupe u borbu protiv ID
Page 2 of 3