Ceska donira topnicko streljivo Ukrajini
Page 1 of 1
Ceska donira topnicko streljivo Ukrajini
https://direktno.hr/eu-i-svijet/eu/ceska-ministrica-obrane-donirat-cemo-topnicko-streljivo-ukrajini-spremni-smo-za-najgori-scenarij-257120/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ceska donira topnicko streljivo Ukrajini
Svi koji su imali kontakte sa Rusima-CCCP ih mrze . Uvjerio se i sam. Samo Srbi i dio yugoslovenstine ih nesta uzdizu iako su svi nagulili sta dalje od njih. Zanimljivo.....
2014-04-14
abraham wrote:Svi koji su imali kontakte sa Rusima-CCCP ih mrze . Uvjerio se i sam. Samo Srbi i dio yugoslovenstine ih nesta uzdizu iako su svi nagulili sta dalje od njih. Zanimljivo.....
Madjari ih mrzeli iz dna duse, istina, sada?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:abraham wrote:Svi koji su imali kontakte sa Rusima-CCCP ih mrze . Uvjerio se i sam. Samo Srbi i dio yugoslovenstine ih nesta uzdizu iako su svi nagulili sta dalje od njih. Zanimljivo.....
Madjari ih mrzeli iz dna duse, istina, sada?..i dalje bi tako bil9 da orban iz nuzde nije se morao okrenuti djelomicno putinu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Desnica u Evropi je ideološki bliskija današnjoj Rusiji, nego onom što Zapad danas predstavlja.Serbinho-3 wrote:abraham wrote:Svi koji su imali kontakte sa Rusima-CCCP ih mrze . Uvjerio se i sam. Samo Srbi i dio yugoslovenstine ih nesta uzdizu iako su svi nagulili sta dalje od njih. Zanimljivo.....
Madjari ih mrzeli iz dna duse, istina, sada?
Izuzetak je Poljska i Baltik zbog povijesnih trauma kakve imamo i mi na brdovitom Balkanu.
Nije uspio Hitler, more bit Biden uspije..ili ipak se sve raspadne kao kula od karta... :)
Finska fino, ovo drugo psihoza.
Finska fino, ovo drugo psihoza.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Similar topics
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Teška sramota Slovenije u Njemačkoj:Iz kamiona im ukrali streljivo na parkingu hotela
» Đoković donira 1.000.000 evra Srbiji
» USA donira Hrvatskoj raketne sisteme Patriot.
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Teška sramota Slovenije u Njemačkoj:Iz kamiona im ukrali streljivo na parkingu hotela
» Đoković donira 1.000.000 evra Srbiji
» USA donira Hrvatskoj raketne sisteme Patriot.
Page 1 of 1