Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Hajduk Split
Zeko jeli ti uzivas gledajuci dok ti mamici vrse snosaje po zenskom dijelu obitelji.
Inace navijaci dinama su casni ljudi.
Veliki poput mene.
I ljude poput mene je sram rektumasa poput tebe.
Srami se kurvin sine jeben ti sav zenski red na pogrebu
Veliki poput mene.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
100kn wrote:vuče tvoja 3 najbolja gostovanja?
ako možeš malo opisati, ulazak u vlak i tamo dalje šta se događalo dolazak pred stadion
darth_vader-
2014-04-17
ode valdas na kraju sezone..hoces se kladiti?..sve ovisi jos o kupu..ako ne osvojimo ode sigurno...velika su ocekivanja bila s obzirom i na dovedene igrace a nije garancija da ce ti igraci ostati sljedece sezone narocito ako sezona bude susna...Andreas Goldberger wrote:Nece vam proci...vuksadinare wrote:sve mi se cini da bi se moglo pretvorit ona zajebancija 'da bar do uskrsa' u istinu
Ni tebi ni ostalim uteg navijačima...
Necete tjerati trenera koji je u 5 mjeseci izgubio jednu jedinu utakmicu, usao u finale kupa i od svog dolaska uzeo najviše bodova u HNL-u...
Tomic izgubi dvi utakmice za redom od Dragovoljca i Gorice, dobije novi ugovor.
Lopovi i Osijek dobiju u zadnjim minutama, to je onda gard pobjednika. Hajduk ne uvali 3-4 komada e to je vec sramota...
Pa, ono, jebite se...
Valdas ce biti trener i sljedeće sezone, bez obzira na sve...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne znam jel uopce kalinica trebalo dovoditi..bolje da su doveli kojeg postenog obrambenog igraca...krovinovic i livaja vrijednost..ostalo kh kh..
2015-09-08
100kn wrote:ende šta je bolje slanac i jogurt ili riba na gradele
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
darth_vader wrote:100kn wrote:vuče tvoja 3 najbolja gostovanja?
ako možeš malo opisati, ulazak u vlak i tamo dalje šta se događalo dolazak pred stadion
2021-02-25
Otici ce sigurno na kraju sezone na zasluzeni odmor...vuksadinare wrote:ode valdas na kraju sezone..hoces se kladiti?..sve ovisi jos o kupu..ako ne osvojimo ode sigurno...velika su ocekivanja bila s obzirom i na dovedene igrace a nije garancija da ce ti igraci ostati sljedece sezone narocito ako sezona bude susna...Andreas Goldberger wrote:Nece vam proci...vuksadinare wrote:sve mi se cini da bi se moglo pretvorit ona zajebancija 'da bar do uskrsa' u istinu
Ni tebi ni ostalim uteg navijačima...
Necete tjerati trenera koji je u 5 mjeseci izgubio jednu jedinu utakmicu, usao u finale kupa i od svog dolaska uzeo najviše bodova u HNL-u...
Tomic izgubi dvi utakmice za redom od Dragovoljca i Gorice, dobije novi ugovor.
Lopovi i Osijek dobiju u zadnjim minutama, to je onda gard pobjednika. Hajduk ne uvali 3-4 komada e to je vec sramota...
Pa, ono, jebite se...
Valdas ce biti trener i sljedeće sezone, bez obzira na sve...
Prvo je Hajduk ovu momcad slagalo tako reci ove sezone + je Valdas dosao nakon zaostatka u HNL-u i ispadanja u Europi od puno slabijeg protivnika. Pokazao je pomak na bolje, moze i znati pobijediti svakoga u HNL-u. Pa on je u HNL-u pobjedivao lopove, Rijeku pa zna i kako dobiti taj Osijek onog licemjera Bjelice jer ga je dobio s Goricom. Kao i sam Hajduk.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ne znam jel uopce kalinica trebalo dovoditi..bolje da su doveli kojeg postenog obrambenog igraca...krovinovic i livaja vrijednost..ostalo kh kh..
Znaci, samo su Livaja i Krov vrijednost, ali eto treba potjerati trenera koji je s samo dva vrijedne igraca usao u finale kupa i uzeo vise bodova nego drugi.
Kako sam sebi skaces u usta...
Guest- Guest
Idiotske riječi jednog idiota me ne uzbuđuju previše ... Nije ni čudo kaj ne smiješ u Hrvatsku ... A da si, kak' veliš, častan čovjek, smio bi ... Al' dobro, idiota nam u Hrvatskoj ne nedostaje pa i nisi baš potreban, kostarikanska pobjeguljo ...FRANK wrote:Zeko jeli ti uzivas gledajuci dok ti mamici vrse snosaje po zenskom dijelu obitelji.
Veliki poput mene.
Zeko-
2015-08-26
usporedi valdasa i tramezzania u ovo isto vrijeme..tramezzani je bar na papiru sa slabijom momcadi imao tek dva boda manje...bez livaje,krovinovica i kalinicaAndreas Goldberger wrote:vuksadinare wrote:ne znam jel uopce kalinica trebalo dovoditi..bolje da su doveli kojeg postenog obrambenog igraca...krovinovic i livaja vrijednost..ostalo kh kh..
Znaci, samo su Livaja i Krov vrijednost, ali eto treba potjerati trenera koji je s samo dva vrijedne igraca usao u finale kupa i uzeo vise bodova nego drugi.
2015-09-08
Opet ti bez Livaje?!? Di je Livaja lani na police igra? U Tunguziji?vuksadinare wrote:usporedi valdasa i tramezzania u ovo isto vrijeme..tramezzani je bar na papiru sa slabijom momcadi imao tek dva boda manje...bez livaje,krovinovica i kalinicaAndreas Goldberger wrote:vuksadinare wrote:ne znam jel uopce kalinica trebalo dovoditi..bolje da su doveli kojeg postenog obrambenog igraca...krovinovic i livaja vrijednost..ostalo kh kh..
I Tram nije bio los, nitko to ne kaze, a Valdas je od dolaska u Hajduk uzeo najviše bodova u HNL-u. Cinjenica.
Guest- Guest
Po toj tvojoj glupoj logici onda je Kopić najbolji, jer je uzeo najviše bodova u HNL-u otkako je preuzeo Dinamo, u posljednjih 13 utakmica 29 bodova, dok je veliki litvanac uzeo u posljednjih 13 utakmica 26 bodova ... Nemoj lagati samog sebe, gluperdo dalmatinska ...
Zeko-
2015-08-26
kako bi izgledala tablica i poredak ako izuzmemo maminjove manipulacije bodovima?
100kn- Posts : 510
2022-01-29
Porazno za GNK Lopova...100kn wrote:kako bi izgledala tablica i poredak ako izuzmemo maminjove manipulacije bodovima?
2021-02-25
ampere imaš kakvu racunicu?
znam da je mogućnost greške u tvom slučaju 0.1%
znam da je mogućnost greške u tvom slučaju 0.1%
100kn- Posts : 510
2022-01-29
100kn wrote:"igrao sam za hajduk i neke druge klubove"
dean računica
2021-02-25
Imam racunicu za Valdasa.100kn wrote:ampere imaš kakvu racunicu?
16 utakmica, 35 bodova. Vise nego bilo tko drugi u tom periodu. Jedan jedini poraz.
Suludo je takvog covjeka tjerati sto ovaj vucina radi.
Uz takve navijace Hajduka, ne tribaju nam protivnici...
Guest- Guest
Kopić-Litvanac 32-26
A obojica su nogometne trube ...
A obojica su nogometne trube ...
Zeko-
2015-08-26
je.fridrih_niche wrote:Porazno za GNK Lopova...100kn wrote:kako bi izgledala tablica i poredak ako izuzmemo maminjove manipulacije bodovima?
:rasta:
najviše tom zaključku vuče ova manipulacija:
sitting_bull-
2015-09-28
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50