Vuhuuuuuuuu NAPADAČ IZ KOELNA POLICAJCU: “Ja sam Sirijac. Morate se lijepo odnositi prema meni. Pozvala me gđa. Merkel”
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vuhuuuuuuuu NAPADAČ IZ KOELNA POLICAJCU: “Ja sam Sirijac. Morate se lijepo odnositi prema meni. Pozvala me gđa. Merkel”
Iknar?tajna wrote:pa moze,ako to napravi u HR,onda lijepo polomiti te ljdue i psolati u "civilizacijsku"nejmacku da rade sranja tamo,a ovdje ih ceka "po njonji"đFénix wrote:Poljaci, Slovaci, Česi i Mađari fino izvalit se i promatrati. Mogli bi i mi debili od Hrvata isto tako s njima. Jedno 10-ak zemalja unutar EU i onda fino tu i tamo prodrmat kavez Germanima, Skandinavcima i Beneluxu.
dakle treba se sto se tice zemalja napravuiti nekakvo okruzenje,a ne da svi samo rpelaze bez kontrola i putovnica,dokumenata
ajde tui lijepo pozovi nijemca da ti avio posalje i to vec u srbiji u HRvatsku nemozes osim ako ne trazis AZIL,a onda na provjeru
Guest- Guest
Re: Vuhuuuuuuuu NAPADAČ IZ KOELNA POLICAJCU: “Ja sam Sirijac. Morate se lijepo odnositi prema meni. Pozvala me gđa. Merkel”
Nije to rješenje, nego obrana Grčke, Italije, Španjolske, Portugala i Malte da tam ne uđu. Europa da je jedinstva i gleda svoju korist umjesto da se elite prodaju Amerima za siću, branili bi te zemlje, jer to su vanjske granice Europe i garancija mira na njenom tlu.tajna wrote:neka sada svi rade tu"bodljikavu zilet ogradu" prema Njemackoj,Svedskoj i slicnima
Guest- Guest
Sam ove godine bu ih ušlo 5 milijuna.redder4 wrote:Zamislite ovakvih par milijuna kroz nekoliko godina po pederdržavama Europe kada dobiju pravo boravka - državljanstvo i kada se POTPUNO " INTEGRIRAJU " !!
Guest- Guest
Mi???Fénix wrote:Poljaci, Slovaci, Česi i Mađari fino izvalit se i promatrati. Mogli bi i mi debili od Hrvata isto tako s njima. Jedno 10-ak zemalja unutar EU i onda fino tu i tamo prodrmat kavez Germanima, Skandinavcima i Beneluxu.
Simbol konjušara i čistača štala?
Čist sumnjam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Fénix wrote:
Ovaj bi incident mogao imati nesagledive posljedice na dosadašnju politiku ‘otvorenih vrata’ premijerke Anglele Merkel, no njeni ministri tvrde da nema dokaza da su u napadu sudjelovali neki od milijun nedavno pristiglih migranata.
Hehehehe
TRPAJ
Guest- Guest
da su Svabi svjesni sto ovi Khozoepi misle o njima,ne da bi digli zice na granicama,nego bi posijali i minska polja..
Guest- Guest
Slažem se, treba još i još ... dok pederčinama sa zapada muslimaska kita ne zaglavi u grlu.Fénix wrote:Aaaaaa ne... Prvo birokracija, mediji i NGO-vna, tek nakon svega toga će se znati kako dalje. Mora se igrati po pravilima, ispitati po propisima itd.marcellus wrote:majmune u kavez pa u afriku
Ali eto došla je konačno kazna za sve gluposti i perverzije i sad ćemo tome svjedočiti. Rugala se i bahatila nakaza(Europa) seljačini(Balkanu i istočnoj Europi). Sad vidimo tko će prosipati suze, zbog koga i zbog čega.
Sjećam se Zinske Olimpijade u Sočiju, kad su Njemački sportisti došli odjeveni u kostime LBGT zajednice u duginim bojama, eto kao da oni demonstrativno pokažu Putinu kako je primitivni gad a kako su oni demokratski pederoliberalno nastrojeni.
Još i još, samo trpaj, može to još ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Gdje im je sad ovaj duh
https://www.youtube.com/watch?v=Xcz-Oho0tlU
https://www.youtube.com/watch?v=Xcz-Oho0tlU
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nijemci nemaju pojma s kim imaju posla. Ti ljudi poštuju samo silu, batine i veoma oštre kazne. Uz to su i prilično obrazovani da mogu zezati sve one kojima krše uobičajene norme ponašanja. Jedino rješenje je uvođenje POSEBNIH ZAKONA za njih. To su Arapi koji će krasti, pljačkati, silovati, a za to biti, za njihove pomove - smiješno kažnjeni /ako budu optuženi/. Islam s tim nema blage veze - tu se radi o običnoj bandi.
yzy1950- Posts : 45
2015-11-09
ne trebaju posebni zakoni nego je samo trebala dosljedna primjena postojećih zakona, bez iznimke
a ne da se 20-godišnjeg arapskog klipana koji brutalno siluje 15-godišnju djevojčicu oslobodi krivnje 'jer je imao teško djetinjstvo' :S
a ne da se 20-godišnjeg arapskog klipana koji brutalno siluje 15-godišnju djevojčicu oslobodi krivnje 'jer je imao teško djetinjstvo' :S
neva- Posts : 4367
2014-04-12
dosljedna primjena postojećih zakona se konkretno kršila od strane hrvatske vlasti, konkretno od strane ministra UP, obrane, VP i samog premijera, uz obrazloženje da granicu ionako nije moguće sačuvati od ilegalnih prolaza migranata, a ukoliko je to bio njihov stav bili su dužni svi u nizu odlučivanja i sprovoženja zakonskih propisa podnijeti neopozive ostavke počevši od navedenih.... i na to se ukazivalo.... ali se spomenutu ekipu branilo i opravdavalo.... ;)
2015-08-08
Ovo dosad nitko nije primjetio,,,uz to brzo savladavaju svapski jezik i zainteresirani su za poznavanje zakona i njegovih rupa..yzy1950 wrote:Nijemci nemaju pojma s kim imaju posla. Ti ljudi poštuju samo silu, batine i veoma oštre kazne. Uz to su i prilično obrazovani da mogu zezati sve one kojima krše uobičajene norme ponašanja. Jedino rješenje je uvođenje POSEBNIH ZAKONA za njih. To su Arapi koji će krasti, pljačkati, silovati, a za to biti, za njihove pomove - smiješno kažnjeni /ako budu optuženi/. Islam s tim nema blage veze - tu se radi o običnoj bandi.
Guest- Guest
ma treba dat ljudima priliku da se ostvare
2014-04-19
nisu se nasli
2014-04-19
onda ce se dokazat i sebi i drustvu
2014-04-19
2014-04-19
Nego, jel itko upisaa poslijediplomski studij? Pogotovo ovi što su usred semestra napustili predavanjabogomdani wrote:Ovo dosad nitko nije primjetio,,,uz to brzo savladavaju svapski jezik i zainteresirani su za poznavanje zakona i njegovih rupa..yzy1950 wrote:Nijemci nemaju pojma s kim imaju posla. Ti ljudi poštuju samo silu, batine i veoma oštre kazne. Uz to su i prilično obrazovani da mogu zezati sve one kojima krše uobičajene norme ponašanja. Jedino rješenje je uvođenje POSEBNIH ZAKONA za njih. To su Arapi koji će krasti, pljačkati, silovati, a za to biti, za njihove pomove - smiješno kažnjeni /ako budu optuženi/. Islam s tim nema blage veze - tu se radi o običnoj bandi.
n_razbojnik-
2014-04-15
Polako, dok se ljudi prvo izjebu, bit ce vremena za studiranje, obnovit ce malo vjestine nozem, satarom i ostalim hladnim oruzjem, ali to dolazi u dijelu 2 filma "Pusi kitu sta mi mozes, Pozvala me teta Merkel.". Premijera na proljece.n_razbojnik wrote:Nego, jel itko upisaa poslijediplomski studij? Pogotovo ovi što su usred semestra napustili predavanjabogomdani wrote:Ovo dosad nitko nije primjetio,,,uz to brzo savladavaju svapski jezik i zainteresirani su za poznavanje zakona i njegovih rupa..yzy1950 wrote:Nijemci nemaju pojma s kim imaju posla. Ti ljudi poštuju samo silu, batine i veoma oštre kazne. Uz to su i prilično obrazovani da mogu zezati sve one kojima krše uobičajene norme ponašanja. Jedino rješenje je uvođenje POSEBNIH ZAKONA za njih. To su Arapi koji će krasti, pljačkati, silovati, a za to biti, za njihove pomove - smiješno kažnjeni /ako budu optuženi/. Islam s tim nema blage veze - tu se radi o običnoj bandi.
omni-
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Izbjeglica Sirijac 5 napadač na Brisel
» 'Iz srca sam Sumadije,radim u Dubrovniku i svi su divni prema meni'
» Frigaš diktaturu,tisuce zatvorenih,bilanca mora ići dalje:Merkel pozvala Erdogana u Berlin
» Erdogan šalje 2,7 miljona sirijskih izbjeglica prema Merkel
» Obuljen rođakinja Mani Gotovac...lijepo..lijepo...ne bi me cudilo da joj i Frljić nešto u srodstvu
» 'Iz srca sam Sumadije,radim u Dubrovniku i svi su divni prema meni'
» Frigaš diktaturu,tisuce zatvorenih,bilanca mora ići dalje:Merkel pozvala Erdogana u Berlin
» Erdogan šalje 2,7 miljona sirijskih izbjeglica prema Merkel
» Obuljen rođakinja Mani Gotovac...lijepo..lijepo...ne bi me cudilo da joj i Frljić nešto u srodstvu
Page 3 of 3