Australija: Odbi, dalje neces moci!
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Australija: Odbi, dalje neces moci!
Nek sacekaju jos tri do cetiri godine dok se Novak ne povuce iz tenisa
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
i tu gnojiš?!Eroo wrote:Dosad pristiglirezultati....poredano po smrtnosti!
aj odjebi s teme s tim tabelama
Jos to nije gotovo. Jos njega mogu deportirati
2015-09-24
RayMabus wrote:Neće oni ovoga Đokovica nikad osudit. Proć će Australia Open a oni će njega još sudit jel on može igrat na istom ili ne. Samo stanke rade. Zalipi mu kaznu i gotovo. Amo ča kući i držat govore kako je ugroženo srpstvo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
10:50 - Novinar Paul Sakkal tvrdi, pozivajući se na federalne izvore, da Đokoviću neće biti izrečena automatska trogodišnja zabrana ulaska u Australiju ukoliko na kraju bude poništena sudska odluka o vraćanju vize. Australska vlada dopustila bi mu povratak već sljedeće godine.
---
Triba mu spucat sad tri godine zabranu da ne može doć igrat na Australija open.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:jebo đoku nego kad će se proglasit SAO Melburn? Da se smijeni ta ustaška vlast u Australiji
Pusi q vise
2020-04-21
Ovde uveli da ne mozes ni u prevoz uci, ako nisi vakcinisan.
Kafu ne mozes popiti a zadnje je i obaveznu vakcinu za starije od 50 godina.
Pogubili su se sa tim vakcinama i Drakonskim merama, cak je i bila prava histerija mrznje protiv Novaka.
Ljudi koji nema blage veze sa tenisom, reze ko divlje zveri od
mrznje, sto je dobro videti ko okolo reciklira vazduh.
Napravili su drustvene podele ProVax/NoVax.
Novaka su uvukli u taj spin mrznje i nisu ni krili.
Gradjani zakljucani a on nevakcinisan se seta okolo.
Vakcine su izgovor politicara, jer ne znaju kako da rese problem.
Ovde su rezultati katastrofa, sto samo pokazuje inteligenciju
politicara i sirokih narodnih masa, koji bi spalili na lomaci NoVax.
Kada nemas rezultate, ne govorimo vise samo o dejstvu vakcina, vec i vasoj inteligenciji.
Znas da su Pro Vax izvor zaraze i opet silujes.
Krenuli da daju kazne No Vax over 50 years, zale se
Pro Vax da im daju niske kazne od 100 eura.
Takvi da imaju snagu, oni bi tukli ljude.
Jedino gde mogu, jeste da reze po komentarima i
u saobracaju da divljaju.
Ovako znaju da bi dobili batine nesto da pokusaju, pa se
prikrivena mrznja zavrsava preko komentara na Web-u.
Kafu ne mozes popiti a zadnje je i obaveznu vakcinu za starije od 50 godina.
Pogubili su se sa tim vakcinama i Drakonskim merama, cak je i bila prava histerija mrznje protiv Novaka.
Ljudi koji nema blage veze sa tenisom, reze ko divlje zveri od
mrznje, sto je dobro videti ko okolo reciklira vazduh.
Napravili su drustvene podele ProVax/NoVax.
Novaka su uvukli u taj spin mrznje i nisu ni krili.
Gradjani zakljucani a on nevakcinisan se seta okolo.
Vakcine su izgovor politicara, jer ne znaju kako da rese problem.
Ovde su rezultati katastrofa, sto samo pokazuje inteligenciju
politicara i sirokih narodnih masa, koji bi spalili na lomaci NoVax.
Kada nemas rezultate, ne govorimo vise samo o dejstvu vakcina, vec i vasoj inteligenciji.
Znas da su Pro Vax izvor zaraze i opet silujes.
Krenuli da daju kazne No Vax over 50 years, zale se
Pro Vax da im daju niske kazne od 100 eura.
Takvi da imaju snagu, oni bi tukli ljude.
Jedino gde mogu, jeste da reze po komentarima i
u saobracaju da divljaju.
Ovako znaju da bi dobili batine nesto da pokusaju, pa se
prikrivena mrznja zavrsava preko komentara na Web-u.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
One rule for us and another rule for the famous and rich.
Fucking bastards.
LOL ... Australija je postala balkanska prčija, sred Melbourna drma Žikino kolo ... Jupiteri su Jupiteri, a volovi .... hehehe.
Kaj veli Prcko ... koji su komentari iz njegova okružja?
Fucking bastards.
LOL ... Australija je postala balkanska prčija, sred Melbourna drma Žikino kolo ... Jupiteri su Jupiteri, a volovi .... hehehe.
Guest- Guest
Uveli su novi fasizam a da mnogi to nisu ni ukapirali.
2014-08-25
Sovak wrote:One rule for us and another rule for the famous and rich.
Fucking bastards.
Sta fali.
Idi i upitaj," Ima li ajvara ili nesto da se pojede, gladni smo".
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Sovak wrote:One rule for us and another rule for the famous and rich.
Fucking bastards.
Sta fali.
Idi i upitaj," Ima li ajvara ili nesto da se pojede, gladni smo".
Meni ništa.
Imam delicija koje hoću i kad hoću.
Iako sam provax, napisal sam i prije ove sudske odluke da priželjkujem ovakav ishod.
Netko bu klokanima kad tad moral objasniti zakaj za njih obične Australce vrijedi jedno pravilo kad ulaze u Australiju, a za neke druge drugo pravilo.
Jebali su zbog korone australske državljane koji su zapeli izvan Australije mjesecima za povratak, a ovaj im ušeta kak baja.
Vozi Miško.
Guest- Guest
Prcko i Ringo ... kaj pa je ovo?
https://sport.blic.rs/tenis/drama-ispred-hotela-u-melburnu-na-desetine-policajaca-uslo-u-zgradu-noletov-brat/e1flr6l?ref=aklamator&ak=FAIswyXF&utm_source=aklamator_com&utm_medium=referral&utm_campaign=HAPSENJE_NOVAK_DjOKOVICA_U_TOKU__Na
https://sport.blic.rs/tenis/drama-ispred-hotela-u-melburnu-na-desetine-policajaca-uslo-u-zgradu-noletov-brat/e1flr6l?ref=aklamator&ak=FAIswyXF&utm_source=aklamator_com&utm_medium=referral&utm_campaign=HAPSENJE_NOVAK_DjOKOVICA_U_TOKU__Na
Guest- Guest
https://net.hr/sport/tenis/procurio-dokovicev-razgovor-na-aerodromu-priznao-je-da-nije-cijepljen-a-onda-vise-nje-mogao-nikud-a9b34df2-720c-11ec-a8c0-02424adb0221?utm_source=netFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&fbclid=IwAR21Kcz-3yOk8Rq5_aL8p7SujaRv6HtVXEEXutsyU2caWkAXvgSjwJFmSJE
2014-08-25
Nista me ovdje vise ne iznenadjuje.
Citam, po zakonu ministar mu moze oduzeti vizu ali mora obavijestiti suca i iznijeti nove dolaze protiv Novaka ...da je Nole prijetnja za nacionalnu sigurnost ili javno zdravlje...sve oboreno na sudu
Ali Australija vec odavno nije sto je bila
Ovo sa Novakom prerasta u veliki skandal
On bi trebalo da ode i da se u Australiju ne vrati vise nikada. Previse su mu zla nanijeli. Neko ga mocan opako mrzi
Citam, po zakonu ministar mu moze oduzeti vizu ali mora obavijestiti suca i iznijeti nove dolaze protiv Novaka ...da je Nole prijetnja za nacionalnu sigurnost ili javno zdravlje...sve oboreno na sudu
On bi trebalo da ode i da se u Australiju ne vrati vise nikada. Previse su mu zla nanijeli. Neko ga mocan opako mrzi
2015-09-24
debotoijusto wrote:novinar je klosar a ovi sto zarazio pola beograda i 1/4 francuske je faca... dobro pretjerujem , nije nikoga zarazio jer test izmisljenPrinc od Čaira wrote:debotoijusto wrote:Novinar Ben Rothenberg na Twitteru je objavio Đokovićev pozitivni PCR test koji je tenisač dostavio australskom sudu kako bi potvrdio da ispunjava uvjete za dobivanje vize. Test pokazuje kako je uzorak za testiranje uzet oko 13 sati, a da je pozitivan rezultat Đokoviću uručen sedam sati kasnije.
djoka za klinku klinka za tatu tata na mamu mama za baku...
Klošar je bio taj rothenberg, klošar je ostao.
Eno ga plače ceo dan…
Djoković sigurno nije dobio u to vreme rezultat testa.
O tome znam više od svih jer sam PCR testiran i na lični zahtev i po uputu lekara. Tek dan ipo nakon uzimanja brisa se dobiajaju rezultati, a pogotovo se kasni sa rezultatima ako su testovi radjeni na lični zahtev…
Guest- Guest
Sve su te međunarodne organizacije leglo kriminala i korupcije pa tako i ATP...Ringo10 wrote:Nista me ovdje vise ne iznenadjuje.
Dovoljno je pogledati države iz kojih dolazi prvih 10 za shvatiti da su srbija i djokovic na toj listi 'uljezi'...
To su uobičajene relacije između 'velikih' i 'malih'...
Nezamislivo je da bi se nešto slično moglo dogoditi npr. nadalu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
vili40 wrote:bit će otprilike ovako:ako zaigra na turniru i pobijedi srbija se diže i proglašava pobjedu u ime pravde pa opet tapkanja u kolu i velike riječi.A ako ne pobijedi onda eto nije pobijedio jer je sve to bila svjetska urota protiv srba i srbije pa kukulele diplomacija i pokoji miting možda i pokoji balvan.Ringo10 wrote:Da, dobro su ga izjebali ...pitanje je kako ce se na njega odraziti to sve
Bravo, win-win situacija…
Guest- Guest
T. wrote:Sve su te međunarodne organizacije leglo kriminala i korupcije pa tako i ATP...Ringo10 wrote:Nista me ovdje vise ne iznenadjuje.
Dovoljno je pogledati države iz kojih dolazi prvih 10 za shvatiti da su srbija i djokovic na toj listi 'uljezi'...
To su uobičajene relacije između 'velikih' i 'malih'...
Nezamislivo je da bi se nešto slično moglo dogoditi npr. nadalu...
Da, da-niko ne priča o nadalu, a on je upravo uradio goru stvar od Djokovića.
Pozitivan bio na testu 20.12-a doputovao u australiju 31.12 (verovatno krenuo 29.12) što znači da je poleteo i sleteo u australiju bez odradjenog 14-dnevnog karantin…
Guest- Guest
a gdje to?Princ od Čaira wrote:debotoijusto wrote:novinar je klosar a ovi sto zarazio pola beograda i 1/4 francuske je faca... dobro pretjerujem , nije nikoga zarazio jer test izmisljenPrinc od Čaira wrote:
Eno ga plače ceo dan…
O tome znam više od svih jer sam PCR testiran i na lični zahtev i po uputu lekara. Tek dan ipo nakon uzimanja brisa se dobiajaju rezultati, a pogotovo se kasni sa rezultatima ako su testovi radjeni na lični zahtev…
u srbiji?
moja djeca su nakon 20min dobila rezultate testa i covid pass.
u njemačkoj.
u hotelu u austriji unutar deset minuta.
veber-
2014-12-30
aj ne blebeci...niste ti i Nole zajedno krave pasli,sta se s njim usporedujesPrinc od Čaira wrote:debotoijusto wrote:novinar je klosar a ovi sto zarazio pola beograda i 1/4 francuske je faca... dobro pretjerujem , nije nikoga zarazio jer test izmisljenPrinc od Čaira wrote:
Eno ga plače ceo dan…
Ti ima da test čekaš ko i sva ostala rulja, a Nole svoj dobije odmah, jer mu je bio vazan uoci AO
veber wrote:a gdje to?Princ od Čaira wrote:debotoijusto wrote:
novinar je klosar a ovi sto zarazio pola beograda i 1/4 francuske je faca... dobro pretjerujem , nije nikoga zarazio jer test izmisljen
u srbiji?
moja djeca su nakon 20min dobila rezultate testa i covid pass.
u njemačkoj.
u hotelu u austriji unutar deset minuta.
Da, za PCR test se čeka barem sledeći dan. Ako je na lični zahtev-još duže…
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Australija: Odbi, dalje neces moci!
» Dalje neces moci
» Tramp: Nećeš Baba, nećeš...
» OTOČANI BIJESNI: Privatnici će moći dobiti koncesije uz more za ravno 0 kuna, a moći će naplaćivati i ulaz na plaže?
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Dalje neces moci
» Tramp: Nećeš Baba, nećeš...
» OTOČANI BIJESNI: Privatnici će moći dobiti koncesije uz more za ravno 0 kuna, a moći će naplaćivati i ulaz na plaže?
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
Page 20 of 50