rat u Ukrajini 2022 video i slike
Page 11 of 16
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: rat u Ukrajini 2022 video i slike
Satelitske snimke od 15. ožujka
zračne luke Kherson čini se da pokazuje niz #Rusija helikoptera uništenih ili oštećenih nakon prijavljenog napada (46.67358° N, 32.50764° E)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Na toj slici cijena te tehnike koja gori je jednaka cijeni od pola hrvatskog vojnog proračuna. Samo na toj jednoj slici. Hahaha
2015-08-08
2015-08-08
lijepa kolonica
2015-08-08
RayMabus likes this post
Može biti još jedan razlog zašto je to tako međutim to je neka moja misao koja može biti al i ne mora al ...oni su planirali brzi upad bez puno otpora i poslali su te tenkove T-72 koji njima nisu udarni jer imaju modernije itd a Ukri i onako imaju on T-62 koji su rađeni u tvornicu u Harkivu itd a nisu očekivali ni ovakvu reakciju Zapada nit da će ovi slat Javeline itd i onda kad su već upali ...sad je kasno tj upali su s time na masu jer imaju masu tih tenkova T-72 s kojima su mislili pokorit Ukrajinu jer su računali da će samo ušetat il ako bude otpora lako će iscrpit Ukre i to je to kao jel.MDMiridije wrote:
Zaštitna oprema za tenkove, ide na par-nepar.
Ne mora bit da je ovo točno šta ja kažem al nekako tako ispada s obzirom na sve kad proučiš.
Ima te ratne varke u ratu jer nije isto kad ti netko kaže ide deset il pedeset tenkova prema tebi a onda oni izvukli ove T-72 i onda malo karton malo metal reda radi i zato može bit tako da je karton unutra radi te varke mase da prikažu masu tenkova i vojske koja ide da te zavara i uplaši.
2014-04-11
Nije taj rekativni oklop toliko skup. To je obična ploča a Rusija imaju svoju metalurgiju tako da...
Ja mislin da je to prije ovo gori šta san ja reka pa onda izvukli masu još T-72 i onda malo rasporedili na te i onda normalno sad ti imaš umisto deset ide ti dvadeset tenkova prema tebi i to ono kao stvara strah itd itd itd znači skini gaće i predaj se jer ide silna vojska prema tebi.
Po meni je više to razlog nego šta oni ne mogu stavit te ploče itd. A neš ti ploča. Oni su izvukli te T-72 iz vojarni koji su ležali a nisu imali taj oklop pa onda rasporedili malo a malo karton samo da ispadne kao da su svi sa tim zaštitnim oklopom i onda masa i da se Ukri preplaše i skidaju gaće čim ovi dođu.
Ja mislin da je to prije ovo gori šta san ja reka pa onda izvukli masu još T-72 i onda malo rasporedili na te i onda normalno sad ti imaš umisto deset ide ti dvadeset tenkova prema tebi i to ono kao stvara strah itd itd itd znači skini gaće i predaj se jer ide silna vojska prema tebi.
Po meni je više to razlog nego šta oni ne mogu stavit te ploče itd. A neš ti ploča. Oni su izvukli te T-72 iz vojarni koji su ležali a nisu imali taj oklop pa onda rasporedili malo a malo karton samo da ispadne kao da su svi sa tim zaštitnim oklopom i onda masa i da se Ukri preplaše i skidaju gaće čim ovi dođu.
Last edited by RayMabus on 16/3/2022, 01:32; edited 1 time in total
2014-04-11
I udjose li Banderovci u Moskvu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
RayMabus wrote:Može biti još jedan razlog zašto je to tako međutim to je neka moja misao koja može biti al i ne mora al ...oni su planirali brzi upad bez puno otpora i poslali su te tenkove T-72 koji njima nisu udarni jer imaju modernije itd a Ukri i onako imaju on T-62 koji su rađeni u tvornicu u Harkivu itd a nisu očekivali ni ovakvu reakciju Zapada nit da će ovi slat Javeline itd i onda kad su već upali ...sad je kasno tj upali su s time na masu jer imaju masu tih tenkova T-72 s kojima su mislili pokorit Ukrajinu jer su računali da će samo ušetat il ako bude otpora lako će iscrpit Ukre i to je to kao jel.MDMiridije wrote:
Zaštitna oprema za tenkove, ide na par-nepar.
Ne mora bit da je ovo točno šta ja kažem al nekako tako ispada s obzirom na sve kad proučiš.
Ima te ratne varke u ratu jer nije isto kad ti netko kaže ide deset il pedeset tenkova prema tebi a onda oni izvukli ove T-72 i onda malo karton malo metal reda radi i zato može bit tako da je karton unutra radi te varke mase da prikažu masu tenkova i vojske koja ide da te zavara i uplaši.
Vjerojatno nisu očekivali ni izbliza da bi to što je ovima dopremljeno sa zapada zbrda-zdola moglo imati takav učinak. Ukrainska vojska je realno u zadnjih 30 godina bila sustavno zapostavljana, ono sve što je valjalo su prodali vani, bukvalno sve. Tako da moguće da bi ovo bilo i dovoljno s obzirom na to da je prije dostave svega ovoga sa zapada protuoklopno oruzje bilo tamo ili zastarjelo ili u tragično malim brojkama. Imali su Ukrainci fora projekata, rakete protuoklopne itd...ali nikada nisu dovoljno novaca usmjerili u te projekte. Čak ni nakon 2014-e. Baš su sjebali vlastitu vojsku kao rijetko tko. Tako da je netko dobro skontao vani da ove mogu raskrvariti jedino ako im dostave tone protutenkovskog i protuavionskog naoruzanja. Uglavnom lijepo za vidjeti da to ljudi znaju koristiti. Ako ništa ova komedija o Ruskoj vojsci kao nekakvoj sili koja konvencionalno je u vrhu na svijetu je doslovno se pokazalo kao komedija. Zamisli jebote da su se zaletjeli nekoga sa profi vojskom,mornaricom i efektnom protuzracnom obranom. Velika sila jebote....nemaju hrane,goriva...ostavljaju masovno tenkove okolo po oranicama. Ali ajde sve to se dogadja u velikim operacijama. Ali nikako mi nije jasno već par puta im se dogodilo da ukopaju artiljeriju jebote na proplancima usred šuma u koje se boje i ući. I onda jutri pronađu sve pobijeno na položajima. Pa onda konvoji za popunu jebote bez potpore i s nedovoljnom zaštitom. Baš komedija od vojske. Sva taktika im se svodi na neselektivno bobmardiranje gradova i "nešto će se već dogoditi". A kad zapne....kuknjava....daj kina šalji hrane, skupljaju okolo sirijce i sličnu gamad da dođu voditi njihov rat. lol...sila.
Guest- Guest
stavi neki ruski video ili već neku pičku materinu rusku... još jednom probaj bezveze baljezgati budem te sprašio proć s topica... maloumnik bolesni...
2015-08-08
Koje gluposti lupate...svasta
Inace, Rusija je uspjesno izdrzala i amortizirala prvi udar sankcija I ekonomskog rata
Inace, Rusija je uspjesno izdrzala i amortizirala prvi udar sankcija I ekonomskog rata
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa meni to tako ispada jer gledaš cilu priču kao Putin će tu ušetat, lagana šetnica a onda ako šta i bude lako će s tim šta Ukri imaju a to sve uglavnom sovjetski koncepti protuoklopnog oružja a upadaju sa T-72 i to masovno a dosad su imali Čečenija, Gruzija, Sirija ,nešto Armenija itd al uglavnom sve manje operacije i sad odjednom triba masa tenkova a to šta će ti ti oklopi na svakon tenku ? Nema smisla ako ne radiš baš tako velike operacije i onda ih diglo i sad ta naramenica torbica ona je jeftina a nema toliko tih ploča a triba ka napravit kao da svi imaju zaštitu kad ih se gleda iz udaljenosti il satelita il drona kad ih se snima i to kao varka itd.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:MDMiridije wrote: Ukrainska vojska je realno u zadnjih 30 godina bila sustavno zapostavljana, ono sve što je valjalo su prodali vani, bukvalno sve. Tako da moguće da bi ovo bilo i dovoljno s obzirom na to da je prije dostave svega ovoga sa zapada protuoklopno oruzje bilo tamo ili zastarjelo ili u tragično malim brojkama. Imali su Ukrainci fora projekata, rakete protuoklopne itd...ali nikada nisu dovoljno novaca usmjerili u te projekte. Čak ni nakon 2014-e. Baš su sjebali vlastitu vojsku kao rijetko tko.
Po meni je zato karton u kombinaciji sa pravim pločama a ne šta ja znam da oni toga nemaju nego jednostavno šta će ti to kad ionako nikad ne koristiš sve tenkove koje imaš na stanju nego samo dio a oni su do sada imali uglavnom imali manje i ograničene vojne operacije a ne ovako velike i masovne.
Nije problem tu ploču ni napravit al onda triba reč unaprid pa će se izlit a ovo je sve nekako možda u pol godine donešena odluka od Putina i užeg vojnog vrha i te ekipe i onda to ka varka da svi imaju zaštitni oklop pa ka masa i onda ka uplašiš se i skidaš gaće od straha ie to kao ušetali i ćića mića gotova priča itd.
To je ka ta ideja jel a ispalo je nešto totalno drugo. Al nema veze, imaju oni tenkova i to i modernijih i ako sad krenu onda će svi imat taj zaštitni oklop. A ima sad tenkovskog otpada diljem puta pa samo izvadiš iz torbice i staviš na svoj tenk i vozi dalje.
2014-04-11
nije mi ih žao ali u vojničkom smislu ta tri vojnika su jadni i bijedni, kraj zapovjednog kadra koji njima zapovijeda
2015-08-08
£otk@ likes this post
aerodrom herson
2015-08-08
RayMabus and Šandor Winnetou like this post
što kažu rusi... da su preuzeli kontrolu nad južnom ukrajinom... jebalo majku bolje prolaze tamo gdje ne preuzimaju kontrolu
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
ruski četnici ubijaju civila koji diže ruke u zrak... neviđen vojnički kretenluk u vremenu kad takva rudimentarna djela doslovno svaki čovjek može vidjeti, čak i rusi u rusiji...
2015-08-08
2015-08-08
2015-08-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» VIDEO: Porsche film impressive video in Croatia
» slike
» Ima slike - nema tona
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» VIDEO: Porsche film impressive video in Croatia
» slike
» Ima slike - nema tona
Page 11 of 16