Australija: Odbi, dalje neces moci!
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Australija: Odbi, dalje neces moci!
Aha. A nemačka medicina je najbolja na svetu.debotoijusto wrote:balkanstina je procitana knjiga sto se tice sporta u bijelim hlacicamadzango wrote:Ne znam šta se više zajebava. Potvrda o vakcinaciji košta 300 evra. Vakcinu ne mora ni da vidi a skinuo ih je sa kurca.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja jesam. Ali pogledaj sa kime ima posla. Od jajara Australijanaca do slina poput Nadala i Federera. A tek ga čakaju musavi Francuzi, pičketine Englezi i Ješe u Njujorku.T. wrote:Niste nikad čuli za karakter, stav, uvjerenje, nešto slično?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa bolje da zavrsi karijeru nego da i dalje dozivljava onakve pizdarije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ili da plati jebenu potvrdu, ili da završi karijeru. Podržavam i jedno i drugo.
Ringo opet nije normalan. Đoletu kao ratnom drugu u ovom globalnom ratu protiv covid kabale naklon do poda. Ljudi koji imaju stav uspijevaju u životu a ne oni šibicari i pičkice.T. wrote:Pa ima ih 20, koji će mu ku*ac?Ringo10 wrote:E pa eto, sa karakterom, uvjerenjem i stavom moze Grand Slamove gledati na TV
Sa 34 godine, pred kraj karijere da se pokenja sam sebi usta radi grand slama?
Da se naguzi fašistima?
Što se tiče australije imam dosta rodbine dole koja me je zvala da dođem i mislio sam otic.
Sada znam da tu vukojebinu neću nikada vidjeti u životu i nadam se da će Australiju Kinezi ispeglati nuklearnim oružjem u bliskoj budućnosti
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Australija mora biti uništena
Evo sad će ju uništiti. SvemirciAssadNaPodmornici wrote:Australija mora biti uništena
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
darth_vader likes this post
Kinezi ako Bog da
Puna podrška Đokoviću.
Nikada mi kao "personality" nije legao, ali pokazao je da ima kičmu.
Definitivno je zaslužio poštovanje zbog nepokolebljivosti i jer ove pokvarenjake gleda ravno u oči i nije pognuo glavu.
U nekom boljem svijetu i u nekim boljim vremenima, ekipa koja je sada na vlasti u Australiji ne bi smjela izaći izvan granica svoje zemlje da ih se ne uhiti kao kriminalce.
Nikada mi kao "personality" nije legao, ali pokazao je da ima kičmu.
Definitivno je zaslužio poštovanje zbog nepokolebljivosti i jer ove pokvarenjake gleda ravno u oči i nije pognuo glavu.
U nekom boljem svijetu i u nekim boljim vremenima, ekipa koja je sada na vlasti u Australiji ne bi smjela izaći izvan granica svoje zemlje da ih se ne uhiti kao kriminalce.
Last edited by Slovoslagar on 18/1/2022, 00:07; edited 1 time in total
Slovoslagar-
2021-04-25
Ceterum censeo . . .AssadNaPodmornici wrote:Australija mora biti uništena
Slovoslagar-
2021-04-25
Ako je Bog izvor svjetla onda bi Sunce bilo božje oko.kaya wrote:Evo sad će ju uništiti. SvemirciAssadNaPodmornici wrote:Australija mora biti uništena
Usmjeravanjem sunčevih zraka u centar tog kontinenta koji je okrugao više manje i unutra je pustinja, stvorit će se vrući zrak.
SPALI SVE.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ovi antivakseri kao jehovini svjedoci
Koliko god ti zatvaraš vrata oni vire na špijunku i "ali krajjj stižeee!" , otvori vrata samo da ti objasnim i spasi se...i onda vadi kulu stražara iz ruksaka
Koliko god ti zatvaraš vrata oni vire na špijunku i "ali krajjj stižeee!" , otvori vrata samo da ti objasnim i spasi se...i onda vadi kulu stražara iz ruksaka
Last edited by kaya on 18/1/2022, 00:15; edited 1 time in total (Reason for editing : ..)
2015-08-15
sto nisu kinezi predvodnici korona fasizma ?AssadNaPodmornici wrote:Kinezi ako Bog da
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Spržit će ih se. I to nema veze s antivakserima.
SPALI SVE.
SPALI SVE.
2014-04-11
Jesu al nema vezedebotoijusto wrote:sto nisu kinezi predvodnici korona fasizma ?AssadNaPodmornici wrote:Kinezi ako Bog da
2015-08-15
Stranica 6 na ovoj temi :
by RayMabus Thu 6 Jan - 21:38
Nije vam više problem Đokovic.
Ta osoba se mogla zvat X.
X dolazi iz jedne zemlje i prestavlja nešto i pošto je ne možete poniziti jer Dodik ne ide u Ameriku i u te vaše anglosaske kolonije i VB onda ajmo pred cijelim svijetom ponizit X tako da ćemo mu reč da može doć a onda u karantenu i javno ponižavanje jer eto nije bilo vremena da mu dostavimo dopis da smo u međuvremenu donijeli stavku da možda neće bit primljen.
Vidiš problem je šta je taj x neki čovjek a onda eto vi mislite da možete maltretirat ljude kako vama prne.
Možete al na vašem terenu.
TEREN JE KLJUČNA RIJEČ.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t49895p100-australija-odbi-dalje-neces-moci
by RayMabus Thu 6 Jan - 21:38
Nije vam više problem Đokovic.
Ta osoba se mogla zvat X.
X dolazi iz jedne zemlje i prestavlja nešto i pošto je ne možete poniziti jer Dodik ne ide u Ameriku i u te vaše anglosaske kolonije i VB onda ajmo pred cijelim svijetom ponizit X tako da ćemo mu reč da može doć a onda u karantenu i javno ponižavanje jer eto nije bilo vremena da mu dostavimo dopis da smo u međuvremenu donijeli stavku da možda neće bit primljen.
Vidiš problem je šta je taj x neki čovjek a onda eto vi mislite da možete maltretirat ljude kako vama prne.
Možete al na vašem terenu.
TEREN JE KLJUČNA RIJEČ.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t49895p100-australija-odbi-dalje-neces-moci
2014-04-11
Da. Ok.
Znaš kaj ray, ti uopće više nisi najluđi na forumu. Čitam na onoj koroni, mayke mi neki su te prešišali..ti buš još normalan ispao
Znaš kaj ray, ti uopće više nisi najluđi na forumu. Čitam na onoj koroni, mayke mi neki su te prešišali..ti buš još normalan ispao
2015-08-15
darth_vader likes this post
Zamislite neku vrst sabora. Predožbe radi zamislite oko 500 likova i sabor je podijeljen na lijevu i desnu stranu.
Taj sabor čine anđeoske hijerarhije, majistori svjetslosti te još neki jači entiteti u svemiru. To nije na fizičkoj ravni. To su kao duhovi.
Ako ja imam zelenu karticu jer sam zastupnik toga pošto sam anđeoska hijerarhijha ( anđeo znanja ) i nešto stavim na dnevni red a to je tako....
PA PA
Taj sabor čine anđeoske hijerarhije, majistori svjetslosti te još neki jači entiteti u svemiru. To nije na fizičkoj ravni. To su kao duhovi.
Ako ja imam zelenu karticu jer sam zastupnik toga pošto sam anđeoska hijerarhijha ( anđeo znanja ) i nešto stavim na dnevni red a to je tako....
PA PA
2014-04-11
by RayMabus Sat 8 Jan - 2:18
Ja ne pozivam na kršenje zakona. Zato poštujem odluku državnih vlasti Australije.
No kad su već to napravili mogli su biti ljudi pa ga dočekat s cvijećem i fino mu s osmijehom na licu reč : čuj svaka tebi čast, evo ti cvijeće, ti si ipak naš osvajač turnira višestruki i svaka čast al eto ne možeš u državu.
Izvini.
Ja to ne vidim. Vidim maltretiranje. Vidim to ponašanje. Ne vidim ljudskost a vidim ljudska tijela ali ne i ljude u tim tijelima a ista su na visokim političkim dakle vladarskim položajima na ovoj planeti.
Vidim kopilad negativnih vanzemaljaca u ljudskim tijelima a zbog tih negativnih vanzemaljaca ja sam i sišao ovamo u ovaj sektor i na ovu planetu.
Nisam sišao ovamo da bi ih pomazio po glavi nego da im istu otkinem.
----
SPALI SVE.
Ja ne pozivam na kršenje zakona. Zato poštujem odluku državnih vlasti Australije.
No kad su već to napravili mogli su biti ljudi pa ga dočekat s cvijećem i fino mu s osmijehom na licu reč : čuj svaka tebi čast, evo ti cvijeće, ti si ipak naš osvajač turnira višestruki i svaka čast al eto ne možeš u državu.
Izvini.
Ja to ne vidim. Vidim maltretiranje. Vidim to ponašanje. Ne vidim ljudskost a vidim ljudska tijela ali ne i ljude u tim tijelima a ista su na visokim političkim dakle vladarskim položajima na ovoj planeti.
Vidim kopilad negativnih vanzemaljaca u ljudskim tijelima a zbog tih negativnih vanzemaljaca ja sam i sišao ovamo u ovaj sektor i na ovu planetu.
Nisam sišao ovamo da bi ih pomazio po glavi nego da im istu otkinem.
----
SPALI SVE.
2014-04-11
Najmanje se u njih diram na ovoj planeti. Ta elit u ljudskom obliku. Postoji razvoj svjesti pa nek se seljaci na ovoj planeti bave s vama.
Onda te snimim i nagaziš mi na žulj i meni se to ne svidi i sad ću ti spalit državu na kojoj si na čelu.
U čemu je problem ?
Onda te snimim i nagaziš mi na žulj i meni se to ne svidi i sad ću ti spalit državu na kojoj si na čelu.
U čemu je problem ?
2014-04-11
A trenutak kad si mi nagazio na žulj je kad je tvoj ministar zdravstva došao i rekao da ste iza zatvoreni vrata promjenili pravila za ulazak u državu al eto zaboravili ste reči Đokoviću.
A samo radi njega ste ih promjenili i ne postoji ni telefon nit išta nego fino pravite se blesavi,pustili ga da dođe i onda pred cijelim svijetom se iživljavate nad njim kao nad majmunom u kavezu.
Dakle pravite me budalom.
Prva stvar.Anđela znanja idete pravit budalom. ODLIČNO. JAKO PAMETNO.
Onda sve se to poklapa s vašim sankcijama Dodiku. A kako zgodno jer Dodik neće u Ameriku al tko hoće ? Vidi Novak Đokovic.
I na kraju svega toga ako vam ja pustim to da njemu radite koji je devet puta osvojija turnir i broj jedan je dakle nikakav anonimus a šta čeka ostalih 7 miljardi duša na ovoj planeti koji su ništa odnosno obični građani ?
Uvodite globalnu ditaturu na ovoj planeti a da to mogu skužit samo oni jako inteligentni kad na to obrate pažnju.
Eto ja sam jako inteligentan na vašu žalost a usto sam još nešto.
Australija je vaš posjed i sad ću vam ga spaliti.
DO TEMELJA.
A samo radi njega ste ih promjenili i ne postoji ni telefon nit išta nego fino pravite se blesavi,pustili ga da dođe i onda pred cijelim svijetom se iživljavate nad njim kao nad majmunom u kavezu.
Dakle pravite me budalom.
Prva stvar.Anđela znanja idete pravit budalom. ODLIČNO. JAKO PAMETNO.
Onda sve se to poklapa s vašim sankcijama Dodiku. A kako zgodno jer Dodik neće u Ameriku al tko hoće ? Vidi Novak Đokovic.
I na kraju svega toga ako vam ja pustim to da njemu radite koji je devet puta osvojija turnir i broj jedan je dakle nikakav anonimus a šta čeka ostalih 7 miljardi duša na ovoj planeti koji su ništa odnosno obični građani ?
Uvodite globalnu ditaturu na ovoj planeti a da to mogu skužit samo oni jako inteligentni kad na to obrate pažnju.
Eto ja sam jako inteligentan na vašu žalost a usto sam još nešto.
Australija je vaš posjed i sad ću vam ga spaliti.
DO TEMELJA.
2014-04-11
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Australija: Odbi, dalje neces moci!
» Dalje neces moci
» Tramp: Nećeš Baba, nećeš...
» OTOČANI BIJESNI: Privatnici će moći dobiti koncesije uz more za ravno 0 kuna, a moći će naplaćivati i ulaz na plaže?
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Dalje neces moci
» Tramp: Nećeš Baba, nećeš...
» OTOČANI BIJESNI: Privatnici će moći dobiti koncesije uz more za ravno 0 kuna, a moći će naplaćivati i ulaz na plaže?
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
Page 3 of 8