Ruska invazija na Ukrajinu
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Saće Ringo po Srb...skim izdajicama, kao svaki narod ih ima.Šandor Winnetou wrote:Odmah na početku je sasjekao voditeljicu i usmjerio temu kako treba da ide. Svaka častmichaellcmacha wrote:pogledaj, obojica i stručni i odmjereni... nikakvo navijanje čista objektivnost... da su takvi ljudi u srbiji u prevagi, nikada mi s njima ne bi bili u problemu...AssadNaPodmornici wrote:
definitivno ovo budem poslušao uskoro ,
Kad ja ono isto kažem valjda je tozato što mrzim Ruse.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Bilo je, evo izvadili su ga i sada rekli.Gnječ wrote:kaya wrote:Ubili su američkog novinara, bacaju rakete 20 km od poljske, u zagreb su poslali specijalnu razglednicu s eksplozivom, jel to dovoljno da nato reagira ili i dalje glume čkepi i mirotvorce i do kada?
E samo da pozdravim naciku levija, nacika puši kurac...i alfu!
Nije bilo eksploziva u tom dronu.
Ali se u zemlji aktiviralo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
PS: letjet će glave u Moskvi, ja vam kažem...Na njihov vrh mislim.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
"Ja se nadam i dobio sam uvjerenja od vojnog vrha da bi nama bilo potrebno pet minuta da oborimo letjelicu i da se nama ne bi dogodilo što i Zagrebu, jer danas imamo čime. poručio je Adem Vuchiqi.
"Da se sklonimo s puta kada se veliki sukobljavaju, da sačuvamo našu Srbiju, da ne budemo uvijek prva žrtva, zato nam je potrebna mnogo veća odgovornost i ozbiljnost", rekao je Adem Vuchiqi.
red kurcenja pa red zavlacenja u misju rupu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Je pa kak ne bi, svi jedva čekaju da ih denacificiraju, demilitariziraju i uklope u rusiju. Vjerujem da i u poljskoj i finskoj jedva čekaju.Ringo10 wrote:Vucino tupane, ne moze se usporedjvati jer Mariupoljci jedva cekaju da ih snage DNRa oslobode terora fasistickih ludjaka iz Azova
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šandor Winnetou likes this post
On je indoktriniran, njegov um je nepovratno osakaćen. On je eklatantan primjer onoga što sustav može učiniti od čovjeka.Eroo wrote:Saće Ringo po Srb...skim izdajicama, kao svaki narod ih ima.Šandor Winnetou wrote:Odmah na početku je sasjekao voditeljicu i usmjerio temu kako treba da ide. Svaka častmichaellcmacha wrote:
pogledaj, obojica i stručni i odmjereni... nikakvo navijanje čista objektivnost... da su takvi ljudi u srbiji u prevagi, nikada mi s njima ne bi bili u problemu...
Kad ja ono isto kažem valjda je tozato što mrzim Ruse.
a kakvog ce tek posla imat na deustasizaciji i denacifikaciiji hrvatske..sve go ustasa i nacist tamokaya wrote:Je pa kak ne bi, svi jedva čekaju da ih denacificiraju, demilitariziraju i uklope u rusiju. Vjerujem da i u poljskoj i finskoj jedva čekaju.Ringo10 wrote:Vucino tupane, ne moze se usporedjvati jer Mariupoljci jedva cekaju da ih snage DNRa oslobode terora fasistickih ludjaka iz Azova
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bombardirana tvornica kod Harkova i škola u Mikolajivu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije moj način, ali je u ovakvoj situaciji ipak dozvoljeno...kao izuzetak.
Nije pobjegao, iako su ga zvali...tu je, među svojima...
sto nije tvoj nacin ?Eroo wrote:Nije moj način, ali je u ovakvoj situaciji ipak dozvoljeno...kao izuzetak.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kaya wrote:Bilo je, evo izvadili su ga i sada rekli.Gnječ wrote:kaya wrote:Ubili su američkog novinara, bacaju rakete 20 km od poljske, u zagreb su poslali specijalnu razglednicu s eksplozivom, jel to dovoljno da nato reagira ili i dalje glume čkepi i mirotvorce i do kada?
