ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Australija: Odbi, dalje neces moci!

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Go down

Australija: Odbi, dalje neces moci! - Page 20 Empty Re: Australija: Odbi, dalje neces moci!

Post by Ringo10 10/1/2022, 14:47

Nek sacekaju jos tri do cetiri godine dok se Novak ne povuce iz tenisa

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Australija: Odbi, dalje neces moci! - Page 20 Empty Re: Australija: Odbi, dalje neces moci!

Post by Noor 10/1/2022, 14:49

Eroo wrote:Dosad pristiglirezultati....poredano  po smrtnosti! 

Australija: Odbi, dalje neces moci! - Page 20 Screenshot-1079
i tu gnojiš?!
aj odjebi s teme s tim tabelama

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Ringo10 10/1/2022, 15:15

Jos to nije gotovo. Jos njega mogu deportirati
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/1/2022, 15:16

RayMabus wrote:Neće oni ovoga Đokovica nikad osudit. Proć će Australia Open a oni će njega još sudit jel on može igrat na istom ili ne. Samo stanke rade. Zalipi mu kaznu i gotovo. Amo ča kući i držat govore kako je ugroženo srpstvo.
pirat
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/1/2022, 15:26

Australija: Odbi, dalje neces moci! - Page 20 20529334

lol!

10:50 - Novinar Paul Sakkal tvrdi, pozivajući se na federalne izvore, da Đokoviću neće biti izrečena automatska trogodišnja zabrana ulaska u Australiju ukoliko na kraju bude poništena sudska odluka o vraćanju vize. Australska vlada dopustila bi mu povratak već sljedeće godine.

---

Triba mu spucat sad tri godine zabranu da ne može doć igrat na Australija open.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by pizzon 10/1/2022, 15:39

marcellus wrote:jebo  đoku nego kad će se proglasit SAO Melburn? Da se smijeni ta ustaška vlast u Australiji

Pusi q vise

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 10/1/2022, 15:41

Ovde uveli da ne mozes ni u prevoz uci, ako nisi vakcinisan.
Kafu ne mozes popiti a zadnje je i obaveznu vakcinu za starije od 50 godina.
Pogubili su se sa tim vakcinama i Drakonskim merama, cak je i bila prava histerija mrznje protiv Novaka.
Ljudi koji nema blage veze sa tenisom, reze ko divlje zveri od
mrznje, sto je dobro videti ko okolo reciklira vazduh.
Napravili su drustvene podele ProVax/NoVax.

Novaka su uvukli u taj spin mrznje i nisu ni krili.

Gradjani zakljucani a on nevakcinisan se seta okolo.

Vakcine su izgovor politicara, jer ne znaju kako da rese problem.

Ovde su rezultati katastrofa, sto samo pokazuje inteligenciju
politicara i sirokih narodnih masa, koji bi spalili na lomaci NoVax.

Kada nemas rezultate, ne govorimo vise samo o dejstvu vakcina, vec i vasoj inteligenciji.

Znas da su Pro Vax izvor zaraze i opet silujes.

Krenuli da daju kazne No Vax over 50 years, zale se

Pro Vax da im daju niske kazne od 100 eura.

Takvi da imaju snagu, oni bi tukli ljude.

Jedino gde mogu, jeste da reze po komentarima i

u saobracaju da divljaju.

Ovako znaju da bi dobili batine nesto da pokusaju, pa se

prikrivena mrznja zavrsava preko komentara na Web-u.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2022, 15:42

One rule for us and another rule for the famous and rich. 

Fucking bastards.

:popcorn

LOL ... Australija je postala balkanska prčija, sred Melbourna drma Žikino kolo ... Jupiteri su Jupiteri, a volovi .... hehehe.

Kaj veli Prcko ... koji su komentari iz njegova okružja?

drunken
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 10/1/2022, 15:44

Uveli su novi fasizam a da mnogi to nisu ni ukapirali.

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 10/1/2022, 15:46

Sovak wrote:One rule for us and another rule for the famous and rich. 

Fucking bastards.

LOL ... Australija je postala balkanska prčija, sred Melbourna drma Žikino kolo ... Jupiteri su Jupiteri, a volovi .... hehehe.

drunken

Sta fali.

Idi i upitaj," Ima li ajvara ili nesto da se pojede, gladni smo".

:fly
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2022, 15:56

Serbinho-3 wrote:
Sovak wrote:One rule for us and another rule for the famous and rich. 

Fucking bastards.

drunken

Sta fali.

Idi i upitaj," Ima li ajvara ili nesto da se pojede, gladni smo".

:fly

Meni ništa.

Imam delicija koje hoću i kad hoću.

Iako sam provax, napisal sam i prije ove sudske odluke da priželjkujem ovakav ishod.

Netko bu klokanima kad tad moral objasniti zakaj za njih obične Australce vrijedi jedno pravilo kad ulaze u Australiju, a za neke druge drugo pravilo.

Jebali su zbog korone australske državljane koji su zapeli izvan Australije mjesecima za povratak, a ovaj im ušeta kak baja.

Vozi Miško.

king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2022, 16:01

Prcko i Ringo ... kaj pa je ovo?

https://sport.blic.rs/tenis/drama-ispred-hotela-u-melburnu-na-desetine-policajaca-uslo-u-zgradu-noletov-brat/e1flr6l?ref=aklamator&ak=FAIswyXF&utm_source=aklamator_com&utm_medium=referral&utm_campaign=HAPSENJE_NOVAK_DjOKOVICA_U_TOKU__Na
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 10/1/2022, 16:18

https://net.hr/sport/tenis/procurio-dokovicev-razgovor-na-aerodromu-priznao-je-da-nije-cijepljen-a-onda-vise-nje-mogao-nikud-a9b34df2-720c-11ec-a8c0-02424adb0221?utm_source=netFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&fbclid=IwAR21Kcz-3yOk8Rq5_aL8p7SujaRv6HtVXEEXutsyU2caWkAXvgSjwJFmSJE
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Ringo10 10/1/2022, 16:22

Nista me ovdje vise ne iznenadjuje.

Citam, po zakonu ministar mu moze oduzeti vizu ali mora obavijestiti suca i iznijeti nove dolaze protiv Novaka ...da je Nole prijetnja za nacionalnu sigurnost ili javno zdravlje...sve oboreno na sudu
Ali Australija vec odavno nije sto je bila
Ovo sa Novakom prerasta u veliki skandal

On bi trebalo da ode i da se u Australiju ne vrati vise nikada. Previse su mu zla nanijeli. Neko ga mocan opako mrzi
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2022, 17:09

debotoijusto wrote:
Princ od Čaira wrote:
debotoijusto wrote:Novinar Ben Rothenberg na Twitteru je objavio Đokovićev pozitivni PCR test koji je tenisač dostavio australskom sudu kako bi potvrdio da ispunjava uvjete za dobivanje vize. Test pokazuje kako je uzorak za testiranje uzet oko 13 sati, a da je pozitivan rezultat Đokoviću uručen sedam sati kasnije.

Australija: Odbi, dalje neces moci! - Page 20 AHR0cHM6Ly93d3cudGVsZWdyYW0uaHIvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMjIvMDEvbm92YWstbmFsYXotMi5qcGVn

djoka za klinku klinka za tatu tata na mamu mama za baku...

Klošar je bio taj rothenberg, klošar je ostao. 
Eno ga plače ceo dan… Basketball
novinar je klosar a ovi sto zarazio pola beograda i 1/4 francuske je faca... dobro pretjerujem , nije nikoga zarazio jer test izmisljen  ;)

Djoković sigurno nije dobio u to vreme rezultat testa.
O tome znam više od svih jer sam PCR testiran i na lični zahtev i po uputu lekara. Tek dan ipo nakon uzimanja brisa se dobiajaju rezultati, a pogotovo se kasni sa rezultatima ako su testovi radjeni na lični zahtev…
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 10/1/2022, 17:10

Ringo10 wrote:Nista me ovdje vise ne iznenadjuje.

Citam, po zakonu ministar mu moze oduzeti vizu ali mora obavijestiti suca i iznijeti nove dolaze protiv Novaka  ...da je Nole prijetnja za nacionalnu sigurnost ili javno zdravlje...sve oboreno na sudu

On bi trebalo da ode i da se u Australiju ne vrati vise nikada. Previse su mu zla nanijeli. Neko ga mocan opako mrzi
Sve su te međunarodne organizacije leglo kriminala i korupcije pa tako i ATP...
Dovoljno je pogledati države iz kojih dolazi prvih 10 za shvatiti da su srbija i djokovic na toj listi 'uljezi'...
To su uobičajene relacije između 'velikih' i 'malih'...
Nezamislivo je da bi se nešto slično moglo dogoditi npr. nadalu...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2022, 17:11

vili40 wrote:
Ringo10 wrote:Da, dobro su ga izjebali ...pitanje je kako ce se na njega odraziti to sve
bit će otprilike ovako:ako zaigra na turniru i pobijedi srbija se diže i proglašava pobjedu u ime pravde pa opet tapkanja u kolu i velike riječi.A ako ne pobijedi onda eto nije pobijedio jer je sve to bila svjetska urota protiv srba i srbije pa kukulele diplomacija i pokoji miting možda i pokoji balvan.

Bravo, win-win situacija… Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2022, 17:15

T. wrote:
Ringo10 wrote:Nista me ovdje vise ne iznenadjuje.

Citam, po zakonu ministar mu moze oduzeti vizu ali mora obavijestiti suca i iznijeti nove dolaze protiv Novaka  ...da je Nole prijetnja za nacionalnu sigurnost ili javno zdravlje...sve oboreno na sudu

Sve su te međunarodne organizacije leglo kriminala i korupcije pa tako i ATP...
Dovoljno je pogledati države iz kojih dolazi prvih 10 za shvatiti da su srbija i djokovic na toj listi 'uljezi'...
To su uobičajene relacije između 'velikih' i 'malih'...
Nezamislivo je da bi se nešto slično moglo dogoditi npr. nadalu...

Da, da-niko ne priča o nadalu, a on je upravo uradio goru stvar od Djokovića.
Pozitivan bio na testu 20.12-a doputovao u australiju 31.12 (verovatno krenuo 29.12) što znači da je poleteo i sleteo u australiju bez  odradjenog 14-dnevnog karantin…
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 10/1/2022, 17:18

Princ od Čaira wrote:
debotoijusto wrote:
Princ od Čaira wrote:

novinar je klosar a ovi sto zarazio pola beograda i 1/4 francuske je faca... dobro pretjerujem , nije nikoga zarazio jer test izmisljen  ;)

O tome znam više od svih jer sam PCR testiran i na lični zahtev i po uputu lekara. Tek dan ipo nakon uzimanja brisa se dobiajaju rezultati, a pogotovo se kasni sa rezultatima ako su testovi radjeni na lični zahtev…
a gdje to?
u srbiji?

moja djeca su nakon 20min dobila rezultate testa i covid pass.
u njemačkoj.
u hotelu u austriji unutar deset minuta.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Noor 10/1/2022, 17:27

Princ od Čaira wrote:
debotoijusto wrote:
Princ od Čaira wrote:

aj ne blebeci...niste ti i Nole zajedno krave pasli,sta se s njim usporedujes
Ti ima da test čekaš ko i sva ostala rulja, a Nole svoj dobije odmah, jer mu je bio vazan uoci AO

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2022, 17:28

veber wrote:
Princ od Čaira wrote:
debotoijusto wrote:

a gdje to?
u srbiji?

moja djeca su nakon 20min dobila rezultate testa i covid pass.
u njemačkoj.
u hotelu u austriji unutar deset minuta.

Da, za PCR test se čeka barem sledeći dan. Ako je na lični zahtev-još duže…
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics