Hrvatska obara turističke rekorde
Page 1 of 1
Hrvatska obara turističke rekorde
[youtube]cVVfGZq0k-g[/youtube]
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/hrvatska-obara-turisticke-rekorde
Ove godine Zagreb je proglašen najboljom europskom božićnom destinacijom. Iza sebe je ostavio Beč, Berlin, London i druge veće gradove.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/hrvatska-obara-turisticke-rekorde
Ove godine Zagreb je proglašen najboljom europskom božićnom destinacijom. Iza sebe je ostavio Beč, Berlin, London i druge veće gradove.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Hrvatska obara turističke rekorde
e da Iknar nije bio milostiv bila bi "vremesna" kao prosla ,sada pretprosla godina u stilu"grmi sijeva" ali IKnar se smilovao,sto neznaci da ce stalno
neka turisti dođu i radioluja,tko zna mozda ce lovci na oluje iz nUSA doci u HR radi toga
sve se dade dogovoriti
neka turisti dođu i radioluja,tko zna mozda ce lovci na oluje iz nUSA doci u HR radi toga
sve se dade dogovoriti
tajna- Posts : 38
2016-01-07
Više nema nikakve dvojbe da će 2015. godina ostati zabilježena kao najbolja turistička godina u samostalnoj Hrvatskoj do sada, i to po fizičkom rastu broja turista i njihovih noćenja, ali i po prihodima, koji su već do sada nadmašili najbolju 2008. godinu i premašit će osam milijardi eura.
Prosinac je oborio sve dosadašnje rekorde u posjećenosti na cijeloj obali i Zagrebu, pri čemu se na tron kao grad s najvećim rastom dolazaka i noćenja u prosincu ponovno ustoličio Split.
U njemu je bilo gotovo 11 tisuća turista (rast od 49 posto u odnosu na 2014.) koji su ostvarili 39 tisuća noćenja, čime je Split zabilježio čak 78 posto više noćenja u prosincu nego prethodne godine.
Tome su umnogome pridonijeli gosti iz SAD-a, kojih je bilo 2100, među kojima najviše časnika i vojnika s američkog nosača aviona koji je u prosincu boravio pred splitskom lukom, a čiji su djelatnici po nekoliko slobodnih dana boravili u gradskim hotelima.
Split je tako zanimanjem gostiju tijekom adventa sustigao Opatiju, a prestigao Dubrovnik koji je imao 34 tisuće noćenja…
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/312362/Default.aspx
Prosinac je oborio sve dosadašnje rekorde u posjećenosti na cijeloj obali i Zagrebu, pri čemu se na tron kao grad s najvećim rastom dolazaka i noćenja u prosincu ponovno ustoličio Split.
U njemu je bilo gotovo 11 tisuća turista (rast od 49 posto u odnosu na 2014.) koji su ostvarili 39 tisuća noćenja, čime je Split zabilježio čak 78 posto više noćenja u prosincu nego prethodne godine.
Tome su umnogome pridonijeli gosti iz SAD-a, kojih je bilo 2100, među kojima najviše časnika i vojnika s američkog nosača aviona koji je u prosincu boravio pred splitskom lukom, a čiji su djelatnici po nekoliko slobodnih dana boravili u gradskim hotelima.
Split je tako zanimanjem gostiju tijekom adventa sustigao Opatiju, a prestigao Dubrovnik koji je imao 34 tisuće noćenja…
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/312362/Default.aspx
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Zagreb je bil prekrasan i ja sam fotke i dva filmića pokazivala svojim Austrijancima pozivajući ih da druge godine moraju doć u ZG na advent.
Guest- Guest
Raduje me što stranci sve više upoznaju naš glavni grad,te destinacije dalje od mora.Eva wrote:Zagreb je bil prekrasan i ja sam fotke i dva filmića pokazivala svojim Austrijancima pozivajući ih da druge godine moraju doć u ZG na advent.
Jer onaj turizam koji je baziran samo na more je drek.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja sam već neke ugostila u Zagorju i Zagrebu, a i promoviram Baranju. Za Baranju je recimo šteta kaj se više ne reklamira na ruskom tržištu, za destinaciju krstarenja Dunavom uz posjet spomeniku u Batini, pa onda kroz kulinarsku ponudu iste. Ja imam ideju kak bih to složila za rusko tržište, pa se možda javim budućem ministru.
Guest- Guest
Similar topics
» Dalmacija obara turističke rekorde a gospodarstvo joj slabi
» klempo obara rekorde
» Američka koalicija “obara rekorde ”
» Inflacija u Turskoj obara rekorde
» Inflacija u Hrvatskoj obara rekorde
» klempo obara rekorde
» Američka koalicija “obara rekorde ”
» Inflacija u Turskoj obara rekorde
» Inflacija u Hrvatskoj obara rekorde
Page 1 of 1