ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Australija: Odbi, dalje neces moci!

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Go down

Australija: Odbi, dalje neces moci! - Page 36 Empty Re: Australija: Odbi, dalje neces moci!

Post by Serbinho-3 12/1/2022, 21:41

RayMabus wrote:
T. wrote:
RayMabus wrote:Australija: Odbi, dalje neces moci! - Page 36 Djokovic_meditacija
Šta pi*ka učini od poštenog čoveka, strašno... :starac
A to uopće ni ne triba tako. Možeš al nije u tome trik. Ja to ispri kompjutera dok sidin normalno napravin. Neki posebni položaj ne triba. Poanta je da pustiš božansku energiju u tjemenu čakru ( gornji dio lubanje ).

Onda mozak kao organ dođe na te fine valove i onda si u nekoj letargiji, da ti lav prošeta ispred tebe jedva da reagiraš. Upadneš u to neko stanje letargije jer božanske energije su lakskativ, isteruju Đavola. :^0

Imaju antigen za ego. Cepivo. lol!

Ova Jelena nije imala za pasulj, ali je znala kod

koga ce biti novaca.

Bila sa nekim teniserom pre Novaka, videla da nece

biti nista od njega i ajde setnja.

Proracunata.

Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Australija: Odbi, dalje neces moci! - Page 36 Empty Re: Australija: Odbi, dalje neces moci!

Post by RayMabus 12/1/2022, 21:45

Njegova žena, njegov problem.

Ne da mi se ulazit u njegov privatni život. Već mi puna kapa i ovo šta san pročita i istražija.

Meni je on tenisač i to je to. Gledan tenis, ne pratin njega van tenisa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 12/1/2022, 21:57

Sada su nju ocigledno sklonili, vise se majka, brat i otac oglasavaju.

Prvo je ona preuzela svu medijsku paznju za sebe,

gde nije dugo trajala, jer se ogadila javnosti.

Snimio sam ja nju odmah, jos dok je ta javnost dizala u nebesa.

Tada ko je rekao nesto protiv nje, odmah drvlje i kamenje.

Dok otvore oci, treba im dugi niz godina.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2022, 21:59

RayMabus wrote:
Anđeli čuvari prelamaju ishod finala Rolan Garosa?
Na ovogodišnjem Rolan Garosu Đoković je svojim simpatizerima opet priredio „epske“ mečeve, posebno protiv svog najvećeg rivala Rafaela Nadala, i u finalnom meču, protiv Grka Stefanosa Cicipasa. Đoković je posle 0:2 u setovima preokrenuo na 3:2 u svoju korist. Cicipas je bio vidno razočaran, a njegova izjava za medije otkriva zbunjenost i nevjericu u ono što se dogodilo:

„Počeo sam da igram veoma kratko. Osjećao sam da je moj ritam nestao. Ne znam stvarno zbog čega. Bilo je čudno imajući u vidu da sam do tada nalazio ritam, udarce i kretanje po terenu koje je bilo savršeno. Odjednom sam se osjetio hladnim i bio van svega… Bilo je teško da se vratim. Stvarno bih volio da mogu da razumijem zašto se ovakve stvari dešavaju. Trudio sam se da to shvatim i tokom meča. Bilo je teško da se izborim sa tim… Ne mislim da sam se opustio, niti da sam nešto promijenio. Nastavio sam isto da igram i radim stvari koje su bile dobre za mene. On [Đoković] je napustio teren sa dva seta zaostatka i ne znam šta se desilo tamo, ali vratio se odjednom kao potpuno drugačiji igrač… Osjetio se fizički jačim, imao je bolju anticipaciju, kretnju po terenu. Sve je izgledalo mnogo svježije i bolje nego prije. Ne znam, osjetio sam da je bolje čitao moju igru.“

Novak je, međutim, djelimično otkrio šta je tajna njegovog uspjeha: „Moji anđeli čuvari su tu. Imam svoj posebni ugao, to je tajna i to ne smijem da otkrijem, ali za sada je odrađivalo veliki posao.“

Da je Đoković „u toku“ sa mnogim stvarima iz okultnog svijeta, svjedoči i ova njegova izjava data preko Instagrama uživo čovjeku po imenu Červino Džafarieh koji je proizvođač veganske hrane u SAD-u: „Unutrašnja veza je kada si zaista prisutan i svjestan u trenutku dok piješ vodu. Vidio sam ljude i poznajem ljude koji su energetskom transformacijom, pomoću moći molitve i moći zahvalnosti, uspijevali i najotrovniju hranu i najzagađeniju vodu pretvoriti u ljekovitu vodu. Voda reaguje i naučnici su dokazali da molekuli vode reaguju na naše emocije, na ono što se govori“, rekao je Đoković.[7]

Uglavnom da ponovimo : anđeli ne ispunjavaju ego želje konkretno da netko bude broj 1.

Negativni entiteti se mogu ubacit tj oće sigurno i onda oni preuzimaju ove konce i ti postaneš njihov korisni idiot.

Nemaš svoje ja. Ne razmišljaš svojom glavom.

Australija: Odbi, dalje neces moci! - Page 36 N_13867
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 12/1/2022, 22:18

RayMabus wrote:Njegova žena, njegov problem.

Ne da mi se ulazit u njegov privatni život. Već mi puna kapa i ovo šta san pročita i istražija.

Uništila ga žena i srbi u 5 dana. Ona sa antvax glupostima a oni sa žikinim kolom , balvanima i ugrženim srpstvom u australiji. 
Aj bok karijera
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber 12/1/2022, 22:20

Serbinho-3 wrote:Sada su nju ocigledno sklonili, vise se majka, brat i otac oglasavaju.

Prvo je ona preuzela svu medijsku paznju za sebe,

gde nije dugo trajala, jer se ogadila javnosti.

Snimio sam ja nju odmah, jos dok je ta javnost dizala u nebesa.

Tada ko je rekao nesto protiv nje, odmah drvlje i kamenje.

Dok otvore oci, treba im dugi niz godina.
ma bre, samo vas proganjaju.
di ćeš na nebeski narod?

ali koji kikiriki se sada posipa pepelom?
olfo nije znao, pa se zalomilo ma mrttrt ko trabant.

svjesno je išao prekršiti propise druge države.
zabrijao da je iznad zakona.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 12/1/2022, 22:20

https://www.novosti.rs/sport/tenis/1074876/novak-djokovic-australian-open-2022-latest-news-wiki-najnovije-vesti-dana-spigel-pcr-test?fbclid=IwAR2N6Xzay0EyUPLjmhRR5e6e4whybRUSjn6IO1QHplFLQgMKtAfFm91BY4E
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by veber 12/1/2022, 22:22

kaya wrote:

Uništila ga žena i srbi u 5 dana. Ona sa antvax glupostima a oni sa žikinim kolom , balvanima i ugrženim srpstvom u australiji. 
Aj bok karijera
i mavrovića je žena ujebala.
i profesionalno i kasnije poslovno.

ali mi muški smo neki put slijepi.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2022, 22:24

kaya wrote:

Aj bok karijera
Žena ga pravi budalom. Postao njena lutka na koncu. Basketball lol!

Ne da mi se ulazit više ( dublje ) u to. Dovoljno sam vidija kad san pročita ovo :

Novak je, međutim, djelimično otkrio šta je tajna njegovog uspjeha: „Moji anđeli čuvari su tu. Imam svoj posebni ugao, to je tajna i to ne smijem da otkrijem, ali za sada je odrađivalo veliki posao.“

---

Dalje od ovoga mi ne tiba.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2022, 22:37

Srpski as je u period u od 31. decembra do 3. januara boravio u Marbelji, a ono što muče vlasti te zemlje je to kako je Đoković dobio dozvolu da uđe u Španiju.

Kako piše Kadena Kope, a prenose ostali španski mediji, policija je dobila nalog od Vlade Španije da istraži kako je Novak Đoković ušao u tu zemlju. Razlog je taj što Srbi mogu da uđu samo ako su vakcinisani ili imaju neophodno izuzeće.

Pošto se pretpostavlja da Novak nije vakcinisan, istražiće se da li je imao izuzeće koje je bilo potrebno. Ovaj mediji tvrdi da osvajač 20 grend slem titula nije ni zatražio ni dobio bilo kakvu posebnu potvrdu ili dozvolu niti od ambasade Španije u Srbiji, niti od bilo kojeg drugog organa te zemlje.

Posle Australije sada se Đokoviću na vrat nakačila i Španija. Nije lako ovih dana svetskom broju jedan.

jocolor rendeer :^0 lol! :D
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2022, 22:43

Ovo je najbolji Australija Open do sada. Nije ni počeja a već je luda kuća. lol! :^0 :D lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2022, 23:06

Noletova životna priča: od skrivanja s djedom u podrumima beogradskog predgrađa, preko telepatije i mistične energije, do 5G teorija zavjere i antivakserskog Mesije

https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/panorama/noletova-zivotna-prica-od-skrivanja-s-djedom-u-podrumima-beogradskog-predgrada-preko-telepatije-i-misticne-energije-do-5g-teorija-zavjere-i-antivakserskog-mesije-1158719

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2022, 23:21

Lani se pak dao u promociju gastro-mađioničarskih praksi. tvrdeći na Instagramu da je snagom misli moguće zagađenu hranu i vodu pretvoriti u ljekovitu.

---

Raspučin.

Ne znam baš jel možeš tako snagom misli filtirat kemikalije jer to malo ne izgleda realno al možeš umom stvorit imunitet na otrove. Raspučin je imao tu sposobnost da snagom uma stvori imunitet na otrove. Al to nije to šta ti govoriš nego nešto drugo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2022, 23:37

Zato se on i ne želi cijepiti. Samo šta nije baš priča to da ti tamo neko ti stavi tezgu puno otrova i sad je to tekućina i sad ćeš ti to filtirat mislima. To ipak nije baš tako ta priča.

Um je sredstvo komunikacije između duše i tijela. Sad netko ima tj jest takvi lik i ima takvi um i zna kontrolirat procese u svom tijelu i onda staviš njega i običnu osobu i boca otrova i ovi popije i njemu ništa i sad to ispada da nema otrova i onda ovi drugi to vidi i sad znači sve je u redu i on potegne i napije se i otruje se i umre.

Ovi prvi zna kako blokirat to da otrov kad uđe u organizam ne može ništa.

Al to nema nikakve veze s pričom da netko mislima filtira bocu otrova na način da je svi mogu pit tj da izdvoji otrov.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/1/2022, 00:07

To se može i znanstveno dokazat. Imaš taj imunitet i sad u jednoj sobi pacijenti koji su veseliji, pozitivniji a u drugoj su pacijenti koji su tmurniji, depresivniji i tako i sad recimo da je to neki virus npr ova korona onda sad ih zaraziš i na kraju rezultate i puno manje je problema tamo di su pacijenti veseliji.

To je taj mehanizam.

Istu stvar možeš napravit i s puno jačim virusima i otrovima. Možeš podizat ljestvicu. Um se može toliko uvježbat da doslovno kontrolira i takve procese u organizmu tj odbije otrov.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/1/2022, 00:14

Grigorij Jefimovič Rasputin (rus. Григорий Ефимович Распутин, Pokrovskoje, 10. siječnja 1869. – Sankt Peterburg, 30. prosinca 1916.), ruski svećenik i vidovnjak.

Jedna je od najkontroverznijih osoba ruske povijesti. Rođen je i odrastao u Sibiru, gdje je postao utjecajan član flagelantske vjerske sekte. U prijestolnicu Sankt Peterburg, stigao je 1911. i svojim hipnotičkim moćima zaustavio krvarenje carevića Alekseja. Zbog toga ga je pod svoju zaštitu uzela carica Aleksandra Fedorovna.

Rasputin je bio grub i bezobrazan seljak, a ubrzo je postao poznat po razvratništvu i pijančevanju. No, carica je u njemu vidjela božjeg poslanika koji se brine za budućeg cara. Rasputin je smetao velikašima koji su uvidjeli da se njegov utjecaj na carsku obitelj širi na gospodarska i politička pitanja.

U noći 30. prosinca 1916. odlučili su ga smaknuti. Prvo su ga otrovali vinom i kolačima, no otrov nije djelovao. Zatim ga je princ Jusupov ustrijelio iz neposredne blizine, pa je Rasputin pao na pod naizgled mrtav. Nakon nekoliko minuta ustao je, udario Juspova i pokušao pobjeći. Ostali urotnici su ga uhvatili, istukli, ispalili u njega još nekoliko hitaca te ga bacili u hladnu rijeku Nevu. Kad je Rasputinovo tijelo pronađeno, pluća su mu bila ispunjena vodom. To je pokazalo da nije bio mrtav i da je pružao otpor sve dok se nije utopio u hladnoj rijeci.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2022, 00:24

Kuva se popara neka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 13/1/2022, 00:32

kaya wrote:

Aj bok karijera
škicni PP
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 13/1/2022, 00:34

Prilikom gostovanja na Radio-televiziji Srbije, Adem Vuchiqi-Djim-Morison se dotakao odnosa sa Novakom.

- Mi se znamo dugo i ja to nikada nisam zloupotrebljavao, nisam hteo da tražim popularnost preko njega, ni tad a ni večeras. Dugo ne persiramo jedan drugome. Nisam siguran da je saglasan sa svim što ja radim, a nisam ni ja sa pričom oko vakcine, ali šta da radite. Tri puta sam se vakcinisao, ali ne spadam u ljude koji će da vode hajku protiv nevakcinisanih, rekao je Adem Vuchiqi-Djim-Morison.

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 13/1/2022, 00:35

Nije ni ovaj sam sa sobom.
Tri puta se ubo.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Noor 13/1/2022, 00:36

Serbinho-3 wrote:Prilikom gostovanja na Radio-televiziji Srbije, Adem Vuchiqi-Djim-Morison se dotakao odnosa sa Novakom.

- Mi se znamo dugo i ja to nikada nisam zloupotrebljavao, nisam hteo da tražim popularnost preko njega, ni tad a ni večeras. Dugo ne persiramo jedan drugome. Nisam siguran da je saglasan sa svim što ja radim, a nisam ni ja sa pričom oko vakcine, ali šta da radite. Tri puta sam se vakcinisao, ali ne spadam u ljude koji će da vode hajku protiv nevakcinisanih, rekao je Adem Vuchiqi-Djim-Morison.

kad i Suljo ima vise mozga nego Ero, onda znas koliko je sati

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics