Ruska invazija na Ukrajinu
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
michaellcmacha wrote:AssadNaPodmornici wrote:https://twitter.com/KaitoReport/status/1498707738754433025
dica bogte
Jesi ti razmishljao u Oluji o srpskoj djecii
mentalitet- Posts : 5239
2020-07-05
dzango wrote:A da. Rekli vam na CNN-u (ili nekom drugom mediju iste ili slične korporacije) ili ste videli na jebenom Tviteru. Ja ni vesti N1 koja je 100% protiv Vučića ne uzimam zdravo za gotovo već ih filtriram kroz vlastitu pamet i vidim hiljadu nijansi a ne ratnu propagandu koja ima samo jedan cilj.Hektorović wrote:dzango wrote:
Opet on upoređuje neuporedivo. Dobro ovo nisi uporedio sa afričkim plemenima koja se tuku toljagama. Pa jebote. Izgleda da nekima ne vredi crtati i objašnjavati.
Pa performans Ruske kopnene vojske je ovih dana tu negdje sa Afričkim zemljama.
Stari odustanii.pametnom lako neshto dokazesh ali budali niikad.Ima ona buudale se uche na svojim greshkama a pametan na tudjim zato nije chudo shto sada iz Sarajeva kmechi ''Hocemo trecii ,hocemo treci ,hocemo fer izbore a dok su vezali zastave sa muslimanima o tome nisu razmishljali.Jebiga mrav ne moze pogledati u nebo jer nema kichmu tako i ovii ovdje,ne znaju razluchiti bitno od ne biitnog.Idem sa ove teme nije zdravo biti medju primatima.
Last edited by mentalitet on Wed 2 Mar - 0:10; edited 1 time in total
Tipičan primer jeftine patetike i govana za priglupe mase. Toga smo se bar nagledali u ovdašnjim ratovima kao i po Siriji, Iraku...Hektorović wrote:Left: Children in Ukraine tonight.
— Julian Röpcke:flag_ua: (@JulianRoepcke) March 1, 2022
Right: Children in Russia tonight.
They are all Putin's victims.
Let's beat this criminal together!#PutinAtWar #SlavaUkraini pic.twitter.com/ZrikKWXgLb
dzango wrote:A da. Rekli vam na CNN-u (ili nekom drugom mediju iste ili slične korporacije) ili ste videli na jebenom Tviteru. Ja ni vesti N1 koja je 100% protiv Vučića ne uzimam zdravo za gotovo već ih filtriram kroz vlastitu pamet i vidim hiljadu nijansi a ne ratnu propagandu koja ima samo jedan cilj.Hektorović wrote:dzango wrote:
Opet on upoređuje neuporedivo. Dobro ovo nisi uporedio sa afričkim plemenima koja se tuku toljagama. Pa jebote. Izgleda da nekima ne vredi crtati i objašnjavati.
Džango, ponavljam, sami gledamo ali čitamo i najbolje analitičare, ljude koji su zbilja objektivni i koji su do sad uglavnom sve potrefili... a slike sa terene sve to potvrđuju.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Mi smo bili dužni osloboditi svoju zemljumentalitet wrote:michaellcmacha wrote:AssadNaPodmornici wrote:https://twitter.com/KaitoReport/status/1498707738754433025
dica bogte
Jedno je agresija, drugo obrana
2014-04-16
Pa zar moramo stavljati stotine, doslovno stotine slika i videa
2018-04-10
priče su vam isuviše prozirne, već dosadnementalitet wrote:dzango wrote:A da. Rekli vam na CNN-u (ili nekom drugom mediju iste ili slične korporacije) ili ste videli na jebenom Tviteru. Ja ni vesti N1 koja je 100% protiv Vučića ne uzimam zdravo za gotovo već ih filtriram kroz vlastitu pamet i vidim hiljadu nijansi a ne ratnu propagandu koja ima samo jedan cilj.Hektorović wrote:
Stari odustanii.pametnom lako neshto dokazesh ali budali niikad.
2014-04-16
Ovaj vuk je komedija kaze Ukri ne vole Ruse
E boli Ruse kitomir ko ih voli a ko ne
Ali Neces mi dovlacit NATO pod nos I neces vise masakrirati moj narod i zatirati mu prava
I Neces vise biti za mene ugroza i opasnost i nece vise tu Anglosaksi kolo vodit
Pa ti mene volio ne volio
A ako hoces u EU mene kiton zaboli. Ali NATO zaboravi
E boli Ruse kitomir ko ih voli a ko ne
Ali Neces mi dovlacit NATO pod nos I neces vise masakrirati moj narod i zatirati mu prava
I Neces vise biti za mene ugroza i opasnost i nece vise tu Anglosaksi kolo vodit
Pa ti mene volio ne volio
A ako hoces u EU mene kiton zaboli. Ali NATO zaboravi
Last edited by Ringo10 on Wed 2 Mar - 0:10; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jebote gde prave ovolike retarde. Ja sam milsio da su Srbi glupi, ali ovo je strašno. Samo baciš govna pred njih i oni navale kao nezdravi. Odoh ja, samo se bezveze zaglupljujem.mentalitet wrote:dzango wrote:A da. Rekli vam na CNN-u (ili nekom drugom mediju iste ili slične korporacije) ili ste videli na jebenom Tviteru. Ja ni vesti N1 koja je 100% protiv Vučića ne uzimam zdravo za gotovo već ih filtriram kroz vlastitu pamet i vidim hiljadu nijansi a ne ratnu propagandu koja ima samo jedan cilj.Hektorović wrote:
Stari odustanii.pametnom lako neshto dokazesh ali budali niikad.
ma ko ga hebe tko god da je... meni je na bloku i zdravo... ako hoću pogledat što piše hoću ako neću neću... a on nek upire koliko mu voljaNoor wrote:ako nije sveto, onda je.....ok, necu josRayMabus wrote:Ja mislim da ti to nije Svetac.Šandor Winnetou wrote:Budi miran svetoje
Svetoje drukčije piše i ima neke svoje ikonice a to kod ovoga ne vidin.
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
mentalitet wrote:niels wrote:dzango wrote:
Vi pratite medije i društvene mreže koje veze nemaju sa pravim ratom već sa medijskim. Ne mešaj babe i žabe.
Takođe ste govoili da Srbija mora da odabere stranu podhitno i tako još od 2000. godine. Srbija ne može da odabere stranu i jedino ispravno je da ostane neutralna. Ne može jer je ekonomski vezana za EU a politički za Rusiju. Naše je da ostanemo mirni i pustimo budale da se kurče i patetišu, a fala Bogu, ne fali ih.
dzango, pa što ti misliš, da je ikoga briga za koga je Srbija i što misli? To misli Informer i AV, i to je otprilike to.
Bitno je što misli Kina, Japan, Njemačka, Izrael…
Tako je,slazem se sa tvojim mishljenjem ali zar nije ne normalno da RTL njemachka agencija shiri lazi i izmishlja gluposti zagadjuujuci informatiivni prostor na Balkanu uu svrhu da se hrvati i srbi opet zakrvePa jebem ja takvu drzavu koja na svome teritoriju dozvoljava shiirenje mrznje ii dezimformacija,Nakraju tko ce platiti,sigurno schwabe nece nego obichan srpsko hrvatski narod.Pa ista je informativna situacija kao i Ukrajini,zar su hrvati toliko glupi?OK,meni je jasno,morate chkomitii jer kad je schwabo u pitanju on je pretplacen na jebachinu sa kojom hrani vash bolesni mentalitet dokazivanja lojalnosti.UUprevoduu pokrij te se ushima jer dok niishta ne tipkate barem izgledate pametniji.
Pa da, ne smijemo pristati na rat, biti nečije budale po ne znam koji put.
Srbija ima dva izazova: BiH i Kosovo.
Hrvatska ima izazov u BiH.
Pamet u glavu, zašto da naša djeca ginu jer se Švabi, Ameru, Rusu…tako hoće? Oni svi orgijaju po Siriji, Ukrajini, itd. mi imamo svoju glavu i imamo svoja privatna razmišljanja (ne znam koliko pratiš, ali Slovenci navlas tako javno govore), ali šutimo.
Ali ako bude bilo, hajte vi malo uvodite reda…opa, ništa bez pokazivanja članka 5., a i onda ćemo razmisliti. Vojsku u pripravnost je uvijek dobro staviti s obzirom na okolnosti, civilnu zaštitu, Crveni križ, itd. ali dalek je korak od priprema do ratovanja za tuđe interese.
niels-
2021-04-26
Šandor Winnetou wrote:baš tugaEroo wrote:
VIDEO
https://twitter.com/i/status/1498732679348604939
Većina se još nije niti prvi put obrijala...djeca. Koja tuga.
2015-08-08
ovo su njihove istineHektorović wrote:dzango wrote:A da. Rekli vam na CNN-u (ili nekom drugom mediju iste ili slične korporacije) ili ste videli na jebenom Tviteru. Ja ni vesti N1 koja je 100% protiv Vučića ne uzimam zdravo za gotovo već ih filtriram kroz vlastitu pamet i vidim hiljadu nijansi a ne ratnu propagandu koja ima samo jedan cilj.Hektorović wrote:
Džango, ponavljam, sami gledamo ali čitamo i najbolje analitičare, ljude koji su zbilja objektivni i koji su do sad uglavnom sve potrefili... a slike sa terene sve to potvrđuju.
poslušaj istinu punu rupa i izbjegavanja spomena vlastite krivnje
https://www.facebook.com/100075734787881/videos/634135841201892
rade hrpu ovakvih uradaka i onda ispod njih u komentarima povlađuju jedni drugima
njima je Putin bio karta za osvajanje i Kina
ali se Kina mudro distancirala
čak izjavila da će potaći Ruse na mirno rješavanje nastale situacije
Last edited by mortal on Wed 2 Mar - 0:19; edited 1 time in total
2014-04-16
Hektorović wrote:Pa zar moramo stavljati stotine, doslovno stotine slika i videa
Ovakav jedan pantsir košta kao jedna od 10 katova stambena zgrada. I T90 tenk isto košta kao jedna manja zgrada, a na stotine slika uništene ili napuštene takve tehnike.
Sve je kao izmišljeno. Ukrajinski tik tokeri ukaže u ruske tenkove i oklopna vozila i voze ih jbt. Ukrajinska država objavljuje informacije da kada građani nađu napušteni tenk da ne ulaze u njega nego da jave ukr vojsci da ga dođe pokupiti. A pazi jedan novi T90 sa štora sustavom košta kao stambena zgrada u predgrađu Beograda
Šta potvrđuju? Da je u ratu uništen neki tekn ili neko vojno vozilo? Da li se pitaš zašto i pored ovolike vojne aktivnosti nigde nije slikano i potvrđeno masovno stradanje civila iako se sa nestrpljenjem čeka na Zapadu. Čak mislim da su razočarani što ga nema. Njima su Ukrajinci potrošna roba koju će sutra da odbace koa upotrebljeni kurton jer ih shvataju kao naciju kriminalaca i kurvi. Mnogo ih više cene u Rusiji i pored svega jer su mnogo sličniji. Sve mi se čni da Rusi tu igraju pametno i izbegavaju takvu zamku iako nije isključeno da za već neki dan vidimo neki novi Račak, Markale...Hektorović wrote:dzango wrote:A da. Rekli vam na CNN-u (ili nekom drugom mediju iste ili slične korporacije) ili ste videli na jebenom Tviteru. Ja ni vesti N1 koja je 100% protiv Vučića ne uzimam zdravo za gotovo već ih filtriram kroz vlastitu pamet i vidim hiljadu nijansi a ne ratnu propagandu koja ima samo jedan cilj.Hektorović wrote:
mortal wrote:Mi smo bili dužni osloboditi svoju zemljumentalitet wrote:michaellcmacha wrote:
Jedno je agresija, drugo obrana
Pa da u takozvanom vashem domovinskom zlochin nije postojao.Modao sii ubijati koliko zeliish a posebno djecu.Slushaj ,tii sii jedna od najbolesniijih na ovome forumu ,ali nisi ti kriiva ,ochito se sliizili takvii geni ,,jeebiga to je uobichajeno na tim prostorima,zao mi te ,nije to lako nositi ali te takvu stvorio Bog ili Djavo ,to cesh saznati kad dodjesh pred njega a onda tii nece ni on moci pomoci.Uzivaj uu svome ludilu ii nastavi josh zeshce kevtati mozda te gazda i pomazi .
OOOOOOOO...
Neprijateljska kolona uništena u regiji Mykolaiv
sastojala se od 800 vozila
02.03.2022 00:43
Neprijateljska kolona vojnih vozila, koju su uništile ukrajinske zračne snage, vojne i teritorijalne obrambene jedinice u blizini grada Baštanke, Mykolaiv Region, sastojala se od 800 vozila.
Relevantnu izjavu dao je predsjednik Regionalnog vijeća Dnjipropetrovska Mykola Lukašuk na svojoj Facebook stranici.
"U popodnevnim satima dobili smo informaciju o ruskoj vojnoj koloni, koja se kretala prema Kryvyi Rih iz Baštanke i sastoji se od oko 800 vozila na kotačima. Naši branitelji odmah su reagirali, sprječavajući neprijatelja da uđe u Dnjipropetrovsku regiju. Kolona je napadnuta iz zraka; okupatori su teško pogođeni", navodi se u izvješću.
Šef regionalne vojne uprave Mykolaiva Vitalii Kim istaknuo je na Telegramu da je tijekom ove operacije ukrajinska vojska izgubila samo jedan helikopter, a njezini piloti uspjeli su preživjeti.
Podsjetimo, 1. ožujka 2022. ruska vojska pokušala je zauzeti Mykolaiv iz okruga Baštanka. Neprijatelj je granatirao obilaznicu s gradom više raketnih lanserskih sustava (MRLS), izazvavši sedam požara.
Neprijateljska kolona uništena u regiji Mykolaiv
sastojala se od 800 vozila
02.03.2022 00:43
Neprijateljska kolona vojnih vozila, koju su uništile ukrajinske zračne snage, vojne i teritorijalne obrambene jedinice u blizini grada Baštanke, Mykolaiv Region, sastojala se od 800 vozila.
Relevantnu izjavu dao je predsjednik Regionalnog vijeća Dnjipropetrovska Mykola Lukašuk na svojoj Facebook stranici.
"U popodnevnim satima dobili smo informaciju o ruskoj vojnoj koloni, koja se kretala prema Kryvyi Rih iz Baštanke i sastoji se od oko 800 vozila na kotačima. Naši branitelji odmah su reagirali, sprječavajući neprijatelja da uđe u Dnjipropetrovsku regiju. Kolona je napadnuta iz zraka; okupatori su teško pogođeni", navodi se u izvješću.
Šef regionalne vojne uprave Mykolaiva Vitalii Kim istaknuo je na Telegramu da je tijekom ove operacije ukrajinska vojska izgubila samo jedan helikopter, a njezini piloti uspjeli su preživjeti.
Podsjetimo, 1. ožujka 2022. ruska vojska pokušala je zauzeti Mykolaiv iz okruga Baštanka. Neprijatelj je granatirao obilaznicu s gradom više raketnih lanserskih sustava (MRLS), izazvavši sedam požara.
Last edited by mortal on Wed 2 Mar - 0:24; edited 2 times in total
2014-04-16
Zoki u sridu ovaj puta...
Milanović podržao kandidaturu Ukrajine za članstvo u EU, iznio stav i oko zemalja Balkana
Iz Ureda predsjednika Zorana Milanovića danas je stiglo novo priopćenje u kojem podržava kandidaturu Ukrajine u Europskoj uniji. ''Hrvatski je strateški i nacionalni interes da i zemlje jugoistočne Europe, koje su deklarirale i dokazale svoju namjeru i spremnost ulaska u EU, što prije postanu članice Europske unije'', navodi se u priopćenju koje prenosimo u cijelosti: Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović smatra kako Ukrajini treba dati status kandidata za članstvo u Europskoj uniji što je prije moguće. Nakon što mu je ponuđeno da se pridruži inicijativi predsjednika nekoliko država članica EU kojom se traži davanje statusa kandidata za članstvo u EU Ukrajini, svoju podršku kandidaturi Ukrajine za članstvo u EU predsjednik Milanović prenio je u ponedjeljak i inicijatorima otvorenog pisma.
Ukrajina je izložena agresiji Ruske Federacije i svi mi joj moramo pružiti svu potrebnu pomoć kao što bismo očekivali da se i nama pomogne da smo u istoj situaciji. Hrvatska ne zaboravlja da je Ukrajina bila prva međunarodno priznata država koja nas je priznala, kao i da nam je među prvima pritekla u pomoć. Rat se događa u Europi i moramo napraviti sve da se on zaustavi te da se izbjegne njegovo širenje. Ubrzani put Ukrajine u EU jedan je od načina i to podržavamo. Međutim, predsjednik Milanović iznio je i svoj stav da se mora napraviti sve u cilju sprečavanja širenja krize na zapadni Balkan, u naše susjedstvo, i da izbjegnemo svaku moguću ugrozu ne samo naših susjednih zemalja već i Republike Hrvatske. Hrvatski je strateški i nacionalni interes da i zemlje jugoistočne Europe, koje su deklarirale i dokazale svoju namjeru i spremnost ulaska u EU, što prije postanu članice Europske unije. Stoga je predsjednik Milanović inicijatorima otvorenog pisma predložio da se zatraži status kandidata za članstvo u EU i za Bosnu i Hercegovinu i Republiku Kosovo te da EU, nakon višekratnih obećanja, odmah započne pregovore o članstvu s Republikom Sjevernom Makedonijom i Republikom Albanijom, koje već imaju status kandidata. Također, potrebno je ubrzati pregovore s Crnom Gorom. Što se tiče Srbije tiče, u ovom, za europski mir važnom trenutku, ta se država mora odlučiti želi li stvarno članstvo u EU ili ne i prema tome voditi svoju politiku. EU joj mora dati do znanja da je ovo trenutak odluke.
Milanović podržao kandidaturu Ukrajine za članstvo u EU, iznio stav i oko zemalja Balkana
Iz Ureda predsjednika Zorana Milanovića danas je stiglo novo priopćenje u kojem podržava kandidaturu Ukrajine u Europskoj uniji. ''Hrvatski je strateški i nacionalni interes da i zemlje jugoistočne Europe, koje su deklarirale i dokazale svoju namjeru i spremnost ulaska u EU, što prije postanu članice Europske unije'', navodi se u priopćenju koje prenosimo u cijelosti: Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović smatra kako Ukrajini treba dati status kandidata za članstvo u Europskoj uniji što je prije moguće. Nakon što mu je ponuđeno da se pridruži inicijativi predsjednika nekoliko država članica EU kojom se traži davanje statusa kandidata za članstvo u EU Ukrajini, svoju podršku kandidaturi Ukrajine za članstvo u EU predsjednik Milanović prenio je u ponedjeljak i inicijatorima otvorenog pisma.
Ukrajina je izložena agresiji Ruske Federacije i svi mi joj moramo pružiti svu potrebnu pomoć kao što bismo očekivali da se i nama pomogne da smo u istoj situaciji. Hrvatska ne zaboravlja da je Ukrajina bila prva međunarodno priznata država koja nas je priznala, kao i da nam je među prvima pritekla u pomoć. Rat se događa u Europi i moramo napraviti sve da se on zaustavi te da se izbjegne njegovo širenje. Ubrzani put Ukrajine u EU jedan je od načina i to podržavamo. Međutim, predsjednik Milanović iznio je i svoj stav da se mora napraviti sve u cilju sprečavanja širenja krize na zapadni Balkan, u naše susjedstvo, i da izbjegnemo svaku moguću ugrozu ne samo naših susjednih zemalja već i Republike Hrvatske. Hrvatski je strateški i nacionalni interes da i zemlje jugoistočne Europe, koje su deklarirale i dokazale svoju namjeru i spremnost ulaska u EU, što prije postanu članice Europske unije. Stoga je predsjednik Milanović inicijatorima otvorenog pisma predložio da se zatraži status kandidata za članstvo u EU i za Bosnu i Hercegovinu i Republiku Kosovo te da EU, nakon višekratnih obećanja, odmah započne pregovore o članstvu s Republikom Sjevernom Makedonijom i Republikom Albanijom, koje već imaju status kandidata. Također, potrebno je ubrzati pregovore s Crnom Gorom. Što se tiče Srbije tiče, u ovom, za europski mir važnom trenutku, ta se država mora odlučiti želi li stvarno članstvo u EU ili ne i prema tome voditi svoju politiku. EU joj mora dati do znanja da je ovo trenutak odluke.
2018-04-10
immortal likes this post
niels wrote:mentalitet wrote:niels wrote:
dzango, pa što ti misliš, da je ikoga briga za koga je Srbija i što misli? To misli Informer i AV, i to je otprilike to.
Bitno je što misli Kina, Japan, Njemačka, Izrael…
Tako je,slazem se sa tvojim mishljenjem ali zar nije ne normalno da RTL njemachka agencija shiri lazi i izmishlja gluposti zagadjuujuci informatiivni prostor na Balkanu uu svrhu da se hrvati i srbi opet zakrvePa jebem ja takvu drzavu koja na svome teritoriju dozvoljava shiirenje mrznje ii dezimformacija,Nakraju tko ce platiti,sigurno schwabe nece nego obichan srpsko hrvatski narod.Pa ista je informativna situacija kao i Ukrajini,zar su hrvati toliko glupi?OK,meni je jasno,morate chkomitii jer kad je schwabo u pitanju on je pretplacen na jebachinu sa kojom hrani vash bolesni mentalitet dokazivanja lojalnosti.UUprevoduu pokrij te se ushima jer dok niishta ne tipkate barem izgledate pametniji.
Pa da, ne smijemo pristati na rat, biti nečije budale po ne znam koji put.
Srbija ima dva izazova: BiH i Kosovo.
Hrvatska ima izazov u BiH.
Pamet u glavu, zašto da naša djeca ginu jer se Švabi, Ameru, Rusu…tako hoće? Oni svi orgijaju po Siriji, Ukrajini, itd. mi imamo svoju glavu i imamo svoja privatna razmišljanja (ne znam koliko pratiš, ali Slovenci navlas tako javno govore), ali šutimo.
Ali ako bude bilo, hajte vi malo uvodite reda…opa, ništa bez pokazivanja članka 5., a i onda ćemo razmisliti. Vojsku u pripravnost je uvijek dobro staviti s obzirom na okolnosti, civilnu zaštitu, Crveni križ, itd. ali dalek je korak od priprema do ratovanja za tuđe interese.
Daj boze ,iz tvojih usta u bozije ushi.Zato kazem ,sa svih strana treba sprijechiti dolijevanje benzina na vatru na ovim prostoriima .Zachepiti ta pogana usta i chkomi, bog te mazo Dok slonovi uniishtavaju travu mishevima je mjesto u ruupi.
Clanstvo Ukrajine u EU nije sporno ni za koga
Ali NATO JE drugi par opanaka
Ali NATO JE drugi par opanaka
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sankcije i Bjelorusiji
za početak Engleska
Britanija uvodi sankcije Bjelorusiji zbog pomaganja Moskvi u napadu na Ukrajinu
01.03.2022 23:37
Ujedinjeno Kraljevstvo priopćilo je da će nametnuti sankcije Bjelorusiji zbog njezine uloge u ruskoj invaziji na Ukrajinu.
za početak Engleska
Britanija uvodi sankcije Bjelorusiji zbog pomaganja Moskvi u napadu na Ukrajinu
01.03.2022 23:37
Ujedinjeno Kraljevstvo priopćilo je da će nametnuti sankcije Bjelorusiji zbog njezine uloge u ruskoj invaziji na Ukrajinu.
2014-04-16
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu