ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emigranti se na internetu hvale silovanjima i paljevinama

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Emigranti se na internetu hvale silovanjima i paljevinama - Page 2 Empty Re: Emigranti se na internetu hvale silovanjima i paljevinama

Post by Guest 8/1/2016, 19:49

vili40 wrote:
red wolf wrote:Valjda je netko utvrdio tko je ovaj koji se javno hvali silovanjem i spremio ga tamo gdje mu je i mjesto.
nekolicinu će kazniti,nekolicinu i deportirati a ostali milijun i dalje raditi što im se prohtije
Neće. Slijede tektonske promjene koje će vrijediti za sve jednako.

Guest
Guest

Back to top Go down

Emigranti se na internetu hvale silovanjima i paljevinama - Page 2 Empty Re: Emigranti se na internetu hvale silovanjima i paljevinama

Post by Guest 8/1/2016, 19:58

Ringo10 wrote:Samo trpaj ... što gore to bolje.

Pa valjda i ovi mutavi zapadnjaci imaju neki prag tolerancije.

A ako ga nemaju onda neka nestanu. U tom slučaju bolje nisu ni zaslužili.
Pa..i vi spadate u zapad..ceka se samo da se i kod vas natrpaju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 8/1/2016, 20:16

Iknarov svjedok wrote:Gledam ovo i ne znam šta da kažem,povraća mi se..jebo im pas mater i Merkelici i svima koji viču ,,dobrodošli''jebena stoka,treba ih potapati u brodovima prije nego dođu do Grčke.
A svi oni multikulturalisti,dabogda im se ovakva sranja događala njihovim obiteljima.
Uvijek se govorili,,molimo Boga samo da ne bude rata'' a ja mislim  kako je bolje da što prije dođe do rata dok Europljani još uvijek imaju kakve takve izglede,jer što više vremena prolazi,ti izgledi su sve manji,kada omjer stanovništva bude u korist muslimana.

druže ne smiješ dozvoliti da ovakve ružne scene utječu na tvoje antifašističko opredjeljenje. Treba se suprotstaviti pegidi, fight real enemy! Guženje švabica i šaketanje istih u glavu je tek posljedica dugogišnjeg tlačenja istih od strane zlih bijelih kršćana, i sad nam se pravedno osvećuju. Njihova kultura vrijedi isto kao i naša, i mi je moramo prihvatiti i razumjeti. :bless

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 8/1/2016, 20:17

red wolf wrote:Valjda je netko utvrdio tko je ovaj koji se javno hvali silovanjem i spremio ga tamo gdje mu je i mjesto.

naravno da nije.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by jastreb 8/1/2016, 20:23

Još malo pa će i odsječenim glavama.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by omni 8/1/2016, 21:56

marcellus wrote:
Iknarov svjedok wrote:Gledam ovo i ne znam šta da kažem,povraća mi se..jebo im pas mater i Merkelici i svima koji viču ,,dobrodošli''jebena stoka,treba ih potapati u brodovima prije nego dođu do Grčke.
A svi oni multikulturalisti,dabogda im se ovakva sranja događala njihovim obiteljima.
Uvijek se govorili,,molimo Boga samo da ne bude rata'' a ja mislim  kako je bolje da što prije dođe do rata dok Europljani još uvijek imaju kakve takve izglede,jer što više vremena prolazi,ti izgledi su sve manji,kada omjer stanovništva bude u korist muslimana.

druže ne smiješ dozvoliti da ovakve ružne scene utječu na tvoje antifašističko opredjeljenje. Treba se suprotstaviti pegidi, fight real enemy! Guženje švabica i šaketanje istih u glavu je tek posljedica dugogišnjeg tlačenja istih od strane zlih bijelih kršćana, i sad nam se pravedno osvećuju. Njihova kultura vrijedi isto kao i naša, i mi je moramo prihvatiti i razumjeti. :bless
Da su neki ovi antifasisti, socijalisti i ostali sto su nosili transparente s porukama dobrodoslice ponudili bi napacenim ljudima svoje zene i kcerke da se malo zabave. Zamisli ovi tako iscrpjeni moraju da se trude i ganjaju zene po ulici, ja to zovem cistim fasizmom i rasizmom, jako su me iznenadili ti napredni ljudi.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 21:57

marcellus wrote:ne znam, u moje vrijeme ekipa ove cure iz škole, muška, bi se lijepo skupila i potražila niggu...
Zar nas ne uče individualizmu? Ono, 'socijalistički' je ići skupa i dijeliti nešto? Emancipacija i feminizacija čine svoje. Tražili smo, dobili smo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 8/1/2016, 22:26

Čujem da je ondje opća konfuzija,da ljudi bježe po ulicama,a djeca i žene vrište po kućama.

Ovo je najezda paklenih ratnika i horde karakondžula.

Kidaju glave i zemlja je potpuno krvava.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by danni1 8/1/2016, 22:54

marcellus wrote:a gle ovog multikultija

Neka neka...ovakve su ih i dočekivale s transparentima dobrodošlice.
Samo nek šamaraju.....šamari su dobri za buđenje i dolazak k svijesti.
Nije to loše.
danni1
danni1

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by omni 8/1/2016, 22:59

danni1 wrote:
marcellus wrote:a gle ovog multikultija

Neka neka...ovakve su ih i dočekivale s transparentima dobrodošlice.
Samo nek šamaraju.....šamari su dobri za buđenje i dolazak k svijesti.
Nije to loše.
jbg sad nek ide pijanim skinjarama da je i oni nasamaraju.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by omni 8/1/2016, 22:59

jastreb wrote:Čujem da je ondje opća konfuzija,da ljudi bježe po ulicama,a djeca i žene vrište po kućama.

Jes se to navuko na horror Biske-ta?
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by jastreb 8/1/2016, 23:02

omni wrote:
jastreb wrote:Čujem da je ondje opća konfuzija,da ljudi bježe po ulicama,a djeca i žene vrište po kućama.

Ne,ali je proročanski predvidio neke stvari.

I u onoj drugoj pjesmi "Masovna sarana".
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by melkior 9/1/2016, 14:13

jastreb wrote:
omni wrote:

Ne,ali je proročanski predvidio neke stvari.

I u onoj drugoj pjesmi "Masovna sarana".
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 9/1/2016, 15:50

Silovanja u Salzburgu

Šef bečke policije podijelio javnost: ‘Žene ne bi trebale same izlaziti i prihvaćati piće od stranaca’
Autor: M. Marić Subota, 09. Siječanj 2016. u 11:34

Njegovu je izjavu kritizirala glasnogovornica ženske "Zelene stranke" koja se zapitala: "Zar bi žene sada trebale izlaziti samo u pratnji tjelohranitelja ako ne žele da im se govori da su same krive ako upadnu u nevolje?"

Šef bečke policije Gerhard Pürstl uzburkao je javnost svojom izjavom nakon što je nekoliko žena iz Salzburga prijavilo seksualno zlostavljane u novogodišnjoj noći.
Uhićena su trojica muškaraca, a policija je u priopćenju za javnost navela da se radi o sirijskim i afganistanskim državljanima, piše portal the Local.
 Pürstl je o incidentu kazao da “žene ne bi trebale noću same izlaziti na ulicu, izbjegavati sumnjiva područja, a u pubovima i klubovima trebale bi prihvatiti pića samo od ljudi koje poznaju.”
Njegovu je izjavu  kritizirala glasnogovornica ženske “Zelene stranke” koja se zapitala: “Zar bi žene sada trebale izlaziti samo u pratnji tjelohranitelja ako ne žele da im se govori da su same krive ako upadnu u nevolje?”
Ministrica unutarnjih poslova Johanna Mikl-Leitner također se uključila u raspravu izjavivši da će policija provoditi nultu stopu tolerancije na seksualne napade. “Nećemo ograničavati žene u njihovoj slobodi ni za milimetar. “
Pürstl je međuvremenu pokušao opravdati svoju  izjavu rekavši kako je ponovio savjet koji policija daje već desetljećima kao dio strategije za prevenciju kriminala općenito.

Hehe, vidi ti šefa policije... Kakva tetkica... Sad odjednom se ne bi trebalo uživati u različitosti i toleranciji, proširivati obzore i dr. stvari. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by omni 9/1/2016, 16:06

Zamotat se trebaju, nema druge. Razlicitost i tolerancija se samo odnose na arapcine..ostali k nozi.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by scorpion 9/1/2016, 19:27

Iknarov svjedok wrote:treba ih potapati u brodovima prije nego dođu do Grčke.
Kad sam ja to govorio ima oho ho vremena. Jeftinije je potopit brod koji dolazi i efikasnije od bilo kakvih zidina

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest 9/1/2016, 19:35

Eva wrote:Spucala bih mu metak u čelo bez suđenja.
U čelo? Omekšala Eva s godinama ;P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics