Ruska invazija na Ukrajinu
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:
Hipotetički u slučaju Hrvatske,recimo da pogode nato bazu u Avianu,to je previše blizu da bi smo ostali,,neokrznuti''
Kolika je udaljenost neophodna da bi u takvom slučaju ostalo "neokrznuti"?
Zabemari pitanje jer je ne samo svima nego čak i tebi jasno da blebećeš samo da nešto blebećeš.
E neka sii mu rekao ,izuzetno cijenim samokritiichnost.::::}}}}
mentalitet- Posts : 5254
2020-07-05
Šandor Winnetou dislikes this post
Pa sad,ovisi što smatraš pod,,neokrznut'' jer i u slučaju Černobila govorilo se o povećanju malignih oboljenja uzrokovanih zračenjem i u zemljama koje su miljama udaljene.Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:Hipotetički u slučaju Hrvatske,recimo da pogode nato bazu u Avianu,to je previše blizu da bi smo ostali,,neokrznuti''Speare Shaker wrote:
I kako to da je svijet preživio radijaciju 1962. godine?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa očito im je podbacila obavještajna služba na terenu. Ili su ih Ukri detektirali i umjesto likvidirali - filali lažnim informacijama.michaellcmacha wrote:ne trebaju meni podaci, ja ponešto znam o ratovanju.... ako ti poostaviš na izvršenje artiljerijsko raketnim postrojbama da pometu određeni prostor od infrastrukture za odvraćanje i nakon toga pokreneš helikopterski desant u dva vala sa 500-800 pripadnika specijalnih postrojbi koji onda imaju za cilj osiguranje šireg rejona i uspostavu zračnog mostobrana, i na toj se lokaciji razvije borba, a nakon toga ne da se uspoostavio zračni mostobran nego ti ponovo taj prostor raketiraš i tučeš teškom artiljerijom... to ti mioj melkior znači da ti je desant prdnuo u čabar, jedan dio izginuo a drugi se izvukao u pravcu ivankiva, a onda se u drugom navratu taj isti prostor išao osvajati oklopom i opet pušiona jer i dalje zračni mostobran nije u funkciji... ovo jednostavno ne ide kako su ruje zamislile, jer im je iz samo njima znanog razloga obavještajna ZAJEDNICA podastrijela podatke o niskom moralu ukrajinskih vojnika, koji evidentno nije nizak, o predvidljivim taktikama obrane, koje vidimo da nisu predvidljive, uglavnom cijeli ovaj zločinački poduhvat u konačnici će skupo koštati rusiju, koliko god tu ili negdje drugdje rusofili maštali o ruskoj pobjedi, konačni ishod će biti katastrofalan poraz politike psihopata iz kremlja...melkior wrote:Da ti pravo kažem, uopće ne vjerujem niti jednoj niti drugoj strani o broju mrtvih i ranjenih, ali zapadni mediji se uglavnom filaju isključivo s podacima koje ima dostavlja službena ukrajinska vlast, a zna se da im frizirani podaci služe za pumpanje morala.michaellcmacha wrote:
pregazili bi kurac, dok su tukli sa raketama i teškom artiljerijom to je to, onog trenutka kad su trebali odraditi kompliciran taktički poduhvat pušiona, i gubitak velikog broja vojnika, najviše specijalaca... ima jedan snimak gdje ukrajinci snimaju fajt u realnom vremenu neka šuma spetznazi izlaze na rub te šume a ovi ih melju u faširance... potražite jebiga pa pogledajte a ne stalno neke floskule tipa rusi nadljudi... pa da su nadljudi ne bi dozvolili da im razbijena vojska ubije preko 3000 vojnika i uništi preko 400 komada borbenih vozila i 150 tenkova, i to u dva dana borbi, a da pri tom niti jedan strateški cilj nije postignut a u ostvarenje istih utrošeno nekoliko tisuča komada ej alo tisuća raketa svih mogućih razina preciznosti i nebrojeno komada artiljerijskih projektila... zašto sad kad vide da je ovakav nastup ravan katastrofi idu uvoditi raketne bacače kratkog dometa kojima je specifičnost uništavanje utvrđenih položaja na i pod zemljoim uz popriličnu efikasnost uništavanja žive sile zbog termobaričnog efekta aerosolnih raketnih bojevih punjenja... toliko o kirurškoj preciznosti ruskog borbenog stroja... biti će toliko precizni da će crijeva curiti i mladima i starima
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pricam Ovdje sa Australcem politologom. Pametan covjek, fino mi obrazlozio.
Kaze Rusija nije vise imala kud. Nije imala izbora jer je Zapad namjerio da je unisti.
Mora pokazati da je spremna na sve.
Sankcije i raskid da Zapadom se svakako morao dogoditi jer Zapad ne bi odustao od svojih namjera.
Ovo je samo ubrzalo neizbjezno.
Rusija brsni goli opstanak. Banderovci bi dobili i nuklearni oruzje.
Kaze Rusija ovo mora pobijediti jer ne smije izgubiti
I kaze da je rat Rusije sa Zapadom vrlo izvjestan.
Kaze Rusija nije vise imala kud. Nije imala izbora jer je Zapad namjerio da je unisti.
Sankcije i raskid da Zapadom se svakako morao dogoditi jer Zapad ne bi odustao od svojih namjera.
I kaze da je rat Rusije sa Zapadom vrlo izvjestan.
Last edited by Ringo10 on Sat 26 Feb - 18:50; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
teško da će mu se ti njegovi klimoglavci oduprijeti jer će odmah popiti metak,pa on je stara škola i njemu se ne može dogoditi bilo kakav neposluh.Najgore od svega je to što je on i pametniji od svih tih njegovih pratioca i dobro zna što od koga i kada može očekivati.Uglavnom,ono što on naumi to će i napraviti.Speare Shaker wrote:vili40 wrote:dakle i to je jedan od puteva koji vodi u konačan atomski rat,poludjeli putin sigurno neće prihvatiti poraz a da prije ne naredi ono što mu je zadnje ostalo.I nema mu se tko u tome suprotstaviti.Speare Shaker wrote:
Ne drži se kao pijan plota formalnih uvjeta za prijem.
Sve je to u konačnici stvar političke volje aktera.
Ako Putinova vojska zakaže u zadatku i NATO procjeni kako je idealno vrijeme da Putinu zada odlučujući udarac, Ukrajina ulazi u NATO dok si rekao keks.
Osim njegove vojske odnosno vlastite administracije.
Gle, Putin ne može voditi rat pritiskanjem ovih ili onih dugmića. Za provođenje konkretnih odluka su mu ipak potrebni suradnici i potčinjeni, koji će provoditi njegove odluke i slušati njegove naredbe.
A čak niti najveći klimoglavci nisu osobito skloni provoditi volju očitih gubitnika, jer ako i ne znaju ipak barem osjećaju kamo će to njih odvesti.
vili40-
2015-08-02
IL Risorto and Šandor Winnetou like this post
Za razliku od tebe koji si se našao pozvan docirat svima ostalima.Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:
Hipotetički u slučaju Hrvatske,recimo da pogode nato bazu u Avianu,to je previše blizu da bi smo ostali,,neokrznuti''
Zabemari pitanje jer je ne samo svima nego čak i tebi jasno da blebećeš samo da nešto blebećeš.
Ne vjerujem da će doći do toga,i jasno da je sve ovo blelbetanje hipotetički,ali kad s jedne strane imaš senilnog starca koji je lutka na koncu tko zna koga a s druge strane iskompleksiranog kepeca,onda ovakva hipotetička blebetanja nisu eto tek tako samo da se blebeće.
2015-07-23
To je na žalost, i moj stav. Što će se Ukri više braniti, to ćemo svi skupa više najebati u konačnici. Šteta naroda, jadni Ukrajinci, i jadni miRingo10 wrote:Pricam Ovdje sa Australcem politologom. Pametan covjek, fino mi obrazlozio.
2015-08-09
tek toliko da ne ostane u zraku, rusi sliijedeći čin agresije poduzimaju prema litvi, s ciljem uspostavljanja kopnenog mostobrana sa kalinjingradom... na putu će im se naći britanske i njemačke snage koje su stigle kao pojačanje litvi... prilikom tog sukoba će se koristiti TNO i od tog trenutka počinje RAT... to sam ja yodi iznio kao budući razvoj događaja prekjučer... ovaj razvoj situacije u ukrajini sam mu iznio 15.02.
tak da ne morate nepotrebno biti u dilemi hoće li ili neće biti RATA, bit će RATA
tak da ne morate nepotrebno biti u dilemi hoće li ili neće biti RATA, bit će RATA
2015-08-08
Pa otvorena agenda Demokrata u SAD-u je bio rat s Rusijom kao arhetipskim neprijateljem. Trump je htio na Kinu, liberali na Rusiju. Liberali su pobijedili, a Ukrajina, Europa i Rusija spušili. Nadam se osveti i gljivi iznad Washingtona.
2015-08-09
ne vidim @longija na temi ?
more bit da su njegove jedinice krenule....
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
darth_vader likes this post
Ovo mi baš nema smisla, na Baltiku NATO trenutno ima oko 1000 zrakoplova, a u Sredozemlju stotinu brodova. Neće on ići na Baltik, on će udariti drito na Washington.michaellcmacha wrote:tek toliko da ne ostane u zraku, rusi sliijedeći čin agresije poduzimaju prema litvi, s ciljem uspostavljanja kopnenog mostobrana sa kalinjingradom... na putu će im se naći britanske i njemačke snage koje su stigle kao pojačanje litvi... prilikom tog sukoba će se koristiti TNO i od tog trenutka počinje RAT... to sam ja yodi iznio kao budući razvoj događaja prekjučer... ovaj razvoj situacije u ukrajini sam mu iznio 15.02.
2015-08-09
Nece se Rusi zajebavat sa Baltkom. Bude li rata idu direktno u glavu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nije mi jasno zašto uopće spominjete bilo kakvu situaciju da bude "pogođeno" nešto u našoj okolini, kad smo mi, kad je hrvatska TARGETIRANA izravno... minimalno 2 a moguće i 4-5 ciljeva, od kojih su zasigurno u igri radarska baza, aerodrom i terminal jadranskog naftovoda plus pokušaj lociranja gdje nam se nalaze haubice... evo ja vam mogu reći iz prve ruke da su naše haubice u toku jučerašnjeg dana mjenjale svoju lokaciju na civilnim labudicama prekrivene bijelim ceradama sa arnjevima... onaj tko se kuži u kamufliranje transporta naoružanja zna o čemu govorim...
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Ruski brod uništio svoj borbeni zrakoplov Crnom moru 26.02.2022,
2014-04-16
Dakle, juriša se u dva pravca s juga. Ne samo ka Mariupolu, neg i prema Zaporizhiji. Petim ili šestom gradu u Ukrajini po veličini.
Russian troops reportedly approaching Zaporizhia nuclear plant
— Mark MacKinnon (@markmackinnon) February 26, 2022
pa dobro nije vam imalo smisla ni 15.02 da će biti rata...melkior wrote:Ovo mi baš nema smisla, na Baltiku NATO trenutno ima oko 1000 zrakoplova, a u Sredozemlju stotinu brodova. Neće on ići na Baltik, on će udariti drito na Washington.michaellcmacha wrote:tek toliko da ne ostane u zraku, rusi sliijedeći čin agresije poduzimaju prema litvi, s ciljem uspostavljanja kopnenog mostobrana sa kalinjingradom... na putu će im se naći britanske i njemačke snage koje su stigle kao pojačanje litvi... prilikom tog sukoba će se koristiti TNO i od tog trenutka počinje RAT... to sam ja yodi iznio kao budući razvoj događaja prekjučer... ovaj razvoj situacije u ukrajini sam mu iznio 15.02.
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Definitivno je današnji dan breakthrough u napredovanju ruskih snaga.
Nije sramota priznat pogrešku i da si bio u zabludi,kao što jesam.
Bio sam 99% uvjeren da je cijela priča oko ruske invazije isto što i pričao oko Sadamovog naoružanja kojeg nikad nisu dokazali,te navodnih napada kemijskim oružjem na civile u Siriji,jer zapad je izgubio kredibilitet,ali nakon što je Putin ipak potvrdio sve ono o čemu su nagađali,tko nam više može garantirat da i oni navodi kako je Ukrajna tek početak,te sljedi invazija na Gruziju i Moldaviju puko nagađanje i propaganda.
Sad više nisam sklon odbacit i takve teorije oko Moldavije i Gruzije,kao u slučaju Ukrajne.
Zapad je napokon dobio što je htjeo,dokaz da je Putin sve ono što su godinama za njega govorili i s tim su dobili pepeo kojim će se posipat za sva sranja koja će oni radit u budućnosti.
Bio sam 99% uvjeren da je cijela priča oko ruske invazije isto što i pričao oko Sadamovog naoružanja kojeg nikad nisu dokazali,te navodnih napada kemijskim oružjem na civile u Siriji,jer zapad je izgubio kredibilitet,ali nakon što je Putin ipak potvrdio sve ono o čemu su nagađali,tko nam više može garantirat da i oni navodi kako je Ukrajna tek početak,te sljedi invazija na Gruziju i Moldaviju puko nagađanje i propaganda.
Sad više nisam sklon odbacit i takve teorije oko Moldavije i Gruzije,kao u slučaju Ukrajne.
Zapad je napokon dobio što je htjeo,dokaz da je Putin sve ono što su godinama za njega govorili i s tim su dobili pepeo kojim će se posipat za sva sranja koja će oni radit u budućnosti.
2015-07-23
immortal likes this post
Ako su Rusi bili slabi još 1999 a danas kao neka velesila
bit će da ih je netko dobro potpomagao
moguće baš u ove svrhe
bit će da ih je netko dobro potpomagao
moguće baš u ove svrhe
2014-04-16
Prema Khersonu stvari idu otežano, ali imam dojam da Rusi ni ne pokušavaju tamo neki prodor. Očito im je cilj bio lijeva strana Dnjepra i to je to.
#Ukraine: Yesterday on the #Kherson front, possibly as a result of a Ukrainian Su-25 strafing run, Russian forces lost a BMP-2, a R-149 series command vehicle, and a couple of BMD-2 based vehicles, possibly BTR-D.
— :flag_ua: Ukraine Weapons Tracker (@UAWeapons) February 26, 2022
Footage was filmed today, however. pic.twitter.com/pAVuwgGFu4
al' si poželio njegove monologe ?debotoijusto wrote:ne vidim @longija na temi ?
2015-07-23
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu