Vučic: Srbija neće u NATO, ima prijatelje i na istoku i na zapadu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vučic: Srbija neće u NATO, ima prijatelje i na istoku i na zapadu
Predsjednik Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučic danas je otputovao u Merošinu, gdje je održao predizborni skup i krenuo u kampanju za predstojeće parlamentarne izbore, raspisane za 3. april.
- Onima koji vam danas poručuju "nikad se ne zna, možda hoćemo ili nećemo u NATO", ja vam poručujem - ne, da neće narod Srbije u NATO i zato će znati da izabere 3. aprila - rekao je Vučic.
Vučic je ocijenio da narod voli vojnu neutralnost, voli svoju vojsku i hoće da „sami čuvaju svoje nebo“ i da imaju snažnu vojsku, kako niko ne bi prijetio suverenitetu zemlje. Najavio je da će “narod obradovati sistemima među najmoćnijim oružjima na svijetu” i da Srbija više nikome neće biti lak plijen.
Ocijenio je da je "mnogo iskušenja pred njima", zbog situacije u Evropi i svijetu. On je rekao i da u Srbiji, za razliku od nekih drugih zemalja, neće biti gladi i naglasio da Srbija neće kvariti odnose sa Kinom i Rusijom.
Vučic je okupljenima rekao da gleda šta se dešava u svijetu.
Dođe li do sukoba, a nadam se da neće, neće biti pšenice, gasa, nafte ni derivata a pitanje je koliko će biti soli, ulja mi na današnji dan imamo svega dovoljno - rekao je Vučic, podsjetivši i da na teritoriji Srbije nema nafte ni gasa, pa ni soli.
- Ali uvećavamo rezerve nafte, gasa, i nabavit ćemo so - obećao je Vučic u Merošini.
Kada je riječ o vanjskoj politici, rekao je da će Srbija uvijek imati svoju politiku, biti na evropskom putu, imati dobre odnose sa SAD, ali da neće kvariti odnose sa Rusijom i Kinom.
- Mi imamo prijatelje i na istoku i na zapadu, i tu našu politiku niko ne može da promijeni, a to je jedina politika uz koju Srbija može da opstane - rekao je Vučic.
https://avaz.ba/region/srbija/718728/Suljo-odrzao-predizborni-skup-u-merosinu-srbija-nece-u-nato-ima-prijatelje-i-na-istoku-i-na-zapadu
- Onima koji vam danas poručuju "nikad se ne zna, možda hoćemo ili nećemo u NATO", ja vam poručujem - ne, da neće narod Srbije u NATO i zato će znati da izabere 3. aprila - rekao je Vučic.
Vučic je ocijenio da narod voli vojnu neutralnost, voli svoju vojsku i hoće da „sami čuvaju svoje nebo“ i da imaju snažnu vojsku, kako niko ne bi prijetio suverenitetu zemlje. Najavio je da će “narod obradovati sistemima među najmoćnijim oružjima na svijetu” i da Srbija više nikome neće biti lak plijen.
Ocijenio je da je "mnogo iskušenja pred njima", zbog situacije u Evropi i svijetu. On je rekao i da u Srbiji, za razliku od nekih drugih zemalja, neće biti gladi i naglasio da Srbija neće kvariti odnose sa Kinom i Rusijom.
Vučic je okupljenima rekao da gleda šta se dešava u svijetu.
Dođe li do sukoba, a nadam se da neće, neće biti pšenice, gasa, nafte ni derivata a pitanje je koliko će biti soli, ulja mi na današnji dan imamo svega dovoljno - rekao je Vučic, podsjetivši i da na teritoriji Srbije nema nafte ni gasa, pa ni soli.
- Ali uvećavamo rezerve nafte, gasa, i nabavit ćemo so - obećao je Vučic u Merošini.
Kada je riječ o vanjskoj politici, rekao je da će Srbija uvijek imati svoju politiku, biti na evropskom putu, imati dobre odnose sa SAD, ali da neće kvariti odnose sa Rusijom i Kinom.
- Mi imamo prijatelje i na istoku i na zapadu, i tu našu politiku niko ne može da promijeni, a to je jedina politika uz koju Srbija može da opstane - rekao je Vučic.
https://avaz.ba/region/srbija/718728/Suljo-odrzao-predizborni-skup-u-merosinu-srbija-nece-u-nato-ima-prijatelje-i-na-istoku-i-na-zapadu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vučic: Srbija neće u NATO, ima prijatelje i na istoku i na zapadu
VUČIC NAJAVIO: Vojska uskoro dobija jedno od najmoćnijih oružja u svetu.
Srbija nikome više neće biti lak plen. Više nikada neće da ide nazad i Srbiju više niko ne može da zaustavi - poručio je Vučic iz Merošine, odakle je SNS započela kampanju za predstojeće izbore.
Kako je dodao u Srbiji, za razliku od nekih drugih zemalja neće biti gladi.
- Obezbedili smo dovoljno rezervi. Kad je Kina počela da kupuje sve, ja sam rekao moramo i mi sve da kupimo. Kada dođe do sukoba neće biti ni energenata, ni hrane, kako god okrenete - bezbroj problema. Zato da znate, država se ponašala odgovorno, imamo svega, čak i za so smo se snašli, svega iammo osim gasa i nafte a i te ćemo rezerve da povećavamo - rekao je.
On je istakao da Srbija neće kvariti odnose sa Rusijom i Kinom zato što to neko od nje traži.
- Imamo prijatelje u Evropi i van nje i to nećemo menjati - rekao je predsednik.
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1087814/Suljo-najavio-vojska-uskoro-dobija-jedno-najmocnijih-oruzja-svetu
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučic najavio je danas da će vojska uskoro dobiti jedno od najmoćnijih oružja trenutno u svetu i naglasio da više niko neće moći da nipodaštava Srbiju jer je ona jaka i uspešna.
Srbija nikome više neće biti lak plen. Više nikada neće da ide nazad i Srbiju više niko ne može da zaustavi - poručio je Vučic iz Merošine, odakle je SNS započela kampanju za predstojeće izbore.
Kako je dodao u Srbiji, za razliku od nekih drugih zemalja neće biti gladi.
- Obezbedili smo dovoljno rezervi. Kad je Kina počela da kupuje sve, ja sam rekao moramo i mi sve da kupimo. Kada dođe do sukoba neće biti ni energenata, ni hrane, kako god okrenete - bezbroj problema. Zato da znate, država se ponašala odgovorno, imamo svega, čak i za so smo se snašli, svega iammo osim gasa i nafte a i te ćemo rezerve da povećavamo - rekao je.
On je istakao da Srbija neće kvariti odnose sa Rusijom i Kinom zato što to neko od nje traži.
- Imamo prijatelje u Evropi i van nje i to nećemo menjati - rekao je predsednik.
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1087814/Suljo-najavio-vojska-uskoro-dobija-jedno-najmocnijih-oruzja-svetu
Last edited by RayMabus on 19/2/2022, 16:36; edited 2 times in total
2014-04-11
Eh, kada bii hrvati smjeli tako ko srbii.
crvenkasti-
2014-04-17
Srbija je jaka i uspešna.
2014-04-11
Ajde recimo da niije jaka i uspjeshna shto je i normalno nakon onakvih sankcija .Trebalo je to prezivjeti.Sta misle ove zapadne budale da ce srbi nakon bombardiranja i oduzimanja Kosova zeljeti da udju u NATO,nece.Mada ima glupih srba (ima ih ovdje na foruumu) koji misle da ce im biti bolje ako udju u zapadne integraciije kao shto su glupi hrvati mislili pa se zajebali
oduvijek je bilo'' Use i u svoje kljuse''.Pa u Srbiji imash takvog shljama da bi rodjenu majku prodai za par eura (ja ih zovem mentalniim hrvatima) jer Holiivuud je chudo ispere mozak takvima nakon gledanja par filmova.
oduvijek je bilo'' Use i u svoje kljuse''.Pa u Srbiji imash takvog shljama da bi rodjenu majku prodai za par eura (ja ih zovem mentalniim hrvatima) jer Holiivuud je chudo ispere mozak takvima nakon gledanja par filmova.
Last edited by mentalitet on 19/2/2022, 17:01; edited 1 time in total
Srbija je kurac n biciklu.
2014-04-11
Pa jeste kurac na biciklu.
Ali zato je Hrvatska sila ...glavna je u gladjenju muda Mujagama
Ali zato je Hrvatska sila ...glavna je u gladjenju muda Mujagama
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Normalni bi ljudi, nakon što ih netko bombardira, jedva čekali da se priključe onome tho ih je bombardirao.
Tako bi osigurali, ne samo da ih više ne bombardiraju, nego i da oni skupa s njima nekoga bombardiraju.
Tako bi osigurali, ne samo da ih više ne bombardiraju, nego i da oni skupa s njima nekoga bombardiraju.
crvenkasti-
2014-04-17
Mozda i jeste ali ja je cijenim i poshtujem upravo zato shto suu svoji i shto su prvi ustali protiv globalizma(u prevodu porobljavanja malih naroda) .Vi glupi hrvatii i ne znate tko vam je neprijatelj miislite chetnicii,srbii i ono malo normalnih hrvata koji su na strani istine i pravde i nisuu pichkice kao ostali koji misle kako ce ushicariiti neku mrvicu kruha a ne vide da im medjunarodni hoshtapleri uziimaju cijelu Slavoniju sa kojom mogu hraniti cijelu Europu. Dolazi neshto shto ne vidiite a to je glad.Nije dzabe Bill Gates postao najveci vlasnik obradive zemlje u USA pa ti i ostali i dalje ganjajte ustashe ,chetnike i partizane.RayMabus wrote:Srbija je kurac n biciklu.
pa ti ih ganjaš tu kad god dođeš... al neka bar si nam lijepo dao do znanja da si se usro od straha, a jebe te što nemaš više kamo pobjeći... opasno u srbiji, u hrvatsku da se vratiš, znaš da ne bi jutro dočeko, a usa ti je postala vruća....mentalitet wrote:Mozda i jeste ali ja je cijenim i poshtujem upravo zato shto suu svoji i shto su prvi ustali protiv globalizma(u prevodu porobljavanja malih naroda) .Vi glupi hrvatii i ne znate tko vam je neprijatelj miislite chetnicii,srbii i ono malo normalnih hrvata koji su na strani istine i pravde i nisuu pichkice kao ostali koji misle kako ce ushicariiti neku mrvicu kruha a ne vide da im medjunarodni hoshtapleri uziimaju cijelu Slavoniju sa kojom mogu hraniti cijelu Europu. Dolazi neshto shto ne vidiite a to je glad.Nije dzabe Bill Gates postao najveci vlasnik obradive zemlje u USA pa ti i ostali i dalje ganjajte ustashe ,chetnike i partizane.RayMabus wrote:Srbija je kurac n biciklu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:u hrvatsku da se vratiš, znaš da ne bi jutro dočeko
Jel bi ga ti ubio?
crvenkasti-
2014-04-17
Ima Vučic zalihe hrane. Kupit ćemo u njega.mentalitet wrote:Dolazi neshto shto ne vidiite a to je glad.Nije dzabe Bill Gates postao najveci vlasnik obradive zemlje u USA pa ti i ostali i dalje ganjajte ustashe ,chetnike i partizane.
Ta Zapadna podrška se plaća. Tko će mu čuvat litij da ga ne napadnu ovi imperijalisti iz smjera Zapada ako ne Hrvatska.
2014-04-11
Srbija je kurac na biciklu. Barem sama po sebi. Većinu onoga šta vi vidite zadnjih godina a izgleda da ona dobija te bitke na međunarodnom planu imaju prešutnu podršku Hrvatske.
Evo sad kad kupi ovo oružje ja neću niti trepnit jer znam da šta su oni vojno jači da Sarajevo više sere u gaće. Ja san ipak članica NATOa a i neman interes rušit RS.
Evo sad kad kupi ovo oružje ja neću niti trepnit jer znam da šta su oni vojno jači da Sarajevo više sere u gaće. Ja san ipak članica NATOa a i neman interes rušit RS.
2014-04-11
A šta se tiće te njegove priče da nemaju dovoljno plina i nafte....ima Hrvatska i naftovod i plinovod.
Nije problem dovest brodom pa poslat put Srbije. Sad je to druga priča jel imaju oni para al ...imaju opcije.
Nije problem dovest brodom pa poslat put Srbije. Sad je to druga priča jel imaju oni para al ...imaju opcije.
2014-04-11
– Srbija neće da kvari svoje odnose sa Ruskom Federacijom i NR Kinom. Ta politika je garant bezbednosti našem narodu u regionu jer sutra bi, da mogu, uništili Republiku Srpsku, proterali sav naš narod sa Kosova i Metohije, ali ipak znaju da današnja snažnija Srbija takve stvari nikada neće da dozvoli – rekao je Adem Vuchiqi.
2014-04-11
Bože pomozi,
oslobodi srbiju daljeg azijacenja
i bosanske informbirovske pameti
da, ja sam srbijanac i ta budala
2020-04-21
pizzon wrote:Bože pomozi,
Ja josh nisam upoznao tako ljigavog Srbina aznam ih ovdje puno kao muslimana i hrvata.I svi su normalni jer su vidjeli shto je to zapad.Protjerani uglavnom svi sa svojih ognjishta ali bez mrznje jer znaju chija je to ideja bila i kako disciplinirati bivshu YU da se prikloni zapadu ka zadnja kurava koju bi jebavali tko stigne.Kada nije moglo tako onda su nashlii iidiote za prljave poslove koji suu bili uvjereni da to rade iz patriotizma a ovamo su radili za strane interese.Tako bi i ti u Srbiji,ali srecom pa vas nema puno takvih kao hrvata.Onako u povjerenju glup si ko kurac tiipichni Hrvat.Uzmi hrvatsko drzavljanstvo ,oni svima to daju koji su protiv onih slobodarskih srba,a ti si neki kurac cigojner ili mozda rumun ti nemas nishta u sebii shto su srbi kroz poviijest pokazali.
pizzon wrote:Bože pomozi,
ništa od zapadnih integracija. srbija-pridnjestrovlje-kazahstan
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:u hrvatsku da se vratiš, znaš da ne bi jutro dočeko
Jel bi ga ti ubio?
Pickica glupa koja je jaka na internetu ,ima ih takviih koliko hocesh.Vokabular mu je na nivou kokoshke a sluga i kmet iznad hrvatskog prosjeka,on i Pizon bi bili dobar par uu svakom pogledu.Mada kada njih dvojicu analizirash to i nema neke veze sa naconalnompripadnosti vishe je to genetski sluganski kod.
Šandor Winnetou dislikes this post
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» Kholomoisky: Obrat Ukrajine ka zapadu nije uspio, neće nas primiti u EU i NATO, moramo obnoviti odnose sa Rusijom
» Srbija i Srpska neće ući u NATO
» Nikolić: Srbija nikada neće ući u NATO
» Aleksandar Vučić: Srbija neće biti parking za migrante
» Kholomoisky: Obrat Ukrajine ka zapadu nije uspio, neće nas primiti u EU i NATO, moramo obnoviti odnose sa Rusijom
» Srbija i Srpska neće ući u NATO
» Nikolić: Srbija nikada neće ući u NATO
» Aleksandar Vučić: Srbija neće biti parking za migrante
Page 1 of 2