Ruska invazija na Ukrajinu
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Hektorović wrote:Kao da ima gradova i mjesta koja su prokleta i osuđena na patnju svakih par generacija
Razmeđa velikih sila i civilizacija, oduvijek.
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
VIDEO
https://twitter.com/i/status/1498732679348604939
Većina se još nije niti prvi put obrijala...djeca. Koja tuga.
Eroo- Posts : 78710
2016-07-22
RayMabus wrote:Ne beri brigu za zlato. Imaju više od 2000 tona u centralnoj banci Rusije a sad su bankrotirali i sad će to rasprodat.Gnječ wrote:Russia is the world’s largest producer of palladium, the second-largest producer of platinum, and produces nearly 80 percent of all European gold. The prices of spot palladium are already at a six-month high on fears of supply chain shortages.
Ne beri brigu ni općenito jer mjesec dana ovdje nije problem. ima zaliha.
vi ste ovdje većina vas totalno otišli u kurac. nepovratno.
da ima zaliha samo što ih nažalost nema osim u tvojoj mašti.
Guest- Guest
A ne znam. Meni ne izgleda da je to Svetac po pisanju, razmišljanju a i fale neke njegove standardne ikonice i cerekanje i prebacivanje na teme o seksu.Noor wrote:ako nije sveto, onda je.....ok, necu josRayMabus wrote:Ja mislim da ti to nije Svetac.Šandor Winnetou wrote:Budi miran svetoje
Svetoje drukčije piše i ima neke svoje ikonice a to kod ovoga ne vidin.
RayMabus- Posts : 183871
2014-04-11
Ajde ne drami.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Ne beri brigu za zlato. Imaju više od 2000 tona u centralnoj banci Rusije a sad su bankrotirali i sad će to rasprodat.Gnječ wrote:Russia is the world’s largest producer of palladium, the second-largest producer of platinum, and produces nearly 80 percent of all European gold. The prices of spot palladium are already at a six-month high on fears of supply chain shortages.
Ne beri brigu ni općenito jer mjesec dana ovdje nije problem. ima zaliha.
vi ste ovdje većina vas totalno otišli u kurac. nepovratno.
da ima zaliha samo što ih nažalost nema osim u tvojoj mašti.
Sve se to može i avionom poslat. Nije to auto.
RayMabus- Posts : 183871
2014-04-11
Neki dan je vuk mene optužio da sam Svetoje a prije toga veber me optužio da sam jastreb.RayMabus wrote:Ja mislim da ti to nije Svetac.Šandor Winnetou wrote:Budi miran svetoje
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa jel vi ovo vidite?
Svaki od njih je kao da je moj rođeni...
Ovo ne možeš gledati bez snažnih emocija, koje se miješaju...ljutnja i slijedi usmiljenje i tako u krug...
Moj stariji unuk bi obojicu najednom nosio ispod ruku kao dvije štruce kruha, a i on je još uvijek dijete...
2016-07-22
baš tugaEroo wrote:
VIDEO
IL Risorto likes this post
Ukri ako im je ostalo pameti pristat ce na zahtjeve Rusije
Na mapama se sad moze vidjeti dokle ce Ruska vojska ici.
Sjeverno od Nikolajeva okruzuju grad i idu u smjeru Odese i prema granici sa Moldavijom
Idu u smjeru Zaporozja.
Kijev je prakticno odsjecen
Zapadnua Ukrajinu nece dirati
Na mapama se sad moze vidjeti dokle ce Ruska vojska ici.
Sjeverno od Nikolajeva okruzuju grad i idu u smjeru Odese i prema granici sa Moldavijom
Idu u smjeru Zaporozja.
Kijev je prakticno odsjecen
Zapadnua Ukrajinu nece dirati
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
zato i neće da kaže tko je jer ga ka svetoja svatko stjera u kurac a ovako dobio par lajkova i to mu se sviđa, napokon prihvaćen.RayMabus wrote:A ne znam. Meni ne izgleda da je to Svetac po pisanju, razmišljanju a i fale neke njegove standardne ikonice i cerekanje i prebacivanje na teme o seksu.Noor wrote:ako nije sveto, onda je.....ok, necu josRayMabus wrote:
Ja mislim da ti to nije Svetac.
Za razliku od Rusa,Srpska nejač bila je uglavnom neobrijana i bradata,kada su išli u osvajanja.Šandor Winnetou wrote:baš tugaEroo wrote:
VIDEO
2015-07-23
to je strašno što rade djeci. Ovo su zarobljeni a koliko je takvih jadničaka već zaginulo nitko ne znaEroo wrote:
Pa jel vi ovo vidite?
Svaki od njih je kao da je moj rođeni...
Ovo ne možeš gledati bez snažnih emocija, koje se miješaju...ljutnja i slijedi usmiljenje i tako u krug...
Moj stariji unuk bi obojicu najednom nosio ispod ruku kao dvije štruce kruha, a i on je još uvijek dijete...
nisu svi...vecinom seseljevci i srbijanski teritorijalci...evo bas sam gledao video iz 16.9.1991 kad srbi napadaju petrinju..na vilu gavrilovic i novu bolnicu..nijedan nema bradu..mozes pogledati na petrinjski vremeplov straniciIL Risorto wrote:Za razliku od Rusa,Srpska nejač bila je uglavnom neobrijana i bradata,kada su išli u osvajanja.Šandor Winnetou wrote:baš tugaEroo wrote:
VIDEO
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
Što je muškarac bez brkova ili četnik bez brade ?vuksadinare wrote:nisu svi...vecinom seseljevci i srbijanski teritorijalci...evo bas sam gledao video iz 16.9.1991 kad srbi napadaju petrinju..na vilu gavrilovic i novu bolnicu..nijedan nema bradu..mozes pogledati na petrinjski vremeplov straniciIL Risorto wrote:Za razliku od Rusa,Srpska nejač bila je uglavnom neobrijana i bradata,kada su išli u osvajanja.Šandor Winnetou wrote:
baš tuga
2015-07-23
sjećam se par takvih momaka koji su pobjegli iz JNA kod nas, presvukli smo ih, dali jesti i piti u osigurali im prijevoz prema vinkovcima. Ne mogu razumjetu tu stoku što šalje ovakvu djecu u krvavi rat, ne mogu i ne želim.IL Risorto wrote:Za razliku od Rusa,Srpska nejač bila je uglavnom neobrijana i bradata,kada su išli u osvajanja.Šandor Winnetou wrote:baš tugaEroo wrote:sjećam se
VIDEO
IL Risorto likes this post
VIDEO:
https://twitter.com/i/status/1498573018083348487
Ministarstvo obrane kaže da "našu stranu podržava: Kina, Indija,Kuba, venecuela, Nikaragva, Srbija... " ...OJXAAA...
2016-07-22
Bradata su nešto drugo...jebenoa je spoznaja da su na drugoj strani i djeca-ratnici, iz Jakucka, na primjer.IL Risorto wrote:Za razliku od Rusa,Srpska nejač bila je uglavnom neobrijana i bradata,kada su išli u osvajanja.Šandor Winnetou wrote:baš tugaEroo wrote:
VIDEO
Takvi kad vide auto trče za njim i čekaju da im se dobaci koji bonbon. Jakuck je to, čovječe...
2016-07-22
epikur37 wrote:Hektorović wrote:Kao da ima gradova i mjesta koja su prokleta i osuđena na patnju svakih par generacija
Razmeđa velikih sila i civilizacija, oduvijek.
Doslovno u par metara... koja tragedija
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Sad news from @cossackgundi Instagram, he’s surrounded by the Russians in Mariupol, hoping for the best for him and the soldiers he’s fighting alongside pic.twitter.com/S8MshI489j
— ELINT News (@ELINTNews) March 1, 2022
2018-04-10
Ukri su sami krivi za sve ovo
Jebo ih Bandera
Jebo ih Bandera
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ukrainian President Volodymyr Zelenskiy poses after an interview with Reuters in Kyiv, Ukraine, March 1, 2022. Captured by our own @bektasumit pic.twitter.com/lO43B2S4gI
— Hümeyra Pamuk (@humeyra_pamuk) March 1, 2022
2018-04-10
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu