Zemlja plagijata
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zemlja plagijata
Hektorović wrote:Na pitanje što bi izdvojio kao najgore na ovogodišnjoj Dori kaže: "Najgore je ono što je najgore u životu generalno, a to je kad hoćeš biti ono što nisi. Htjeti biti anglo-glazba i još na engleskom s našim tradicionalnim crnogorskim naglaskom je bizarno i tužno.""I ja sam bio pod utjecajem Boba Dylana i Toma Waitsa, ali nisam pjevao na engleskom jer imam banjalučki naglasak pa bi bilo smiješno",
"Mi smo šesnaesti 'xerox copy' Amerike. To je loša stvar", smatra Tutić. Naglašava i da je jedna stvar biti "pod utjecajem kulture", a druga ovo što se već godinama događa na Dori.
Tužno, i provincijski iskompleksirano.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
"Pa nekako ljudi često govore plagijat, a da bi nešto bilo plagijat, mora imati bilo koji dio ili melodije ili teksta zajednički, ili akorde, što u ovom slučaju... Mislim, to jednostavno matematički nije ovdje slučaj, to je vrlo lako zapravo usporediti. To bi svaki glazbenik znao da to nije", rekla je Mia za RTL."Ali se slažem da podsjeća atmosfera i slažem se da su mi albumi Folklor i Evermore Taylor Swift bili velika inspiracija. Mislim to su albumi koje ja slušam od 2020., ono kad je bila pandemija, stalno sam u njima, tako da je to nešto što mi se sviđa, to je zvuk koji mi je odličan i svaka usporedba s Taylor Swift je veliki kompliment", dodala je.
kako je ona to lijepo kazala nemam sto dodati
2 mjesto bi bilo super ne baca HR u trosak a potice neutemeljeni ego bitnosti sto volimo
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
A hoćemo jeftine površne plavušice koje imaju barbi lice i migaju dupetom. Glazba se odavno ne sluša nego gleda.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Sad ću ispast muška šovinistička svinja, ali zaboravili smo da ono što se jebe nije isto i ono što se sluša, osim ako je stvarno kvalitetno. Pri tome ne smatram da muški stvaraju ili interpretiraju kvalitetniju glazbu nego žene, ali zaboravili smo što znači kvaliteta, autentičnost, estetika, i zašto da ne, dublja poruka. Ali nama je prošla pobjednica Dore nastupila s pjesmom Tik Tok.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Sad ću ispast muška šovinistička svinja, ali zaboravili smo da ono što se jebe nije isto i ono što se sluša, osim ako je stvarno kvalitetno. Pri tome ne smatram da muški stvaraju ili interpretiraju kvalitetniju glazbu nego žene, ali zaboravili smo što znači kvaliteta, autentičnost, estetika, i zašto da ne, dublja poruka. Ali nama je prošla pobjednica Dore nastupila s pjesmom Tik Tok.
Dno dna.
Bolje bi prošli da pošaljemo neku klapu iz Sinja nego ove loše jeftine kopije Due Lipe, Ariane Grande, Taylor Swift,... koje šaljemo zadnjih godina...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Ovi koji misle da je Zemlja ravna kreću na krstarenje. Tko će im reći da navigacija radi na teoriji da je Zemlja okrugla? ''
» Srbija zvecka oružjem,a u Hrvatskoj zaratili zbog tobožnjeg plagijata
» Zemlja staraca
» Kamo ova zemlja ide?
» Lopovska zemlja
» Srbija zvecka oružjem,a u Hrvatskoj zaratili zbog tobožnjeg plagijata
» Zemlja staraca
» Kamo ova zemlja ide?
» Lopovska zemlja
Page 2 of 2