sumrak zdrava razuma
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: sumrak zdrava razuma
?? ti ????Gnječ wrote:mortal wrote:ispushiiiiiGnječ wrote:
.... hercegovnjari nisu voljeli knjige a knjiznicarke bi se pisale u gace cim bi u knjiznicu uso hercegbosanski kockoglavi krkan u metiljavoj uniformi i zavarenim rajbankama na usima.
Ubo sam vas u vasu tajnu vjere. Neka neka treba vas svako malo podsjetiti tko ste i sto ste.
saberi se
daješ si prevelik značaj
ti si kao nekoga uboo
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Re: sumrak zdrava razuma
mortal wrote:?? ti ????Gnječ wrote:mortal wrote:
ispushiiiii
Ubo sam vas u vasu tajnu vjere. Neka neka treba vas svako malo podsjetiti tko ste i sto ste.
saberi se
daješ si prevelik značaj
ti si kao nekoga uboo
Rvatice mici se zaklanjas mi Sunce. Ako si ti i onaj turcin epikur skocili ko opareni i pronto replicirali znaci da da sam vas ubo nesto vas je piknulo cim ste reagirali na takav nacin. Prema tome.
Ne dajem si ja nikakav znacaj samo zapazam ono sto je ocito a vas to smeta jebiga ali get used to it jer ja se ne bum vama prilagođaval niti ne bum glumil vama rektalni alpinizam.
Shvati da sam ja iz Istre nemamo nista zajednickog osim nesretno prokletsvo da smo u istoj vukojebini.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» suprotno od zdrava razuma
» KILOGRAM OVE PEČURKE KOŠTA 100 EVRA Veoma je zdrava i raste po planinama u Srbiji
» sumrak zdravog razuma
» prosvjed protiv zdrava razuma , 1. listopad 2017 , split
» Ovaj balkanski sumrak zdravog razuma treba ogradom odijeliti od civilizacije (valjda zapada)
» KILOGRAM OVE PEČURKE KOŠTA 100 EVRA Veoma je zdrava i raste po planinama u Srbiji
» sumrak zdravog razuma
» prosvjed protiv zdrava razuma , 1. listopad 2017 , split
» Ovaj balkanski sumrak zdravog razuma treba ogradom odijeliti od civilizacije (valjda zapada)
Page 3 of 3