Tu se ROCE tuče!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tu se ROCE tuče!
2014. godini Odvjetničko društvo Hanžeković i partneri d.o.o. ostvarilo je najveći ukupan prihod u iznosu od 53,6 milijuna kuna, pokazuje analiza poslovanja poduzetnika u pravnim djelatnostima, koju je objavila Financijska agencija.
Hanžeković je 2014. imao 137 zaposlenih, a neto dobit njegovog ureda iznosila je 8,5 milijuna kuna.
Najveću ostvarenu neto dobit u 2014. godini iskazalo je društvo "Mamić Perić Reberski Rimac odvjetničko društvo d.o.o." koje je imalo 20 zaposlenih,a neto dobit im je iznosila 9,8 milijuna kuna,
U 2014. godini u razredu pravnih djelatnosti poslovalo je 938 poduzetnika, od čega je njih 87,4 posto ostvarilo neto dobit.
Zapošljavali su 4.163 ljudi, odnosno 6,9 posto više u odnosu na prošlo poslovno razdoblje.
Imali su i povećanje ukupnih prihoda na 1,55 milijardi kuna što je porast od 1,9 posto, no isto tako i povećanje ukupnih rashoda za 2,4 posto, na 1.05 milijardi kuna.
Unatoč povećanju rashoda, poduzetnici pravne djelatnosti iskazali su pozitivan konsolidirani financijski rezultat u iznosu od 391,9 milijuna kuna, što je 1,0 posto više u odnosu na 2013. godinu.
Prosječna mjesečna neto plaća zaposlenih kod poduzetnika u pravnoj djelatnosti, u 2014. godini iznosila je 5.552 kuna što je za 0,6 posto manje u odnosu na prethodnu godinu, ali i 13,8 posto više od prosječne mjesečne neto plaće na razini Hrvatske, koja je iznosila 4.878 kuna.
Prema obrađenim financijskim podacima u 2014. godini, poduzetnici pravne djelatnosti imali su povećanje izvoza za 4,2 posto u odnosu na prethodnu poslovnu godinu.
Hanžeković je 2014. imao 137 zaposlenih, a neto dobit njegovog ureda iznosila je 8,5 milijuna kuna.
Najveću ostvarenu neto dobit u 2014. godini iskazalo je društvo "Mamić Perić Reberski Rimac odvjetničko društvo d.o.o." koje je imalo 20 zaposlenih,a neto dobit im je iznosila 9,8 milijuna kuna,
U 2014. godini u razredu pravnih djelatnosti poslovalo je 938 poduzetnika, od čega je njih 87,4 posto ostvarilo neto dobit.
Zapošljavali su 4.163 ljudi, odnosno 6,9 posto više u odnosu na prošlo poslovno razdoblje.
Imali su i povećanje ukupnih prihoda na 1,55 milijardi kuna što je porast od 1,9 posto, no isto tako i povećanje ukupnih rashoda za 2,4 posto, na 1.05 milijardi kuna.
Unatoč povećanju rashoda, poduzetnici pravne djelatnosti iskazali su pozitivan konsolidirani financijski rezultat u iznosu od 391,9 milijuna kuna, što je 1,0 posto više u odnosu na 2013. godinu.
Prosječna mjesečna neto plaća zaposlenih kod poduzetnika u pravnoj djelatnosti, u 2014. godini iznosila je 5.552 kuna što je za 0,6 posto manje u odnosu na prethodnu godinu, ali i 13,8 posto više od prosječne mjesečne neto plaće na razini Hrvatske, koja je iznosila 4.878 kuna.
Prema obrađenim financijskim podacima u 2014. godini, poduzetnici pravne djelatnosti imali su povećanje izvoza za 4,2 posto u odnosu na prethodnu poslovnu godinu.
Guest- Guest
Re: Tu se ROCE tuče!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/odvjetnici-u-hrvatskoj-imaju-godisnje-prihode-preko-15-milijardi-kuna-hanzekovic-na-prvom-mjestu/866874.aspx
Guest- Guest
koji horor o države, umjesto da industrija koja izvozi ili hoteli koji pružaju usluge imaju najbolji rezultat(jer oni najviše pridonose rast standarda) kod nas imaju ovdjednički uredi koji u sprezi sa socijalističkom državom reketare građane, i onda država i odvjetnici dijele pare..
koji horor.
Zato i govorim da RH državu kao subjekt u ekonomiji treba razjebati.
Obavezan si plaćati recimo reket HGK, ili HRTu, što jedino ima u socijalističkim vukojebinama tipa Sj.Koreje, ako to neplatiš, onda te država i privatni odvjetnici reketare.. ovi podmažu jadronkovića i bojana glavaševića da izglasaju "zakon" da te reketare, a onda narod pljeska "neka takav je zakon"
koji horor.
Zato i govorim da RH državu kao subjekt u ekonomiji treba razjebati.
Obavezan si plaćati recimo reket HGK, ili HRTu, što jedino ima u socijalističkim vukojebinama tipa Sj.Koreje, ako to neplatiš, onda te država i privatni odvjetnici reketare.. ovi podmažu jadronkovića i bojana glavaševića da izglasaju "zakon" da te reketare, a onda narod pljeska "neka takav je zakon"
Guest- Guest
da im nije socijalističke države, u tanko bi ovi srali. Ovdje je asila totalno upravu kada govori kako je umrežena mafija i država kod nas. Izbijaju građanima pare što ih zarade teškom mukom. dijele političari na vlasti i odvjetnički uredi
Guest- Guest
Neoliberalni portugalac wrote:koji horor o države, umjesto da industrija koja izvozi ili hoteli koji pružaju usluge imaju najbolji rezultat(jer oni najviše pridonose rast standarda) kod nas imaju ovdjednički uredi
Ovo sam i ja pomislio.
Pa hajte svi u odvjetnike..budete odvjetnicka nacija i pruzate usluge ostalim drzavama..
Guest- Guest
Moja bakica je imala izreku, teško onom kog odvjetnik brani i apoteka hrani!bogomdani wrote:Pa hajte svi u odvjetnike..budete odvjetnicka nacija i pruzate usluge ostalim drzavama..
Guest- Guest
pa oni van Hrvatske nebi mogli pružati usluge niti prženja krumpirića u McDonaldsu ili rezanja kebaba u Njemačkoj, ali u RH zarađuju bolje nego industrija i elitni hoteli od 5 zvjezdica.bogomdani wrote:Pa hajte svi u odvjetnike..budete odvjetnicka nacija i pruzate usluge ostalim drzavama..
I to sve po "zakonu", a zakon su skrojili zajedno sa parazitima na vlasti, da reketare RH građane. Nema veze tko je na vlasti HDZ/SDP , ove budale podmažu Jadronkovića, Glavaševića, Zokija, Crnog Marka, sa 1milijun kupiš vlast, da bi ti izglasali zakon gdje ćeš milijarde izvlačiti iz RH građana.. sve "po zakonu i pravilima".
RH kao subjekt u ekonomiji mora krepati ako želite da kao nacija ne krepamo. Ili će RH kao subjekt u ekonomiji krepati, ili će RH kao narod i država prestati postojati.,
Guest- Guest
država te pljačka,(i RH i njemačka preko političara , odjvetnika i poreza - da bi tu lovu djelila imigrantima, silovateljima, teroristima, partijskim uhljebima, odvjetnicima, ), država te ne može zaštitit jer njemačka policija nemože ništa, RH policija šverca teroriste i silovatelje preko granice, a država ti regulira što smiješ reć što nesmiješ - da se nebi ovaj ili onaj uvrijedio.
najveći neprijatelj Hrvatskog naroda je danas ista ta Hrvatska država - ne država kao država Hrvata (i ostalih građana) nego država u sprezi sa mafijom, političarima, državnim firmama, birokracijom, policijom.
Nesmiješ se sam štiti, nesmiješ sam raspolagati sa svojim parama, nesmiješ reći i misliti što hoćeš nego to regulira partija na vlasti u ime države i naroda.
Jebeno, jesmo li mi u neoliberalnom kapitalizmu, ili neosocijalizmu zamotanom u neki celofan?
To što su napravili u Europi, isto tako Obama i Hillary pokušavaju progurati u Ameriku, ali živio Donald Trump.
najveći neprijatelj Hrvatskog naroda je danas ista ta Hrvatska država - ne država kao država Hrvata (i ostalih građana) nego država u sprezi sa mafijom, političarima, državnim firmama, birokracijom, policijom.
Nesmiješ se sam štiti, nesmiješ sam raspolagati sa svojim parama, nesmiješ reći i misliti što hoćeš nego to regulira partija na vlasti u ime države i naroda.
Jebeno, jesmo li mi u neoliberalnom kapitalizmu, ili neosocijalizmu zamotanom u neki celofan?
To što su napravili u Europi, isto tako Obama i Hillary pokušavaju progurati u Ameriku, ali živio Donald Trump.
Guest- Guest
meni je čak i dobro, iskreno, upravo mi je dobro jer zaobilazim državu.bogomdani wrote:Ebeno vam Yoda,ebeno..curu pod ruke pa sibaj..
recimo friend programer, nezaposlen, znamo se kao dica, on meni upadne.. "kažu mi starci da nešto zarađuješ, možemo li u neki business"- ja kažem odlično stari iman par ideja-, dao sam mu zadatke što treba isprogramirati, rekao - ja iman ideje , ti ih isprogramiraj i ako uspije dijelimo pare.. ako neuspije , opet možeš staviti u CV da si nešto programira
i naravno i tu čemo zaobilizaiti državu.. poslovanje preko bitcoina, isplaćuj sebi zaradu preko bitcoina,
što manje posla sa državom to bolje, ne zovi vraga
Guest- Guest
Pa ne piši o tome po forumima, crni Joda BB sve gleda
Last edited by Eva on 8/1/2016, 13:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
uciš Yoda,učiš... tako treba...no nemoj bas u detalje,ima uvijek zlobnika i zavidnika...Neoliberalni portugalac wrote:meni je čak i dobro, iskreno, upravo mi je dobro jer zaobilazim državu.bogomdani wrote:Ebeno vam Yoda,ebeno..curu pod ruke pa sibaj..
recimo friend programer, nezaposlen, znamo se kao dica, on meni upadne.. "kažu mi starci da nešto zarađuješ, možemo li u neki business"- ja kažem odlično stari iman par ideja-, dao sam mu zadatke što treba isprogramirati, rekao - ja iman ideje , ti ih isprogramiraj i ako uspije dijelimo pare.. ako neuspije , opet možeš staviti u CV da si nešto programira
i naravno i tu čemo zaobilizaiti državu.. poslovanje preko bitcoina, isplaćuj sebi zaradu preko bitcoina,
što manje posla sa državom to bolje, ne zovi vraga
Guest- Guest
a da mi nije tako toga(nije velika zarada ali dovoljna da stojim u RH), da mi nije toga, vjerojatno bi bio i ja sada u njemačkoj
Guest- Guest
Na tvom mjestu(Mladac),bih osinuo po jos jednom studiju ili bar nekom opakom certifikatu,zlu ne trebalo...nikad se ne zna,ispolirao svapski i engleski i onda polako...Neoliberalni portugalac wrote:a da mi nije tako toga(nije velika zarada ali dovoljna da stojim u RH), da mi nije toga, vjerojatno bi bio i ja sada u njemačkoj
Guest- Guest
engl znam, a njemački znam osnove, jebiga učio u srednjoj, trebao bih uzeti knjige iz srednje pa barem malo ponoviti, da barem ima ono što ekipa ima 2 ili 3 razinu :D
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas u Francuskoj: Macron tuče prosvjednike
» Užas: Macronova policija tuče Francuze
» DW: Hrvatska policija tuče daleko od kamera
» Tijana Ajfon: Svaku ženu muž tuče, šta je tu užasno?!
» Francuska policija slaba na vehabije ali vlastiti narod rado tuče
» Užas: Macronova policija tuče Francuze
» DW: Hrvatska policija tuče daleko od kamera
» Tijana Ajfon: Svaku ženu muž tuče, šta je tu užasno?!
» Francuska policija slaba na vehabije ali vlastiti narod rado tuče
Page 1 of 2