UKINUTE COVID POTVRDE
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
UKINUTE COVID POTVRDE
da istina ukinute su covid potvrde. haha.
rat u ukraini je ukinuo koronu.
šta je sa autobusima mrtvih svaki dan? pa više ih gine od korone nego od rata? šta je sa cijepljenima? pola RH nije uzelo drugu dozu a vrlo malo treću dozu. skoro nitko nije cijepio dijecu? šta je sada ovo?
šta je sa autobusima mrtvih svaki dan? pa više ih gine od korone nego od rata? šta je sa cijepljenima? pola RH nije uzelo drugu dozu a vrlo malo treću dozu. skoro nitko nije cijepio dijecu? šta je sada ovo?
Re: UKINUTE COVID POTVRDE
eto toliko od safeta i njegova ratovanja. toliko koliko je sve ovo bio jedan veliki cirkus. čestitam svima koji su izdržali pritisku i nisu se trovali cijepivima, jer svako malo osvane u novinama da netko od 20,30godina "umre iznenada u snu".
ako se niste dali pritisnuti i pratili ste bitne informacije čestitke.
a poraženim nacistima tipa safetu, šteta što nije uzeo i četvrtu i petu dozu
IL Risorto likes this post
Pa obzirom da i udbaš Safet sad u fokusu ima Ukrajnu,zbilja tu nešto smrdi.AssadNaPodmornici wrote:da istina ukinute su covid potvrde. haha.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nije li neki dan još jedan mladi sportaš odapeo od srčanog udara. A oni su prvi trčali cjepit se da mogu ići na natjecanja.AssadNaPodmornici wrote:eto toliko od safeta i njegova ratovanja. toliko koliko je sve ovo bio jedan veliki cirkus. čestitam svima koji su izdržali pritisku i nisu se trovali cijepivima, jer svako malo osvane u novinama da netko od 20,30godina "umre iznenada u snu".
2015-07-23
Dvije godine nisam imao tu potvrdu i sad je dobijem kad mi više ne treba,o jebem ti baksuz,ne znam šta sam se zajebavao i išao na taj prc test.
2015-07-23
uglavnom taj cirkus je završio onoga trena kada je Putin ispalio prve projektile na Ukrainu.IL Risorto wrote:Dvije godine nisam imao tu potvrdu i sad je dobijem kad mi više ne treba,o jebem ti baksuz,ne znam šta sam se zajebavao i išao na taj prc test.
Čak je i Lauc rekao prije par tjedana da nedaj bože da Rusija napadne Ukrainu, da će cijeli cirkus sa koronom naglo završiti. država ukida covid potvrde više nikoga nije briga. čak niti luđak safet ne spama na onoj temi, evo dođe na temu o ratu u ukraini, i linkove što su stavljeni dva tri puta, on stavi peti put i ode ča
pa vi pljujte po putinuAssadNaPodmornici wrote:uglavnom taj cirkus je završio onoga trena kada je Putin ispalio prve projektile na Ukrainu.IL Risorto wrote:Dvije godine nisam imao tu potvrdu i sad je dobijem kad mi više ne treba,o jebem ti baksuz,ne znam šta sam se zajebavao i išao na taj prc test.
Čak je i Lauc rekao prije par tjedana da nedaj bože da Rusija napadne Ukrainu, da će cijeli cirkus sa koronom naglo završiti. država ukida covid potvrde više nikoga nije briga. čak niti luđak safet ne spama na onoj temi, evo dođe na temu o ratu u ukraini, i linkove što su stavljeni dva tri puta, on stavi peti put i ode ča
a vid kako vas je spasio
coek je stvarno svemoguc
chuck noris je goli kurac u odnosu na njega :D
2014-04-14
Putinu nobela za medicinu, lukašenku za mir...Leviathan2 wrote:pa vi pljujte po putinuAssadNaPodmornici wrote:uglavnom taj cirkus je završio onoga trena kada je Putin ispalio prve projektile na Ukrainu.IL Risorto wrote:Dvije godine nisam imao tu potvrdu i sad je dobijem kad mi više ne treba,o jebem ti baksuz,ne znam šta sam se zajebavao i išao na taj prc test.
a vid kako vas je spasio
coek je stvarno svemoguc
T.- Posts : 17557
2014-04-14
nemoj jebat eru jebate, u italiji je vec naveliko 5 doza al za sad samo za starcad koje vise i nemaAssadNaPodmornici wrote:eto toliko od safeta i njegova ratovanja. toliko koliko je sve ovo bio jedan veliki cirkus. čestitam svima koji su izdržali pritisku i nisu se trovali cijepivima, jer svako malo osvane u novinama da netko od 20,30godina "umre iznenada u snu".
a trebace doze potrosit pa ce malo spustit dobnu granicu
najgore od svega i meni je bio gadan pritisak, na kraju sam se odbio pecolovati, i morao sam se testirati 3 puta tjedno, ali to je bilo 2-3 tjedna, onda su mi rekli aj dosta je jedanput tjedno, pa nakon toga nitko nije više ništa pitao.. i tako u drugim institucijama.. i sada sve to službeno ukinuto.T. wrote:Da mi je sada uć u glavu onih koji su se pelcovali 'jer su morali', da mogu otić na poštu, u kazalište, skijanje u austriji...
