USA: ljevičari se masovno steriliziraju
Page 1 of 1
USA: ljevičari se masovno steriliziraju
Pro-abortion men are getting vasectomies to protest Texas' abortion law.
— Mary Margaret Olohan (@MaryMargOlohan) December 27, 2021
“The procedure was a total relief, almost like the covid shot — like I’m safe now,” said Gress, who works in higher education. “I wanted to man up.”https://t.co/R9d6Ub3CXN
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: USA: ljevičari se masovno steriliziraju
Ne znam sto kompliciraju, sto se ne ubiju odmah i amen.
Dobra vijest u moru groznih.
Dobra vijest u moru groznih.
dijagram-
2015-08-09
Priroda se pobrine za gene, jebi ga... Jadni in samo preci koji su se dot'rali do amerike s gaćama na štapu, a nu im potomaka, boli glava... Standard jednostavno ujebe ljude...
darth_vader-
2014-04-17
Neodgovorni,ne zele obveze,kronicni ljenitis,perverzni uglavnom nisu svoji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Odlične vijesti, pozdravljam.
niels-
2021-04-26
kod nas ima 86% ljevicara izumrli bi za 20g.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:kod nas ima 86% ljevicara izumrli bi za 20g.
Dotakao si fenomenalnu temu.
Mi moramo uskladiti leksik, politička scena je postala puno raznolikija od pukog pokazivača smjera. Konkretno, što ti, prckov ili ja podvodimo pod “lijevo”, ne da nije isto, nego sam dojma da bi nečiji ljevičari postrijeljali ove druge ljevičare. :)
U Beogradu 50-tih, 60-tih i 70-tih, u Vrhovnoj komandi, Generalštabu su bili: 1) ljudi koji nisu priznavali NOB nigdje osim gdje se tog trenutka nije nalazila Vrhovna komanda NOV i POJ; 2) puno konkretnije i važnije, teški ženskaroši koji su imali 3, 5 ili 10 ljubavnica. Njima je monogamni brak bio kao danas pedofilija.
Da je ta ekipa imala prigodu upoznati ove prckove “woke ljevičare” ili “ekonomske socijaliste” iz državne birokracije na koje pretpostavljam ti referiraš, prve bi strijeljali bez suvišne rasprave, a druge poslali na dobrovoljne radove na pruzi Beograd-Bar. Ili možda još bolje, tvornici glinice u Obrovcu.
niels-
2021-04-26
U svakom slučaju pozdravljam samosterilizaciju tih idiota.
Barem neće svoje gene prenositi dalje.
Guest- Guest
niels wrote:debotoijusto wrote:kod nas ima 86% ljevicara izumrli bi za 20g.
Dotakao si fenomenalnu temu.
Mi moramo uskladiti leksik, politička scena je postala puno raznolikija od pukog pokazivača smjera. Konkretno, što ti, prckov ili ja podvodimo pod “lijevo”, ne da nije isto, nego sam dojma da bi nečiji ljevičari postrijeljali ove druge ljevičare. :)
U Beogradu 50-tih, 60-tih i 70-tih, u Vrhovnoj komandi, Generalštabu su bili: 1) ljudi koji nisu priznavali NOB nigdje osim gdje se tog trenutka nije nalazila Vrhovna komanda NOV i POJ; 2) puno konkretnije i važnije, teški ženskaroši koji su imali 3, 5 ili 10 ljubavnica. Njima je monogamni brak bio kao danas pedofilija.
Da je ta ekipa imala prigodu upoznati ove prckove “woke ljevičare” ili “ekonomske socijaliste” iz državne birokracije na koje pretpostavljam ti referiraš, prve bi strijeljali bez suvišne rasprave, a druge poslali na dobrovoljne radove na pruzi Beograd-Bar. Ili možda još bolje, tvornici glinice u Obrovcu.
X
Guest- Guest
Pa od kad ja tvrdim da ovi ljevare imaju crtu suicidalnosti...problem je sto i druge hoce u provaliju povuci sa sobom da bi svi bili 'napredni'Sovak wrote:U svakom slučaju pozdravljam samosterilizaciju tih idiota.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tako se valjda pobrinila i za Nidžine gene, da Elon ne bi mora plaćat autorska pravaGlupkakurac wrote:Priroda se pobrine za gene, jebi ga...
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Nema ni od onog njegovog čeljadeta ništa... Kako su ono nazvali to bidno dite?
darth_vader-
2014-04-17
Ima ih sada 6, a po principu da se prvi mačići u vodu bacajuGlupkakurac wrote:Nema ni od onog njegovog čeljadeta ništa... Kako su ono nazvali to bidno dite?
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Similar topics
» kad ljevičari lažu
» Ljevičari bi zabranili AfD
» LJEVIČARI PROTIV REDISTRIBUCIJE?
» Ljevičari pokušali napraviti zasjedu
» Mladi ljevičari protiv Shulza
» Ljevičari bi zabranili AfD
» LJEVIČARI PROTIV REDISTRIBUCIJE?
» Ljevičari pokušali napraviti zasjedu
» Mladi ljevičari protiv Shulza