Kutak zaboravljenih aseva:Seid Memic Vajta zivi danas u Puli od 1500 kuna mirovine
Page 1 of 1
Kutak zaboravljenih aseva:Seid Memic Vajta zivi danas u Puli od 1500 kuna mirovine
https://www.jutarnji.hr/scena/strane-zvijezde/bio-je-legenda-ex-yu-glazbene-scene-a-danas-nakon-45-godina-staza-zivi-od-1500-kn-mirovine-u-puli-15155335
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kutak zaboravljenih aseva:Seid Memic Vajta zivi danas u Puli od 1500 kuna mirovine
kolega jesi gledao nestale ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Kutak zaboravljenih aseva:Seid Memic Vajta zivi danas u Puli od 1500 kuna mirovine
jesamdebotoijusto wrote:kolega jesi gledao nestale ?
2015-09-08
vuksadinare wrote:jesamdebotoijusto wrote:kolega jesi gledao nestale ?
i... da posudim s mreze ? S1 mi bila OK
2014-04-12
ako je sudit po pocetku ova druga bi mogla biti bolja od prvedebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:jesamdebotoijusto wrote:kolega jesi gledao nestale ?
2015-09-08
vuksadinare wrote:ako je sudit po pocetku ova druga bi mogla biti bolja od prvedebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:
jesam
prodano
bacim oko tokom dana
2014-04-12
sviđa mi se ideja lokasa da ako dođe do trece sezone da bi tema bila iz '91...koja je recimo puno zahvalnija godina za snimanje filmova i serija o domovinskom ratu..vise emocija bi bilo...
2015-09-08
1500kun?!
Prokleti kapitalizam
Prokleti kapitalizam
2014-04-16
'U mirovinu je otišao kao slobodni umjetnik'
i, koliku bi on mirovinu na osnovi gore navedenoga?
i, koliku bi on mirovinu na osnovi gore navedenoga?
Trebalo bi kažnjavati ovakve polunaslove.
Pa kaže: "Živi na relaciji Pula - Hamburg, gdje mu živi i radi supruga Vojka, a Vajta redovito posjećuje i Sarajevo.
Njegova mirovina iznosi oko 380 KM, odnosno oko 1500 kuna, a prima i njemačku mirovinu jer je član Udruženja glazbenika Njemačke, prenosi Dnevni avaz."
Treba znati čitati. Skoro se rasplakasmo nad sudbinom penzića s dvije penzije koji putuje pookolo.
Pa kaže: "Živi na relaciji Pula - Hamburg, gdje mu živi i radi supruga Vojka, a Vajta redovito posjećuje i Sarajevo.
Njegova mirovina iznosi oko 380 KM, odnosno oko 1500 kuna, a prima i njemačku mirovinu jer je član Udruženja glazbenika Njemačke, prenosi Dnevni avaz."
Treba znati čitati. Skoro se rasplakasmo nad sudbinom penzića s dvije penzije koji putuje pookolo.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:https://www.jutarnji.hr/scena/strane-zvijezde/bio-je-legenda-ex-yu-glazbene-scene-a-danas-nakon-45-godina-staza-zivi-od-1500-kn-mirovine-u-puli-15155335
Pa prima i Njemačku. Ne živi od Bosanske.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Koje gluposti. Frajer ima dvije mirovine i sad naslov da se rasplaces. Ima i njemacku mirovinu.
Mada nije bas jasno kako je ostvario pravo na njemacku mirovinu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Koje gluposti. Frajer ima dvije mirovine i sad naslov da se rasplaces. Ima i njemacku mirovinu.
Pa za rata je otišao u Njemačku.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
znas onaj vic o muji i hasi u njemackojRingo10 wrote:Koje gluposti. Frajer ima dvije mirovine i sad naslov da se rasplaces. Ima i njemacku mirovinu.
Mujo i Haso prose u Njemackoj.Mujo se zali kako Haso lijepo zaradi od prosenja u Njemackoj i vozi mercedes i ima vilu a Mujo svega par eura na dan dok se Haso sa prosnje vraca sa punom vreciom para.Pita mujo Hasu kako mu to uspijeva a isto prose,isto se muce i isti tempo imaju.Na to ce Haso Muji
-Mujo sto ti ba pise na tom papiru-pita Haso
-Piše da sam ostao bez posla i da ima sestoro sirocadi-odgovara Mujo a na to ce Haso.
-E vidiš Mujo ja sam na svom napisao 'Fali mi 10 eura za nazad u Bosnu'-Haso ce Muji.
2015-09-08
Similar topics
» Tetrijebova minuta i kutak zaboravljenih aseva!Željo slavi 99 rođendan
» Kucamo na vrata zaboravljenih aseva-Ante Markovic
» Kucamo na vrata zaboravljenih aseva-Azem Vllasi
» Kutak zaboravljenih asova Mijo Crnoja!'Ostavku nisam dao zbog barake'
» Od Nove godine, uz registraciju auta neki će plaćati čak 1500 kuna više
» Kucamo na vrata zaboravljenih aseva-Ante Markovic
» Kucamo na vrata zaboravljenih aseva-Azem Vllasi
» Kutak zaboravljenih asova Mijo Crnoja!'Ostavku nisam dao zbog barake'
» Od Nove godine, uz registraciju auta neki će plaćati čak 1500 kuna više