Australija: Odbi, dalje neces moci!
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Australija: Odbi, dalje neces moci!
Pa i nacifašistima bi godilo da niže vrste rodu za njih, ča ne?Glupkakurac wrote:aben wrote:Postoji nepobitna logika iza open borders ideje, ukrotko, ti pomože i nami i bosancimaGlupkakurac wrote:
Ponovit ću. Epikura? :D
Pa ti si ful liberal, uvik zaboravim... Moj nacifašist u meni se baš i ne slaže s tim.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
I saw what you did there...
darth_vader-
2014-04-17
Ali kako misliš Epija natirati, to je poanta... : )
darth_vader-
2014-04-17
Glupkakurac wrote:aben wrote:Naravski, primi bi ga da oće roditi, ma ne parazitirati. U tomu je rozlika izmedju ljudi i države.Glupkakurac wrote:
Recimo da se vaše secesionističke težnje napokon ostvare i dojde ti Epikur tražiti radnu vizu...: )
Ponovit ću. Epikura? :D
Bodulčad nisu sposobni urediti zajednicu,
dat će mi radnu vizu da ih organiziram, uspostavim javne služne, upravljanje infrastrukturom, ustrojim obranu, javni red, socijalnu sigurnost i poticaje...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
darth_vader likes this post
Haha... Eto ti... : D
darth_vader-
2014-04-17
----------------
Brendonja, evo po fazama :)
Upravo gotovo! Opiturano i ormar vraćen.
2015-08-06
Zapravo ne moro roditi, ali onda kurbin sine ne ćeš ni istiGlupkakurac wrote:Ali kako misliš Epija natirati, to je poanta... : )
2014-04-16
aben wrote:Zapravo ne moro roditi, ali onda kurbin sine ne ćeš ni istiGlupkakurac wrote:Ali kako misliš Epija natirati, to je poanta... : )
Ugovor o radu, kolektivni, granski, prava i obveze...sve to ide.
2015-08-06
epikur37 wrote:
----------------
Profili po Dijagramovim uputama, Parkside je uvidava ploče pretpostavljam, Fugenfuller pa Uniflott, malo akrila po spojevima, valjda se nisi zajebava s onom trakom i voila... Ki bi reka da je tako jednostavno... Impregnaciju za knauf obavezno prije farbanja si valjda stavija?
darth_vader-
2014-04-17
aben wrote:Zapravo ne moro roditi, ali onda kurbin sine ne ćeš ni istiGlupkakurac wrote:Ali kako misliš Epija natirati, to je poanta... : )
Ahahahaha... How yes no... : )
darth_vader-
2014-04-17
Glupkakurac wrote:
----------------
Profili po Dijagramovim uputama, Parkside je uvidava ploče pretpostavljam, Fugenfuller pa Uniflott, malo akrila po spojevima, valjda se nisi zajebava s onom trakom i voila... Ki bi reka da je tako jednostavno... Impregnaciju za knauf obavezno prije farbanja si valjda stavija? [/quote]
---------------
Parkside lidelov, uniflott, trake bandaž sam stavljao papirne u kantune da ioh lijepo izvedem, a staklenu na prelazima. Impregnacija + 3 ruke boje.
Moram negdje samo uzeti istu podnu lajsnu. Ali to je to.
4 dana posla, svaki dan po 1,5-2, zabava za pravnike. Trošak ukupno, 700 kn.
2015-08-06
E a tako bi tribalo biti, ali mu tvoji omoh sredili socijalnu pomoć i slGlupkakurac wrote:aben wrote:Zapravo ne moro roditi, ali onda kurbin sine ne ćeš ni istiGlupkakurac wrote:Ali kako misliš Epija natirati, to je poanta... : )
Ahahahaha... How yes no... : )
2014-04-16
budala.vuksadinare wrote:ti ces umrijeti sa hdzom i crkvom na ustimasitting_bull wrote:je, takav sam dojam imao i ja dok nije objavljeno da su mu, u anonimnoj analizi, obadvije australske liječničke komisije odobrile ulazak.Glupkakurac wrote:Balkancu nije uspila balkanska fora s ispričnicom pa se buni. Moga ih je odjebati, osvojit u inat sljedeća tri Slama i bija bi faca. Ovako glumi žrtvu, a mjesecima je zna u što je igra...te glumačke fore ne prolaze baš kod svih, Australci su malo zajebanije životinje i od Balkanaca...surovija klima za preživit, kontinent, sve...
https://www.index.hr/sport/clanak/tenisacica-usla-u-australiju-s-istom-potvrdom-kao-djokovic-sad-su-joj-ukinuli-vizu/2330769.aspx?index_ref=naslovnica_sport_najnovije_d
https://hr.n1info.com/sport-klub/tenis/pilic-o-dokovicu-ako-ti-kazu-dodi-uzmes-avion-i-dodes-u-melbourne/
sad imamo situaciju kao i kod nas: struka kaže jedno (nema okupljanja npr.), a politika kaže ima okupljanja, ako se okuplja ekipa iz hdz-a i crkva.
uostalom, pišu i sami australci kako si predsjednik australije ovime bilda rejting kod australaca - australski anemičar. u tom kontekstu je razumljiva i priča imigranta koji već devet godina živi u sobi iznad đokovićeve. devet jebenih godina!
kako stvari stoje hdz će uskoro uništiti sam sebe, a kaptolska crkva već jeste mrtva samo ju hdz još održava na životu ubrizgavajući lovu u nju.
ja bum hmrl nakon što i hdz i kaptol budu pokopani.
sitting_bull-
2015-09-28
Novak je donirao dobru lovu Australiji za one pozare
Lijepo su mu zahvalili
Lijepo su mu zahvalili
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ako ti direktor turnira i doktori u državi kažu da je u redu, ako 26 igrača traži isto što i on, onda je način na koji su ga tretirali vrlo nezgodan. Imam osjećaj da australijski premijer koji ima vrlo nizak rejting, preko imena Đokovića želi, jer su izbori za tri meseca, neki politički poen. Da su mu rekli: ‘Ne možeš doći, nemoj dolaziti’, to je drugo. Ali tretman koji je on imao, stavili su ga u hotel gde su azilanti, devet sati ga držali s dva policajca", izjavio je Pilić.
Koliko sam čuo, nekoliko igrača s istom vizom kao Novak su glatko ušli u Australiju, Novaka su zaustavili. Nije to prvi put da Novaka gledaju drugačije, govorim o onoj diskvalifikaciji na US Openu. Da je to slučajno napravio Federer, sigurno ga ne bi diskvalifikovali. Ja sam 50 godina u tenisu, znam šta se događa i znam šta zapadni mediji pišu o Nadalu i Federeru, a šta o Novaku. Njih nervira što je Novak 350 nedelja broj 1 na svetu, što je prešao Nadala i Federera u svim segmentima, a da ne kažem da je osvojio sve i da mu je skor i s Nadalom i s Federerom pozitivan. Neki su i ljubomorni na Novaka", zaključio je Pilić.
Kapa dole meshtre
Koliko sam čuo, nekoliko igrača s istom vizom kao Novak su glatko ušli u Australiju, Novaka su zaustavili. Nije to prvi put da Novaka gledaju drugačije, govorim o onoj diskvalifikaciji na US Openu. Da je to slučajno napravio Federer, sigurno ga ne bi diskvalifikovali. Ja sam 50 godina u tenisu, znam šta se događa i znam šta zapadni mediji pišu o Nadalu i Federeru, a šta o Novaku. Njih nervira što je Novak 350 nedelja broj 1 na svetu, što je prešao Nadala i Federera u svim segmentima, a da ne kažem da je osvojio sve i da mu je skor i s Nadalom i s Federerom pozitivan. Neki su i ljubomorni na Novaka", zaključio je Pilić.
Kapa dole meshtre
da li se to meni činiepikur37 wrote:
----------------
ili na ovom malom rasponu nisi stavio C profil u sredinu?
veber-
2014-12-30
veber wrote:da li se to meni činiepikur37 wrote:
----------------
ili na ovom malom rasponu nisi stavio C profil u sredinu?
pogledaj bolje na prve dvije fotke, jasno da jesam
2015-08-06
opet privatluk po forumuepikur37 wrote:
----------------
imas PP za to
...namjerno se sjebu teme
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
garant udba.vuksadinare wrote:...namjerno se sjebu teme
piši na jebenom sportu, ovdje svaka tema postane chat.
KBK za tam nekog binsr kaj nemre u australiju.
veber-
2014-12-30
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Australija: Odbi, dalje neces moci!
» Dalje neces moci
» Tramp: Nećeš Baba, nećeš...
» OTOČANI BIJESNI: Privatnici će moći dobiti koncesije uz more za ravno 0 kuna, a moći će naplaćivati i ulaz na plaže?
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Dalje neces moci
» Tramp: Nećeš Baba, nećeš...
» OTOČANI BIJESNI: Privatnici će moći dobiti koncesije uz more za ravno 0 kuna, a moći će naplaćivati i ulaz na plaže?
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
Page 10 of 50