Ruska invazija na Ukrajinu
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
bravo asoAssadNaPodmornici wrote:
Sve navedeno upućuje da je je priča o pogibiji pilotkinje Natalije Petrakove lažna vijest.- maxportal
jesi i ti našao portal
kad sam ja stavljala njihove objave bilo je poruge a sad su ti mjerilo istine
immortal- Posts : 23293
2014-04-16
ja direktno od stožeraAssadNaPodmornici wrote:https://twitter.com/GirkinGirkin/status/1499782772910661633?t=WSyblnH_jFCGkSptz0GtRA&s=19
Ostaci suhoj. Danas su Rusi izgubili potvrđeno 3 letjelice a moguće još koju koja je pala na njihov teritorij.ukrajnci su sačuvali svoju pzo i nanose gadne gubitke Rusima. Računajte da Rusi su potrošili preciznu municiju a Ukrainci imaju pzo plus dolaze stingeri, to znači da Rusi neće moći efikasno bombardirati Ukraince bez da ne raznesu cijeli grad. Što znači još žešće žrtve za civile i Rusku vojsku. Doslovno blitzkrieg je stao, ne bi bilo loše da izađu iz rata i jedni i drugi jer ovo će biti totalno uništavanje i Ukraine ali i Rusije
2014-04-16
Ruski vojni konvoj je došao na 24 kilometra sjeverno od Kijeva, rekao je viši zvaničnik američkog ministarstva odbrane, te dodao da kako bi konvoj brže napredovao, da nije usporen direktnim napadima u kombinaciji s uništavanjem mosta.
Ukrajina je zadržala "značajnu većinu" svog ratnog vazduhoplovstva, te se čini da Rusija ne uspijeva uspostaviti dominaciju na nebu.
Konvoj dug 64 kilometra nije zabilježio veće napredovanje, rekao je za CNN viši zvaničnik američkog ministarstva odbrane.
- Vjerujemo da je ukrajinsko dizanje mosta u vazduh imalo značajan utjecaj na zaustavljanje, odnosno usporavanje kretanja tog konvoja. Također, vjerujemo da su Ukrajinci direktno udarili na konvoj - rekao je on.
-
https://avaz.ba/globus/svijet/723078/ruski-konvoj-znatno-usporen-pogledajte-kako-je-projektil-unistio-tenk
Ukrajina je zadržala "značajnu većinu" svog ratnog vazduhoplovstva, te se čini da Rusija ne uspijeva uspostaviti dominaciju na nebu.
Konvoj dug 64 kilometra nije zabilježio veće napredovanje, rekao je za CNN viši zvaničnik američkog ministarstva odbrane.
- Vjerujemo da je ukrajinsko dizanje mosta u vazduh imalo značajan utjecaj na zaustavljanje, odnosno usporavanje kretanja tog konvoja. Također, vjerujemo da su Ukrajinci direktno udarili na konvoj - rekao je on.
-
https://avaz.ba/globus/svijet/723078/ruski-konvoj-znatno-usporen-pogledajte-kako-je-projektil-unistio-tenk
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
I tom ustaši ćemo da se najebemo keve.RayMabus wrote:Mada neće ih ni takva mjera prizvat pameti.RayMabus wrote:Ja mislim da njima ide uskoro vraćanje viznog režima za EU i druge države ako ovaj vrlo brzo ne udari sankcije Putinu.kic wrote:
bome ima ih
Najpoštenije bi bila primjena tehnike ogledala tj učiniš im ono šta oni žele drugome.
Vrijeme je za denacifikaciju.
Last edited by dzango on 4/3/2022, 22:27; edited 1 time in total
AssadNaPodmornici wrote:evo dole ti u komentaru piše sljedeće;mortal wrote:No life boy
2 days ago
Fake news, it's a model from military clothes seller
Lažna vijest - to je model od prodavatelja vojne robe
Yoda ima nevjerojatno strpljenje
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
To mi je brat.dzango wrote:I tom ustaši ćemo da se najebemo keve-RayMabus wrote:
Mada neće ih ni takva mjera prizvat pameti.
Najpoštenije bi bila primjena tehnike ogledala tj učiniš im ono šta oni žele drugome.
Ja sam anđeo znanja.
2014-04-11
Discussion with Ilan Berman of AFPC on some of the information environment aspects of the war and the run up to it. https://t.co/RMZBUdHara
— Michael Kofman (@KofmanMichael) March 4, 2022
2018-04-10
by RayMabus Today at 22:13RayMabus wrote:To mi je brat.dzango wrote:I tom ustaši ćemo da se najebemo keve-RayMabus wrote:
Ja sam anđeo znanja.
Pustit ću ih još neko vrijeme, bit će još razaranja i krvopolića koje će izazvati ovaj zlikovac iz Kremlja.
Budu li mi ga i nakon toga podržavali dakle samim time i njegove metode DAT ĆU IM IH.
--
I toplo bi ti preporučio da me ne testiraš.
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:https://twitter.com/GirkinGirkin/status/1499782772910661633?t=WSyblnH_jFCGkSptz0GtRA&s=19
Ostaci suhoj. Danas su Rusi izgubili potvrđeno 3 letjelice a moguće još koju koja je pala na njihov teritorij.ukrajnci su sačuvali svoju pzo i nanose gadne gubitke Rusima. Računajte da Rusi su potrošili preciznu municiju a Ukrainci imaju pzo plus dolaze stingeri, to znači da Rusi neće moći efikasno bombardirati Ukraince bez da ne raznesu cijeli grad. Što znači još žešće žrtve za civile i Rusku vojsku. Doslovno blitzkrieg je stao, ne bi bilo loše da izađu iz rata i jedni i drugi jer ovo će biti totalno uništavanje i Ukraine ali i Rusije
Rekoh najkrvaviji rat je "bratski" rat
Ludi Putin će unišitit i jednu i drugu.
2018-04-10
Ti si kurac na biciklu a ova pederčina ustaška će da popije metak.RayMabus wrote:To mi je brat.dzango wrote:I tom ustaši ćemo da se najebemo keve-RayMabus wrote:
Ja sam anđeo znanja.
AssadNaPodmornici wrote:sada će doći safet, zalijepit će 10-15 postova i slika što su već bili, ili su se dogodili prije tjedan dana ili su lažne vijesti. pa će napisati svoje analize koje nitko ne čita i ne komentira. pa će onda quotat sam sebe. i to je to.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:koja si ti bolesnica
https://tr.pinterest.com/uygune/bayan-askerler/
i ta ženska je tu neki model na nekoj turskoj stranici možda čak i turkinja :D nema veze sa ratom.
dakle nalaziš neke fake vijesti, gdje ekipa nađe slike nekih modela starih po par godina i napišu da su poginulii. i tako na lažnim vijestima na koje se kače luđaci zarađuju pare. ti klikavaš na njihove lažne informacije ti i tisuće drugih i dijeliš linkove.
Safet i mortal su wunderwaffe Putina.
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Đango prođi me se jer u protivnom ću priznat crnogorsku pravoslavnu crkvu kao službenu i jednu od pravoslavnih crkava u republici Hrvatskoj.
To će dat vjetar u leđa toj organizaciji a onda kako SPC istu ne podnosi doći će do još većih trzavica u CG pa ćete se potuć i to je zavadi pa vladaj.
Rekoh ti : NE TESTIRAJ ME.
OPASAN SAM.
To će dat vjetar u leđa toj organizaciji a onda kako SPC istu ne podnosi doći će do još većih trzavica u CG pa ćete se potuć i to je zavadi pa vladaj.
OPASAN SAM.
2014-04-11
Šandor Winnetou-
2017-12-31
dzango wrote:Ti si kurac na biciklu a ova pederčina ustaška će da popije metak.
Džango vama je najpametnije da se smirite ili će vam Kosovo biti do Niša. Ovim Rusovanjem će te žestoko nastradati. Čak je Adem Vuchiqi skužio kako je Rusija pod Putinom potpuno za otpisat.
2018-04-10
Coca Cola company ne jebe sankcije i nastavlja raditi u Rusiji.
Ukrajina je zbog toga banirala Coca Colu i zaplijenila sve po trgovinama.
NOVUS, VARUS and Silpo terminate cooperation with Coca-Cola, which continues to operate in Russia
The NOVUS, VARUS and Silpo chain stores are no longer cooperating with Coca-Cola due to the fact that the company continues to operate in the Russian Federation.
"Now in NOVUS stores you will not see any product belonging to the Coca-Cola brand. It is immediately removed from the shelves of all stores. Purchasing Rich, Schweppes, Sprite, Burn, BonAqua, Fanta, Monster, Fuzetea, Coca-Cola drinks is sponsorship of the company, which does not condemn the actions of the occupiers, "- said in a statement NOVUS on Facebook.
Ukrainian supermarket chains stop selling Coca-Cola products as company continues to operate in Russia. Silpo, Novus, and Varus chains remove all Coca-Cola products, Schweppes, Sprite, Fanta, and BonAqua drinking water. “This shameless company continues to work for the invaders in full strength,” the Novus statement reads.
Our supermarket chain is no longer cooperating with Coca-Cola , which continues to work in the aggressor's territory! From now on in NOVUS stores you will not see any Coca-Cola brand product. It is immediately removed from the shelves of all stores. Buying drinks Rich, Schweppes, Sprite, Burn, BonAqua, Fanta, Monster, Fuzetea, Coca-Cola is a sponsorship of a company that does not condemn the actions of invaders. Despite all the horror our country is experiencing right now, this shameless company continues to work for immigrants in full force. We discontinue all brand products. Representatives can contact us and take away all their goods, contaminated inhumanity and indifference! Get the hell out of our country! Let's say "NO" to coca cola together!
https://suspilne.media/213775-novus-i-silpo-pripinaut-spivpracu-z-coca-cola-aka-prodovzue-robotu-na-teritorii-rosii/
Ukrajina je zbog toga banirala Coca Colu i zaplijenila sve po trgovinama.
NOVUS, VARUS and Silpo terminate cooperation with Coca-Cola, which continues to operate in Russia
The NOVUS, VARUS and Silpo chain stores are no longer cooperating with Coca-Cola due to the fact that the company continues to operate in the Russian Federation.
"Now in NOVUS stores you will not see any product belonging to the Coca-Cola brand. It is immediately removed from the shelves of all stores. Purchasing Rich, Schweppes, Sprite, Burn, BonAqua, Fanta, Monster, Fuzetea, Coca-Cola drinks is sponsorship of the company, which does not condemn the actions of the occupiers, "- said in a statement NOVUS on Facebook.
Ukrainian supermarket chains stop selling Coca-Cola products as company continues to operate in Russia. Silpo, Novus, and Varus chains remove all Coca-Cola products, Schweppes, Sprite, Fanta, and BonAqua drinking water. “This shameless company continues to work for the invaders in full strength,” the Novus statement reads.
Our supermarket chain is no longer cooperating with Coca-Cola , which continues to work in the aggressor's territory! From now on in NOVUS stores you will not see any Coca-Cola brand product. It is immediately removed from the shelves of all stores. Buying drinks Rich, Schweppes, Sprite, Burn, BonAqua, Fanta, Monster, Fuzetea, Coca-Cola is a sponsorship of a company that does not condemn the actions of invaders. Despite all the horror our country is experiencing right now, this shameless company continues to work for immigrants in full force. We discontinue all brand products. Representatives can contact us and take away all their goods, contaminated inhumanity and indifference! Get the hell out of our country! Let's say "NO" to coca cola together!
https://suspilne.media/213775-novus-i-silpo-pripinaut-spivpracu-z-coca-cola-aka-prodovzue-robotu-na-teritorii-rosii/
Guest- Guest
Ajde siso.RayMabus wrote:Đango prođi me se jer u protivnom ću priznat crnogorsku pravoslavnu crkvu kao službenu i jednu od pravoslavnih crkava u republici Hrvatskoj.
OPASAN SAM.
Koje srbovanje? Oni za Ukrajinu su imali svoj performans, sada ovi što su za Rusiju. I sve OK. Svako ima pravo da kaže šta mu je volja i da to pokaže na ulici. Nema zabrani i cenzura. I to u autoritarnoj Srbiji. Nismo mi EU.Hektorović wrote:dzango wrote:Ti si kurac na biciklu a ova pederčina ustaška će da popije metak.
Džango vama je najpametnije da se smirite ili će vam Kosovo biti do Niša. Ovim Rusovanjem će te žestoko nastradati. Čak je Adem Vuchiqi skužio kako je Rusija pod Putinom potpuno za otpisat.
Neću još. Sad samo promatram i skupljam podatke.dzango wrote:Ajde siso.RayMabus wrote:Đango prođi me se jer u protivnom ću priznat crnogorsku pravoslavnu crkvu kao službenu i jednu od pravoslavnih crkava u republici Hrvatskoj.
OPASAN SAM.
Već san ti to napisa samo očito nisi pročita s razumijevanjem.
by RayMabus Today at 22:13
Pustit ću ih još neko vrijeme, bit će još razaranja i krvopolića koje će izazvati ovaj zlikovac iz Kremlja.
Budu li mi ga i nakon toga podržavali dakle samim time i njegove metode DAT ĆU IM IH.
2014-04-11
Refugees on the border with Poland: 20-kilometer traffic jams and field kitchens. PUBLIC | VIDEO NEWS
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu