HV napada ruske ratne brodove?
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: HV napada ruske ratne brodove?
...inace opcenito je podignuta danas borbena gotovost na visu razinu postrojbi hv-a...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
budaletina bulazni.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:..raketa moze biti stara i 50 godina ako je se servisira i modernizira ona ima dug vijek..nije to zrakoplov ili autoHektorović wrote:Pa sustav je nabvljan još iz vremena druga Tita. Inače Ruse ne zanima Jadran. Kad bi i htjeli gađati neku infrastrukturu u HR, mogu to ugodno iz Mediterana ili Crnog Mora ili Atlantika.
Naše su bazni modeli iz 80tih, nemaju snagu maneviriranja da poraze vrhunske PZO sustave. Posebno ne u ovim malim brojevima pošto nemamo neku jaku mogućnost saturacijskog napada.
pa vidjeli smo učinkovitost maljutki iz zaliha 70ih godina.
većina nije radila, a sranje je kaj si pokraj nje.
većina je napravila pssssspfff ko mokra šibica, to je bio traser.
na kraju je većina uništena.
lik debilira po običaju.
kao i ovi kaj imaju doma municiju od prije 50 godina.
veber-
2014-12-30
vebstapo..sve znasveber wrote:budaletina bulazni.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:
..raketa moze biti stara i 50 godina ako je se servisira i modernizira ona ima dug vijek..nije to zrakoplov ili auto
Naše su bazni modeli iz 80tih, nemaju snagu maneviriranja da poraze vrhunske PZO sustave. Posebno ne u ovim malim brojevima pošto nemamo neku jaku mogućnost saturacijskog napada.
lik debilira po običaju.
2015-09-08
Glupo mi je pričat o nekim stvarima. To su rakete koje su tu da netko ne pomisli uć u teritorijalne vode a to je 20 km od kopna.
Staneš na 22 km i neće te gađat.
Svaka država ima teritorijalni obalni pojas. Ne možeš ti sad doć s vojnim brodom na svoju ruku na pesto metara van luke Split i slično.
20 km.
Staneš na 22 km i neće te gađat.
Svaka država ima teritorijalni obalni pojas. Ne možeš ti sad doć s vojnim brodom na svoju ruku na pesto metara van luke Split i slično.
20 km.
Last edited by RayMabus on 18/2/2022, 21:59; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
michaellcmacha likes this post
ne znam.
ali vidim upise.
nema razlike između tebe, đemala ili longija.
vas prva dva ste em glup em partijci, longiju je mozak požderao hors.
ti ne razlikuješ TT, od Glocka ili Waltera. za revolver si čuo kada john wayne upuca budalu sa strijelom koja je tvrdila da dobro održavan luk i strijela mogu napraviti štetu čovjeku s revolverom.
ko i onaj debil svetoje koji je rekao da me bez pol frke upuca s mojim. na 50m.
drobite da bi drobili bez ikakve tehničke podloge, elementarnog znanja.
odi salatu sijat, sadai koji se već kurac s njom radi u ovo vrijeme.
ali vidim upise.
ti ne razlikuješ TT, od Glocka ili Waltera. za revolver si čuo kada john wayne upuca budalu sa strijelom koja je tvrdila da dobro održavan luk i strijela mogu napraviti štetu čovjeku s revolverom.
odi salatu sijat, sadai koji se već kurac s njom radi u ovo vrijeme.
2014-12-30
vuksadinare wrote:dobro je dok leti i eksplodira..zrakoplovi su obarani i puscanim metkom
Ovo su protubrodske rakete, brodovi uglavnom imajku jaku PZO i elektronske/fizičke protumjere.
Uzmimo samo jedan Ruski brod, tipa fregate Admiral Kasatonov. Može nositi od 32 dugometne PZO rakete do 128 kratkometnih PZO raketa, uglavnom je neka kombinacija između to svoje i sve su manevrirajuće, sa aktivnim lokatorima.
Pored toga ima 2 Palash CIWS-a sa po dva 30mm superbrza topa.
Uz to se moraš probiti kroz fizička, termalna, optička i elektronska ometanja.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
....ja pucam iz beztrzajca da se ne mucim..veber wrote:ne znam.
ali vidim upise.
odi salatu sijat,ai koji se već kurac s njom radi u ovo vrijeme.
2015-09-08
veber wrote:budaletina bulazni.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:
..raketa moze biti stara i 50 godina ako je se servisira i modernizira ona ima dug vijek..nije to zrakoplov ili auto
lik debilira po običaju.
Zapadni standard je 10-15 godina. I to je to.
2018-04-10
generale...mi ono sto imamo dovoljno je..velim i puska srusi poneki zrakoplovHektorović wrote:vuksadinare wrote:dobro je dok leti i eksplodira..zrakoplovi su obarani i puscanim metkom
Ovo su protubrodske rakete, brodovi uglavnom imajku jaku PZO i elektronske/fizičke protumjere.
Uzmimo samo jedan Ruski brod, tipa fregate Admiral Kasatonov. Može nositi od 32 dugometne PZO rakete do 128 kratkometnih PZO raketa, uglavnom je neka kombinacija između to svoje i sve su manevrirajuće, sa aktivnim lokatorima.
2015-09-08
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:dobro je dok leti i eksplodira..zrakoplovi su obarani i puscanim metkom
Dakle trenutno je situacija takva da bi se Rusi sa jednim brodom mogli probiti do Splita i ugodno popiti kavicu na rivi.
2018-04-10
newuser likes this post
Koji je ludjak Vucina na koga pa na Ruse, jesi imao koga malo slabijega naci...
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Hektorović likes this post
Talijane ?newuser wrote:Koji je ludjak Vucina na koga pa na Ruse, jesi imao koga malo slabijega naci...
Ama ljudi oladite. Rusi su nam saveznici na Mediteranu. Dok su oni tamo Talijani gledaju na njihovu stranu. Kakvo gađanje Rusa ? To su saveznici.
Last edited by RayMabus on 18/2/2022, 22:08; edited 1 time in total
2014-04-11
...znas kako poslovica kaze..'zeljezo se kuje dok je vruce'..pa necemo siljit kurac valjda na srbiji..njih smo dosta ispleskali..oni su niza kategorija a mi stremimo visim pa kao izazivaci zelimo jakog protivnika da se dokazemo..newuser wrote:Koji je ludjak Vucina na koga pa na Ruse, jesi imao koga malo slabijega naci...
2015-09-08
newuser wrote:Koji je ludjak Vucina na koga pa na Ruse, jesi imao koga malo slabijega naci...
Vuk će podopiti Rusku flotu sa svojim kalašem iz podruma :D
2018-04-10
tetejcemHektorović wrote:newuser wrote:Koji je ludjak Vucina na koga pa na Ruse, jesi imao koga malo slabijega naci...
2015-09-08
Vuk sve vidi kroz prizmu Srbije.
Pa Bog te mili jeba u glavu tako mentalno nerazvijenog. To je brod. Dok on smrdi tamo s druge strane Otranta to diže živce više Talijanima.
Rusi su saveznici.
Pa Bog te mili jeba u glavu tako mentalno nerazvijenog. To je brod. Dok on smrdi tamo s druge strane Otranta to diže živce više Talijanima.
Rusi su saveznici.
2014-04-11
Da Hrvati napadnu ruske brodove!
Ajde i to bih volio da vidim.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nije ni to problem al ja neću. Neka njima Krim. To je poviše Istanbula pa nek drže Turke na nišanu. A u Mediteranu neka drže Talijane napetima jer su im ispod nosa.Ringo10 wrote:Da Hrvati napadnu ruske brodove!
Lako je meni njih blokirat al mi to nije interes.
2014-04-11
Hektorović wrote:newuser wrote:Koji je ludjak Vucina na koga pa na Ruse, jesi imao koga malo slabijega naci...
Ili ekipa misli to što su se 1991-95 ratovali sa oružjem koje je tada bilo staro 30-40godina pa onda u glavi zamišljaju da bi na takav način bio rat Rusije vs Ukraine sa oružjem proizvodenim 50'60,70godina prošlog stoljeća. Kako da ne. Ovo što je Rusija dovukla na granicu Ukraine je najnovije ili modernizirano na zadnji standard. A da ne govorim da bi Ruski napad bio barem jednu dimenziju kompleksniji nego naš napad u Oluji zbog novih tehnološka dostignuća, obuke, računala, oružja itd. A još smo barem 1995 imali nešto ljudi poput Mihe koji su dobili najbolju moguću obuku, iskustvo, realno rat je izguralo par desetaka tisuća takvih. Od 4 milijuna stanovnika. Sada u 2022 RH vojska je vidim po nekim mentalnim razmišljanjima i dalje u 90tim godinama, bolje da ne vrijeđamo Ruse i takve. Ako Rusi odluče satrati Ukrainu zgaziti će ih. Nadam se da Putin neće nešto tako poduzeti ali može. I jadnim Ukraincima neće nitko pomoći jer protiv takve modernizirane Ruske armij u Europi e svega možda Francuska bi solo imala šansu da se bori.. Gledao sam neku analizu da bi recimo Njemačku vojsku porazio Azerbajdžan koji se isto tako uz pomoć Rusije, Turske i Izraela prebacio u 21 stoljeće dok je Armenija po mentalitetu bila kao HV... Bolje nam je da šutimo i poklopimo se ušima
RayMabus likes this post
Kako piše ruska agencija, naftovod "Družba" je u plamenu nakon detonacije. Hitne službe su na terenu i pokušavaju da obuzdaju vatrenu stihiju.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1087697/najnovije-vesti-rat-ukrajini-lugansk-donjeck-eksplozija-rusija
Ošo plinovod u zrak.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1087697/najnovije-vesti-rat-ukrajini-lugansk-donjeck-eksplozija-rusija
Ošo plinovod u zrak.
2014-04-11
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Turska blokirala britanske ratne brodove
» Rusija poslala oštro upozorenje SAD-u: ‘Ne šaljite ratne brodove blizu Krima - za vaše dobro‘
» Turska bi mogla zatvoriti tjesnace Bospor i Dardanele za ruske brodove
» "SNIJEG NIJE, A NISU NITI LABUDOVI: U Pentagonu priznali da nemaju pojma što im je okružilo ratne brodove, snimka NLO-a doprla do javnosti''
» Srbin optužen za ratne zločine (4): Spasavao civile iz ratne zone
» Rusija poslala oštro upozorenje SAD-u: ‘Ne šaljite ratne brodove blizu Krima - za vaše dobro‘
» Turska bi mogla zatvoriti tjesnace Bospor i Dardanele za ruske brodove
» "SNIJEG NIJE, A NISU NITI LABUDOVI: U Pentagonu priznali da nemaju pojma što im je okružilo ratne brodove, snimka NLO-a doprla do javnosti''
» Srbin optužen za ratne zločine (4): Spasavao civile iz ratne zone
Page 3 of 9