Posljednji pozdrav Aki Rahimovski ...
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Posljednji pozdrav Aki Rahimovski ...
Da nije sin spomenio koronu ne bi nitko znao da je Aki ima sina..dijagram wrote:Koliko mi je poznato godinama nije razgovarao sa sinom:)mutava baštarda wrote:Noć prije nego je umro Aki je sinu Kristijanu rekao: Pazi sebe i svoje, vidiš kako korona luduje, čuvajte zdravlje!
Korona koliko god bila zdravstveni rizik ipak može čovika malo pogurati iz anonimnosti i prosjeka.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Dobri su bili svi, ima boljih i gorih albuma: Haustor, Indeksi, Prljavo kazalište, Parni valjak, Parafi, Azra, Šarlo akrobati, EKV…
Uvijek sam pratio glazbu i sve ostalo i kod nas i u Europi i u SAD-u, mislim da se ne možemo zatvarati u neki naš balončić, nego ići ukorak s vremenom…
Glupo muško :) takve stvari ne može osvijestiti, to me je naučila pokojna supruga…uvijek nove ploče, uvijek radio, uvijek nova obleka.
Uvijek sam pratio glazbu i sve ostalo i kod nas i u Europi i u SAD-u, mislim da se ne možemo zatvarati u neki naš balončić, nego ići ukorak s vremenom…
Glupo muško :) takve stvari ne može osvijestiti, to me je naučila pokojna supruga…uvijek nove ploče, uvijek radio, uvijek nova obleka.
niels-
2021-04-26
Vele iznenada. Strašno...niels wrote:‘55 je bio. Bože.
Godiste tvog unuka.niels wrote:‘55 je bio. Bože.
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
mutava baštarda wrote:Vele iznenada. Strašno...niels wrote:‘55 je bio. Bože.
Iznenadna smrt je velika milost, ali tek iza nekih godina.
On je ipak otišao premlad.
niels-
2021-04-26
Odlazak pjevača Parnog valjka: U 67. godini preminuo Aki Rahimovski
- Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski - stoji u objavi uz stihove "Za malo nježnosti na sve ću pristati, za malo nježnosti da mogu zaspati”.
PRERANI ODLAZAK
Noć prije nego je umro Aki je sinu Kristijanu rekao: Pazi sebe i svoje, vidiš kako korona luduje, čuvajte zdravlje!
Pjevač grupe Parni Valjak Aki Rahimovski
preminuo je danas u 67. godini u Sloveniji. Tužnu vijest potvrdili su članovi grupe na službenoj Facebook stranici.
[url=https://twitter.com/share?text=Odlazak pjeva%C4%8Da Parnog valjka: U 67. godini preminuo Aki][/url]
- Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski - stoji u objavi uz stihove "Za malo nježnosti na sve ću pristati, za malo nježnosti da mogu zaspati” Aleksandar Rahimovski, poznatiji pod nadimkom Aki, rođen je u Nišu 5. lipnja.1955. godine, a proslavio se kao frontmen popularne grupe Parni valjak s kojom je nastupao više od 30 godina. Nakon raspada, 2009. godine, bend se ponovo okupio i objavio povratnički album
Aki od od malena bio u glazbi. Sa sedam godina krenuo je u glazbenu školu budući da mu je otac bio profesor glazbenog, a pohađao je klavir i pjevanje. Godine 1975. upoznaje gitaristu i skladatelja Huseina Hasanefendića - Husa i Juricu Pađena. Te iste 1975. godine u suradnji s menadžerom Vladimirom Mihaljekom Mihom osnivaju prvu postavu Parnog Valjka kao nekakva zagrebačka varijanta Bijelog Dugmeta. Prvu postavu Parnog Valjka činili su: Aki Rahimovski (Vokal, klavir), Husein Hasanefendić Hus (Solo gitara, akustična gitara, vokal), Srećko Antonioli (bubnjevi), Zlatko Miksić - Fuma (bas-gitara) i Jurica Pađen (solo gitara, akustična gitara). U 30-godišnjoj karijeri Parni valjak je objavio 16 studijskih albuma, 14 singlova, 5 uživo albuma, 4 kompilacije, te 2 koncertna DVD-a.
Privatni život oduvijek je skrivao od javnosti. Poznato je da se dva puta ženio, iz prvog braka ima sina Kristijana, a u drugom braku dobio je kćer Dinu. Sa drugom suprugom proveo je niz godina, čak 40. S njom se nikada nije pojavljivao u javnosti. Prije dvije godine dobio je još jednu djevojčicu s tajanstvenom Slovenkom Barbarom Vesel.
2014-04-16
dijagram wrote:Godiste tvog unuka.niels wrote:‘55 je bio. Bože.
Djece. Unuci su ‘80-to pa nadalje.
Prvog praunuka sam dobio u prošlom desetljeću.
niels-
2021-04-26
To su geniniels wrote:dijagram wrote:Godiste tvog unuka.niels wrote:‘55 je bio. Bože.
Djece. Unuci su ‘80-to pa nadalje.
Prvog praunuka sam dobio u prošlom desetljeću.
dijagram-
2015-08-09
Parni Valjak - Ljubavna
9.131.222 pregleda18. ruj 2009.
Last edited by mortal on Sat 22 Jan - 15:20; edited 2 times in total
2014-04-16
Mater mi je starija dvi godine od njega, a ne doživljavam je kao staru... Nisam ni njega...niels wrote:mutava baštarda wrote:Vele iznenada. Strašno...niels wrote:‘55 je bio. Bože.
Uh, gdje izlazi ?mutava baštarda wrote:Mater mi je starija dvi godine od njega, a ne doživljavam je kao staru... Nisam ni njega...niels wrote:mutava baštarda wrote:
Vele iznenada. Strašno...
Pitam za eru:)
dijagram-
2015-08-09
Čuvam je od takvi...dijagram wrote:Uh, gdje izlazi ?mutava baštarda wrote:Mater mi je starija dvi godine od njega, a ne doživljavam je kao staru... Nisam ni njega...niels wrote:
Ne mogu zamisliti goru kletvu, nego da mi Ero bude očuh...
pocivao u miru maestro...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Zasto ne, imao bi besplatno savjetovanje o korona virusima.mutava baštarda wrote:Čuvam je od takvi...dijagram wrote:Uh, gdje izlazi ?mutava baštarda wrote:
Mater mi je starija dvi godine od njega, a ne doživljavam je kao staru... Nisam ni njega...
Ne mogu zamisliti goru kletvu, nego da mi Ero bude očuh...
Sve ima svoje prednosti i mane:)
dijagram-
2015-08-09
Parni valjak, bend koji je obilježio moje djetinjstvo i mladost. Najbolji spoj rock n´ rolla, bluesa, melankolije i psihodelije. Najveći bend na ovim prostorima. R.I.P. Aki
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
rip , u moje doba ovo slusale curice
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
počivao u miru, legenda
iako napraviti dijete s 65 nije bio najmudriji potez
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Putinov posljednji pozdrav Alepu: Bježite dok možete, prije noći...
» Ike Mandurić: Je li pozdrav Za Dom Spremni ustaški pozdrav?
» Aki Rahimovski dobio kćer u 65 godini
» Posljednji suverenisti sa Sentinela
» POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ
» Ike Mandurić: Je li pozdrav Za Dom Spremni ustaški pozdrav?
» Aki Rahimovski dobio kćer u 65 godini
» Posljednji suverenisti sa Sentinela
» POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ
Page 2 of 5