nisam se predao , ponosan na sebe,
ei kod mene umro mladi bosanac, nekidan sam ga spominjao tu da se zali kako poslije bustera se osjeca slabovato i umornoT. wrote:Da mi je sada uć u glavu onih koji su se pelcovali 'jer su morali', da mogu otić na poštu, u kazalište, skijanje u austriji...
srcani udar u teretani
Tko zna,možda će ,,pelcovani'' bit zaštićeni od radijacije,jer možda je to cjepljenje bilo samo priprema a nisu mogli reć radi čega se na silu hoće procjepit sve.T. wrote:Da mi je sada uć u glavu onih koji su se pelcovali 'jer su morali', da mogu otić na poštu, u kazalište, skijanje u austriji...
2015-07-23
Leviathan2 wrote:pa vi pljujte po putinuAssadNaPodmornici wrote:uglavnom taj cirkus je završio onoga trena kada je Putin ispalio prve projektile na Ukrainu.IL Risorto wrote:Dvije godine nisam imao tu potvrdu i sad je dobijem kad mi više ne treba,o jebem ti baksuz,ne znam šta sam se zajebavao i išao na taj prc test.
a vid kako vas je spasio
coek je stvarno svemoguc
Zbog propagande antivakserskih idiota je u HR priminulo 15,069 osoba, većina njih zbog necijepljenja.
Ja i moja gospođa (cijepljeni) se nismo do sada zarazili, a nismo ni umrli, Bogu hvala i slava...
Yodu prepuštam Mihi, kad za to dođe vrijeme, a tebe Desnom sektoru.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nitko ne spori da postoji efekt "nocebo" kao pandan placebu, ali u suprotnom smjeru.Leviathan2 wrote:ei kod mene umro mladi bosanac, nekidan sam ga spominjao tu da se zali kako poslije bustera se osjeca slabovato i umornoT. wrote:Da mi je sada uć u glavu onih koji su se pelcovali 'jer su morali', da mogu otić na poštu, u kazalište, skijanje u austriji...
srcani udar u teretani
2016-07-22
pa epi kaze da sad moraju uzimati i dalje, ne smiju prestatiAssadNaPodmornici wrote:eto toliko od safeta i njegova ratovanja. toliko koliko je sve ovo bio jedan veliki cirkus. čestitam svima koji su izdržali pritisku i nisu se trovali cijepivima, jer svako malo osvane u novinama da netko od 20,30godina "umre iznenada u snu".
Nego što, ako ovaj virus nastavi s pohodom, pa makar i kao gripa.Noor wrote:pa epi kaze da sad moraju uzimati dalje, ne smiju prestatiAssadNaPodmornici wrote:eto toliko od safeta i njegova ratovanja. toliko koliko je sve ovo bio jedan veliki cirkus. čestitam svima koji su izdržali pritisku i nisu se trovali cijepivima, jer svako malo osvane u novinama da netko od 20,30godina "umre iznenada u snu".
Znanost je produžila život s 40 na 95-100 godina i ne pećinski ljudi i seoski šamani.
2016-07-22
Gospodine Safete,nisu li i od gripe,posljedično upale pluća,stariji ljudi umirali,samo što nitko nije forsirao cjepljenje protiv gripe,već samo oni koji su to htjeli.Eroo wrote:Nego što, ako ovaj virus nastavi s pohodom, pa makar i kao gripa.Noor wrote:pa epi kaze da sad moraju uzimati dalje, ne smiju prestatiAssadNaPodmornici wrote:eto toliko od safeta i njegova ratovanja. toliko koliko je sve ovo bio jedan veliki cirkus. čestitam svima koji su izdržali pritisku i nisu se trovali cijepivima, jer svako malo osvane u novinama da netko od 20,30godina "umre iznenada u snu".
Znanost je produžila život s 40 na 95-100 godina i ne pećinski ljudi i seoski šamani.
Korona više nije opasna,postat će endemska a takvi kao ti nekako kao da žale zbog toga.
2015-07-23
Ocekivano.
Napravili su to drugi pa ce i nasi strucnjaci;)
Napravili su to drugi pa ce i nasi strucnjaci;)
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ukidaju li se Covid potvrde?
» Uzinic 'blagoslovio' Covid potvrde
» Božinović: Covid potvrde? Sigurno se neće ukinuti‘
» Od sutra nova pravila u EU za putovanja, covid-potvrde... Ovo su najvažnije promjene
» Cetinski: Neću održati koncert ukoliko se covid-potvrde za ulaz na Advent ne ukinu
» Uzinic 'blagoslovio' Covid potvrde
» Božinović: Covid potvrde? Sigurno se neće ukinuti‘
» Od sutra nova pravila u EU za putovanja, covid-potvrde... Ovo su najvažnije promjene
» Cetinski: Neću održati koncert ukoliko se covid-potvrde za ulaz na Advent ne ukinu
Page 1 of 2