Nevažna vijest u Hrvatskoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nevažna vijest u Hrvatskoj
Nevažno jer mi ionako JEDEMO GOVNA.
POSLJEDNJI udarac na standard građana najavljuju mesari. Neki su već nakon nove godine poskupjeli cijene mesa, a šef sekcije mesara Alan Prežec Indexu je rekao da se očekuje kako će cijene mesa narasti i do 30 posto.To se očekuje u narednom razdoblju.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/meso-je-vec-poskupjelo-vec-stize-novi-veliki-val-poskupljenja-prijeti-i-nestasica/2335500.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
POSLJEDNJI udarac na standard građana najavljuju mesari. Neki su već nakon nove godine poskupjeli cijene mesa, a šef sekcije mesara Alan Prežec Indexu je rekao da se očekuje kako će cijene mesa narasti i do 30 posto.To se očekuje u narednom razdoblju.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/meso-je-vec-poskupjelo-vec-stize-novi-veliki-val-poskupljenja-prijeti-i-nestasica/2335500.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Nevažna vijest u Hrvatskoj
posljedica lockdowna, mjera, zaključavanja , kraj rasprave.
ti se sada pjeniš, a cerekao si sa na lockdown i te gluposti, kao tebi tvojih 1500 kn mjesečno dosta za ležanje..
e bogami sada ti za iste stvari bude trebalo 2200kn, budeš morao raditi
ti se sada pjeniš, a cerekao si sa na lockdown i te gluposti, kao tebi tvojih 1500 kn mjesečno dosta za ležanje..
Hektorović likes this post
Već sad je 1 kg pilećeg filea Cekin = 90 kn
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U Jugoslaviji su dica u školi učila glagole po osobnim zamjenicama :
Ja idem u školu.
Ti ideš u školu.
On ide u školu.
Itd.
U Hrvatskoj uđeš među osnovce niže razrede i čuješ kako uće glagole i osobne zamjenice :
Ja jedem govna.
Ti jedeš govna.
On jede govna...
Ja idem u školu.
Ti ideš u školu.
On ide u školu.
Itd.
U Hrvatskoj uđeš među osnovce niže razrede i čuješ kako uće glagole i osobne zamjenice :
Ja jedem govna.
Ti jedeš govna.
On jede govna...
2014-04-11
1)mediji odigrali svoje . kinezi slali slike gdje ljudi iz wuhana umiru tako da padaju s nogu od "nepozatog virusa koji je došao sa šišmiša
2)virus dođe u europu.
3)panika, lockdowni. mjere, ograničenja rada. hrpa ljudi neradi, ili svako malo ne mogu raditi.
kada manje ljudi radi, manje je realne robe na tržištu. potražnja ostaje više manje ista. već to je znak za inflaciju
4)države da bi nadoknadile što neki ljudi ne rade, da kao "ne umru od gladi", plaćaju razne naknade da ljudi leže doma, ili naša država je na bezvezna pcr testiranja potrošila 10 peljeških mostova. da to je istina.
5) tiskanje para, plus ljudi ne proizvode, dok potražnja ostaje ista = inflacija.
tražili ste dobili ste.
2)virus dođe u europu.
3)panika, lockdowni. mjere, ograničenja rada. hrpa ljudi neradi, ili svako malo ne mogu raditi.
kada manje ljudi radi, manje je realne robe na tržištu. potražnja ostaje više manje ista. već to je znak za inflaciju
4)države da bi nadoknadile što neki ljudi ne rade, da kao "ne umru od gladi", plaćaju razne naknade da ljudi leže doma, ili naša država je na bezvezna pcr testiranja potrošila 10 peljeških mostova. da to je istina.
5) tiskanje para, plus ljudi ne proizvode, dok potražnja ostaje ista = inflacija.
tražili ste dobili ste.
još prije godinu dana sam vam rekao koji je cilj.. ona elita se doslovno skupila i rekla je da je korona odlična prilika za veliki globalni ekonomski reset. oni će postati još bogatji a vi
you will own nothing and be happy
Eskaliralo je, hrana u Hrvatskoj skuplja neko ikad: Krivi su i trgovci, tuku nam duplo veće marže
– U nas poskupljenja nisu bila tako velika proteklog ljeta, bilo je i zaliha, pa su rasle cijene tek nekih artikala poput ulja, brašna, povrća... Tek je kasnije eskaliralo s mlijekom i mliječnim proizvodima, konzerviranom i dječjom hranom, higijenskim potrepštinama...
2015-08-06
yoda, imaš svoju temu o teorijama zavjere i coroni...ne trolaj
2015-08-06
Tko se pjeni ? Neka poskupi pesto posto. Da Bog da 500% poskupilo meso.AssadNaPodmornici wrote:posljedica lockdowna, mjera, zaključavanja , kraj rasprave.
Mi jedemo govna...
2014-04-11
pa ti ih prvi jedeš, jer si podržavao ovakvo nešto. i sada se čudiš.
pa bogte upozoravam vas i ja drugi od samog početka šta će biti.
a ne , jebe vas se :)
ide inflacija rokaj. a sve radi jače gripe ili sada prehlade.
by RayMabus Mon 17 Jan - 14:44AssadNaPodmornici wrote:pa ti ih prvi jedeš, jer si podržavao ovakvo nešto. i sada se čudiš.
Ne želim da se to uvede iduće godine. Ako to napravi a meni se to ne sviđa jer je to nasilje od strane tamo nekih itd imat ćete vrlo zanimljivu reakciju od nekoga tko ima jako puno znanja i povećat će euroskepticizam među masom na taj način da dobije ovih 50% +1 glas.
Imat ćete euro ali ne i EU.
Lijep pozdrav.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50026p20-kenwood-kenon-o-uvoenju-eura-ako-imate-doma-gotovinu-polozite-je-u-banku
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:pa ti ih prvi jedeš, jer si podržavao ovakvo nešto. i sada se čudiš.
Ja ne. Ja sam se samo pravio da sam Hrvat, a u duši sam uvijek bio za Jugoslaviju.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja se ne pjenim.
Ja se smijem. Duhovno visoko pozicionirana bića se smiju. Smijeh je znak visokog opstanka.
Uvedite sad Euro.
Ja se smijem. Duhovno visoko pozicionirana bića se smiju. Smijeh je znak visokog opstanka.
Uvedite sad Euro.
2014-04-11
Kad nema mesa onda ćemo postat kanibali i riješen problem.
Evo ja preporučavam ovu svinju na meniju :
Vi niste primjetili da otkako je ovaj na prevaru uzeo druge izbore jer ih je organizirao pod kovidom i samo njegovi izašli da se njemu svašta dešava u tom mandatu....
Mislite da je to slučajno jel ?
Evo ja preporučavam ovu svinju na meniju :
Vi niste primjetili da otkako je ovaj na prevaru uzeo druge izbore jer ih je organizirao pod kovidom i samo njegovi izašli da se njemu svašta dešava u tom mandatu....
Mislite da je to slučajno jel ?
2014-04-11
Maknite ga šta prije ća jer ga ja vidim ovako :
Tajna vlada u Americi koja ima savez s negativnim vanzemaljcima a ured u Briselu EU oni kontroliraju a ovo je jedan karijerist koji radi za njih iako on ne poznaje tko su mu točno šefovi.
I sad ode doša prodavat pamet.
Bit će vam još gore ostane li on na vlasti.
LP od GF.
Tajna vlada u Americi koja ima savez s negativnim vanzemaljcima a ured u Briselu EU oni kontroliraju a ovo je jedan karijerist koji radi za njih iako on ne poznaje tko su mu točno šefovi.
I sad ode doša prodavat pamet.
Bit će vam još gore ostane li on na vlasti.
LP od GF.
2014-04-11
bit će red potruditi se oko vrta
2014-04-16
Zašto ? Zakolješ Plenkovica i pojedeš ga.mortal wrote:bit će red potruditi se oko vrta
Zar misliš da će vas Galaktička pustit i da on vlada tj negativni vanzemaljci preko njega ?
Neće.
TO ti 100% obećavam.
Počmite se navikavat na to da ćete JESTI GOVNA.
2014-04-11
uhljebi se ne moraju toliko brinutiAssadNaPodmornici wrote:još prije godinu dana sam vam rekao koji je cilj.. ona elita se doslovno skupila i rekla je da je korona odlična prilika za veliki globalni ekonomski reset. oni će postati još bogatji a vi
više svi privvatnici koji su bili izloženi udaru zabrane i ograničavanja rada
s tim i drugi privatnici jer će ostati bez zarade pošto su mnogi već ostali bez posla
2014-04-16
BORAC Narodne milicije Luganske Narodne Republike poginuo je danas tokom artiljerijskog napada ukrajinske vojske, prvom posle desetodnevnog prekida vatre, saopštio je oficir pres službe LNR Aleksandar Mazejkin.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1080243/rat-ukrajini-najnovije-vesti-rusija-ukrajina-lugansk
Možda sad izbije rat pa vam cijene fino dou 500% gore.
Šta mislite šta je general GF s pet zvjezdica ? Jel znate kako se to postaje ?
Prvo mnogo života radiš za negativnu stranu.
Ja sam svirep.
Zato san general.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1080243/rat-ukrajini-najnovije-vesti-rusija-ukrajina-lugansk
Možda sad izbije rat pa vam cijene fino dou 500% gore.
Šta mislite šta je general GF s pet zvjezdica ? Jel znate kako se to postaje ?
Prvo mnogo života radiš za negativnu stranu.
Ja sam svirep.
Zato san general.
2014-04-11
Dovedite mi tog Plenkovica, ja ću održat govor : radio za negativne vanzemaljce u svrhu porobljavanja ljudi bla bla bla
I onda ću mu fino iščupat srce, stavit na vatru, posolit i to ćemo pojist.
Šta misliš koga zapošljavaju na takve pozicije kao šta je general ?
Nekog tko je u prošlim životima brao ljubičice i vikao Hare Krišna ?
KAKO DA NE.
I onda ću mu fino iščupat srce, stavit na vatru, posolit i to ćemo pojist.
Šta misliš koga zapošljavaju na takve pozicije kao šta je general ?
Nekog tko je u prošlim životima brao ljubičice i vikao Hare Krišna ?
KAKO DA NE.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Prijelomna vijest: U INFORMER-u danas nema ni jedne vijesti o ustašama u Hrvatskoj
» Dobra vijest: Više od milijun ljudi u Hrvatskoj primilo obje doze cjepiva!
» VELIKA VIJEST SA SASTANKA CEF-a Hrvatskoj odobreno 102 milijuna eura za izgradnju LNG terminala na Krku!
» DOBRA VIJEST
» Prijelomna vijest: U INFORMER-u danas nema ni jedne vijesti o ustašama u Hrvatskoj
» Dobra vijest: Više od milijun ljudi u Hrvatskoj primilo obje doze cjepiva!
» VELIKA VIJEST SA SASTANKA CEF-a Hrvatskoj odobreno 102 milijuna eura za izgradnju LNG terminala na Krku!
» DOBRA VIJEST
Page 1 of 2