Ukrajinsko veleposlanstvo u Zagrebu:'Borbeni duh nas vojske je visok.Branitelji su spremni.'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ukrajinsko veleposlanstvo u Zagrebu:'Borbeni duh nas vojske je visok.Branitelji su spremni.'
There are reports, seemingly confirmed by a Ukrainian official, that Russian tanks are already in Kharkhiv, Ukraine's second largest city. This is all happening so fast.
— Paul Adams (@BBCPaulAdams) February 24, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Ukrajinsko veleposlanstvo u Zagrebu:'Borbeni duh nas vojske je visok.Branitelji su spremni.'
kgbovac pa krscanin..i ti si puk'o..marcellus wrote:kao i u narančastoj revoluciji, gurnuli ukre u govna i onda rekli "zločesti putin". Mislim, je da je stepski barbarin puno više nego zaštitnik kršćanstva. Ali jebiga, to je zapad znao.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:tek pocinje..podcjenili ste ukre..rusi trpe gubitke
vuče, ukri su se razbježali, vojska dezertira...
vuksadinare wrote:kgbovac pa krscanin..i ti si puk'o..marcellus wrote:kao i u narančastoj revoluciji, gurnuli ukre u govna i onda rekli "zločesti putin". Mislim, je da je stepski barbarin puno više nego zaštitnik kršćanstva. Ali jebiga, to je zapad znao.
kršćanin, pravoslavni...
vuksadinare wrote:tek pocinje..podcjenili ste ukre..rusi trpe gubitke
moglo bi se i Putino ovo obit o glavu, ako ne ostvari brzi uspjeh, mislim da obični rusi neće s radošću gledati na gubitke u ljudstvu i na ubijanje ukra dugo, a opet sumnjam da ima snage za puč u rusiji onda ali bo
daj mojme..puko si stari..odmetnuo si se na azijatsku stranu stepskih palikuca,silovatelja i razbojnikamarcellus wrote:vuksadinare wrote:kgbovac pa krscanin..i ti si puk'o..marcellus wrote:kao i u narančastoj revoluciji, gurnuli ukre u govna i onda rekli "zločesti putin". Mislim, je da je stepski barbarin puno više nego zaštitnik kršćanstva. Ali jebiga, to je zapad znao.
kršćanin, pravoslavni...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:vuksadinare wrote:tek pocinje..podcjenili ste ukre..rusi trpe gubitke
vuče, ukri su se razbježali, vojska dezertira...
Rusi imaju zračnu dominaciju i tu nema ništa drugo nego bježi i skrivaj se.
2018-04-10
Napreduju prema Melitopolu i Khersonu
2018-04-10
Srbin covek, kazem ja... Znao sam ja to jos od vremena kad se hvalio kako pravi corbas' pasulj...vuksadinare wrote:daj mojme..puko si stari..odmetnuo si se na azijatsku stranu stepskih palikuca,silovatelja i razbojnikamarcellus wrote:vuksadinare wrote:
kgbovac pa krscanin..i ti si puk'o..
kršćanin, pravoslavni...
Similar topics
» Individualni borbeni obrok tip 2 Hrvatske vojske
» Hrvatski borbeni robot u Siriji: Rusi ratuju tehnologijom razvijenom u Zagrebu
» Branitelji digli balvan revoluciju u Zagrebu
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» Kip Gospe od Loreta visok 17 metara
» Hrvatski borbeni robot u Siriji: Rusi ratuju tehnologijom razvijenom u Zagrebu
» Branitelji digli balvan revoluciju u Zagrebu
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» Kip Gospe od Loreta visok 17 metara
Page 2 of 2