Američki Senat proglasio Vladimira Putina ratnim zločincem
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Američki Senat proglasio Vladimira Putina ratnim zločincem
dzango wrote:Ne možeš nikoga da proglašavaš ratnim zločincem bez presude suda. Može samo da bude osumnjičen za zločine a ne zločinac.sitting_bull wrote:nisu oni njega osudili.dzango wrote:Zločince proglašava, to jest osuđuje, sud a ne senat. Ne može senat da sudi i osuđuje nikoga.
nije dobio nikakvu kaznu.
samo su formulirali njegov status na temelju dostupnih ćinjenica.
ima vremena za sud.
Ma razumijem te, ali to je politička etiketa, a ne presuda (danas je ICJ doduše donio odluku kojom nalaže Rusiji obustavljanje operacija na tlu, vidjeti ćemo koliko Rusija poštuje sudove).
Retoriku treba tumačiti kroz vrijeme i trenutačne odnose SAD-a i Rusije.
A Senat zna vrlo dobro da je dio zakonodavne grane vlasti, a ne sudbene. U Americi su na to vrlo osjetljivi.
niels- Posts : 4797
2021-04-26
To ti je kao da Narodna skupština Srbije usvoji deklaraciju u kojoj će ustvrditi da je niels zlikovac.
Sad, ja mogu biti uvrijeđen, ali ta deklaracije ne obvezuje ni sud u Beogradu, a kamoli međunarodni sud.
Sad, ja mogu biti uvrijeđen, ali ta deklaracije ne obvezuje ni sud u Beogradu, a kamoli međunarodni sud.
niels-
2021-04-26
marcellus wrote:Ringo10 wrote:Najzločinačkija nacija na svijetu nekoga proglasi ratnim zločincem
nego ti si još uvijek u australiji, jel? Mislim, tamo su ameri, kulturološki i svakako drukčije. Nisi otišo za Krasnojarsk ili Novosibirsk, da se makneš od zločinaca? 'Ladno u Rusiji, a nije ni neki standard?
Jok. Domaci prorusi vole rusiju ali iskljucivo kroz prizmu zapada kojeg se gnušaju.
Guest- Guest
Malo cudno da nam se nitko ne javi iz Rusije. To bi imalo daleko vecu podlogu i snagu, ovako jbg sve ok diskusija ali nema tu nikakve podloge, ovdje ovako u reali druga prica.MDMiridije wrote:marcellus wrote:Ringo10 wrote:Najzločinačkija nacija na svijetu nekoga proglasi ratnim zločincem
nego ti si još uvijek u australiji, jel? Mislim, tamo su ameri, kulturološki i svakako drukčije. Nisi otišo za Krasnojarsk ili Novosibirsk, da se makneš od zločinaca? 'Ladno u Rusiji, a nije ni neki standard?
Jok. Domaci prorusi vole rusiju ali iskljucivo kroz prizmu zapada kojeg se gnušaju.
omni-
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Proglašen manijakom jer je proglasio Beljaka ratnim kokošarom..
» UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina
» Vrlo sramno za Vladimira Putina prljavog diktatora koji osuđuje zapad
» NEVIĐENA PROVOKACIJA KEPECA VLADIMIRA PUTINA: Ruska flota prolazi kroz La Manche
» Američki senat traže od FBI da istraži FaceApp
» UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina
» Vrlo sramno za Vladimira Putina prljavog diktatora koji osuđuje zapad
» NEVIĐENA PROVOKACIJA KEPECA VLADIMIRA PUTINA: Ruska flota prolazi kroz La Manche
» Američki senat traže od FBI da istraži FaceApp
Page 3 of 3