Ruska invazija na Ukrajinu
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Mozemo mi pametovati koliko hocemo, ali kad se sve sabere i oduzme, do ovoga je moralo doci.
Prije ili kasnije
Amerika i Engleska koristeci Ukrajinu i njenu marionetsku vlast kao orudje, osam godina su tesko provocirali Rusiju I na kraju su je zivotno i egzistencijalno ugrozili.
Rusija to vise nije ni mogla ni smjela a ni htjela da trpi.
Znajuci da ce snositi teske posljedice odlucila se na ovaj korak jer izbora nije imala.
Pogotovo kad su joj americke raketne baze zaprijetile pred nosom i kad su Banderovci poceli pricati da rade na stjecanju nuklearnog oruzja uz americku pomoc
Dakle nije ni Putin ni Sojgu ni lud ni pukao, vec jednostavno rade ono na sto ih je Zapad prisilio.
Tako da je ovo sasvim logican ishod. Nadam se da nece predugo trajati.
Prije ili kasnije
Amerika i Engleska koristeci Ukrajinu i njenu marionetsku vlast kao orudje, osam godina su tesko provocirali Rusiju I na kraju su je zivotno i egzistencijalno ugrozili.
Rusija to vise nije ni mogla ni smjela a ni htjela da trpi.
Znajuci da ce snositi teske posljedice odlucila se na ovaj korak jer izbora nije imala.
Pogotovo kad su joj americke raketne baze zaprijetile pred nosom i kad su Banderovci poceli pricati da rade na stjecanju nuklearnog oruzja uz americku pomoc
Dakle nije ni Putin ni Sojgu ni lud ni pukao, vec jednostavno rade ono na sto ih je Zapad prisilio.
Tako da je ovo sasvim logican ishod. Nadam se da nece predugo trajati.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Rusija je zaostala vukojebina a sad ju je još i Putin vratija 30 godina i ne želi ih nitko normalan u svojim državama.
Zamisli jednim potezom napraviš da Kina 30 bude ispred tebe.
Zamisli jednim potezom napraviš da Kina 30 bude ispred tebe.
RayMabus- Posts : 183872
2014-04-11
evo za šta psihopate i maloumnici poput ringa drukaju
i to pod izgovorom da treba ukronacističku bagru potamaniti...
isti obrazac je bio i kad je trebalo hrvatske ustaše potamaniti
s tim da će u ukrajini žrtve biti neusporedivo veće i onda to "objektivnosti" radi treba izignorirati i prihvatiti zdravo za gotovo...
i to pod izgovorom da treba ukronacističku bagru potamaniti...
isti obrazac je bio i kad je trebalo hrvatske ustaše potamaniti
s tim da će u ukrajini žrtve biti neusporedivo veće i onda to "objektivnosti" radi treba izignorirati i prihvatiti zdravo za gotovo...
2015-08-08
Bojim se da ce sve ovo dovesti do velikog rata izmedju NATOa i Rusije.
Sve je moguce
Savjetujem da se pripremite.
Sve je moguce
Savjetujem da se pripremite.
2015-09-24
sama činjenica da su zemlje poput finske, švicarske, norveške, švedske pa i češke i slovačke, donijele odluku da se javno bez ikakvog ustručavanja oglase o svojim namjerama da dostavom oružja i vojne opreme izravno pomognu ukrajini u borbi protiv definiranog agresora rusije govori sve o prirodi ovog rata i tu što se tog tiče nema nikakvih dvojbi tko je tko u tom ratu... povijest neovisno kako ovaj rat završio će zabilježiti da je ruski narod na čelu sa diktatorom izazvao sukob koji ima perspektivu da ovoj civilizaciji stavi točku na i i iza i.
2015-08-08
RayMabus likes this post
Ovo bez velikog rata zavrsiti nece. Ovim ratom u Ukrajini Putin je taj globalni rat odgodio.
Ali to je samo provremeno.
Pressing Zapada je toliki da mora doci do pucanja.
Ali to je samo provremeno.
Pressing Zapada je toliki da mora doci do pucanja.
Last edited by Ringo10 on 1/3/2022, 03:56; edited 1 time in total
2015-09-24
do kud je to doguralo kad svjetski poznati književnici javno pišu kako im se javljaju prijatelji iz rusije da bespomoćmi sjede i čekaju da se objavi da je putin mrtav
potpuno nebitno da li je to stvarno istina (tisuće ljudi u rusiji je prosvjedovalo i prosvjeduje protiv rata koji je započela rusija, tako da je vrlo izgledno da se mnogi od njih nadaju upravo takvom ishodu)
e sad postavlja se pitanje gdje su na tim istim ili na nekim drugim prosvjedima zagovornici aktualne agresivne ratne politike i ruskog predsjednika, kako bi i oni u javnosti na ulici artikulirali svoja stajališta o plebiscitarnoj podršci ruskog naroda za ovu ratnu avanturu... logično bi bilo da drug psihopata koji u svojim govorima iznimno drži do univerzalne pravde, oštro se suprotstavlja zapadnim imperijalističkim težnjama, pozove ruski narod na ulice da mu ilustrativno na crvenom trgu pruže podršku kako bi cijeli svijet imao prilike vidjeti da je ruski narod uz svog predsjednika. toga nema i neće biti jer bi mu se dogodilo isto ono što se dogodilo drugu šaušeskom i njegovoj družici...
potpuno nebitno da li je to stvarno istina (tisuće ljudi u rusiji je prosvjedovalo i prosvjeduje protiv rata koji je započela rusija, tako da je vrlo izgledno da se mnogi od njih nadaju upravo takvom ishodu)
e sad postavlja se pitanje gdje su na tim istim ili na nekim drugim prosvjedima zagovornici aktualne agresivne ratne politike i ruskog predsjednika, kako bi i oni u javnosti na ulici artikulirali svoja stajališta o plebiscitarnoj podršci ruskog naroda za ovu ratnu avanturu... logično bi bilo da drug psihopata koji u svojim govorima iznimno drži do univerzalne pravde, oštro se suprotstavlja zapadnim imperijalističkim težnjama, pozove ruski narod na ulice da mu ilustrativno na crvenom trgu pruže podršku kako bi cijeli svijet imao prilike vidjeti da je ruski narod uz svog predsjednika. toga nema i neće biti jer bi mu se dogodilo isto ono što se dogodilo drugu šaušeskom i njegovoj družici...
2015-08-08
A Russian acquaintance sent me a private message: "We are waiting for the message: Putin is dead."michaellcmacha wrote:do kud je to doguralo kad svjetski poznati književnici javno pišu kako im se javljaju prijatelji iz rusije da bespomoćmi sjede i čekaju da se objavi da je putin mrtav
I have seen a couple of cases when the Turkish drones bayraktar have blown up such columns and two when the Ukrainian air force has done so (Kherson and north of Kharkiv). The Russian military seem really completely amateurish. Back to World War I!
2015-08-08
jebiga američki neoconsi huškaju Great Reset. You Will Own Nothing & Be Happy.
Guest- Guest
Ma jebali te knjizevnici. To su ljudi koji zive u svome nadrealnom svijetu.
Bilo bi divno da je sve po njihovom. Ali stvarni svijet su senilni Bajden, bijesni Putin, degenericni Boris J., peder Makron, stvarni svijet su monstrumi poput one V. Nuland.
Zato je ovo nesto do cega je moralo doci
Spremajmo se mi za opci globalni rat.
Ne vidim nacina da ga izbjegnemo
Amerika i Britanija sve cine da do tog rata dodje.
I rat ce biti
Bilo bi divno da je sve po njihovom. Ali stvarni svijet su senilni Bajden, bijesni Putin, degenericni Boris J., peder Makron, stvarni svijet su monstrumi poput one V. Nuland.
I rat ce biti
2015-09-24
https://twitter.com/i/status/1498482852844945414
negdje u okolici Harkiva, mi hi 24
negdje u okolici Harkiva, mi hi 24
2015-08-08
I? Je li se treba plasiti rata da se agresoru stane u kraj? Nece Europa vise gledati Hitlera, taman da sve ide u tri lijepe. No passaran sto bi crveni rekli, nitko se ne boji patuljka i njegovih hordi. Cijenim Ukrajinski narod koji ne zeli da poklekne okupatoru, nemam nista protiv Ruskog naroda ali svaki okupatorski vojnik mora pod noz.Ringo10 wrote:Ma jebali te knjizevnici. To su ljudi koji zive u svome nadrealnom svijetu.
I rat ce biti
omni-
2014-04-12
što bi se ti npr sa mnom spremao za rat, odi k rusima i bit ćeš bezbrižan... ja bih momentalno dobio masivni srčani udar kad bi me netko na bilo koji način povezao s tobom ili ne daj bože stavio u isti kontekst... mene je sram i stid kad ti tu napišeš da si hrvat ili tako nešto u tom smislu...
2015-08-08
https://twitter.com/i/status/1498392740761153544
Zeleni kadar...neće valjda u Rusiju pješke?
Eroo- Posts : 78710
2016-07-22
A pa dobro... hocete rat e imat cete gamichaellcmacha wrote:što bi se ti npr sa mnom spremao za rat, odi k rusima i bit ćeš bezbrižan... ja bih momentalno dobio masivni srčani udar kad bi me netko na bilo koji način povezao s tobom ili ne daj bože stavio u isti kontekst... mene je sram i stid kad ti tu napišeš da si hrvat ili tako nešto u tom smislu...
2015-09-24
E pa dobro, hocete rat e imat cete gaomni wrote:I? Je li se treba plasiti rata da se agresoru stane u kraj? Nece Europa vise gledati Hitlera, taman da sve ide u tri lijepe. No passaran sto bi crveni rekli, nitko se ne boji patuljka i njegovih hordi. Cijenim Ukrajinski narod koji ne zeli da poklekne okupatoru, nemam nista protiv Ruskog naroda ali svaki okupatorski vojnik mora pod noz.Ringo10 wrote:Ma jebali te knjizevnici. To su ljudi koji zive u svome nadrealnom svijetu.
I rat ce biti
2015-09-24
na kraju će kugla zemaljska izgledati kao virus SARS CoV2 spike proteine će zamijeniti nuklearne gljive.
odoh sa ove teme previše toksično čak i za mene.
Guest- Guest
ne treba se ničeg plašiti. tu sam u internoj prepisci nekom nije bitno kom, napisao UMIRE SE SAMO JEDNOM, MA KAKO GOD DA UMIRANJE DUGO TRAJALO.omni wrote:I? Je li se treba plasiti rata da se agresoru stane u kraj? Nece Europa vise gledati Hitlera, taman da sve ide u tri lijepe. No passaran sto bi crveni rekli, nitko se ne boji patuljka i njegovih hordi. Cijenim Ukrajinski narod koji ne zeli da poklekne okupatoru, nemam nista protiv Ruskog naroda ali svaki okupatorski vojnik mora pod noz.Ringo10 wrote:Ma jebali te knjizevnici. To su ljudi koji zive u svome nadrealnom svijetu.
I rat ce biti
2015-08-08
:D jesi se to nasrdio sto se ne bojimo mongoloidnog ti kepeca? Imat cemo ako treba pa sto, uvijek smo imali kada smo morali nismo nikada bjezali od toga da se branimo. Napadac je uvijek pusio debelu kurcinu i opet ce.Ringo10 wrote:E pa dobro, hocete rat e imat cete gaomni wrote:I? Je li se treba plasiti rata da se agresoru stane u kraj? Nece Europa vise gledati Hitlera, taman da sve ide u tri lijepe. No passaran sto bi crveni rekli, nitko se ne boji patuljka i njegovih hordi. Cijenim Ukrajinski narod koji ne zeli da poklekne okupatoru, nemam nista protiv Ruskog naroda ali svaki okupatorski vojnik mora pod noz.Ringo10 wrote:Ma jebali te knjizevnici. To su ljudi koji zive u svome nadrealnom svijetu.
I rat ce biti
omni-
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
Sa ovakvom AMerikom, Britanijom i Zapadom ja ne vidim kako se rat moze izbjeciGnječ wrote:na kraju će kugla zemaljska izgledati kao virus SARS CoV2 spike proteine će zamijeniti nuklearne gljive.
2015-09-24
Ma ne bojim se ja nista... ali kad ti horde kepeca budu pored kuce i kroz kucu prolazile nemoj onda kukatomni wrote::D jesi se to nasrdio sto se ne bojimo mongoloidnog ti kepeca? Imat cemo ako treba pa sto, uvijek smo imali kada smo morali nismo nikada bjezali od toga da se branimo. Napadac je uvijek pusio debelu kurcinu i opet ce.Ringo10 wrote:E pa dobro, hocete rat e imat cete gaomni wrote:
I? Je li se treba plasiti rata da se agresoru stane u kraj? Nece Europa vise gledati Hitlera, taman da sve ide u tri lijepe. No passaran sto bi crveni rekli, nitko se ne boji patuljka i njegovih hordi. Cijenim Ukrajinski narod koji ne zeli da poklekne okupatoru, nemam nista protiv Ruskog naroda ali svaki okupatorski vojnik mora pod noz.
2015-09-24
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu