ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vili Vimer: "Ukrajina je žrtva planova NATO da sruši Rusiju"

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Vili Vimer: "Ukrajina je žrtva planova NATO da sruši Rusiju" - Page 3 Empty Re: Vili Vimer: "Ukrajina je žrtva planova NATO da sruši Rusiju"

Post by Serbinho-3 28/2/2022, 00:02

Ja sam ti vozio 20 sati dnevno, spavao 4x20 minuta.
Istusiras se, bacas majicu, sorts, carape iz Walmart-a i
ajde vozi, nema vremena za pranje.
Nemas vreme da jedes, jedes za volanom, budilnik
nemas, naviknes se u minut sam da probudis.
Svaki dan vozis, prodje tako mesec dana, slusas radio
i gledas ko golub kroz soferku.
Sipas gorivo, vozis dok ima istog ili zavrsis u plamenu,
obzirom da imas dva ogromna rezervoara.
Popijes 4-5 litara Americke kafe, 10 litara
Pepsija, pun kofeina.
Ko ti naleti na crtu, zapamti te za ceo zivot.
Beze od tebe automobili po drumovima, ides oko 140 km
ili 90 milja po pustinjama.
Uvek sam, udjes u Oklahoma City ko ludak nocu,
setis se onog sto je digao zgradu, ides dalje.
Imas i svetlije momente, Majami Bic, Los Andjeles,
Venice Beach, Las Vegas, malo prozujis, provedes se, ali
uglavnom prethodno opisano.
Da, realno jedini Kralj Americkih Drumova po miljazi u toku
nedelju dana.
Ostalo je GT klasa, Grande Turismo, svaku Rest Area
svrate da se protegnu.
Putevi su sablasno prazni, jer nema vise moje
Harizme a i State Trooper-i su znali da me zavole.

Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Vili Vimer: "Ukrajina je žrtva planova NATO da sruši Rusiju" - Page 3 Empty Re: Vili Vimer: "Ukrajina je žrtva planova NATO da sruši Rusiju"

Post by Ringo10 28/2/2022, 00:16

Lijepo je to Vimer obrazlozio
Ukrajina je bila samo americki alat, sredstvo
E nece vise
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by veber 28/2/2022, 00:17

ti si superman
kao i svi srblji

ja uredno radim u firmi, kada mi dosadi odem u drugu.
imam pokriveno jelo 28€/dan +80€/dan hotel.
firma mi je dala scenik na korištenje i uzima mi 30€ mjesečno jer ga koristim za privatne svrhe.
(di je ljubo da mi objasni kako je bolje voziti privatni auto, a ne službeni)
satnica je 48€ brtt/h

najgore mi je od hotela do firme. 6km. ta kilometraža me ubija, nemrem doći sebi.
radni tjedan je 7h dan

i fakat se umorim.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Ringo10 28/2/2022, 00:26

Ovaj supak folksdojcerski VEBER u stilu svoga idola Hitlera smatra da Rusija treba kleknuti i mirno pristati da prestane da postoji.
Mozda je mnogima normalno da Rusija mirno gleda kako joj se plete vijenac smrti, ali nece to ici tako.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by veber 28/2/2022, 01:00

Ringo10 wrote:Ovaj supak folksdojcerski VEBER u stilu svoga idola Hitlera smatra da Rusija treba kleknuti i mirno pristati da prestane da postoji.
Mozda je mnogima normalno da Rusija mirno gleda kako joj se plete vijenac smrti, ali nece to ici tako.
debilčino mujgaška, putin se ponaša i radi isto što i hitler.

govno muslimansko odi na prvi avion i brani naci-putin agendu i drang nach west.
davno napisan plan imperijalističke rusije.

kretenčino prekomorska. javi se u ruske postrojbe. trebaju topovsko meso.

lovi prvi avion za rusiju.

putin je jednak hitleru.
po svemu.
od retorike,
laži,
napada na suverenu državu
do naci retorike.

kretenčino glupa koji to ne "vidiš"
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 28/2/2022, 01:14

S tim da je vrlo bitno naglasiti da samo Rusija napada suverene zemlje. Niko u zadnjih 35 godina to ni uradio pri njih. Time se stiče dojam da samo Rusija nevalja.

Moraš to tak objasniti ljudima, jer ovak si nedorečen. Čovik bi pomislija da je svit generalno u kurcu i da niko ne valja. A ak im objasniš ovak kak sam ti reka, znat će u koga točno treba uperiti prst ka jedinog pravog i istinskog negativca.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by veber 28/2/2022, 01:25

AlfaOmega wrote:S tim da je vrlo bitno naglasiti da samo Rusija napada suverene zemlje. Niko u zadnjih 35 godina to ni uradio pri njih. Time se stiče dojam da samo Rusija nevalja.

Moraš to tak objasniti ljudima, jer ovak si nedorečen. Čovik bi pomislija da je svit generalno u kurcu i da niko ne valja. A ak im objasniš ovak kak sam ti reka, znat će u koga točno treba uperiti prst ka jedinog pravog i istinskog negativca.
kako ono napisaše decimus miridie?
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 28/2/2022, 01:28

Napisa je da bi samom sebi rado gurnuo karinu u čmar da mu je samo malo duži.

Pet minuta kasnije je to izbrisa i postiđeno napisa da to nije on napisa.  :W

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 28/2/2022, 01:39

AlfaOmega wrote:Napisa je da bi samom sebi rado gurnuo karinu u čmar da mu je samo malo duži.

Amerika je prevratom 2014te Ukrajinu pretvorila u anti-Rusiju, u puki alat i sredstvo protiv Rusije

Bez ikakve namjere da Ukrajini donese bilo kakve ekonomske koristi nego samo da se ubijaju sa Rusima. Ukrajina je potonula u propast i siromastvo

Kako to Ukri ne vide i ne shvacaju fakat ne razumijem
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by dzango 28/2/2022, 08:10

kaya wrote:
dzango wrote:
kaya wrote:
Ukrajina i gruzija su samostalne države , mogu same odlučiti gdje će.
Al netko misli da su dio rusije jel pa ne mogu, ugrožene manjine, povijesni teritorij, ruski svijet poznato?
Uvijek isto i zove se agresija.
Mogu da odluče gde će i onda moraju da trpe posledice. Isto kao i Kuba u kubanskoj krizi. Zašto sada kukaju kada su takve odluke došle na napalatu. I kako je ovo sada agresija a ono 1999. humanitarna akcija pod nazivom Milosrdni anđeo?
Ono 1999 je kazna jer ste im već dosadili agresijom na tri četri države oko sebe, iako da se vas  pita to je vaš povijesni teritorij i manjina je ugrožena, al nema veze. A milosrdni zato jer su bili u stvari milosrdni, da nisu mogla je od vas prašina ostati.
Pretpostavljam da zato naziv.
Nije bila nikakva kazna. Jebe se njima za okolne države. Rat je isprovociran i vodio se zbog američkih interesa a ne zbog gologuzije na Balkanu. To je bio napad NATO-a na suverenu zemlju bez odluke UN-a i zato sada nemaju zašto da se bune. I takođe je vođen radi zaštite nacionalne manjine.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 28/2/2022, 08:24

veber wrote:

putin je jednak hitleru.
po svemu.
od retorike,
laži,
napada na suverenu državu
do naci retorike.

:tu :tu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Noor 28/2/2022, 08:34

dzango wrote:
kaya wrote:
dzango wrote:
Mogu da odluče gde će i onda moraju da trpe posledice. Isto kao i Kuba u kubanskoj krizi. Zašto sada kukaju kada su takve odluke došle na napalatu. I kako je ovo sada agresija a ono 1999. humanitarna akcija pod nazivom Milosrdni anđeo?
Ono 1999 je kazna jer ste im već dosadili agresijom na tri četri države oko sebe, iako da se vas  pita to je vaš povijesni teritorij i manjina je ugrožena, al nema veze. A milosrdni zato jer su bili u stvari milosrdni, da nisu mogla je od vas prašina ostati.
Nije bila nikakva kazna
pa i nije, trebalo vas je jace :tu

2017-10-06

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by Riplex 28/2/2022, 08:36

Ringo10 wrote:
AlfaOmega wrote:Napisa je da bi samom sebi rado gurnuo karinu u čmar da mu je samo malo duži.

Amerika je prevratom 2014te Ukrajinu pretvorila u anti-Rusiju, u puki alat i sredstvo protiv Rusije

Bez ikakve namjere da Ukrajini donese bilo kakve ekonomske koristi nego samo da se ubijaju sa Rusima. Ukrajina je potonula u propast i siromastvo

Kako to Ukri ne vide i ne shvacaju fakat ne razumijem

A lipo ćemo ignorirat razdoblje od 99/00 do 14te. Jebali su im majku non stop, a kad im je dopizdilo oni ugroženi. Wow outstanding move.

2015-07-27

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by dzango 28/2/2022, 09:05

Noor wrote:
dzango wrote:
kaya wrote:
Nije bila nikakva kazna
pa i nije, trebalo vas je jace :tu
Sada da sam bezobrazan, rekao bih: Treba i tebe jače.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Ringo10 28/2/2022, 09:08

Ovaj RIPLEX bulazni nesto o razdoblju od 99 do 14
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by dzango 28/2/2022, 09:09

Ringo10 wrote:Ovaj RIPLEX bulazni nesto o razdoblju od 99 do 14
Koliko se sećam, to je žensko. Verovatno PMS.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Ringo10 28/2/2022, 09:17

Ne kontam sta se to dogafjalo od 99 do 14

Ukrajina je bila raspasoj, oligarsi haracili , imali prvi Majdan pa doveli proamerickog Juscenka, pa on vladao nekoliko hodina pa izgubio dosao Janukovic pa ga sami srusili na Majdanu 2
Za sve to vrijeme Rusije nije bilo nigdje ...dok nisu poceli pricati kako ce u NATO i napraviti nuklearno oruzje.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Riplex 28/2/2022, 09:20

Ringo10 wrote:Ne kontam sta se to dogafjalo od 99 do 14

Ukrajina je bila raspasoj, oligarsi haracili , imali prvi Majdan  pa doveli proamerickog Juscenka, pa on vladao nekoliko hodina  pa izgubio dosao Janukovic pa ga sami srusili na Majdanu 2
Za sve to vrijeme Rusije nije bilo nigdje ...dok nisu poceli pricati kako ce u NATO i napraviti nuklearno oruzje.

Vidim da ne kontaš, da išta kontaš ne bi ovoliko srao po forumu zadnji para dana.

2015-07-27

Back to top Go down

Post by Riplex 28/2/2022, 09:20

dzango wrote:
Ringo10 wrote:Ovaj RIPLEX bulazni nesto o razdoblju od 99 do 14
Koliko se sećam, to je žensko. Verovatno PMS.

Spremte se za 100€ plate

2015-07-27

Back to top Go down

Post by Ringo10 28/2/2022, 09:23

RIPLEX glup si
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 28/2/2022, 09:23

Evo nisma jutros našao niti jedan video što sam ih stavljao ovih dana, dakle očito je bilo dosta mirnije sinoć i rano jutros. Dalek Ruski blitzkrieg je gotov. Ili se pripremaju za neki gadni udar ali vjerujem pripremaju se Ukrainci. Dakle ostatak rata što slijedi će biti gadni masakr na svim stranama, jer ekipa u Mariopolu pošto im se govori da im se ne isplati predati će se boriti do zadnjeg borca. A s obzirom na obuku, fanatičnost, mogu se mjesecima boriti i sam Mariopol može Rusima nanjeti više mrtvih nego što su Ameri imali u 20godina Iraqa

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics