Ruska invazija na Ukrajinu
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ja želim Ukrajinu u EU.
Izračunao sam da mi zemlja od 40 miljona stanovnika al bez proruskog Krima i proruskog Donbasa ne bi bila problem po broju zastupnika u EU parlamentu nit u viječu EU po političkoj orijentaciji.
Izračunao sam da mi zemlja od 40 miljona stanovnika al bez proruskog Krima i proruskog Donbasa ne bi bila problem po broju zastupnika u EU parlamentu nit u viječu EU po političkoj orijentaciji.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
SJEDINJENE Države su u Poljskoj rasporedile dva nova protuzračna sustava Patriot, sukladno obvezi da će braniti teritorij NATO-ovih zemalja, rekao je visoki dužnosnik Pentagona.
Ti protuzračni raketni sustavi, obično stacionirani u Njemačkoj, premješteni su "na zahtjev" poljskih vlasti, dodao je taj visoki dužnosnik koji je htio ostati anoniman.
"Dva sustava Patriot sada su razmještena u Poljskoj", rekao je na tiskovnoj konferenciji. "Nećemo otkriti gdje su. No, u Poljskoj su i operativni su."
Ti protuzračni raketni sustavi, obično stacionirani u Njemačkoj, premješteni su "na zahtjev" poljskih vlasti, dodao je taj visoki dužnosnik koji je htio ostati anoniman.
"Dva sustava Patriot sada su razmještena u Poljskoj", rekao je na tiskovnoj konferenciji. "Nećemo otkriti gdje su. No, u Poljskoj su i operativni su."
2014-04-11
Hartmann- Posts : 2008
2021-01-04
kic and niels like this post
https://www.nacional.hr/europarlamentarka-borzan-cekaju-nas-par-nepar-voznje-redukcije-struje-a-onda-jedan-pravedniji-svijet/
Prilicno optimistican scenarij..Nedavni razgovor izmedju Klausa Schwaba i lady Rotschild,rezultirao je puno mracnijim scenarijemkic wrote:
https://www.nacional.hr/europarlamentarka-borzan-cekaju-nas-par-nepar-voznje-redukcije-struje-a-onda-jedan-pravedniji-svijet/
vuksadinare wrote:NATO i Ameri mjenjaju strategiju...umjesto ljudstva u slabije clanice NATO-a slali bi oruzje sto donirano sto po nizim cjenama te bi instalirali proturaketne sisteme patriot...te casnike za vezu i obuke
Tucker: We are at war with Russia
https://www.youtube.com/watch?v=1PC7DzTRS7A
20:25 - Dužnosnici grada Mariupolj tvrde da je poginulo oko 1300 njihovih sugrađana otkako je počela ruska invazija.
20:20 - Ukrajinski zastupnik Dmytro Gurin kazao je za Sky News da su izvori hrane i vode blokirani za žitelje Mariupolja. - Mariupolj je bez grijanja, plina, struje i vode. Ljudi sakupljaju snijeg kako bi imali vodu, a za tri do pet dana ostat ćemo bez hrane i ponovo će biti glad. Glad u centru Europe - napominje.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/moskva-zestoko-kritizirala-bidenov-embargo-ukrajina-o-ruskom-prijedlogu-tesko-je-vjerovati-okupatoru-1569416 - www.vecernji.hr
20:20 - Ukrajinski zastupnik Dmytro Gurin kazao je za Sky News da su izvori hrane i vode blokirani za žitelje Mariupolja. - Mariupolj je bez grijanja, plina, struje i vode. Ljudi sakupljaju snijeg kako bi imali vodu, a za tri do pet dana ostat ćemo bez hrane i ponovo će biti glad. Glad u centru Europe - napominje.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/moskva-zestoko-kritizirala-bidenov-embargo-ukrajina-o-ruskom-prijedlogu-tesko-je-vjerovati-okupatoru-1569416 - www.vecernji.hr
2014-04-11
tolko o ovim lgbt rusofobima da je to sve teorija urotekic wrote:
jedino sto nulandica ne govori da su to americke laboratorije
Da li su ljudi sa foruma koji podrzavaju zapad istih sklonosti kao ovaj chovjek ?
https://www.telegraf.rs/zivot-i-stil/moda/3460120-bajdenov-prvi-covek-za-energetiku-ima-zanimljiv-stil-ovo-je-top-5-njegovih-kombinacija
Da li su ljudi sa foruma koji podrzavaju zapad istih sklonosti kao ovaj chovjek ?
Leviathan2 wrote:tolko o ovim lgbt rusofobima da je to sve teorija urotekic wrote:
jedino sto nulandica ne govori da su to americke laboratorije
Meni je odmah palo na pamet da li takvih iima u Hrvatskoj i shto bi to znachilo za hrvatski turizam ?Evo iideja srpskim tabloidiima da objave takvu vijest pred sezonu.
jebe Vladimir Vladimirovic i ne vadi
dizel 2,20€
a navodno je u tijeku sjednica, mozda zavrnu plin i naftu europi, prodaja iskljucivo u rubljama
hodocastili nakon venecuele ameru u saudiju i emirate da spasavaju europu i ameriku , ovi ih poslali isto nekuda gdje nije lijepo opisivat
ostao im jos iran
dizel 2,20€
a navodno je u tijeku sjednica, mozda zavrnu plin i naftu europi, prodaja iskljucivo u rubljama
hodocastili nakon venecuele ameru u saudiju i emirate da spasavaju europu i ameriku , ovi ih poslali isto nekuda gdje nije lijepo opisivat
ostao im jos iran
ostao im jos iran
Sviđa mi se taj scenario.
Šta gore to bolje.
2014-04-11
Leviathan2 wrote:jebe Vladimir Vladimirovic i ne vadi
dizel 2,20€
ostao im jos iran
Kod mene diizel vec 5.5 dolara a bio je do prije mjesec dana 3 pa ti viidii.Ajde i ne vozim se puno pa me zabolii njonjo ali kako je krenuulo shto ce biti sa ciijenom hrane jer u Usa je jeftina energija osnov svega a glavni dostavljachi su kamiondzije.
pa kod mene svaki drugi dan cijene u ducanu idu gore po par centimentalitet wrote:Leviathan2 wrote:jebe Vladimir Vladimirovic i ne vadi
dizel 2,20€
ostao im jos iran
Kod mene diizel vec 5.5 dolara a bio je do prije mjesec dana 3 pa ti viidii.Ajde i ne vozim se puno pa me zabolii njonjo ali kako je krenuulo shto ce biti sa ciijenom hrane jer u Usa je jeftina energija osnov svega a glavni dostavljachi su kamiondzije.
ono kao neprimjetno
al ajd, mi iz plemena ionako vecinu hrane vozimo iz sela
medjutim, jebe nas gorivo, imamo uskladisteno 10 000 litara al to je kurac ako pukne lanac opskrbe
to se potrosi za par dana koliko nas ima
idem onaj drugi vikend u selu, savjet je pa cu predlozit dici skladiste bar jos 2 puta tolko
I ask not for a lighter burden, but for broader shoulders.
AlfaOmega- Posts : 10385
2015-09-11
Prvi PAK-FA se ukazuju nad Ukrajinom.
Su-57 above Zhytomyr region? pic.twitter.com/b1dX1y0tyP
— C4H10FO2P (@markito0171) March 9, 2022
vuksadinare wrote:....je tu im ga je stiso plenki..ajd jedna pametna od tebeDragovit wrote:epikur37 wrote:
U svakom pravom Bosancu čuči jedan dobar bauštelac.
Živi sam primjer.
A gle Putko je sad napravio sranje a gledano i uže na hercegbosansko pitanje ovim ništa nije pomogao samo je još otežao.
Tako da kako god pogledaš, zajeb i greška.
Ma da, Rus će ostaviti problem Ukrajine po strani i voditi brigu o vama u BiH nakon što mu je tvoj anemičar usred Kijeva "zagrmio" kako je Krim Ukrajina. I to poslije kako je Rus dao potporu jednakopravnosti Hrvata u BiH.
Jebote čime vi hranite sive moždane stanice?
Meni pauza gotova, palim mješalicu.
;)
stisnuo ga nama jeb'o te on.
i još ga stiska za račun amerike i one švapske štrace von pizda materina leyen kad je njihova kuja.
idi u ukrajinu već jednom.
Vjerovatno čekaju ove poljske migove da im zažele dobrodošlicuAlfaOmega wrote:Prvi PAK-FA se ukazuju nad Ukrajinom.Su-57 above Zhytomyr region? pic.twitter.com/b1dX1y0tyP
— C4H10FO2P (@markito0171) March 9, 2022
Imate električne bi bi pa se vozite u njima.
Države koje uvoze naftu su glupe. 2/3 te nafte se koristi u saobračaju. Fino opališ ekološki porez i onda finaciraš kupnju električnih auta i onda onaj šta vozi na naftu je dete kreten a onaj šta vozi na struju je pametan jer mu država tu kupnju financira kako bi smanila uvoz i ovisnost o nafti tj drugome.
DEBILI.
Eno Bide kuka kako su ga svi odjebali jer neće da idu protiv Putina.
Kretenski Zapad.
Tako in i treba kad su glupi.
NEKA JEDU GOVNA.
Države koje uvoze naftu su glupe. 2/3 te nafte se koristi u saobračaju. Fino opališ ekološki porez i onda finaciraš kupnju električnih auta i onda onaj šta vozi na naftu je dete kreten a onaj šta vozi na struju je pametan jer mu država tu kupnju financira kako bi smanila uvoz i ovisnost o nafti tj drugome.
DEBILI.
Eno Bide kuka kako su ga svi odjebali jer neće da idu protiv Putina.
Kretenski Zapad.
Tako in i treba kad su glupi.
NEKA JEDU GOVNA.
2014-04-11
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu