Debo kaje ovo?Senf i Bozanic biznis delaju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Debo kaje ovo?Senf i Bozanic biznis delaju
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/rezultati-susreta-bozanic-tomasevic-kardinal-i-gradonacelnik-dogovorili-gradnju-nove-crkve-doznajemo-na-kojoj-lokaciji-15158669
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Debo kaje ovo?Senf i Bozanic biznis delaju
...di je nestala parola kaptolu ni zrno zita ...
2015-09-08
Senf se fura na bandica.
Svima dobar i od svih voljen:)
Debo i ekipa na aparatima.
dijagram-
2015-08-09
vec je pocelo sa onim 'bosanac'...'znao sam bosanac a kaj drugo crkva,mulja i svasta nesto'dijagram wrote:Senf se fura na bandica.
2015-09-08
Preko strica svecenika izvuci ce silne milijune jadnim napacenim zagrepcancima.vuksadinare wrote:vec je pocelo sa onim 'bosanac'...'znao sam bosanac a kaj drugo crkva,mulja i svasta nesto'dijagram wrote:Senf se fura na bandica.
Ima li kraja tome.
Debo,...kreni:)
dijagram-
2015-08-09
ovaj poceo mulju sa kaptolom..grbin,bauk muljaju sa dnevnicama i naknadama..vracam se na posljednju kolumnu ivanku tomu 'ova vlast je losa a alternativa je ajme boze'
2015-09-08
gradit ce crkvu gdje ima dozvola a nece gdje nema , strasno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
bila je parola 'kaptolu ni zrna'..'neka traze vatikan za gradnju' i slicno..ali dosli smo ipak do one istinite 'sila boga moli'debotoijusto wrote:gradit ce crkvu gdje ima dozvola a nece gdje nema , strasno
2015-09-08
gdje to bilo i tko to izrekao ?vuksadinare wrote:bila je parola 'kaptolu ni zrna'..'neka traze vatikan za gradnju' i slicno..ali dosli smo ipak do one istinite 'sila boga moli'debotoijusto wrote:gradit ce crkvu gdje ima dozvola a nece gdje nema , strasno
spominjem se samo prosvjeda oko nelegalnih radova na savici u parku
2014-04-12
inace kaj bu rekla rada boric,ursa raukar,bencicka koje su vodili one prosvjede protiv vatikanskih ugovora sa vec napisanim parolama koje sam spomenuo..bas me zanima..ili je po onom pricam price dok se u fotelju ne uvalim
2015-09-08
sad sam ti odovorio u prethodnom postudebotoijusto wrote:gdje to bilo i tko to izrekao ?vuksadinare wrote:bila je parola 'kaptolu ni zrna'..'neka traze vatikan za gradnju' i slicno..ali dosli smo ipak do one istinite 'sila boga moli'debotoijusto wrote:gradit ce crkvu gdje ima dozvola a nece gdje nema , strasno
spominjem se samo prosvjeda oko nelegalnih radova na savici u parku
2015-09-08
VU su jedno a gradnja crkve s potrebnom dokumentacijom drugovuksadinare wrote:inace kaj bu rekla rada boric,ursa raukar,bencicka koje su vodili one prosvjede protiv vatikanskih ugovora sa vec napisanim parolama koje sam spomenuo..bas me zanima..ili je po onom pricam price dok se u fotelju ne uvalim
raskid ugovora je prijeka potreba ako zelite dobro svojim klincima
2014-04-12
Jebala im crkva mater,al ih ima malo.
Na sreću,hrvatske katolčadi iz godine u godinu sve je manje,tako i onih koji će ići u te crkve.
Na sreću,hrvatske katolčadi iz godine u godinu sve je manje,tako i onih koji će ići u te crkve.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
zapravo obrnuto..sve vise i vise..IL Risorto wrote:Jebala im crkva mater,al ih ima malo.
2015-09-08
Kako to,popis pokazuje skoro pola miljona manje ?vuksadinare wrote:zapravo obrnuto..sve vise i vise..IL Risorto wrote:Jebala im crkva mater,al ih ima malo.
Za 10 god. ispod 3,5 a za 20 bit će manje od 3 miljona.
2015-07-23
pa nisu svi katolcad..ne znam u sto se ti ubrajas ali i tih je manjeIL Risorto wrote:Kako to,popis pokazuje skoro pola miljona manje ?vuksadinare wrote:zapravo obrnuto..sve vise i vise..IL Risorto wrote:Jebala im crkva mater,al ih ima malo.
2015-09-08
Vidjet ćemo kad izađu detalji popisa. uglavnom,možete napravit stotine crkvi,ali u budućnosti one će bit sve praznije.vuksadinare wrote:pa nisu svi katolcad..ne znam u sto se ti ubrajas ali i tih je manjeIL Risorto wrote:Kako to,popis pokazuje skoro pola miljona manje ?vuksadinare wrote:
zapravo obrnuto..sve vise i vise..
Naselit Indijce i Nepalce,barem su manje zlo od muslimana i kršćana.
2015-07-23
Kad ga može kupiti stožer, kako neće kapo od holdinga...
Crkva voli lovu više od boga a i ovaj je skužio kako je bolje psima bacit kosti da glođu,da ne laju i ne reže.
2015-07-23
...e moj tko li vec ....pa njemu je 99% obitelji vjernici a stric jos svecenik...nije krv voda..koliko god pokusao pobjeci od toga...kao da bjezis od obiteljiIL Risorto wrote:Crkva voli lovu više od boga a i ovaj je skužio kako je bolje psima bacit kosti da glođu,da ne laju i ne reže.
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» SATANISTA POSTAO FUNKCIONER U NORVEŠKOJ: Sad se kaje zbog dosadnog posla i male plate
» Debo bi rekao,...ukralo
» Genocid biznis
» Bozanić se povlači
» SATANISTA POSTAO FUNKCIONER U NORVEŠKOJ: Sad se kaje zbog dosadnog posla i male plate
» Debo bi rekao,...ukralo
» Genocid biznis
» Bozanić se povlači
Page 1 of 2