Ruska invazija na Ukrajinu
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Nisam reka da su pobijedili. Ali izbatinali, da. Ono, za standard zapada.Speare Shaker wrote:AlfaOmega wrote:Je, ali zato posli dobili batine u toj istoj Koreji. Tehnički da, mogu to i u Ukrajini, al... khm.Speare Shaker wrote:
Kako ne? Ozakonili su recimo intervenciju u Koreji što je bio uvod u rat. Tako su izbjegli sovjetski veto u Vijeći sigurnosti.
Dobili batine?
Hoćeš reći da je druga strana pobijedila?
Da je bilo tako, onda bi se u Seulu na centralnom trgu danas vijorila zastava sjeverne Koreje i bila bi prisutna ogromna fotografija velikog vođe Kim Il Sunga.
AlfaOmega- Posts : 10378
2015-09-11
Zelenski poziva svijet da prizna Rusiju kao terorističku državu
01.03.2022 14:00
Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski poziva svjetsku zajednicu da prizna Rusku Federaciju kao terorističku državu.
"Harkiv. Napad krstarećim raketama na najveći europski trg, Trg slobode. Deseci žrtava. To je cijena slobode. Ovo je jutro naroda Ukrajine. Ukrajinski Harkiv i ruski Belgorod uvijek su bili bliski gradovi na mnogo načina. Čak je i granica između njih bila uvjetovana. Samo na karti, ali definitivno ne u duši. Sada se sve promijenilo. Nakon krstareće rakete koja je pogodila Harkiva iz Belgoroda, raketa koja je pogodila Trg slobode – lice našeg Harkiva. Ovo je teror protiv grada. Ovo je teror protiv Harkiva", rekao je predsjednik Volodimir Zelenski u svom obraćanju, javlja dopisnik ukrinforma.
Naglasio je kako na Trgu slobode u Harkivu nije bilo vojne mete, kao u drugim stambenim četvrtima Harkiva, koje je napala raketna artiljerija.
Predsjednik je izjavio da je projektil koji je pogodio središnji trg Harkiva bio izravni i nedisguizirani teror. Zelensky je naglasio da to nitko neće oprostiti ili zaboraviti.
"Ovaj napad na Harkiva je ratni zločin. To je državni terorizam Ruske Federacije. Nakon toga, Rusija je teroristička država. Očito, mora biti službeno. Pozivamo sve zemlje da odmah i učinkovito odgovore na ovu kriminalnu taktiku agresora, da izjavljuju da se Rusija bavi državnim terorizmom. Zahtijevamo punu odgovornost za teroriste na međunarodnim sudovima", pozvao je Zelensky.
Ruski predsjednik Vladimir Putin objavio je rat Ukrajini 24. veljače i pokrenuo veliku invaziju. Ruske postrojbe granatiraju i uništavaju ključne infrastrukturne objekte. Rakete su pogodile stambene zgrade.
U Ukrajini je uvedeno izvanredno stanje i najavljena je opća mobilizacija.
Ujutro 1. ožujka ruske snage pokrenule su zračni napad na središnji trg Harkiva.
Kao rezultat zračnog napada, najmanje 6 osoba je ozlijeđeno, uključujući jedno dijete, broj poginulih se utvrđuje.
2014-04-16
Odlazak na front...
Eroo- Posts : 78720
2016-07-22
AlfaOmega wrote:Nisam reka da su pobijedili. Ali izbatinali, da. Ono, za standard zapada.Speare Shaker wrote:AlfaOmega wrote:
Je, ali zato posli dobili batine u toj istoj Koreji. Tehnički da, mogu to i u Ukrajini, al... khm.
Dobili batine?
Da je bilo tako, onda bi se u Seulu na centralnom trgu danas vijorila zastava sjeverne Koreje i bila bi prisutna ogromna fotografija velikog vođe Kim Il Sunga.
Sad im je pobjeda izvjesna. Upotrijebio Putin nuklearno oružje ili ne. Posve je svejedno u vojnom smislu te riječi. Pitanje je samo ukupnih posljedica.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:AlfaOmega wrote:Nisam reka da su pobijedili. Ali izbatinali, da. Ono, za standard zapada.Speare Shaker wrote:
Dobili batine?
Sad im je pobjeda izvjesna. Upotrijebio Putin nuklearno oružje ili ne. Posve je svejedno u vojnom smislu te riječi. Pitanje je samo ukupnih posljedica.
I poanvaljam, ako nisi shvatio od druge, jer od prve definitivno nisi.
Sankcije bez presedana za zemlju ekonomske snage Beneluksa.
A te sankcije nisu pale s neba, one su izraz političke volje za djelovanje velikog dijela svijeta prema toj zemlji i njenim prilježnim saveznicima (da ih sad ne imenujem).
Guest- Guest
a ŠTA JA ZNAM. tOLIKO PAMETAN NISAN. dUGOROČNO MISLIM DA IPAK NE A SAD pUTIN DOK JE NA VLASTI SUMNJM DA ĆE IM TAJ IŠTA VRAĆAT.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
od ovoga šta uspiju osvojiti i zadržati.
Ne budu oni ništa dugoročno zadržali. Sankcije prema zemlji ekonomske snage Beneluksa bez presedana u modernoj povijesti.
RayMabus- Posts : 183879
2014-04-11
There was reportedly an explosion at Russia’s Taganrog Airbase in Rostov, possibly from a Ukrainian Tochka-U tactical ballistic missile. An Il-76 transport aircraft appears to be on fire. https://t.co/qBW6LGxHzc pic.twitter.com/csBfGih1eS
— Rob Lee (@RALee85) March 1, 2022
RayMabus wrote:a ŠTA JA ZNAM. tOLIKO PAMETAN NISAN. dUGOROČNO MISLIM DA IPAK NE A SAD pUTIN DOK JE NA VLASTI SUMNJM DA ĆE IM TAJ IŠTA VRAĆAT.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Ne budu oni ništa dugoročno zadržali. Sankcije prema zemlji ekonomske snage Beneluksa bez presedana u modernoj povijesti.
Bez brige, ne bude Putin dugo na vlasti. Izgubio je ugled u narodu zbog loše vojne, a sada i još gore ekonomske situacije, vojska ga ne voli jer ih je svojim avanturizmom gurnuo u jako neugodnu situaciju, oligarsi su ga zamrzili, a u svijetu je popularan otprilike kao i Hitler 1945. godine.
Nebitno što još uvijek ima podršku određenog broja zemalja.
Uostalom, baš kao i Hitler 1945. godine.
Last edited by Speare Shaker on Tue 1 Mar - 14:27; edited 2 times in total
Guest- Guest
Albanija zatvara nebo prema Rusiji,
Britanija se priprema zatvoriti svoje luke - Nikolenko
01.03.2022 13:53
Albanija se priključila državama koje su zatvorile svoj zračni prostor za ruske zrakoplove.
2014-04-16
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
2014-04-16
A Bože sačuvaj.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:a ŠTA JA ZNAM. tOLIKO PAMETAN NISAN. dUGOROČNO MISLIM DA IPAK NE A SAD pUTIN DOK JE NA VLASTI SUMNJM DA ĆE IM TAJ IŠTA VRAĆAT.Speare Shaker wrote:
Bez brige, ne bude Putin dugo na vlasti. Izgubio je ugled u narodu zbog loše vojne, a sada i još gore ekonomske situacije, vojske ga ne voli jer ih je svojim avanturizmom gurnuo u jako neugodnu situaciju, oligarsi su ga zamrzili, a u svijetu je popularan otprilike kao i Hitler 1945. godine.
Nebitno što još uvijek ima podršku određenog broja zemalja.
Uostalom, baš kao i Hitler 1945. godine.
RayMabus- Posts : 183879
2014-04-11
Visually confirmed Russian losses by @oryxspioenkop
— Ömer Özkizilcik (@OmerOzkizilcik) March 1, 2022
44 tanks
35 armored vehicles
47 infantry fighting vehicles
14 armored personnel carriers
3 MRAP
3 communication station
19 artillery
17 surface-to-air missile & gun systems
3 aircraft
6 helicopter
2 train
151 truck and vehicle
Jedino se u podrucjima LDNR zesce mlate.
A ostalo..sve nesto bez veze
Svi veci gradovi osim onih Zapadne Ukrajine I Odese su blokirani
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
It's official - Europe won't transfer fighter planes to Ukraine. Poland decided not to, and Slovakian defense ministry spokesperson confirms to me just now: “Slovakia will not provide fighter jets to Ukraine."
— Paul McLeary (@paulmcleary) March 1, 2022
Evo pročitao, ono što ja vidim je da je na na tragu onoga što ja govorim ili sam ja na tragu što ona govori (svejedno) a to je da se budaletini ne smije dati prostora da se razmaše i da ga se mora stisnuti do kraja jer nema druge opcijevili40 wrote:pročitaj ovo ako ti se da jer je dosta podugačko:Šandor Winnetou wrote:Razumjem ja to dobro, dok mi seremo ljudi tamo ginu i svaki život je neprocjenjiv i neponovljiv ali žrtava će biti popuštali ili ne, no za koju će cijenu dati glavu da bi ludi psihopat prisvojio oteto i da za ništa ne odgovara? Žrtvuj radije još ljudi da nam se ovakva ružna povijest više nikada ne ponovi sa idiotima tipa putler.vili40 wrote:
njemu više nitko ništa ne vjeruje ali u tome i jest problem.Ali pregovarati se mora i u najkrvavijem ratu da se što prije zaustavi ludost i da se bar na tren spusti lopta na zemlju i rashlade glave.Svaki neki bar privremeni mir bi dobrodošao svima.
Žena koja desetljećima proučava Putina o nuklearnoj prijetnji: On bi to mogao učiniti
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zena-koja-desetljecima-proucava-putina-o-nuklearnoj-prijetnji-on-bi-to-mogao-uciniti/2343642.aspx?index_tid=194338
Eroo wrote:https://video.vecernji.hr/portal/2022/3/95c87f15.mp4
Odlazak na front...
Dugo mi je trebalo za shvatiti da dečko ima i glas i stil pjevanja kao Thompson.
2016-07-22
Zato što ti je otiša sluh. Hoće to sa godinama.Eroo wrote:Eroo wrote:https://video.vecernji.hr/portal/2022/3/95c87f15.mp4
Odlazak na front...
Dugo mi je trebalo za shvatiti da dečko ima i glas i stil pjevanja kao Thompson.
A lijepo ga je putko istjerao na čistinu, nije da mi nismo znali o kakvom se smeću radi no bitno je da to i drugi saznaju.Noor wrote:"SRBIJA se pridružuje svakom glasanju u pogledu kršenja teritorijalnog integriteta Ukrajine, ali se neće pridružiti uvođenju sankcija Rusiji, a tako će biti bar dok možemo izdržati", izjavio je danas srpski predsjednik Aleksandar Adem Vuchiqi.
Koji "svi"? Ukrajina ima 44 milijuna stanovika i najveća je europska država.Ringo10 wrote:Nije ovo rat visokog intenziteta. Bar ne za sada.
Jedino se u podrucjima LDNR zesce mlate.
A ostalo..sve nesto bez veze
Svi veci gradovi osim onih Zapadne Ukrajine I Odese su blokirani
A sad odskakutajte vas dvojica, ne pašete među naš svijet.
2016-07-22
ratu
2014-04-16
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
» Ruska invazija na Ukrajinu