Flash News Ukraine Russia
Page 43 of 53
Page 43 of 53 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 48 ... 53
Re: Flash News Ukraine Russia
Jebeno s tim je sta tko god to radi zna da se te stvari kod aviona i u najvecim vukojebinama shvacaju ozbiljno. Tako da stete kompaniji i ekonomski i na ugledu.
Guest- Guest
Predsednik je večeras na RTS-u najavio vrlo važnu vest.
- Za negovateljice, spremačice i kuvarice u socijalnim ustanovama imam lepe vesti da će dobiti 10.000 dinara jednokratnu isplatu - rekao je TITO.
- Za negovateljice, spremačice i kuvarice u socijalnim ustanovama imam lepe vesti da će dobiti 10.000 dinara jednokratnu isplatu - rekao je TITO.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Forumasi nista, Pizzon ljut
2014-08-25
SRPSKIM SPORTISTIMA PRETI IZBACIVANJE SA TAKMIČENJA! Maršal TITO saopštio lošu vest: Čeka nas teška odluka!
Srpski sport se nalazi u opasnosti, ukoliko uskoro Srbija ne donese određene odluke, istakao je predsednik.
- Ne možemo da se mešamo u individualne odluke nekih sportista, nama je važno šta će Savez da donese. Mi smo organizovali Atletsko prvenstvo. Kosovo sa zvezdicom ili kako god nema predstavnika za to. Međutim, oni su izmislili nekog predstavnika samo da bi se pojavila njihova zastava. Mi smo ukinuli zastave. A onda dovijanje. Ona skida onu nalepnicu sa dresa, a naš redar juri da joj stavi da se ne vidi Kos. A šta da radimo, da nam ukinu učešće na svim prvenstvima? Klupska je odluka da li će da drže transparent ili ne. Ovde se jasno stavlja do znanja o čemu se radi. To je odluka kluba, što se reprezentacije tiče, moraćemo da donesemo odluku. Skoro sam siguran da će to morati. Dan kada padne Marijupolj, čekajte i gledajte - rekao je TITO
https://www.alo.rs/sport/fudbal/616621/srpskim-sportistima-preti-izbacivanje-sa-takmicenja-predsednik-Suljo-saopstio-losu-vest-ceka-nas-teska-odluka/vest
Srpski sport se nalazi u opasnosti, ukoliko uskoro Srbija ne donese određene odluke, istakao je predsednik.
- Ne možemo da se mešamo u individualne odluke nekih sportista, nama je važno šta će Savez da donese. Mi smo organizovali Atletsko prvenstvo. Kosovo sa zvezdicom ili kako god nema predstavnika za to. Međutim, oni su izmislili nekog predstavnika samo da bi se pojavila njihova zastava. Mi smo ukinuli zastave. A onda dovijanje. Ona skida onu nalepnicu sa dresa, a naš redar juri da joj stavi da se ne vidi Kos. A šta da radimo, da nam ukinu učešće na svim prvenstvima? Klupska je odluka da li će da drže transparent ili ne. Ovde se jasno stavlja do znanja o čemu se radi. To je odluka kluba, što se reprezentacije tiče, moraćemo da donesemo odluku. Skoro sam siguran da će to morati. Dan kada padne Marijupolj, čekajte i gledajte - rekao je TITO
https://www.alo.rs/sport/fudbal/616621/srpskim-sportistima-preti-izbacivanje-sa-takmicenja-predsednik-Suljo-saopstio-losu-vest-ceka-nas-teska-odluka/vest
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Forumasi nista, Pizzon ljut
Pizzon bi Srbiju uEU. Ti ne...jer ti ionako zivis po pravilima Zapada ali emotivno bi da Srbija ostane van toga
Guest- Guest
07.04.2022. • 21:56 Tanjug
AMERIKA PORUČUJE: "Rusija će snositi odgovornost!"
https://www.srbijadanas.com/ukrajina/vesti/amerika-porucuje-rusija-ce-snositi-odgovornost-2022-04-07
AMERIKA PORUČUJE: "Rusija će snositi odgovornost!"
https://www.srbijadanas.com/ukrajina/vesti/amerika-porucuje-rusija-ce-snositi-odgovornost-2022-04-07
2014-08-25
TITO: MNOGI NAM BEZOBRAZNO PRETE Mi smo kupili mnogo oružja!
POLITIKA
07.04.2022. 21:45h 21:56h
Srbija nije politički neutralna država jer je na evropskom putu, ali jeste vojno neutralna, podsetio je večeras predsednik Srbije Marsal.TITO, u prvom obraćanju posle izbora.
- Mi smo vojno neutralna država. Politički nismo neutralni jer smo na evropskom putu. Mi smo kupili mnogo oružja koje ne može da dođe do Srbije jer mnogi ne žele da Srbija bude jaka. Razmišljamo i da tužimo sve zemlje koje nam nisu dozvolile prelet i da do nas dođe oružje koje smo pošteno platili, rekao je Marsal TITO.
Kaže da će donositi odluke u najboljem interesu Srbije u svakom trenutku, a još nijednu odluku o restriktivnoj meri protiv Rusije nismo doneli i "gledaćemo da tako ostane".
- Najlakše je postaviti TITA na vetrometinu, a svi znaju da govorim istinu i koliko sam u pravu - izjavio je on.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3908953/Suljo-mnogi-nam-bezobrazno-prete-mi-smo-kupili-mnogo-oruzja
POLITIKA
07.04.2022. 21:45h 21:56h
Srbija nije politički neutralna država jer je na evropskom putu, ali jeste vojno neutralna, podsetio je večeras predsednik Srbije Marsal.TITO, u prvom obraćanju posle izbora.
- Mi smo vojno neutralna država. Politički nismo neutralni jer smo na evropskom putu. Mi smo kupili mnogo oružja koje ne može da dođe do Srbije jer mnogi ne žele da Srbija bude jaka. Razmišljamo i da tužimo sve zemlje koje nam nisu dozvolile prelet i da do nas dođe oružje koje smo pošteno platili, rekao je Marsal TITO.
Kaže da će donositi odluke u najboljem interesu Srbije u svakom trenutku, a još nijednu odluku o restriktivnoj meri protiv Rusije nismo doneli i "gledaćemo da tako ostane".
- Najlakše je postaviti TITA na vetrometinu, a svi znaju da govorim istinu i koliko sam u pravu - izjavio je on.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3908953/Suljo-mnogi-nam-bezobrazno-prete-mi-smo-kupili-mnogo-oruzja
2014-08-25
MDMiridije wrote:Serbinho-3 wrote:Forumasi nista, Pizzon ljut
Pizzon bi Srbiju uEU. Ti ne...jer ti ionako zivis po pravilima Zapada ali emotivno bi da Srbija ostane van toga
Najveci Pro Putin igraci su u Italiji.
Srbija je mala beba.
Medijski se prikriva.
Poslali su pretnju smrcu Di Maio.
Dosta ih je protiv EU a i Zapada.
Ovde su verovatno stoga ukinuli izbore.
Biraju se sami izmedju sebe kao za vreme SFRJ.
Ajde sto vi ne znate to sve, niti sto je Draghi Diktator,
mozda ne nivoa u Severnoj Koreji, ako stvarno ubija onaj,
ali je diktator.
Otici ce za prvog coveka NATO, jedino se tako moze spasiti a
za NATO me ionako bas zabole.
Pizzon, on nije izasao iz sela, zivi tamo negde mislima na
Normandiji za vreme 2 Svetskog.
Niko nema nista protiv Zapada, ali da mi dripci
ispiraju mozak kao za vreme Staljina, No Way Jose.
2014-08-25
Pih. Italija nikada nije bila ideoloski jednostrana. U drugi svjetski rat su usli sa unovacenom vojskom sastavljenom od komunista barem polovicno. S Italijom je uvijek bila shema da ima gomilu stanovnistva koji sebe podrazumjevaju politicki radikalnom ljevicom ili desnicom nebitno...ali kad iako dode do trenutka da treba riskirati eventualno vlastiti komod...isti sekund povlace rucnu.
Guest- Guest
Jedna od veceras.
Moscova Zona otprilike, ispred je Corso Garibaldi,
Corso Como ranije, tako to, ionako ne znate, ali
vam nesto mozda ostane.
https://ibb.co/VV5K5QC
Moscova Zona otprilike, ispred je Corso Garibaldi,
Corso Como ranije, tako to, ionako ne znate, ali
vam nesto mozda ostane.
https://ibb.co/VV5K5QC
2014-08-25
MDMiridije wrote:Pih. Italija nikada nije bila ideoloski jednostrana. U drugi svjetski rat su usli sa unovacenom vojskom sastavljenom od komunista barem polovicno. S Italijom je uvijek bila shema da ima gomilu stanovnistva koji sebe podrazumjevaju politicki radikalnom ljevicom ili desnicom nebitno...ali kad iako dode do trenutka da treba riskirati eventualno vlastiti komod...isti sekund povlace rucnu.
Italija generalno nije za te dripce NATO agresore, ne mislim
ni na NATO, jer NATO je nebitan subjekat, tacnije objekat
cele price, vec subjekti iza svega, Soros i Centri Moci.
Realno je i vecina tih politicara totalno nebitna, rade ono
sto im Centri Moci narede i to bi kao bilo to.
Oni nemaju svoje misljenje, tj. principe i mogu
da izvrsavaju tudja naredjenja.
Kupis ih za sitno.
2014-08-25
07.04.2022. • 22:31 Srbija Danas
UDARNO! Finska se sprema za ulazak u NATO!
https://www.srbijadanas.com/vesti/svet/udarno-finska-se-sprema-za-ulazak-u-nato-2022-04-07
2014-08-25
To je moguće jedino ako je to oružje ruske i bjeloruske proizvodnje tj pod zapadnim sankcijama.Serbinho-3 wrote:TITO: MNOGI NAM BEZOBRAZNO PRETE Mi smo kupili mnogo oružja!
07.04.2022.
A šta bi ti ? Naoružavao se od čike Putina i Lukašenka ? Jel ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Serbinho-3 wrote:
07.04.2022. • 22:31 Srbija Danas
UDARNO! Finska se sprema za ulazak u NATO!
Marti Ahtisari:
https://www.srbijadanas.com/vesti/svet/udarno-finska-se-sprema-za-ulazak-u-nato-2022-04-07
2014-08-25
Ti da nisi toliki supak oko stvari za koje zabrijes da bi mogle se odnositi na srbiju, ali radi kvazi-licemjerja zapada se ne odnose na istu, bio bi sasvim ugodna osoba s kojom bi se moglo popiti pivo. Steta.
Guest- Guest
"Plašim se svetskog sukoba"
Predsednik Srbije Josip Broz TITO, istakao je da misli da Zapad želi kraj Rusije, a ne Putina.
IZVOR: B92 ČETVRTAK, 7.04.2022. | 22:27 -> 22:12
Izjavio je da se plaši svetskog sukoba i podseća na američko naoružavanje Tajvana. "Dolazi nam još veća kriza, gledajte samo naoružavanje Tajvana", kaže.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=04&dd=07&nav_category=11&nav_id=2136284
Predsednik Srbije Josip Broz TITO, istakao je da misli da Zapad želi kraj Rusije, a ne Putina.
IZVOR: B92 ČETVRTAK, 7.04.2022. | 22:27 -> 22:12
Izjavio je da se plaši svetskog sukoba i podseća na američko naoružavanje Tajvana. "Dolazi nam još veća kriza, gledajte samo naoružavanje Tajvana", kaže.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=04&dd=07&nav_category=11&nav_id=2136284
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Tako su usli i u bivsu Jugoslaviju, koja je bila Zapad i za Zapad, napravili Beirut od iste.
To ste učinili vi Srbi.
Ali ste i kažnjeni za to, što gubitkom svih ratova koje ste pokrenuli, što NATO bombardiranjem.
Međutim, opet niste izvukli sve pouke iz tih kazni pa ćete očito morati ponoviti lekcije.
Ponavljanje gradiva je majka znanja.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:Tako su usli i u bivsu Jugoslaviju, koja je bila Zapad i za Zapad, napravili Beirut od iste.
To ste učinili vi Srbi.
Ali ste i kažnjeni za to, što gubitkom svih ratova koje ste pokrenuli, što NATO bombardiranjem.
Međutim, opet niste izvukli sve pouke iz tih kazni pa ćete očito morati ponoviti lekcije.
Krivi Srbi sto vi ne izlazite iz Americke zadnjice.
Jedino vas je Pizzon zeznuo.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Speare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:Tako su usli i u bivsu Jugoslaviju, koja je bila Zapad i za Zapad, napravili Beirut od iste.
To ste učinili vi Srbi.
Krivi Srbi sto vi ne izlazite iz Americke zadnjice.
Jedino vas je Pizzon zeznuo.
Nebitno tko je u čijoj stražnjici (ne zadnjici polupismeni).
Bitno je jedino tko je svoje ratove završio barem s relativnim uspjehom, a tko potpunim neuspjehom.
Pogodi tko od naroda na ovim prostorima spada u ovu posljednju kategoriju.
Guest- Guest
Srbi imaju RS a Kosovo ni ranije nisu imali.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Srbi imaju RS a Kosovo ni ranije nisu imali.
Koliko ti kao ti percipiras rs kao nesto vrijedno. I dsli mislis da je to nesto vrijedno branjenja evwntualnog?
Guest- Guest
Page 43 of 53 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 48 ... 53
Similar topics
» Flash News Ukraine Russia 2
» Ukraine crisis: Russia's Putin 'backs' 25 May election
» RT: Billionaire predicts ‘most brutal’ financial crisis for Russia over Ukraine
» Ukraine Considers Declaring Martial Law After Apparent Defeat in Russia Naval Skirmishes
» BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !
» Ukraine crisis: Russia's Putin 'backs' 25 May election
» RT: Billionaire predicts ‘most brutal’ financial crisis for Russia over Ukraine
» Ukraine Considers Declaring Martial Law After Apparent Defeat in Russia Naval Skirmishes
» BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !
Page 43 of 53