ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Australija: Odbi, dalje neces moci!

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Go down

Australija: Odbi, dalje neces moci! - Page 34 Empty Re: Australija: Odbi, dalje neces moci!

Post by RayMabus 12/1/2022, 16:13

Anđeli pomažu ljudima na duhovnom putu. Nisu tu da ispunjavaju nečije želje da budu supermeni ( ili tenisači broj 1 il općenito broj 1 ).

Znači pomoći će nekome na duhovnom putu al radi osobng duhovnog razvoja al ako taj kaže oću biti broj 1, ok , tvoja želja ...ne postoji anđeo koji ispunjava nečije osobne ego želje.

Postoje neki drugi koji to rade al nisu ta razina duhovna nego niža.

Iz toga proizlazi i ta glupost kako se ne trreba cijepiti jer kao šta će virus itd.

Uglavnom ti drugi zaglupljuju ljude i koriste ih kao svoje lutke na koncu ako ovi nemaju ovo znanje kako to tamo funkcionira i čega sve ima iza zavjese kad već prizivaš neke entitete a misliš da prizivaš neke više ( anđeli čuvari ).

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Australija: Odbi, dalje neces moci! - Page 34 Empty Re: Australija: Odbi, dalje neces moci!

Post by crvenkasti 12/1/2022, 16:19

marcellus wrote:
Ringo10 wrote:
Nije to bilo muljanje, ništa on bitno nije lagao. Bila je greška agenta pri ispunjavanju formulara

nije muljal neg je srbin.

nije drek neg se pes posral

Nije seronja, neg je marcelus.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2022, 16:24

Anđeli čuvari prelamaju ishod finala Rolan Garosa?
Na ovogodišnjem Rolan Garosu Đoković je svojim simpatizerima opet priredio „epske“ mečeve, posebno protiv svog najvećeg rivala Rafaela Nadala, i u finalnom meču, protiv Grka Stefanosa Cicipasa. Đoković je posle 0:2 u setovima preokrenuo na 3:2 u svoju korist. Cicipas je bio vidno razočaran, a njegova izjava za medije otkriva zbunjenost i nevjericu u ono što se dogodilo:

„Počeo sam da igram veoma kratko. Osjećao sam da je moj ritam nestao. Ne znam stvarno zbog čega. Bilo je čudno imajući u vidu da sam do tada nalazio ritam, udarce i kretanje po terenu koje je bilo savršeno. Odjednom sam se osjetio hladnim i bio van svega… Bilo je teško da se vratim. Stvarno bih volio da mogu da razumijem zašto se ovakve stvari dešavaju. Trudio sam se da to shvatim i tokom meča. Bilo je teško da se izborim sa tim… Ne mislim da sam se opustio, niti da sam nešto promijenio. Nastavio sam isto da igram i radim stvari koje su bile dobre za mene. On [Đoković] je napustio teren sa dva seta zaostatka i ne znam šta se desilo tamo, ali vratio se odjednom kao potpuno drugačiji igrač… Osjetio se fizički jačim, imao je bolju anticipaciju, kretnju po terenu. Sve je izgledalo mnogo svježije i bolje nego prije. Ne znam, osjetio sam da je bolje čitao moju igru.“

Novak je, međutim, djelimično otkrio šta je tajna njegovog uspjeha: „Moji anđeli čuvari su tu. Imam svoj posebni ugao, to je tajna i to ne smijem da otkrijem, ali za sada je odrađivalo veliki posao.“[6]

Da je Đoković „u toku“ sa mnogim stvarima iz okultnog svijeta, svjedoči i ova njegova izjava data preko Instagrama uživo čovjeku po imenu Červino Džafarieh koji je proizvođač veganske hrane u SAD-u: „Unutrašnja veza je kada si zaista prisutan i svjestan u trenutku dok piješ vodu. Vidio sam ljude i poznajem ljude koji su energetskom transformacijom, pomoću moći molitve i moći zahvalnosti, uspijevali i najotrovniju hranu i najzagađeniju vodu pretvoriti u ljekovitu vodu. Voda reaguje i naučnici su dokazali da molekuli vode reaguju na naše emocije, na ono što se govori“, rekao je Đoković.[7]

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2022, 16:26

RayMabus wrote:

Novak je, međutim, djelimično otkrio šta je tajna njegovog uspjeha: „Moji anđeli čuvari su tu. Imam svoj posebni ugao, to je tajna i to ne smijem da otkrijem, ali za sada je odrađivalo veliki posao.“[6]

100% sam siguran da nije riječ o anđelima čuvarima. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2022, 16:42

Morat ćemo nešto podvuć da ne bude zabune : Đokovic je vrhunski tenisač, da to nije ne bi ni bio među prvih dvadesetak.

Anđeli ne ispunjavaju nečije ego želje ( biti broj 1 nego samo pomažu na duhovnom putu ).

Prizivanje duhova.

Zamislite da smo u 19 stoljeću i tamo je živilo 10 ljudi koje je umrlo. Ne znači da su ti ljudi bili nužno nekakvi kriminalci il tako nešto al imali su ego. Onda su odličli da se neće inkarnirat nego će ostat u zraku a da će formirat saveze koji se zovu ...legije.

To je kao roj pčela. Kad se udruže pojačavaju moći.

Kad neka inkarnirana osoba svjesno il nesvjesno sklopi savez s takvima a kako bi postigla ego želju onda se formira simbioza između njih i tog inkarniranog.

Slučaj : Novak Đokovic.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 12/1/2022, 16:54

Onda kazu Elvis Prisli nije ziv.

https://www.espreso.co.rs/sport/tenis/956285/djokovic-je-gonar-izbacite-ga-iz-tenisa-svetska-zvezda-urnisala-novaka-video?utm_source=kurir&utm_medium=home_widget&utm_campaign=adria_internal
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2022, 16:57

Serbinho-3 wrote:

https://www.espreso.co.rs/sport/tenis/956285/djokovic-je-gonar-izbacite-ga-iz-tenisa-svetska-zvezda-urnisala-novaka-video?utm_source=kurir&utm_medium=home_widget&utm_campaign=adria_internal
Pa u pravu je ovi :

Stern je potom pročitao komentar "Njujork tajmsa" i pretpostavku da je Novak Đoković pozitivan na koronavirus pred Australijan Open išao na javne skupove.

- To vam je kao da kažete da je pušenje cigareta lična odluka, i to je tačno. Međutim, nemoj da mi duvaš dim u lice, idiote. Kakav glupan. Samo jedan veliki, glupi teniski učesnik.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2022, 17:12

Zna se šta je respiratorni virus. Ono gripa recimo.

Ovi u Australiji nisu napravili balon ( izolirani igrači i timovi ) nego nitko ne smije bit zaražen i onda svi na turnir i sad dođe netko i kaže :

Ja ću pušit cigaru, to je moja slobodna volja.

Možeš , al u Srbiji.

- To vam je kao da kažete da je pušenje cigareta lična odluka, i to je tačno. Međutim, nemoj da mi duvaš dim u lice, idiote. Kakav glupan. Samo jedan veliki, glupi teniski učesnik.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 12/1/2022, 17:16

ljubo1212 wrote:što srbin lagao? ma nije moguće
lol!

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2022, 17:21

Odo si napravit još jednu kavu. Diga san se maloprije.

Vidit ću jel mogu napisat znastveni rado energijama jer mi za to treba analitički um a on radi na jednoj frekvenciji a ja i te energije ...odma zaspem. lol!

Imaš dvi krajnosti : uznemirenost i smirenost ( harmonija ). Dakle to su stanja uma. Kad počmem razmišljat o tim energijama kako ja imam slabu membranu onda to mene preplavi i ide brzinsko smirivanje.

E ta krajnost, ima iza te krajnje točke isto stanje. Samo nije budno. Zato počmem spavat. lol!

Nikako ne uspivan nešto napisat o tim energijama jer zaspen u međuvremenu. :^0 king lol! lol! lol! lol! lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 12/1/2022, 17:27

RayMabus wrote:
Serbinho-3 wrote:

Pa u pravu je ovi :

Stern je potom pročitao komentar "Njujork tajmsa" i pretpostavku da je Novak Đoković pozitivan na koronavirus pred Australijan Open išao na javne skupove.

Siris fake news kao i oni.

Oni u stvari koriste sve da dizu neverovatnu mrznju.

Pratim njihove medije i komentare po Australiji.

Dao im je redosled dogadjaja, ali to njih ne zanima.

Njih zanima da fabrikuju lazi i iste plasiraju kroz medije da dizu mrznju.

Realno sve ovo dobro dodje, cisto da ih vidis kakvi su.

Ovako znas sa kime imas posla.

Ne radi se tu o nikakvom No Vax, vec mrznji.

Mrzili su ga i ranije, US Open je lep primer za videti.

On kao kapricoza zaplakao, umesto da ih ignorise.

Vide ga kao Rusa, ukljucujuci i celu Istocnu Evropu a ove dole sa Juga, kao polu Crnce.

Imas i u onom filmu o Skotskim i Engleskim Kraljicama Italijana, kako su ga ubili, sto je bio prijatelj Skotske Kraljice.

Razlog, Italijan, polu Crnac i gay.

Takvi su i na Floridi, ako osete da nisi njihov Taliban zatucani, White Trash from Florida, kazu ti da ne razumeju, prave se.

Nisu odmakli dalje od Alabama 1965, samo glume, Kinezi su rasisti i tako to.

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2022, 17:46

Opalija san sam sebi plesku.

Možda to ta metoda da ostanem budan i napišen nešto o božanskim energijama.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 12/1/2022, 17:53

Objašnjenje Novaka Đokovića samo je dolilo ulje na vatru i prvi tenisač svijeta kreirao je još veću konfuziju oko svoga kretanja za vrijeme zaraze korona virusom (ako je uopće bio zaražen sredinom prosinca prošle godine).
Dok se čeka ždrijeb Australian Opena još uvijek je neizvjesno hoće li Đoković igrati u Melbourneu ili će mu australska vlada kroz "osobnu moć" ministra za imigraciju Alexa Hawkea oduzeti vizu i deportirati ga. Sam Hawke je rekao da temeljito razmatra mogućnost poništavanja vize pod odjeljkom 133c Zakona o migraciji. Zašto toliko oteže s odlukom, objasnili su iz njegova ureda. Naime, Đokovićevi odvjetnici priložili su dodatne dokumente, koji zahtijevaju vrijeme za proučavanje. Istovremeno, The Herald Sun smatra da je australska vlada bliža deportaciji pozivajući se na neimenovani vladin izvor.
"Dopustiti Đokoviću ostanak u zemlji i igranje na Australian Openu bio bi opasan presedan."
Isti izvor smatra da je vlada spremna izdržati međunarodnu reakciju, kakva god bila, u cilju zaštite nacionalnih interesa.
I malom djetetu je jasno da se puno toga u Đokovićevom pojašnjenju ne podudara sa stvarnim događajima. Jednostavno, dokumenti ga demantiraju. Priznanje da je prekršio pravila o izolaciji nakon saznanja da je zaražen moglo bi ga i trebalo skupo koštati. Čak i u Australiji. Maksimalna kazna za lažno svjedočenje je zatvorska kazna od pet godina. I u Srbiji bi ga mogli sankcionirati do tri godine u zatvoru.
"Ako si pozitivan, moraš u izolaciju. Ako je Đoković, znajući da ima pozitivan nalaz, izlazio među ljude, onda je to kršenje protokola", rekla je za BBC premijerka Srbije Ana Brnabić.
Australija: Odbi, dalje neces moci! - Page 34 23257367

Njemački Der Spiegel piše da se s Đokovićevim pozitivnim testom manipuliralo, da se provjerom njegova testa sugerira da datum nije bio 16. prosinca nego deset dana kasnije. Alternativno objašnjenje jest da ga je Đoković preuzeo toga 26. prosinca.
"Novaku su 34 godine, kao njegova majka ja ga ne mogu pritiskati", rekla je Đokovićeva majka Dijana pa dodala:
"On ima svoju filozofiju života. Ako on misli tako o cijepljenju, ja to mogu samo prihvatiti. Znam da je on najzdraviji čovjek na svijetu, brine se o svom tijelu, nitko ne može zamisliti tu posvećenost. Ako se ne želi cijepiti, to je njegov izbor, kao što svatko ima pravo na to. Neka mu svaki dan rade PCR test, vidjet ćete da je zdrav. Ne vidim u čemu je problem."
To bi moglo ispasti interesantno s obzirom da je u Melbourneu toliki broj zaraženih da nitko više nije siguran. Zamislite da se ova drama nad dramama okonča tako da u jednom trenutku Đokovićev test bude pozitivan.

U očekivanju konačne odluke, Đoković je i u srijedu trenirao u Rod Laver Areni, partner mu je bio australski junior Tristan Schoolkate...
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Ringo10 12/1/2022, 18:12

Nece zaigrati. Sad su ga malo pustiti da se ponada a onda ga deportirati dan prije turnira.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 12/1/2022, 18:14

Serbinjo je u pravu. Anglosasi su eksperti u medijskom generiranju mrznje
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2022, 18:20

Ringo10 wrote:
Sovak wrote:
Ringo10 wrote:
A šta je on zapravo muljao ... ne shvaćam 

Sve je dostavio sudu a sad i dodatnu dokumentaciju 

Oni sad traže sve moguće da ga deportiraju ali neće to lako ići ako se budu držali prava

A on treba da se cijepi i gotova priča

Pa priznal je da je muljal.

Samo je to nazval ''krivom prosudbom''.

I ispričal se je.

LOL ... balkansko-srpski posli.

U svakom slučaju tko mu jebe mater .. i njemu i klokanima.

Sad nek si klokani svojima objasniju zakaj za Novaka vredi jedan zakon, a za obične  Australce drugi i zakaj se zbog korona mera oni nisu mogli mesecima vratiti doma pa su si jebavali mačku mater po Indiji, Kini, UK ili gde su već bili.

Veselo bude. Kad su izbori u Australiji?
Nije to bilo muljanje, ništa on bitno nije lagao. Bila je greška agenta pri ispunjavanju formulara a je li on putovao negdje u inozemstvo to se lako provjeri

To da je bio u Španjolskoj su demantirali i sami Španjolci ... da nemaju nikakvih informacija u vezi toga

Hehehehe ... ide to tebi ... nasmijati ljude. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2022, 18:24

Šandor Winnetou wrote:
ljubo1212 wrote:što srbin lagao? ma nije moguće
lol!

Dečki, dečki ... nikad od vas ''bractvo i jedinstvo''.

:rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 12/1/2022, 18:37

Zanimljivo koliko su neki likovi ovdje protiv Novaka
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2022, 18:41

Ringo10 wrote:Zanimljivo koliko su neki likovi ovdje protiv Novaka

Boktejebal ... kaj je on sveta krava pa ga se ne sme komentirati?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2022, 18:45

RayMabus wrote:Opalija san sam sebi plesku.

Možda to ta metoda da ostanem budan i napišen nešto o božanskim energijama.
To je ta metoda.

Neki od vas mogu misliti da je preambula obojena humorom, u djelu takve veličine kao što je ovo, nepoštovanje, ali oni koji tako razmišljaju, zaboravljaju da je Stvoritelj vrhovni komičar, budući da je moj mali humor ništa više od skromnog danak. A ako netko sumnja u veliki humor Stvoritelja, samo pomisli da je samo veliki komičar mogao stvoriti ljudski rod... ili se varam?

:D
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2022, 18:48

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Neće oni ovoga Đokovica nikad osudit. Proć će Australia Open a oni će njega još sudit jel on može igrat na istom ili ne. Samo stanke rade. Zalipi mu kaznu i gotovo. Amo ča kući i držat govore kako je ugroženo srpstvo.
pirat
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics