Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
Zato, kako kajin kaze, svi za njim:)epikur37 wrote:SVETE TI NEDILJICE U VRANI !!! PRITI RUSIJI ZBOG UKRAINE A BOJI SE DOMACIH JAJA IZ BRISEVA???
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Dosta mu je starih pokvarenih jaja iz Brisela. Sad bi mlađa...
Javio se i Grbin po tom pitanju.
On bi najprije iseljenim Županijama smanjio broj zastupnika i nakon toga,
kako kaže, on bi bio premijer.
On bi najprije iseljenim Županijama smanjio broj zastupnika i nakon toga,
kako kaže, on bi bio premijer.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
dijagram wrote:Zato, kako kajin kaze, svi za njim:)epikur37 wrote:SVETE TI NEDILJICE U VRANI !!! PRITI RUSIJI ZBOG UKRAINE A BOJI SE DOMACIH JAJA IZ BRISEVA???
A to je potonji pokupio od Koje iz Discipline...
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/je-li-kajin-popalio-disciplinu-kicme-20091127
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
lik se očito zamjerio nekom lokalnom šerifu ili drotu pa ga pokupili.Sovak wrote:Kaj se sve piše po tim mrežama i projde ispod radara, a ovoga ufekali zbog ... čega ono?
Čudnih li ljudi, čudnih li vremena.
ipak su jaja opasno oružje.
zamisli skuhaš nojevo i hitiš na anemičnog.
ili ga ne skuhaš.
nikaj se nije promijenilo u zadnjih 30g.
tito je barem bio u partizanima, ovaj jadni je imao anemiju.
veber-
2014-12-30
darth_vader likes this post
kic wrote:
Zaradio je optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira omalovažavanjem i vrijeđanjem premijera Plenkovića. 72-godišnjak iz Briševa, nedaleko od Zadra, kaže - komentar je bio satira. "Normalno smo došli u policiju, s tim da me u policiji nitko nije pitao imam li potvrdu, jesam li cijepljen, ništa, ulaziš bez ikakvih problema", kazao je Mladen.
"Moram napomenuti da cijeli dan nisam ništa jeo ni pio. Ja sam došao doma dehidriran tako da sam ja bio malo i psihički izgubljen", priča Mladen.
"Ja se ne kajem jer ja, ako ne budem smio govoriti u ovoj državi, onda ja nemam državu", kaže Mladen.
"Ja bih preporučio Plenkoviću da stane ispred ogledala i nek sebi dobro postavi pitanje, Andrej, radiš li ti u redu, zašto je narod nezadovoljan?" poručuje Mladen.
Neka budala ganja čvarak ... a našmrkana i napušena mularija mu ispod radara ziher.
Guest- Guest
to s popovima je vjerojatno plod toga kako se današnja kaptolska elita otuđila od naroda i postala elitni partner zločinačke organizacije.Sovak wrote:sitting_bull wrote:https://hr.n1info.com/vijesti/cacic-vidi-se-da-je-izvrsna-vlast-nesposobna-tocka/
je li ovo znak kako će anemični sociopata uskoro abdicirati i zbrisati u sigurnost euro birokracije?
Kaj se hajcaš?
Su priveli ono tvoje govno iz ''Ne mremo'' kaj je za ubijanje popova rekel da su dobra stara vremena?
Nisu.
Mater mu mrtvu jebem u čvalje.
inkviziciju nije spomenul, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
https://hr.n1info.com/vijesti/ministar-bozinovic-dat-ce-izjavu-o-uhicenju-muskaraca-u-zadru/
i tako.
dok je on ministar stranačke milicije neće se primati političke naloge.
sami će ih izdavati.
i tako.
dok je on ministar stranačke milicije neće se primati političke naloge.
sami će ih izdavati.
sitting_bull-
2015-09-28
lik je teza desnjara opet se ove ljevare u zid zabili...uh zajebali smo se..ipak je plenki normalniji i europskiji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
inace..bas da je plenki najveci izdajica tesko je reci..konkurencija je iznimna...pocevsi od predaje oruzja to-a za koji ja smatram da je najveci cin izdaje..do privatizacije strateskih firmi za vrijeme racana i sanadera..prko jacinog prekomjernog granatiranja 'u eu pod svaku cijenu'..do purde...o mesicu,josipovicu,kgk necu..previse toga...tak da plenki jos ima zganci jesti da dostigne neke
2015-09-08
sitting_bull wrote:to s popovima je vjerojatno plod toga kako se današnja kaptolska elita otuđila od naroda i postala elitni partner zločinačke organizacije.Sovak wrote:sitting_bull wrote:https://hr.n1info.com/vijesti/cacic-vidi-se-da-je-izvrsna-vlast-nesposobna-tocka/
je li ovo znak kako će anemični sociopata uskoro abdicirati i zbrisati u sigurnost euro birokracije?
Kaj se hajcaš?
Su priveli ono tvoje govno iz ''Ne mremo'' kaj je za ubijanje popova rekel da su dobra stara vremena?
Nisu.
Daj ne seri ... posebno ne ti.
Koliko bi neki naci fan imal u političkoj javnosti prostora da za holokaust veli ''dobra stara vremena'' ... ili neki ustaški fan da za klanje nekih Srba veli ''dobra stara vremena''?
Po mojem pisanju se ovdje more videti da ne režem Crkvu niti pol posto i da sam agnostik, ali pederagenda iz Nemremo misli da nema nikakvih granica. Kaj je sljedeće?
Kreteni debilni.
PŠK!
Guest- Guest
kad bi izvozili izdajnike obogatili bi se
2015-09-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
darth_vader likes this post
2014-04-15
ti pišeš kao da je hrvatska država poput austrije, ili njemačke.Sovak wrote:sitting_bull wrote:to s popovima je vjerojatno plod toga kako se današnja kaptolska elita otuđila od naroda i postala elitni partner zločinačke organizacije.Sovak wrote:
Kaj se hajcaš?
Nisu.
Daj ne seri ... posebno ne ti.
Koliko bi neki naci fan imal u političkoj javnosti prostora da za holokaust veli ''dobra stara vremena'' ... ili neki ustaški fan da za klanje nekih Srba veli ''dobra stara vremena''?
Po mojem pisanju se ovdje more videti da ne režem Crkvu niti pol posto i da sam agnostik, ali pederagenda iz Nemremo misli da nema nikakvih granica. Kaj je sljedeće?
Kreteni debilni.
PŠK!
tamo je zakonom regulirano kakve su posljedice istupanja u javnom prostoru za izjave koje uzimaš za primjer.
međutim, ovdje se radi o hrvatskoj, zemlji koja je mogla postati država sa svim pozitivnim atributima uređene države, ali nije jer se sa najviše državne razine zbog politikantskih interesa tolerira i "za dom spremni" i drugi oblici ustašoidnog ponašanja što je izravno toleriranje prikrivenog veličanja "dobrih starih vremena".
na to nema nikakve reakcije vlasti, osim osnivanja povjerenstva za suočavanje s prošlošću, odnosno povjerenstva za zataškavanje.
na žalost, danas su popovi siva zona politike, financirana iz proračuna, a nedvojbeno partner hdz-a u "dobru i u zlu", naročito u krimogenoj zoni.
ne opravdavam takav javni istup, ali to je samo reakcija na ono što kaptol iz sjene i u rukavicama radi u rh.
drugi puta na žalost, nitko u hrvatskoj politici nema muda sjebati vatikanske ugovore i ozakoniti financiranje vjerskih zajednica po uzoru na austriju, njemačku...
sitting_bull-
2015-09-28
kako se to neće desiti, i dalje će borg ekipa i politički pokrovitelji sofisticirano, ili primitivnije i grubo pljačkati hrvatsku i njezine građane.vuksadinare wrote:kad bi izvozili izdajnike obogatili bi se
anemični sociopata na bijelom konju na čelu kolone...
sitting_bull-
2015-09-28
ti si fakat bolestan.vuksadinare wrote:inace..bas da je plenki najveci izdajica tesko je reci..konkurencija je iznimna...pocevsi od predaje oruzja to-a za koji ja smatram da je najveci cin izdaje..do privatizacije strateskih firmi za vrijeme racana i sanadera..prko jacinog prekomjernog granatiranja 'u eu pod svaku cijenu'..do purde...o mesicu,josipovicu,kgk necu..previse toga...tak da plenki jos ima zganci jesti da dostigne neke
pa tuđman ti je najveći idajnik. stvorio je kriminalnu organizaciju po ustroju sličnu na sicilijansku ndranghetu.
bulažnjenje kretena iz 19 stoljeća i feudalna organizacija.
i eto 200 obitelji je bogato, a vi kmeti patite.
nadam se da će još malo povisti poreze kada usahnu prihodi.
veber-
2014-12-30
Ndranghetta je Calabria
2014-04-15
i ovi panduri su mi se počeli gaditi sve više .
malo je dobrih pandura, oni koji su tu radi neke pravde, tipa kojemu nije cilj pisati kazne, zavrnuti ruke bakici, ... ili čak i cijenim pandure koji su se tu uvalili preko veze, neda im se zajebavati i terorizirati građane i takvi su OK..
nažalost
uglavnom su to iskompleksirani idioti koji služe režimu na vlasti, ližu šupak nekom anemičaru ili rektalnom alipinistu, u gradu nesmiju glavnom kriminalaca pogledati u oči, a onda se iživljavaju nad čovjekom od 50godina ili 72godine, koji je kao dvadesetogodišnjak prošao najbrutalnije bitke u ratu dok su isti ti panduri koji ga hapse bili u jajašcima
sutra da uskrsne tito, ili četnici ili islamska država dođe na vlast, 80% pandura bi još brutalnije služili njih nego što služe rektalnog i anemičnog ili sutra tomaševića.
malo je dobrih pandura, oni koji su tu radi neke pravde, tipa kojemu nije cilj pisati kazne, zavrnuti ruke bakici, ... ili čak i cijenim pandure koji su se tu uvalili preko veze, neda im se zajebavati i terorizirati građane i takvi su OK..
nažalost
uglavnom su to iskompleksirani idioti koji služe režimu na vlasti, ližu šupak nekom anemičaru ili rektalnom alipinistu, u gradu nesmiju glavnom kriminalaca pogledati u oči, a onda se iživljavaju nad čovjekom od 50godina ili 72godine, koji je kao dvadesetogodišnjak prošao najbrutalnije bitke u ratu dok su isti ti panduri koji ga hapse bili u jajašcima
sutra da uskrsne tito, ili četnici ili islamska država dođe na vlast, 80% pandura bi još brutalnije služili njih nego što služe rektalnog i anemičnog ili sutra tomaševića.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-plenkovic-o-uhicenima-pozivam-ih-na-kavu-pa-da-vide-kakav-sam/2334987.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d
a e, i onda po modelu sauche pokušati uz kavu sklopiti deal o tome da zbog anemičareovog imiđa oni pojedu govno i kažu kako je anemični sociopata super lik.
doduše, nije pozvao nikoga s banije na kavu, a ne može ni otići na baniju nekome u kuću popiti kavu kad niti jedna jedina od strane države nije obnovljena.
anemični zgubidan očigledno pati jer su ga građani vidjeli onakvog kakav zapravo jeste: bahati šalabajzer s umijećem muljanja i laganja.
game over.
a e, i onda po modelu sauche pokušati uz kavu sklopiti deal o tome da zbog anemičareovog imiđa oni pojedu govno i kažu kako je anemični sociopata super lik.
doduše, nije pozvao nikoga s banije na kavu, a ne može ni otići na baniju nekome u kuću popiti kavu kad niti jedna jedina od strane države nije obnovljena.
anemični zgubidan očigledno pati jer su ga građani vidjeli onakvog kakav zapravo jeste: bahati šalabajzer s umijećem muljanja i laganja.
game over.
sitting_bull-
2015-09-28
Privode jadne starce umjesto melkiora, bastarde i slicne gamadi.
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Policija u BGD privela Cetnika, Draza Pao
» Zagrebačka policija privela golog umjetnika
» Ramuša Haradinaja privela francuska policija po srbijanskoj tjeralici
» Mladić priveden jer je na Facebooku pisao o Plenkoviću, tereti ga se za prijetnju
» Masovna tuča imigranata u Bihaću , policija privela više od 50 osoba
» Zagrebačka policija privela golog umjetnika
» Ramuša Haradinaja privela francuska policija po srbijanskoj tjeralici
» Mladić priveden jer je na Facebooku pisao o Plenkoviću, tereti ga se za prijetnju
» Masovna tuča imigranata u Bihaću , policija privela više od 50 osoba
Page 2 of 3