Gradonačelnica Koelna okrivljuje žena za napad i kaže...
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Gradonačelnica Koelna okrivljuje žena za napad i kaže...
Ko ih jebe...samo udri!
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
država najbolje regulira zaštitu svih građana, država najbolje regulira kako će se tko odjevati, misliti, braniti, pojedinac nema šta tu misliti, država će u ime naroda se najbolje pobrinuti
u Europi ako građanin se pokuša obraniti, možeš najebati više nego onaj tko te napada.. EU zakoni o obrani(ali i ruski, kineski itd) su posebno represivni, jer kako znam, vlast nevoli konkurenciju..
čim se ti možeš sam obraniti, čim ti možeš sam živjeti bez državne intervnecije, onda si slobodan, a ovima na vrhu nije u interesu da si slobodan..
Inače ovo će uskoro biti u Hrvatskoj, a čim se dogodi prvo takvo sranje, treba odmah skupiti ekipu za referendum, i da imamo američke zakone o obrani i slobodi posjedovanja pa i nošenja oružja..
zamisli da su ovo pokušali u teksasu hahah
bi u americi, tamo bi im sprašilo metak u glavu, a policija bi ti čestitila što ih se rješio kriminalca..kaja_333 wrote:Jedva cekam da im netko spraši metak u celo nakon kakvog silovanja ili napada.
u Europi ako građanin se pokuša obraniti, možeš najebati više nego onaj tko te napada.. EU zakoni o obrani(ali i ruski, kineski itd) su posebno represivni, jer kako znam, vlast nevoli konkurenciju..
čim se ti možeš sam obraniti, čim ti možeš sam živjeti bez državne intervnecije, onda si slobodan, a ovima na vrhu nije u interesu da si slobodan..
Inače ovo će uskoro biti u Hrvatskoj, a čim se dogodi prvo takvo sranje, treba odmah skupiti ekipu za referendum, i da imamo američke zakone o obrani i slobodi posjedovanja pa i nošenja oružja..
zamisli da su ovo pokušali u teksasu hahah
Guest- Guest
marcellus wrote:evo baš pričam s likom iz njemačke ono oni su totalno zadojeni propagandom, jebiga valjda je to pegida organizirala.
ma njemci su sprženi propagandom, inače bila je i kod nas ekipa, ali vidiš kod nas ljudi o ovim stvarima raspravljaju preko interneta, koliko sam shvatio toga nema u njemaca..
na indexu 98% komentara naravno negativno spram izbjeglica, vjerojatno u njemačkoj se nitko ne usudi pisati išta.. boje se državnog represivnog aparata..
a inače ima i kod nas sprženih, bog te jebo, iman frendove volontiraju za jebeni crveni križ i tamo su u slavnskom brodu.. i još se slikaju i hvale..
sve puno izdajnika, od desnice(aj ovdje ima i normalnih) do ljevice(tamo nema normalnih)
Guest- Guest
Jebi ga , na javnoj telki u rvata je poslije Puhovskog najcesci gost Princ iz Nigerije. Muhahahahaha I sto kaze, pravi princ ali eto protjeralo ga. Princ je i brat onog sta igra za njemacku a on igra za KAmerun. Princ je uobicajeno ime nekih generacija u Africi. Ja cim sretnem nekog juznoamerikanaca koji se odaziva na ime Jesus, poljubim u ruku. Muhahahahahahaaa U to ime jedan kralj koji je nekada bio princ.marcellus wrote:evo baš pričam s likom iz njemačke ono oni su totalno zadojeni propagandom, jebiga valjda je to pegida organizirala.
2014-04-14
Neoliberalni portugalac wrote:marcellus wrote:evo baš pričam s likom iz njemačke ono oni su totalno zadojeni propagandom, jebiga valjda je to pegida organizirala.
ma njemci su sprženi propagandom, inače bila je i kod nas ekipa, ali vidiš kod nas ljudi o ovim stvarima raspravljaju preko interneta, koliko sam shvatio toga nema u njemaca..
na indexu 98% komentara naravno negativno spram izbjeglica, vjerojatno u njemačkoj se nitko ne usudi pisati išta.. boje se državnog represivnog aparata..
a inače ima i kod nas sprženih, bog te jebo, iman frendove volontiraju za jebeni crveni križ i tamo su u slavnskom brodu.. i još se slikaju i hvale..
sve puno izdajnika, od desnice(aj ovdje ima i normalnih) do ljevice(tamo nema normalnih)
dijagram-
2015-08-09
Tema o dogadjajima u Köln-u na ovdasnjem forumu 210 000 otvaranja, do sada. Javni mediji se prave blesavi.
2014-04-14
kojem forumu ? u švedskoj?abraham wrote:Tema o dogadjajima u Köln-u na ovdasnjem forumu 210 000 otvaranja, do sada. Javni mediji se prave blesavi.
kod nas mediji ipak nisu toliko blesavi, znam da je index prenio, on je najveći portal, i bila im to najčitanija vijest.. mislim da je čak i na TVu bilo
Guest- Guest
Druga tema sa istom temom za dvadeset sati 45 000 otvaranja. Ovo nisu mainstream mediji.
2014-04-14
Novi vid ilegale, muahahahahahaaa. Da ovo nije desnicarski forum vec , normalni centar bi se reklo.
2014-04-14
10/10Stanojko wrote:Hahahahahahaaha! Bravo za gradonacelnicu! Da ponovim:
Tacno! Sta se koji kurac setkaju bez vela i muske pratnje! Sta misle, gde su koji kurac!? U Nemackoj?
Sveto je pravo i duznost svakog pravovernog muslimana da napuni svaku Gertrudu koja se ponasa na ovaj neprihvatljiv nacin!
Guest- Guest
Inace,ili Kršcani budu cvrstom rukom doveli raspustene zene u red,ili to budu islamdžije napravili...tko prvi,njemu cura..
Guest- Guest
I to od tebe? Sad si me fakat duboko razočarala.kaja_333 wrote:Jedva cekam da im netko spraši metak u celo nakon kakvog silovanja ili napada.
Guest- Guest
One koje su najglasnije da se ovi dovedu (a najvise je zena tu) treba sprovest u kampove da zabavljaju dosljake prije nego ih se ispali preko granice, ostalima ukinut pravo glasa da se ne ponovi isto sranje.bogomdani wrote:Inace,ili Kršcani budu cvrstom rukom doveli raspustene zene u red,ili to budu islamdžije napravili...tko prvi,njemu cura..
omni-
2014-04-12
e tako tako...ruku na srce,kad u prosjeku pogledam Arabe i Svabe,jasno je zasto zene trce prvima..svabi su prazni,skrti,bez srca,duse i dzigere,ne lice na nis,oni plemenitiji,su svi odreda vanila -Boysi,a takve zene,bas i ne vole...no bed je sto zene odredjuju danas tijekove politike,ovoga i onoga,pa tako i dovblacenje ovih Khozoepa..omni wrote:One koje su najglasnije da se ovi dovedu (a najvise je zena tu) treba sprovest u kampove da zabavljaju dosljake prije nego ih se ispali preko granice, ostalima ukinut pravo glasa da se ne ponovi isto sranje.bogomdani wrote:Inace,ili Kršcani budu cvrstom rukom doveli raspustene zene u red,ili to budu islamdžije napravili...tko prvi,njemu cura..
Guest- Guest
2014-04-14
Mala moja brzo gace svuci od Alepa drzim ga u ruciiiiiiii.....
2014-04-14
Sva da se taj mali incident zabaci pod tepih. Ova moze zinut za duplo punjenje, dole rasizam.abraham wrote:
omni-
2014-04-12
Uvijek krivi mi jer ne inzistiramo dovoljno na nacionalnoj transformaciji. Nijemci jurišaju za Šveđanima - doslovno.asilovski wrote:http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/12083921/Mayor-of-Cologne-urges-code-of-conduct-for-young-women-to-prevent-future-assaults.html?utm_campaign=Echobox&utm_medium=Social&utm_source=Facebook
Guest- Guest
Arapski bećarac :DDDabraham wrote:Mala moja brzo gace svuci od Alepa drzim ga u ruciiiiiiii.....
Guest- Guest
nego,tko se buni nego nedojebane quje,ali im nije niti za zamjertiti..Kod Svabija je pravilo da se seksa samo Subotom..ostali dani se rade,a nedjelja se mora odmarati za iduci tjedan...omni wrote:Sva da se taj mali incident zabaci pod tepih. Ova moze zinut za duplo punjenje, dole rasizam.abraham wrote:
Guest- Guest
Jašta! Drugi put i bez gaća stojite u gradu inshallah gradonačelnice
2014-04-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NAPAD U MINHENU : Jedna žena ubijena, četvero izbodeno nožem
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
» Žena kaže da se zaljubila u svog otmičara izvanzemaljca: ‘Pozvao me u Andromedinu galaktiku’
» Sisacka gradonacelnica tesko optuzila Bandica da je licemjer(iza kulisa mu porucila da je nepozeljan u Sisku dok je ona gradonacelnica)
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
» Žena kaže da se zaljubila u svog otmičara izvanzemaljca: ‘Pozvao me u Andromedinu galaktiku’
» Sisacka gradonacelnica tesko optuzila Bandica da je licemjer(iza kulisa mu porucila da je nepozeljan u Sisku dok je ona gradonacelnica)
Page 2 of 5