E samo da pozdravim naciku levija, nacika puši kurac...i alfu!
Nije bilo eksploziva u tom dronu.
Ali se u zemlji aktiviralo
je, eksploziv se aktivirao ali jedan mali dio nije to je ostalo za CSI Miami.
Guest- Guest
i onda kad meni netko poput četnika crvenkastog kaže da ja mrzim srbe ili već nešto u tom smislu... ovo su najnormalniji ljudi s kojima nitko pa ni ja ne može imati nikakav problem, što naravno ne vrijedi za stoku četničku kakav je taj crvenkasti, ili ista takva stoka u nas u vidu Levog ili u vidu onog duševnog bolesnika Dinga...Šandor Winnetou wrote:Odmah na početku je sasjekao voditeljicu i usmjerio temu kako treba da ide. Svaka častmichaellcmacha wrote:pogledaj, obojica i stručni i odmjereni... nikakvo navijanje čista objektivnost... da su takvi ljudi u srbiji u prevagi, nikada mi s njima ne bi bili u problemu...AssadNaPodmornici wrote:
definitivno ovo budem poslušao uskoro ,
a volio bih vidjeti tko im može spočitati srpstvo, veliki su borci, pogotovo trifunović i protiv hrvatske i protiv BiH, ali to je legitimno pravo koje im nitko nema pravo poricati...
2015-08-08
Tora Tora na Moskvu
https://youtu.be/jU3kvXOI5B8
https://youtu.be/jU3kvXOI5B8
2015-09-08
gdje nam je nestao el komadante zoki koji je tvrdio prije agresije da nema opasnosti i da je on zapovjednik..sto vece i vise pizdarija nema nidje zapovjednika tu i tamo..zaboravio je da se broji ono poslije a ne prije
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=3272047129742628&id=100008121183379&set=a.1387952258152134&source=48dzango wrote:Samo jako.
2015-09-08
Jebeni ustashe. Tstststststs Dosta onoga sta sam sam naveo. Korupcija, kriminal, ludi kepec i prevelik ego i kompleks vece vrijednosti... Kila mozga muhahahahahahahhaaaamichaellcmacha wrote:pogledaj, obojica i stručni i odmjereni... nikakvo navijanje čista objektivnost... da su takvi ljudi u srbiji u prevagi, nikada mi s njima ne bi bili u problemu...AssadNaPodmornici wrote:definitivno ovo budem poslušao uskoro ,michaellcmacha wrote:
evo stručnjaka iz srbije koji su itekako srpski orijentirani... ali objektivnost im se ne može uskratiti... mogu ovi naši rusofilski šupci... koji su kreteni po defaultu
2014-04-14
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
Tramp o Ukraini kao najkoruptivnijoj zemlji na svijetuu
You talk to me
https://www.youtube.com/watch?v=l71HR9F5Hoc
You talk to me
https://www.youtube.com/watch?v=l71HR9F5Hoc
Užas u Beogradu!
Četnici po ulicama pružaju podršku ruskoj invaziji na Ukrajinu!
https://www.slobodnaevropa.org/a/auto-litija-beograd-rusija-ukrajina/31748588.html
Čim Rusi sjebu ukrajinske naciste, najebali smo i mi!
Znaju oni tko smo mi:
A od NATO-a nikakve koristi!
Četnici po ulicama pružaju podršku ruskoj invaziji na Ukrajinu!
https://www.slobodnaevropa.org/a/auto-litija-beograd-rusija-ukrajina/31748588.html
Čim Rusi sjebu ukrajinske naciste, najebali smo i mi!
Znaju oni tko smo mi:
A od NATO-a nikakve koristi!
crvenkasti-
2014-04-17
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu