'Tenkovi su krenuli.Invazija je pocela.Ovo je mracno jutro za Europu.'
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: 'Tenkovi su krenuli.Invazija je pocela.Ovo je mracno jutro za Europu.'
Isto ovako Sarajevo odbija sprovesti potpisano (legitimno zastupanje po sporazumu iz Mostara, Daytonski i Washingtonski sporazum) i uz pomoć Britanaca, Njemačkih socijalista i zelenih, Austrije, Italije, gleda sprovesti unitarizaciju kroz izbornu majorizaciju.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Razlika je u tomu da Hrvatska ni imala namiru sprovesti genocid nad Srbima. Koliko ja znam, Srbi danas normalno žive tam gdi su i živili.michaellcmacha wrote:Razlika je u čemu konkretno, mada i i da nije, nek mi netko od vas rusofila objasni s čime vas je rusija zadužila da joj držite stranu... Da je kojim slučajem putin bio predsjednik rusije početkom devedesetih, pobunjeni srbi, srbija i JA, bi nas osokoljeni njegovom podrškom desetkovali s obzirom na odnos snaga u samim počecima rata, tkđ pitanje je kako bi se opskrbljivali oružjem s obzirom da bi nam rusija pod putinom na sve moguće i nemoguće načine otežavala nabavu oružja... Jeste li uopće svjesni koga vi podržavate...Hektorović wrote:Noor wrote:krenula ruska JNA u pomoć odmetnicima
kako poznato...
Rusko-Ukrajinski sukob nije Hrvatsko-Srpski ;)
Fašisti iz Ukrajine planiraju genocid nad ruskom manjinom. To se ne smi desiti.
Obraćam se hrvatima, naravno to ne vrijedi za onog ološa iz Tuzle
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Razlika je u čemu konkretno, mada i i da nije, nek mi netko od vas rusofila objasni s čime vas je rusija zadužila da joj držite stranu... Da je kojim slučajem putin bio predsjednik rusije početkom devedesetih, pobunjeni srbi, srbija i JA, bi nas osokoljeni njegovom podrškom desetkovali s obzirom na odnos snaga u samim počecima rata, tkđ pitanje je kako bi se opskrbljivali oružjem s obzirom da bi nam rusija pod putinom na sve moguće i nemoguće načine otežavala nabavu oružja... Jeste li uopće svjesni koga vi podržavate...Hektorović wrote:Noor wrote:krenula ruska JNA u pomoć odmetnicima
kako poznato...
Putin je 2000te pitao Clintona što treba da bi Rusija ušla u NATO. Ruska politika je 90tih potpuno vjerovala u zapadnu integraciju, sad su vidjeli da od toga nema ništa i krenuli po svome.
Još je Jelcin ludio što se Ameri ne drže obečanja i dogovora. Politika velikih zemalja nije toliko personalizirana.
2018-04-10
Pričaš gluposti, naravno hrpa rusa živi u ukrajini i nitko ih ne dira, koristiš identičnu retoriku koju koriste luđaci iz srbije jer oni također postavljaju i postavljali su teze o genocidnosti hrvataAlfaOmega wrote:Razlika je u tomu da Hrvatska ni imala namiru sprovesti genocid nad Srbima. Koliko ja znam, Srbi danas normalno žive tam gdi su i živili.michaellcmacha wrote:Razlika je u čemu konkretno, mada i i da nije, nek mi netko od vas rusofila objasni s čime vas je rusija zadužila da joj držite stranu... Da je kojim slučajem putin bio predsjednik rusije početkom devedesetih, pobunjeni srbi, srbija i JA, bi nas osokoljeni njegovom podrškom desetkovali s obzirom na odnos snaga u samim počecima rata, tkđ pitanje je kako bi se opskrbljivali oružjem s obzirom da bi nam rusija pod putinom na sve moguće i nemoguće načine otežavala nabavu oružja... Jeste li uopće svjesni koga vi podržavate...Hektorović wrote:
2015-08-08
darth_vader, Noor and Šandor Winnetou like this post
Isto ka i Ukri što su potpisali Sporazum iz Minska. Putin strpljivo čeka 7 godina na njegovu implementaciju. Kad je vidija da od toga nima ništa, reka - jebite se.Hektorović wrote:Isto ovako Sarajevo odbija sprovesti potpisano (legitimno zastupanje po sporazumu iz Mostara, Daytonski i Washingtonski sporazum) i uz pomoć Britanaca, Njemačkih socijalista i zelenih, Austrije, Italije, gleda sprovesti unitarizaciju kroz izbornu majorizaciju.
A ni bilo ništa zbog malidnog uticaja zapada na režim u Kijevu. Istog onog uticaja koji vrše i nad Sarajevom. Zato će BiH na kraju i otići u tri lipe.
AlfaOmega wrote:
U Ukrajini su na dilu fašizam i pokušaj genocida.
Fora je da su Ukrajinu Ameri pretvorili u oštricu kontra Rusije.
Rusi su dali zadnjih pola godine da se implementira Minsk 2, što su do sad čekali 7 godina, i što bi omogućilo blago federaliziranu zemlju, no Ukri i zapad su to potpuno odbili.
To je nešto kao Martićevo odbijanje Z4.
2018-04-10
ha,ha...kakav genocid..cim tebe sopaju u kgb-u...kad se ukrajina otrgla kontroli putina i moskve ovi su proglasili autonomnost...ista stvar je bila sa srao krajinom..kad se promjenila vlast u hrvatskoj 1990 nakon prvih izbora srbi su sranja poceli raditi i pricati o novom 'genocidu'..izbacivanju iz ustava i slicno..a i prije prvih izbora su poceli sranja raditi mnpr.1989 u trecem mjesecu jovo opacic je organizirao prvi miting u kninu...kao povod sloznosti navodno sa ugrozenim srbima na kosovu...da bi miting zavrsili sa govorancijama o ustasoidnosti tdasnje socijalisticke vlasti u hrvatskoj na celu sa suvarom..AlfaOmega wrote:Razlika je u tomu da Hrvatska ni imala namiru sprovesti genocid nad Srbima. Koliko ja znam, Srbi danas normalno žive tam gdi su i živili.michaellcmacha wrote:Razlika je u čemu konkretno, mada i i da nije, nek mi netko od vas rusofila objasni s čime vas je rusija zadužila da joj držite stranu... Da je kojim slučajem putin bio predsjednik rusije početkom devedesetih, pobunjeni srbi, srbija i JA, bi nas osokoljeni njegovom podrškom desetkovali s obzirom na odnos snaga u samim počecima rata, tkđ pitanje je kako bi se opskrbljivali oružjem s obzirom da bi nam rusija pod putinom na sve moguće i nemoguće načine otežavala nabavu oružja... Jeste li uopće svjesni koga vi podržavate...Hektorović wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Njihove teze o genocidnosti Hrvata su davno pale u vodu, jerbo vidimo na terenu kak žive Srbi u Hrvatskoj. Nikaj im ne fali.michaellcmacha wrote:Pričaš gluposti, naravno hrpa rusa živi u ukrajini i nitko ih ne dira, koristiš identičnu retoriku koju koriste luđaci iz srbije jer oni također postavljaju i postavljali su teze o genocidnosti hrvataAlfaOmega wrote:Razlika je u tomu da Hrvatska ni imala namiru sprovesti genocid nad Srbima. Koliko ja znam, Srbi danas normalno žive tam gdi su i živili.michaellcmacha wrote:
Razlika je u čemu konkretno, mada i i da nije, nek mi netko od vas rusofila objasni s čime vas je rusija zadužila da joj držite stranu... Da je kojim slučajem putin bio predsjednik rusije početkom devedesetih, pobunjeni srbi, srbija i JA, bi nas osokoljeni njegovom podrškom desetkovali s obzirom na odnos snaga u samim počecima rata, tkđ pitanje je kako bi se opskrbljivali oružjem s obzirom da bi nam rusija pod putinom na sve moguće i nemoguće načine otežavala nabavu oružja... Jeste li uopće svjesni koga vi podržavate...
Ukri sa druge strane malo po malo Rusima uskraćuju sva prava. Jezik su im uskratili, sad hoće da im uskrate i teritorij.
AlfaOmega wrote:Isto ka i Ukri što su potpisali Sporazum iz Minska. Putin strpljivo čeka 7 godina na njegovu implementaciju. Kad je vidija da od toga nima ništa, reka - jebite se.
A ni bilo ništa zbog malidnog uticaja zapada na režim u Kijevu. Istog onog uticaja koji vrše i nad Sarajevom. Zato će BiH na kraju i otići u tri lipe.
Istovremeno u Donbasu i Ukrajini je 7 godina stanje rata niskog intenziteta sa stalnim granatiranjima i pušketanjima.
Kijev kao Sarajevo, uvjeren u podršku za zapada, odbijao je bilo kakav kompromis koji bi omogućio implementaciju potpisanog.
2018-04-10
isti kurac su srbi poceli pricati nakon prvih izbora 1990..hoces da te podsjetimAlfaOmega wrote:Njihove teze o genocidnosti Hrvata su davno pale u vodu, jerbo vidimo na terenu kak žive Srbi u Hrvatskoj. Nikaj im ne fali.michaellcmacha wrote:Pričaš gluposti, naravno hrpa rusa živi u ukrajini i nitko ih ne dira, koristiš identičnu retoriku koju koriste luđaci iz srbije jer oni također postavljaju i postavljali su teze o genocidnosti hrvataAlfaOmega wrote:
Razlika je u tomu da Hrvatska ni imala namiru sprovesti genocid nad Srbima. Koliko ja znam, Srbi danas normalno žive tam gdi su i živili.
Ukri sa druge strane malo po malo Rusima uskraćuju sva prava. Jezik su im uskratili, sad hoće da im uskrate i teritorij.
2015-09-08
Noor and Šandor Winnetou like this post
AlfaOmega wrote:Njihove teze o genocidnosti Hrvata su davno pale u vodu, jerbo vidimo na terenu kak žive Srbi u Hrvatskoj. Nikaj im ne fali.
Fora je da je 70-80% ljudi u Ukrajini i govorilo Ruski kao primarni jezik.
2018-04-10
al je ista šemaHektorović wrote:Noor wrote:krenula ruska JNA u pomoć odmetnicima
kako poznato...
Ja nezz da su Hrvati igdi Srbima ikaj uskratili.
Sa druge strane, Ukrofašisti su malo po malo sve živo zabranjanivali kaj je rusko
https://www.rt.com/news/438852-ukraine-russian-culture-banned/
https://english.pravda.ru/society/138625-ukraine_russian_language/
Sa druge strane, Ukrofašisti su malo po malo sve živo zabranjanivali kaj je rusko
Last edited by AlfaOmega on 22/2/2022, 13:15; edited 1 time in total
Hektorović wrote:AlfaOmega wrote:Isto ka i Ukri što su potpisali Sporazum iz Minska. Putin strpljivo čeka 7 godina na njegovu implementaciju. Kad je vidija da od toga nima ništa, reka - jebite se.
Istovremeno u Donbasu i Ukrajini je 7 godina stanje rata niskog intenziteta sa stalnim granatiranjima i pušketanjima.
Kijev kao Sarajevo, uvjeren u podršku za zapada, odbijao je bilo kakav kompromis koji bi omogućio implementaciju potpisanog.
Posve točno.
Evo Cvrtila : Ukrajinci naprosto nisu željeli pregovarati. https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/ukrajina-putin-cvrtila-hladni-rat-2-0-foto-20220222
Tako su Ameri i Aliji rekli da ne pristaje na Kutiljera i da ganja građansku...i eto.
I dan danas nakon što su dobili plesku u ratu oni jednako isto...tako će im se i beha razići, vrlo brzo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma pljunuta!michaellcmacha wrote:Pričaš gluposti, naravno hrpa rusa živi u ukrajini i nitko ih ne dira, koristiš identičnu retoriku koju koriste luđaci iz srbije jer oni također postavljaju i postavljali su teze o genocidnosti hrvataAlfaOmega wrote:Razlika je u tomu da Hrvatska ni imala namiru sprovesti genocid nad Srbima. Koliko ja znam, Srbi danas normalno žive tam gdi su i živili.michaellcmacha wrote:
Razlika je u čemu konkretno, mada i i da nije, nek mi netko od vas rusofila objasni s čime vas je rusija zadužila da joj držite stranu... Da je kojim slučajem putin bio predsjednik rusije početkom devedesetih, pobunjeni srbi, srbija i JA, bi nas osokoljeni njegovom podrškom desetkovali s obzirom na odnos snaga u samim počecima rata, tkđ pitanje je kako bi se opskrbljivali oružjem s obzirom da bi nam rusija pod putinom na sve moguće i nemoguće načine otežavala nabavu oružja... Jeste li uopće svjesni koga vi podržavate...
copy/paste
srbi kazu da smo ih izbacili iz ustava kao konstitutivni elemnt..pitajh tetrijeba i crvenkaAlfaOmega wrote:Ja nezz da su Hrvati igdi Srbima ikaj uskratili.
2015-09-08
epikur37 wrote:Hektorović wrote:AlfaOmega wrote:Isto ka i Ukri što su potpisali Sporazum iz Minska. Putin strpljivo čeka 7 godina na njegovu implementaciju. Kad je vidija da od toga nima ništa, reka - jebite se.
Posve točno.
Evo Cvrtila : Ukrajinci naprosto nisu željeli pregovarati. https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/ukrajina-putin-cvrtila-hladni-rat-2-0-foto-20220222
Tako su Ameri i Aliji rekli da ne pristaje na Kutiljera i da ganja građansku...i eto.
I dan danas nakon što su dobili plesku u ratu oni jednako isto...tako će im se i beha razići, vrlo brzo.
To je to.
Sarajevo potpuno i odbija implementirati potpisano, a odbija jer za to ima podršku iz ambasada.
U Kijevu ambasade biraju tko će u koje ministarstvo, tko će u tužiteljstvo, kao i u BiH.
2018-04-10
U BiH je ekipa iz ambasada postavila i nelegitimnu Centralnu Izbornu Komisiju, koju vodi Komšićev kadar a sprovodi majorizatorsku politiku.
2018-04-10
epikur37 wrote:
Posve točno.
Al za HR desnicu se naravno sve vrti oko Srba, pa tako i ovo...
2018-04-10
Pusti ti vuče kaj Srbi kažu.
Ev kažu da će Putin nakon ovoga poslati vojsku i u BiH.
... što naravno ne znaći da hoće.
Rusi pak u Ukrajini nikaj ne govore da će fašisti uraditi ovo, ili ono. Nimaju potribe, jerbo fašisti to rade.
Ev kažu da će Putin nakon ovoga poslati vojsku i u BiH.
... što naravno ne znaći da hoće.
Rusi pak u Ukrajini nikaj ne govore da će fašisti uraditi ovo, ili ono. Nimaju potribe, jerbo fašisti to rade.
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» TENKOVI IZ SRBIJE KRENULI PREMA KOSOVU ???? RATA ĆE BITI,... DA LI JE OVO SAMO LAŽ I STRAH ILI STVARNOST??
» Invazija superjeftinih električnih auta na Europu
» "GOREĆE I AMERIČKI TENKOVI!"
» Tenkovi nakon Ukrajine idu u povijest
» Tenkovi stizu pocetkom 2019
» Invazija superjeftinih električnih auta na Europu
» "GOREĆE I AMERIČKI TENKOVI!"
» Tenkovi nakon Ukrajine idu u povijest
» Tenkovi stizu pocetkom 2019
Page 2 of 9